با عرض سلام به همه بروبچ
من از اعضاي جديد فرومم
خوشحال ميشم اگه كمكي از دستم بر بياد
Printable View
با عرض سلام به همه بروبچ
من از اعضاي جديد فرومم
خوشحال ميشم اگه كمكي از دستم بر بياد
كسي اينجا توي ggclientبازي نميكنه
ببين mehdimehrdad توي دوتا هر هيرويي هيروي ضد داره و هيچ هيرويي قويترين نيست
با nerubian assassinبه راحتي فقط با يه رينگ مانا و دو تا melee return ميشه فيسلسو زد.
با centaur, razor, bristleback,treant protector ... هم ميشه فيسلسو زد. البته همه اينا بستگي به player دارن
سلام به همه
باز هم که دعوا سر فیسلس
بیخیال بابا
هر کی شاخه با فیسلس بیاد gg تا بهش بگم که چه طوری می خواد تا lvl 16 دوام بیاره
ین دعوای فیسلس چند وقت پیش تموم شده بودا
انگار که باز هم یه نفر تو گیمنت با اون خوب بازی کرده همه الان فیس باز شدن؟
عزیز من بیا با ما بازی کن ببینم توی طاق فیس می نتونی یه attack به razor مون بدی؟نقل قول:
بازم كه فيس اه اه ديگه حالم داره از اين هيرو بهم ميخوره در ضمن Cao Cao jan اون يارو اسمش آيس فرگ هستش Ice Frog
نقل قول:
عزیز من بیا با ما بازی کن ببینم توی طاق فیس می نتونی یه attack به razor مون بدی؟
آخ خوشم مياد. اون فيس رو بزاريد کنار. در کل بازيهای بليزارد به تعادل بين تمام جوانب بازی معروفه. پس هيچ کی نميتونه اینجا بگه من قوی ترم.
اره نميشه بگي كي قوي
من تو gg بازي ميكنم cenarius_A_h
add كن ok
بابا بسه دیگه چقدر کل کل میکنید :13:نقل قول:
یکی در مورد اینا توضیح بده _ خیر سرمون میخواییم یه چیزی یاد بگیریم :10:
Prince jan ye site migam boro onja hameye inaro neveshte
DOTA-ALLSTARS.com
boro
سلامنقل قول:
خوش اومدی
منو اد کننقل قول:
cao-caox
تایید میشه ولی به نظر من پاندا میجواتشنقل قول:
کل کل الکیه اگه بازی حالیش بود میومد تو جیجی بازی میکردنقل قول:
مگه من اشتباهی کردم؟:question::12:نقل قول:
اد شدینقل قول:
پریس جان برو اینجا ببین اگه سوالی داشتی دوباره بپرسنقل قول:
کد:http://www.dota-allstars.com/items
کل کل بسه اینجا جمع شدیم یه چیزی یاد بگیریم نه اینکه کل کل کنیم
اگه به کل کل باشه من تو گیم نتی هستم که تو همه چی شاخن
تو دوتا تیممون استار ایکس هست که فکر کنم معرف حضور همه باشه
تو تک به تکم دوست صمیمیم ایمرتال هستش که فکر کنم توش بحثی نیست
پس جای کل کل بیاید بازی کنیم و یه چیزایی یاد بگیریم
شاد باشید
سلام به همه
چند وقت پیش من این بحث رو راه انداختم ولی اصلا قصد این کارو نداشتم که متاسفانه بعضی از کسانی که فکر میکنن...... یه حرف هایی زدن که 80 % به نظر من یا عملی نمیشد یا ....
حالا بعد از چند وقت دوباره این بحث بی نتیجه شروع شده به خاطرشم 4-5 صفحه الکی مطلب نوشته شده بابا افت داره میرن میگن تو P30World 334 صفحه در مورد Dota تاپیک زدن که نصفشو کل کل کردن و..... بگذریم
اقا من یه مدت رفتم تو کار Oblivion میشه بگید چی ببندم براش یا چطوری Kill میگرن باهاش ممنون
اقایون شاخ پس یه کم از ریپلی هایی که در موردش صحبت میکنید و میگید من فلان میکنم من... رو بزارید ببینیم
:13: :13: :13:
سلام
cao cao جان اگه میشه خودتون توضیح بدین چون میخوام اسم ایتم ها رو فارسی یاد بگیرم و تو سایت dotaننوشته که چه ایتمی برای چه هیروی خوبه یا وقتی طرف یه ایتم بست ضدشو بگه .......
