وقتی وصل نمیشه چه اروری میده؟؟؟نقل قول:
سعی کنید درایورتون رو از طریق DeviceManager و Update driver نصب کنید نه از خود cd مودم
اگه درایور مناسب هم ندارید, در اینجا مطرح کنید:
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=260291
Printable View
وقتی وصل نمیشه چه اروری میده؟؟؟نقل قول:
سعی کنید درایورتون رو از طریق DeviceManager و Update driver نصب کنید نه از خود cd مودم
اگه درایور مناسب هم ندارید, در اینجا مطرح کنید:
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=260291
بايد update my source رو بزنيدنقل قول:
در ویستا یک shell دیگه به فونت ها به نام Segoe UI اضاف شده که فونت بسیار خوبیه اما وقتی با فونت هایی که قبلا ویندوز داشته مثل Tahoma, MS Sans Serif, Microsoft Sans Serif, and/or Arial در یک Font-Family جدا قرار میگیره یه سری مشکلاتی رو احتمال داره به وجود بیاره که یکیش مورد شما بود با این کد تمام فونت ها در یک Font-Family قرار میگیرند و مشکل شما حل میشه....نقل قول:
اگر هم میخوای بدونی کدوم کلید رو عوض میکنه این هست:
که فونت Segoe UI رو در اون مسیر دوباره با فونت های دیگه render میکنه.نقل قول:
HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion FontSubstitutes
در مورد bluetooth هم فکر نکنم ربطی به این داشته باشه چون این فقط فونت رو دستکاری میکنه اما به هر حال واسه شما که بد نشد;)
موفق باشی.
لینک عکس خطا رو براوتون میذارم:نقل قول:
[PHP]http://i34.tinypic.com/2r78rvk.png[/PHP]
البته بگم که واسه نصب این مودم اول باید از رو CD نصب رو شروع کنی بعد در ادامه نصب ازمون میخواد که مودم رو وصل کنیم.حالا من موندم چرا خودش کانکشن درست نمیکنه
یه سوال دیگه:
چطوری میشه کانکشن های ایجاد شده رو حذف کرد
سلام دوستان
من یه مشکلی برام پیش اومده
من میخوام Net framework 3 رو نصب کنم اما یه اروری میده
نوشته برو کنترل پنل مثلا" فلان جا فلان کار رو انجام بده
اما من رفتم و یه کارهایی کردم
باز هم درست نشد
نصب نمیشه
اگر ممکن هست راهنمایی کنید
این هم ارور
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگین از کدام قسمت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(ب توضیح کامل)نقل قول:
با تشکر.:11:
با سلام
در پایین راست صفحه روی connection کلیک راست کنید روی network and sharing center کلیک کنید و روی manage network connection کلیک کنید. حالا هر کدام را خواستید حذف کنید
netframework 3.0 تو ویستا به صورت پیش فرض نصب شدهنقل قول:
تو تصویر با کادر قرمز مشخص کرده ام:نقل قول:
کد:http://i36.tinypic.com/10sd554.jpg
سلام دوستان من میخوام net framework0.2 رونصب کنم ولی این پیغام رو میده product already installed بعد زیر همین نوشته
This product already installed as part of the operating system لطفا کمک کنید
نقل قول:
اصلا نیازی نیست netframework 2 را نصب کنید به صورت پیش فرض نصبه شما با نرم افزار EVEREST
هم می تونید ببینید نت فریم ورک نصب شده
دوستان سلام
من ویندوزمو با یک اکتیویتور اکتیو کرده بودم مشکلی نداشتم آپ هم میشدم .
ولی جدیدا پیغامی داده که باید ویندوزو ریپیر کنی و گفته یک اکتیویتور رو دستگاه پیدا کرده .
حالا سوالم اینه اگه اینکارو نکنم یعنی ریپیر نکنم برای ویندوز مشکلی پیش میاد ؟
و اینکه راه حلی داره یا نه ؟
ممنون:10:
نقل قول:
مشکل اینه که اگه همین جوری بمونه دیگه نمی تونی از ویندوز استفاده کنی راه حلش هم نصب کرک درست حسابی هستش
سلام من ویستا نصب کردم ولی مودمم ساپورت نمی کنه چون مودم پیدا نمکنه سرچم کردم پیدا نکردم ممنون میشم راهنمایی کنید اگه میشه درایو شو به زارید اسمش هست generic 56 k hct data fax modem
در آدرس زير مطرح فرمائيد:نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=260291
يكي از درايورهاي سيستم منو نميشناسه ، نمي دونم چي هست . به اينترنت هم وصل نميشه آپديت كنم ، چه كنم؟
اسمش multimedia control هستش اگر درست نوشته باشم و اشتباه نكرده باشم.
