آقا ما اومدیم ........ :31:
آقا ما اومدیم ........ :31:
برای فعال سازی من گفت که : مشترک گرامی درخواست شما برای تغییر طرح تعرفه انجام شد. حالا همین هست یا نه؟ یه موقع بدبختمون نکنه؟
همین پیام درسته.
استفاده کن حالشو ببر
خوش اومدی نبودی از نبودند داشتی منو میکشتی:31:نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من هر چی e-care واسه 130 میفرستم
جواب نمیده. حتی دلیور نمیشه
مشکل چیه ؟؟ چیکار کنم؟؟
راستی یه چیز جالب الان سایت ایرانسل
واسه من فیلتر شده و با فیلتر شکن
میرم تو سایت. خیلی جالبه!!!
اینترنت من هم ماله دانشگاه چمران اهوازه
باید با 130 تلفنی تماس بگیری تا اوپراتور واست وصل کنه.
راستی مدت زیادی هست ایرانسل به من دلیوری ریپورت اس ام اس ها رو نمی ده؟ مال شما هم اینطوره؟ در تهران
يه مشکلي ديگه هم قطع و وصل شدن صداي اپراتور هست يه بار هم داشتم صحبت ميکردم يه دفعه قطع و اون موزيک پخش شدنقل قول:
کسي از call center ايرانسل عکسي نداره؟
سلام بچهها دیروز من به ایرانسل ایمیل زدم و چنتا سوال داشتم
1- در مورد دلیوری که چرا برای اعتباری ها خاموشه!!!!!!!! گفتن که چنین چیزی نیست و روشنه باید تنظیمات گوشیت را نگاه کنی (ولی تنظیمات گوشیم سالمه)
2- در مورد اینکه کی متروهای تهران تحت پوشش قرار میگیره : گفتن که تا پایان امسال
3- از همه مهمتر در مورد مشکل ارسال Mms گفتن که تا 5----6 روز آینده این سرویس در دسترس خواهد بود.
چرت گفته دلیوری منم کار نمی کنه !:41:نقل قول:
:13:قبض این ماه من نیومده!!! ماله داداشم امده ! در ضمن اینجا شیراز gprs قطع!
دلیوری من درسته، البته دائمی هست !
آقا چه خبر از اصفهان ؟؟نقل قول:
طرف های شما پوشش بهتر نشده ؟ من دیروز از چهارباخ خواجو و پل خواجو و آن طرف ها رد می شدم آنتن دهی را درست کرده بود . قبلا خیلی ضعیف بود ولی الان فول بود ولی آن ور آب مثل اینکه هنوز مشکل هست ؟؟!
جدی می گی؟ یعنی دیگه موقع نماس کاهش آنتن نداشت ؟ راستش نه این ورا کماکان مثل قبله حتما باید جای پر ارتفاع باشی تا کار بده.این طرفا دکل هست اما خاموشن ! دیروز تلفن ثابت محلمون پکیده بود گفتم شاید دارن اتصال به ایرانسلا درست می کنن اما بعد که درست شد هیچ اتفاقی نیوفتاده بود. این مشکل ثابت به ایرانسل بد معضلیه ها !نقل قول:
دوستان چه خبر از پست صوتی و ذخیره شماره ؟ حواسمون رفت به هدایا تابستونی نفهمیدیم پس این سرویسا چی شدن ! الان 10 روز از 11 خرداد گذشته ها !
فعلا که همش میگه مشکل تو شبکه هست بعدا سعی کنیدنقل قول:
متاسفانه. این سرویس ذخیره شماره تماس گسرنده، هنوز واسه من فعال نشده. بهشون هم میگم. میگند اجرا میشه.
فکر نکنم به این زودیها این سرویسها راه اندازی بشه
فعلا که این خاموش بودن دلیوری اعصاب بنده را خورد فرموده
اخه اصلانمیفهمم که اس ام اس ها میرسه به طرف یا نه؟؟
الان برام از ایرانسل دوباره اس ام اس اومد که در حال برطرف کردن مشکل دلیوری هستن
خدا کنه زودتر رفع بشه
مشکل چیه؟ الکی گفتن.نقل قول:
دلیوری اعتباری ها رو از قصد از کار انداختن.
شما میدونی دلیلش چیه؟نقل قول:
دلیوری اعتباری ها رو از قصد از کار انداختن.
دوستان من 24 ساعت هست كه طرح تشويقي قرمز رو انتخاب كردم ولي هنوز برام sms فعال سازي نيومده
به نظرتون چطوري بفهمم اين طرح واسه من فعال شده يا نه
آيا دوباره ميتونم طرح رو درخواست كنم آخه از 24 ساعت هم بيشتر شده ولي هنوز خبري نيست
نقل قول:
بهترین و ساده ترین راه !!