من میخوام همون جور که تو گیم نت در مورد ایتم ها صحبت میکنن یاد بگیرم مثلا میگن رادیانس ببند بدونم چه قلطی کنم یا نیم ساعت دنبال اسم ایتم نگردم تا پیداش کنم
و اینم بگم من کارایی همیه ایتم ها رو بلدم و بلدم ترکیبشون کنم فقط اسمشونو نمیدونم یعنی بعضیاشو نمیدونم واینم بلد نیستم که وقتی طرف فلان ایتمو بست من چی ببندم و از این جور صحبتها .
حالا اگه میشه کمک کنید ... مرسی ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
بیا من صدتا سایت بهت معرفی کنم (شوخی):10::10::10:
من همیه این سایتارو رفتم حتی نزدیک 20 ریپلی بازی از همون سایت گرفتم اما...
پست بالا گفتم چرا میخوام اینجا جواب سوالاتمو بگیرم :40:
سلامنقل قول:
خوب حالا فهمیدم ببین در مورد اسم ایتمها ما اکثرا همونی رو میگیم که روی خود ایتم نوشته جز چند تا مثل دکون ابی و 250
ببین ضد ایتم و ضد هرو نیلز به یه بحث طولانی داره و وقت زیاد منم اونقدر در مورد ضد چیزی بلد نیستم اینارو باید تو بازی یاد بگیری
مثلا در مورد اون هرویی که اون دوستمون بحث میکرد هرکی یه نظری داره (فیس)و هر کی جلوش یه هرویی ور میداره ولی من خودم به شخصه جلوش یا پاندا ور میدارم یا انتی میج
با پاندا یه ارکین میسازم بعد همش کلپ میزنم و میس میندازم روش اون موقع اون نه پول در میاره نه جلو میاد ولی این نظر منه و شاد بقیه اساتید با هاش مخالف باشن ولی در کل ایتم واسه هرو کاملا ستگی به روش بازی خود اون شخص داره
بیا تو جی جی بازی کنیم مثل جنرال اونجا بهتر یاد میگیری
اقا ما کی گفتیم شاخیمنقل قول:
من که خودم مخالف کلکل هستم یه بارم تاپیک واسه همین کارا بشه شد هر کی ندونه تو که خوب میدونی :10:
من با اوبلیویون بزی نکردم ولی به نظر من واسش هکس برو و دگون ابی
:10:
شاد باشید
آقا من کی گفتم شما شاخی !!! :11:نقل قول:
روی صحبت من با کسان دیگه بود ( فعلا جدی نگیرید :12: )
خوب
پس من فقط اون ایتمایی که درموردشون نمیدونم اینجا میزارم و شما اسمشونو کاریهایی که میکنن رو بگین
بقیه ی ایتمها رو بلدم اما اینا رو دقیقا نمیدونم کارشون چی؟
اینا رو هم بگین تا دیگه از بحث ایتمها بیاییم بیرون
بریم تو کار هیرو D:
cao cao جان مگه با dial up هم میشه بازی کرد؟
سلام به همگي
يه مساله اي بود كه ميخواستم نظر همه ي اساتيد رو راجع بهش بدونم.
به نظر شما بهترين هيرو جلوي nerubian weaver چيه؟
نقل قول:
سلام.
oblivion يكي از بهترين هيروهاست. من زياد باهاش بازي نكردم ولي همون طور كه cao-cao جان گفت بهتره واسش aghanim,hexببندي . البته بستگي داره چه هيرويي جلوت باشه.
موافقم. پاندا جزو همون ... بودنقل قول:
نقل قول:
با حرفت كاملا موافقم.:10:
کسی میدونه GGclient بر اساس چی xp میده؟
[quote=P-R-I-N-C-E;1973021]خوب
پس من فقط اون ایتمایی که درموردشون نمیدونم اینجا میزارم و شما اسمشونو کاریهایی که میکنن رو بگین
از بالا تا اونجائي كه يادمه بهت ميگم
اولي ريتين دميج هستش براي هيروهاي ميلي اتك يعني اگه هيرو جلوت ميلي اتك باشه بر ميگردونه يه درصدي از اتكش رو به خودش
دومي هلم آو دمينيتر هستش اين كمبو باهاش ميتوني يه يونيت كپچر كني و ومپاير هم هستش
سومي : تز چپ اوتار هستش يعني اونو بزني تو 10 ثانيه لول نميخوري
بعدي : لينلن هستش ريجو مانات رو فكر كنم 150% ميكنه و علاوه بر اينكه هلست رو ميبره بالا يه لول هم دفع ميكنه
بعدي : كيريتيكال هستش تو هر چندتا اتك تو يدونه رو دابل ميزنه
بعدي پائيني اكسه سپره : ونگارد هستش اين آيتم هلست رو 4تا 4تا پر ميكنه بعدش هم از اتك حريفات كم ميخوري
بعدي : هود هستش هلست رو فكر كنم 4 تا 4 تا پر ميكنه و دميجي كه از لول ميخوري كمتر ميشه
بعدي قرمزه : بلود استون هستش ريجو مانا داره - اگه بميري پول كمتر ازت ميگيره - اگر هم هرجا كه بميري يونيتي بميره اكسپرينسش براي تو هستش
بعدي آدم سبزه : ولادمير هستش ومپاير هست يعني اتك كني خونت پر ميشه
بعدي : سيتنيك كمبويه مورد علاقه من ومپاير هست و هلست رو بالا ميبره و اگه استفاده كني درصد ومپايرت بالا ميره
بعدي : اسكدي اتك اسلو هستش هم هلست رو بالا ميبره هم اتك كه ميكني طرف اسلو راه ميره(اورب افكت )
بعدي: سپتر(آقانيم) روش نوشته اگه براي اون هيروها بري لول6 رو قوي ميكنه
بعدي : هكس ريجو مانا داره - بزني رو حريفت هكس ميشه (اشكاله حيوانات در مياد)
آخري هم : مانكي كينگ بار هست اتك اضافه ميكنه - بش هم داره :11:
نقل قول:
اگه دوتا بازي ميكني تا بازيت كلا تموم نشده و اون صفحه پاياني نيومده نرو بيرون چون اكس پي نميگيري
نقل قول:
بهترينها بيريسل بك BB - بون فليچر - اورسا واريور - دارك رنجر - و خيلي ديگه
در مرود تركيب 5 به 5 (مس ) چي ميدونيد ؟
اسم ببريد ( اسم هيرو )
اول خودم ميگم البته ايني كه ميگم براي مود AP , XL هستش
1 - SF
2 - QOP
3 - CenTor Warchift
4 - Sand
5 - Tourmented Soul
البته بايد Silnecer , و دو تا هيرو ديگه هم حذف كنيد
در مرود تركيب 5 به 5 (مس ) چي ميدونيد ؟
اسم ببريد ( اسم هيرو )
اول خودم ميگم البته ايني كه ميگم براي مود AP , XL هستش
1 - SF
2 - QOP
3 - CenTor Warchift
4 - Sand
5 - Tourmented Soul
البته بايد Silnecer , و دو تا هيرو ديگه هم حذف كنيد .
نقل قول:
بر اساس دقايقي كه بازي طول بكشه و همچنين رتبه در پايان بازي. همون طور كه گفتن نبايد left بدي
دوستان. ميخوام بدونم .حريف Razorکيه؟ يعنی چه هيرويی ميتونه اینو بهتر از بقيه بزنه؟
امروز بازی کردم وارچيف داشت طرف يک بار هم نتونست منو بزنه ، 3 بار گشتمش.!!
سلام به همهنقل قول:
ار راست به چپ
1:ما بهش میگیم لایف استیل میتونی باهاش یه یونیت کپچر کنی
و هنگام اتک دادن 15%رصد اتکت به خونت اضافه میشه بعلاوه 10 تا اتک بهت اضافه میکنه و5 تا ارمور
2:دمیج برگردون 20% دمیجو به هروی میلی جلوت بر میگردونه 5 تا ارمور میده و 15 تا دمیج اضافه میکونه
3:کرتیکال 35 تا دمیج اضافه میکنه 10% شانس زدن کرتیکال داره و وقتی کرتیکال میزنه اتکت ضربدر 1.75 میشه
4:ردیوس مجیک باعث میشه تو تو هر 40 ثانیه یه دونه مجیک نخوری 6 تا هلتث تو ثانیه بهت میده 150%مانا رجینیشن داره و به همهچیت 15تا اضافه میکنه
5:اواتور 10 ثانیه مجیک نمیخوری 10 تا استرنج میده 18 تا اتک
6: ونگارد65% شانس داری که 35 تا اتک نخوری 4 تا هلتث تو ثانیه بهت میده 250 تا به خونت اضافه میکنه
7:هود 30%مجیک نمیخوری و تو ثانیه 8 تا هلتث میده
8:بلود استون 450 تا هلتث رو زیاد میکنه 400 تا مانا رو تو هر ثانیه 5 تا هلتث میده 110%مانا رجینیشن داره و هر بار که بمیره تو اون محل مردنت یه چیز قرمز باقی میمونه که باعث میشه که تو اکسپرینس بگیری و یارات اگه کنار اون باشن هلتث وای به تعدادهروهایی که میکشی ربط داره
9: ولادمیر 16% لایف استیل ائورا واسه میلی ها داره 5 تا مانا میده 85% مانا رجینیشن ائورا داره 15% اتک ائورا داره
10:لایف استیل کامل 25% لایف استیل داره 25 تا استرنج میده 5 تا ارمور اگه فعالش کنی 30 تا اتک بهت اضافه میکنه
11:ای اف اسکادی اگه به هرکی اتک بدی اون کند میشه 25 تا به همه چیت اضافه میکنه 200 تا هلتث میده با 150 تا مانا
12:اقانیم یا دگون ابی 6 یه سری هر هارو قویتر میکنه و کول دانشون رو کم میکنه 30 تا اینتلجنس اضافه میکنه 500 تا هلتث 500تا مانا میده
13:هکس هریفتو 3 ثانیه تبدیل به یه حیون مینه 23 ثانیه کولدان داره 25 تا اینتلجنس میده 150 تا مانا رجینیشن 35 تا دمیج اضافه میکنه
14:مانکی 75 تا اتک اضافه میکنه 30 % شانس داری 100تا اتک بیشتر بدی 15%اتک اسپید میگیری و برای یه لحضه خیلی کم بش میکنی
اره دوست من ولی تک به تک و یا تو روم اروپا بازی کن من خودم تا لول 8 دیال داشتمنقل قول:
نقل قول:نه اینتور نیست اگه زودتر بیای بیرون خیلی کم میکیرینقل قول:
خیلی از هرو ها میزننش بستگی به روش بازی و یارات دارهنقل قول:
ولی تو تک به تک شدو شمن و یا شدو فین راحت میزننش
شاد باشید
نقل قول:
با اینا:
dragon khight
sven
lina inverse
tiny
vengful
اگه اوایل نزنیش بد جور شاخ می شه!!!
cao cao جان دستت درد نکنه
خوب یه اموزشی چیزی میدی که چه طوری باید بازی کنم .(مثل هاماچی یا فرق داره )
.
.
.
راستی یه سوال اسم اون ایکون تو بازی کریستاله برای چی بهش میگن کرتیکال
و چنتا ترکیب خوب برای سوسکه میگین (معمولا براش چی میبندن)
و تو بازی گروهی zeos بهتر یا سوسکه (من که با سوسکه خیلی حال میکنم)
نقل قول:
واسه nerubian assassin يه رينگ مانا واجبه چون اگه داشته باشي همه رو لوله ميكني.
sange yasha هم براش خوبه.يه راديانسم داشته باشي رديف ميشه.
توي بازي گروهي هر دو شون مفيدن. بستگي به بازي داره
razor از اون هيروهاييه كه همون اول بازي بايد جلوشو بگيري وگرنه حالتو ميگيره.نقل قول:
جلوش ميتوني vangeful,dragon knight,viper,drow ranger,... برداري
سلام
مپ 6.49c
خداحافظکد:http://www.getdota.com
6.49c Changelogنقل قول:
================
* Fixed a major exploit
It couldn't wait for 6.50, too many people are abusing it.چی بود حالا این؟
nerubian assassin بهترين هيروئي كه ميتونه رازور رو بزنه همينه
ولی تو بازی تک به تک فکر کنم ریزور قویتر باشه :13:نقل قول:
سوسکه بیشتر به درد بازی گروهی میخوره البته به نظر من :10:
نه عزيزم منم گفتم تك به تك برش ميدارم