مشکلی که دارم
من ویندوز ویستا 32 نسخه ultimate رو که نصب کردم تمام نرم افزار های فارسی ساپورت مثل internet download manager و ... که فارسی شون قبلا تو نسخه ویستای MRT درست بود تو این ویندوز -خرچنگ غورباقه - نشون میده منوها رو.
راه حل بدید !!!
لطفا " اگر کسی برنامه Keyboard changer و فونت + کیبورد فارسی که بعد از نصب ویستا mrt روی صفحه می آید رو داره اینجا بزاره !
منظورم همون پکیج برنامه که دارای برنامه های زیر است:
جای حروف کیبورد "پ و ژ" رو درست میکنه ! + تقویم فارسی روی بک گراند دسکتاپ می اندازه + فونت های فارسی +....
نقل قول:
مطمئن باشيد تو هر دو گزينه persian رو انتخاب کرده باشيد
در هردو ویندوز PERSIAN را لنتحاب کرده بودم ولی وقتی در قسمت LANGUAGE FOR UNICODE فارسی را انتحاب کردم مشکل حل شد ... بهر حال سپاس گذارم.:10:نقل قول:
من دیروز ویندوز رو اپدیت کردم (سرویس پک 1) فضای خالی درایو ویندوز 3 گیگ . بعد از راهندازی مجدد دیگه بالا نمییومد و صفحه ابی که میگفت مشکلی تو یسیتم داری ظاهر میشد خلاصه اینکه safe mod امدم بالا یه 5 ساعتی طول کشید که بیاد بالا وقتی ریستارت کردم که دوباره ویندوز رو بیارم بالا تو همون صفحه سبز رنگ ویستا پیفام داده بودک ه نصب اپدین با مشکل مواجه شده صبر کن تا به حالت قبل برگردید خلاصه بعد 10 ساعت ویندوز امد بالا اما فضای خالی درایو ویندوز 440 مگ هست حالا این حالا این 2500 مگ رو چی پر شده نمی دونم چکارش کنم؟ لیست اپیدیت ها هم که میرم ایپدیت جدید نیست که پاک کنم و تو لیست View update history این 4 تا اپدیت اخری سرویس پک 1 زده Failed خوب الان چکار کنم انگاری ناتمام نصف شده این همه فضا رو گرفته چکار نمی دونم ؟ممکنه به این دلیل نصب نشده که 3 گیگ بیشتر فضا نداشتم ----
یه سوال دیگه این جلوهای گرافیکی ویستا رو چطوری غیر فعال می کنند ؟
ممنون از پاسختون
سلام بچه ها من دو تا مشکل دیگه پیدا کردم. اول این که تمام برنامه های microsoft office وقتی می خوام یه چیزی رو سیو یا لود کنم می نویسه microsoft office has stoppedwokingبعد هم یا برنامه ریستارت میشه یا بسته می شه. دومم این که من پرینتر hp laser jet 1300 دارم ولی هیچی پرینت نمی گیره لطفا سریع جواب دهید.
موفق باشید
با آفيس 2003 اين مشکلو داري يا با 2007 ؟به نظرم بهتره دوباره نصبش کنيد يا از گزينه repair استفاده کنيد ضمنا نگفتي که چرا ايننقل قول:
مشکل پيش اومده پرينترتو هم چک کن که نسخه ويستا باشه
نرم افزاری که جای پ/ژ رو درست کنه تو ویستا معرفی کنید ... لطفا "
دوستان من ویستا را تو درایوی نصب کردم که حجم کمی داست حالا میخواستم ببینم برنامه ای هست
که بشه از درایو های دیگه فضای بیشتری به درایو ویندوز اضافه کرد یا نه؟؟؟
نقل قول:
شما همون آپديت هاي آخري که ناتموم مونده ان رو پاک کن
کدوم جلوه هاي گرافيکي منظورت هست ؟
دانلود keyboard changer:نقل قول:
کد:http://www.goodfly.net/downloads/KeyCHSetup.exe
نقل قول:
شما با partitation commander مي تونيد فضايي از درايو دوم را به درايو اولي اختصاص بديد
خوب سلام
رو لپ تاپ اکس پی ریختم اومدم بوت رو درست کنم با این برنامه که هم ویستا و اکس با هم باشه
الان وقتی xp رو انتخاب میکن ارور میده
file: \ntldr
status: 0x000000e
يك سوال ، من چگونه اينترنت ويستا رو نصب كنم ؟
چگونه مي توانم كاري كنم كه وقتي سيستم لود ميشود به جاي اينكه انتخاب روي ويستا باشد (موقعي كه xp يا vista را انتخاب مي كنيم) انتخاب روي xp باشد.