زنگ بزن 130 اگه دائمی داری
زنگ بزین 140 اگه اعتباری داری
ميشه بگين بعد از زنگ زدن چطوري ميتونم بفهمم طرح من فعال شده يا نه؟
مشکل کاهش آنتن نداشت و خوب شده بود . پس چرا اگر دکل نصب کرده فعال نمی کنه ؟؟نقل قول:
این میله ها هست که چند تا بشقاب سفید هم روش هست و توخیابان شیخ صدوق زیاد هست رو ساختمانهای بلند اینها برای چی هست ؟؟ یک دکل موبایل هم تو خیابان شیخ صدوق نزدیک نیکبخت روی یک ساختمان بلند هست این برای کدام اپراتور هست ؟؟
اگر شما مراحل فعال کردن را صجیج وارد کرده باشی یه پیغام میده مبنی بر اینکه تا 24 ساعت دیگه فعال میشه و با اس ام اسی به شما اطلاع داده میشه.نقل قول:
من احساس میکنم که شما مراحل را اشتباه انجام دادید.
نه دوست عزيز من مراحل رو كامل انجام دادم با همين كد:نقل قول:بعدش هم يه پيغام داد كه طرح تشويقي تابستاني قرمز انتخاب شد تا 24 ساعت ديگه با ارسال اس ام اس فعال ميشه ولي العان 48 ساعت گذتشه هنوز خبري از اس ام اس فعال سازي نيست در ضمن سيم كارتم هم اعتبار لازم رو در موقع در خواست داشتهکد:*140*7*2*5#
ميشه بگين من چيكار بايد كنم چون به مكالمه شبانش خيلي نياز دارم:13: :13: :13: :13:
چطوري آق مهدي ، مي توني دقيق بگي كه برات چي فرستادند ؟ دليوري من هم 20-30 روزه كه قطعهنقل قول:
ميشه بگين من چيكار بايد كنم چون به مكالمه شبانش خيلي نياز دارم:13: :13: :13: :13:[/quote]
توی حساب e-care نام حساب به REGRESSIVE 7500 PER SECOND (البته این اسم برای طرح ابی حساب پرداخت ماهیانست) تغییر میکنه
دائمی دارهایی که طرح قرمز دارن توی e-care طرح تعرفه رو چی نوشته؟. خواهشا سریع جواب بدین مال من REGRESSIVE 7500 PER MINUTE هست . ببینید مال شما چیه؟ اگه مثل هم نباشه یه دفعه پامون حساب کنه چی؟ من امروز فقط 470 اس ام اس زدم !!!!! :18: پس خبر بدینا...
دوستان من كماكان مشكل دارم چطوري ميتونم بفهمم حسابم فعال شده يا نه؟
سلامنقل قول:
براي منم نيمد اس ام اس فعال سازي
ولي زنگ زدم گفت طرح شما آبي هستش
سيم كارت من داءمي
هستش
نقشه جدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقشه قدیمی
کرج
اصفهان بروز شد
تمامی افراد شهرهای خودشونو چک کنند
يك سوال
من خيلي نگران هستم
ميگم نكنه دوباره گند كاري كنن بعضي وقتها رايگانهارو حساب كنن؟
مثل دوره نوروز و 1000 دقيقه رايگان؟؟؟؟؟
براي خودم 4 ساعت پول مكالمه اومد از ساعت 12 تا 6 صبح مثلا رايگان بود
از كجا بفهميم الان رايگان براي من دائمي سيم كارتم
ایرانسل داره چیزهای جدیدی رو راه میندازه انگار !!! توی یکی از روزنامه ها آگهی جذب Content Provider زده بود ! نوشته بود به سایت ایرانسل بخش "راهنمایی" مراجعه کنید .
اگه شبکه های ترکیه ای رو دیده باشید، پر شده از این جور چیزها ! یه کد رو به یه شماره ای اس ام اس میکنید، مثلا آهنگ فلان برنامه رو براتون میفرستن !!
حالا ایرانسل این رو راه میندازه، دولتی ها خودشون رو با شماره 3000 و 2000 و ... سرگرم کردن (خدماتی مثل استخاره همراه !!!!!!!!!!!!)
دمش گرم ایرانسل ولی همه مشروط به اینه که بزارن کار کنه که نمیزارن
ميشه بگين وقتي به 140 زنگ زديم بايد از كدوم شماره واسه فهميدن طرحمون استفاده كنيم
باور كنين ديگه كلافه شدم اين دومين باره كه در خواست ميدم
زنگ بزن 140 با اپراتور صحبت کن بگو طرح من فعاله یا نهنقل قول:
140 رو بگیر بعد صفر رو بزن
آره دقیقا همه اینا مال ایرانسل اما خاموشن !نقل قول:
مثل اينكه سيم كارت من هنوز توي شبكه فعال نشده از طريق اينترنت چطوري ميتونم فعالش كنم؟
من از ترسم هر یک اس ام اسی که میفرستم اعتبارم رو چک میکنم که ایرانسل بلای کسر شدن اعتبار عید رو سرم در نیاره!