با سلامنقل قول:
حسين جان من با 2007 اين مشكلو پيدا كردم.
پرينترم مدلشو شناخته نميدونم چرا پرينت نمي كنه از كجا بفهمم نسخه ويستا هست يا نه؟
با تشكر
شما یه بار برنامه رو کامل پاک و دوباره نصب کن و یا از قسمت آنیستال ویندوز بر روی change کلیک کن بعد repair رو انتخاب کننقل قول:
اکثر پرینترا همچین مشکلی دارن به سایت سازنده اش برو اونجا حتما می نویسه با کدام ویندوز سازگاره
نقل قول:
وقتی مودم رو شناسوندی یه کانکشن می سازی و وصل می شی با برنامه vista boot pro می تونی این
کار رو بکنی
سلام
من یه مشکل اساسی در ویستا دارم
بدون اینکه برنامه ای نصب کرده باشم یا اینترنت رفته باشم حجم خالی درایو ویندوز که 4 گیگ بوده الان شده 250 مگ
البته بازی در ویستا انجام میدم
از کجا میتونم این حجم از بین رفته را برگردونم ؟
یه سوال دیگر
چطور میشه کاری کرد که تمام صفحات به یک شکل و یه جور نمایش داده بشن و نیاز به مرتب کردن هر صفحه نباشه چون هر صفحه یه جور نشون داده میشه یکی بزرگ یکی کوچک و غیره
نقل قول:
اگه منظورت برنامه vista boot pro هست نباید چنین مشکلی پیش بیاد ضمنا تو همون اول همین خطا رو می ده؟
نقل قول:نقل قول:بعد از کار با درایوهای مجازی معمولا فایلهای موقتی شان تو همین جا انباشته می شه اول اینو چک کن ثانیا از نظر ویروسی نبودنهم چک کن ویندوزو که آپدیت نکرده ایقسمت دوم را بیشتر متوجه نشدم اینو امتحان کن شاید درست شد تو folder option سر برگ view بر روی apply all foldersکلیک کن البته قبلش کادر کناری اونو یعنی بر reset کلیک کن
وقتی در ویندوز xp مرور گر IE7 رو نصب کردم , نوشته ها یه طوری بود( فکر کنم اصطلاحش clear type باشه ) , ولی وقتی برای اولین بار مرورگر رو بازکردم به یک صفحه در سایت مایکروسافت هدایت میشدم که اونجا میشد تیک کنار clear type رو برداشت و این قابلیت رو غیر فعال کرد و بعدش نوشته ها به صورت سابق بر میگشت.
الان در ویندوز ویستا علاوه بر IE7 نوشته ویندوز و تمام آِیکون ها و سایر مرورگرها و....
هم به همین صورت شده و نوشته هاش یه طوری هست .
می خواستم بپرسم که آیا میشه این قابلیت رو غیر فعال کرد تا نوشته ها به این صورت نباشه؟؟؟
ممنون
دوست عزیز مراحل زیر رو انجام بده:نقل قول:
1- رو صفحه دسکتاپ Right Click کن و گزینه (آخر) Peronalize رو بزن.
2- در پنجره باز شده گزینه اول Window Color and Appearance رو کلیک کن.
3- در این پنجره در قسمت پائین صفحه ...Open classic appearance رو کلیک کن.
4- در این قسمت دکمه Effects کلیک کن.
5- برای غیرفعال کردن میتونی تیک اولی رو برداری یا گزینه انتخابی روی Standard بزاری.
:5: