خودشون میگن چون حجم شبانه هدیه ی شرکته بودن و نبودنش تاثیری توی قیمت ها نداره .اینکه کم فروشی میکنن هم همه سرویس دهنده ها اینطورن ولی ما زورمون به کدومشون میرسه ؟نقل قول:
Printable View
خودشون میگن چون حجم شبانه هدیه ی شرکته بودن و نبودنش تاثیری توی قیمت ها نداره .اینکه کم فروشی میکنن هم همه سرویس دهنده ها اینطورن ولی ما زورمون به کدومشون میرسه ؟نقل قول:
خیرنقل قول:
حجم شبانه جزو هدیه نبوده. جزو خود بسته بوده و کلمه هدیه هم کنار حجم شبانه نبود.
من عکس بسته های قبل رو دارم. داخل هیچکدوم اسمی از هدیه نیست. مثلاً نوشته ۲۰۰۰ گیگابایت حجم شبانه
حتی اسم رایگان هم کنارش نیست.
پس این یعنی پول حجم شبانه هم داخل قیمت کل بسته گنجانده شده بوده و الان وقتی حجم شبانه رو حذف کردند،باید قیمت بسته رو متناسب با قیمت حجم شبانه کم کنند. در غیر اینصورت این شرکت متهم هست به گران فروشی و کم فروشی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه ی برادران عزیز درست میگوند مبین نت دیگر مبین نت قبلی نیس خودش با دست خودش میخواد خودشو ورشکسته کنه یا ملت رو با چشم دیگه ای میبینن من که دیگه هم شکایت کردم هم از طریق صدای مشتری به خوده1575زنگ زدم وگله از سرعت و پینگ و خدمات گفتم من دیگه طرح نمیخرم یک . دو ماه طول نمی کشه مبین نت ورشکسته بشه علت حذف شدن قرار داد360 شبانه قصدا بوده از سوی مبین نت که بیشتر منفعت کنه که شرعی و عرفا حرام هستنقل قول:
بسته ازش نخرید والسلام
دقیقا پیداست خودش همچین چیزی میخواد حتما مشترکین 360 اونقدر سود نداره برای شرکت مبین نت و میخواد مجبور کنه مشترکین 360 رو که یا تخلیه کنند و مودم ذو پس بدهند یا با هزینه دو برابری بدون شبانه استفاده کنندنقل قول:
من که تمدید نمیکنم مبین نتم رو یک گیگ مونده از بسته ام
وقتی زورمون نمیرسه تکلیف چیهنقل قول:
اینکه بیاد تو tdتحت پوشش 1000گیگ بده بعد تو 360 هر چی بسته خوب باشه رو حذف کنه
تازه ی عده هم که 100هزار تومن گرونتر خریدن فقط بخاطر رومینگش که بتونن همجا ببرنش
امروز خریت کردم یه بسته ی یک ماهه 7 گیگ رو سی تومن خریدم برای تست که ببینم پینگش درست شده یا نه ولی متاسفانه همون اشغالیه که قبلا بود دیگه طرح مفتی هم بزاره محاله شارژ کنم ولی بمونه اگه یه وقت اینترنتام به فنا رفتن به عنوان دایال اپ ازش استفاده میکنم :n09:نقل قول:
دوستان من یه نظری رو اینجا بیان میکنم ، اگر موافق بودین همه با هم اعلام حمایت کنیم و تلاش کنیم که به نتیجه برسیم.
به نظرم بهترین کار اینه که همگی یه همتی بکنیم و با هر گونه حمایتی که ازمون برمیاد ، تلاش کنیم برای هک کردن مودم موبین نت.
من اول خرداد اومدم از مبین نت سرویس گرفتم. 100 تومن پول اضافه دادم برای طرح 360 حالا اینا اومدن از طرح 360 سرویس های مناسبش رو حذف کردن و باید برای اینترنت 7 گیگ حدود 30 تومن پرداخت کنیم. خب همراه اول هم دقیقا به همین قیمت داره سرویس ارائه میکنه.
بهترین کار اینه که مودم رو هک کنیم و بریم از شرکتای دیگه خدمات بگیریم. مثل های وی یا حتی همراه اول. تا هم این شرکت موبین نت ورشکسته بشه . هم اینکه یه بفهمن که با وجود ما کاربران هست که می تونن سر پا باشن. پس باید به خواسته های ما توجه کنن.
تا زمانی هم که نتیجه نگرفتیم به هیچ عنوان ازشون سرویس نخریم تا استارتش رو زده باشیم.
پس علاوه بر نخریدن سرویس و شکایت کردن ، هَک کردن مودم هاشون رو هم بزاریم توی برنامه مون. همه با هم میتونیم . باور کنید 100 نفر جمع بشیم ، پول بزاریم روی همدیگه ، از خود کشور چین هم میتونیم هکر استخدام کنیم برام مودم رو هک بکنه
سلام
دوستان از پنل مبین نت میشه وسط یک دوره طرح رو عوض کرد ؟؟ .. مثلا اگه برای ورودی 100 گیگ سه ماهه بگیرم اگه زودتر از 3 ماه تموم شد میتونم طرحهای دیگه رو بگیرم و این طرح رو کنسل کنم یا باید حتما گیگ اضافه بخرم تا بشه سر تاریخ اتمام دوره ؟؟
ممنون
میخوام طرح رنگین نت بگیرم نوع افزایش سرعت ، واقعا روی ۱۶ میبندن اگر خط بکشه؟ و این که مخابرات حجم خوری و اینا داره؟ اوضاع چیزشکن ها توش چطوره ؟ مرکز مخابرات آیت تهران هستم ، لطفاً راهنمایی کنید چون همه شرکت ها بودم بجز مخابرات و چیزی ازش نمیدونم
عمو اين مودم طوري لاك شده كه هيچ رقمه هك نميشه و جز خود مبين نت كسي نميتونه انلاكش كنه به نظر من دنبال يه مهندس الكترونيك باشي بهتره تا يه هكرنقل قول:
اره گزينه ي تغيير طرح داره همون ثانيه ي اول هم ميتوني طرحت رو تغيير بدينقل قول:
توی دنیایی که استاکس نت میزنه اونجا که همه میدونن رو میترکونه ، هیچ چیزی غیر قابل هک نیست دیگهنقل قول:
استاکس نت دوست عزیز با فلش یو اس بی ریختن رو سیستم های ایران . اینو خود بی بی سی فارسی گفت . اگه غیر از اینه بگو ما هم استفاده کنیمنقل قول:
اولاً که آیت الله بی بی سی درستش هست ، همه میدونن از کجا تغذیه میشه از کودتای مرداد گرفته تا ۵۷ و همین حالا و .... ، ولی در کل منظور سیستم هک توی دنیا بود که خیلی پیشرفته هست و مبین نت در مقابلش هیچه ، دنیای امروز جنگ و حملات سایبری هستنقل قول:
برادرایی که به خاطر حذف بسته های 360 شکایت کرده بودن نتیجه ای گرفتین ؟
پینگ ساعت 10 شب درست شده یا هنوز همونطوریه ؟ من چند شبه تست میکنم روی 360 دیگه نه افت سرعت هست نه پینگ میره بالا نمیدونم به خاطر محرمه یا کلا درست شده خواهشا چک کنید
پینگ که از 9 به بعد خیلی بد میشه من پابجی رو با اینترنت موبایل بازی میکنمنقل قول:
سرعت هم افت سرعت هست هنوز از ساعت 11 تا 1
بهتر شده یکم ولی
برای شکایت هم من درخواستم تجدید نظر دوم رفته
تو تجدید نظر اول چی گفتن ؟ چرت و پرت ؟نقل قول:
پینگ بهتر شده ینی چه جور مثلا ؟ برا من قبلا ازساعت 10 شب پینگ داخل که 30 بود میشد 200 و خورده ای و خارج هم که زیر 300 نمیومد ولی الان کل شبانه روز پینگ داخل 30 و خارج هم زیر 130 هست و دیگه بالا نمیره.احتمال داره به خاطر مراسم عذاداری چون مصرف کمتره پینگ نره بالا که باید یه مدت صبر کرد ببینیم بعد از این ایام وضعیتش چه جوریه ولی به نظرم خودشون درستش کردن یا اینکه اگه عمدی بوده دیگه توبه کردن:biggrin:
من پینگم بالاست شبا کلا مبین نت به جز روز برای بازی خوب نیستنقل قول:
ببین این مال قبله :نقل قول:
اینا هم مال چند روز پیشه که تست گرفتم فعلا پینگ بالا نمیره :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش روی طرح 360 و دکل همراه اول گرفته شده .
نقل قول:
شما پینگتو تو بازی بگیر سرور بازی ها باید پینگت پایین باشه
اخرین فریمور منتشر شده از سمت مبین نت برای b612 چه نسخه ای هست؟
Software version: 11.197.03.00.1472نقل قول:
Web UI version: 21.100.46.00.03
منم مودم این شرکت رو گذاشتم تو انبار خونه خاک بخوره . نهایت سرعت حماقت را با مبین نت تجربه کنید
سلام دوستان
سرعت اینترنت شما هم حدود 48 ساعته داغونه؟
پینگ به شدت بالا
من که مبین نت دارم و مشکلی ندارم. به احتمال زیاد منطقه ی شما تحت پوشش مبین نت نیست و مودم شما رو روی FDD-LTE گذاشتن که در واقع از همراه اول آنتن میگیره و مدتی هست که همراه اول با مشکل مواجه شده و کاربران زیادی اعتراض کردن و وزیر ارتباطات هم در این مورد مطلب نوشتن که شبکه همراه اول اشباع شده چون بخشی از شبکه اون رو به هواپیمایی دادن و در حال بررسی موضوع هستن.
مبین نت هر روز یه گند جدید میزنه .نت تایپ 3 شده
مبین نت چند روزه سرعتش از ساعت 9 شب تا 2 بامداد افتضاح شده حتی به 200 کیلوبایت رسیده
شبانه رو حذف کرد که سرعت بهتر بشه :))))
مبینت الان در جاده های کشور روی ایرانسل و همراه اول حتی جاهایی راتیل رومینگ می کنه خودشو ....رسما شده سیم کارتی که همه جا نت رو میده ...و فکر کنم بخاطر همین مجبوره سیم کارت های 360 رو جوری تعرفه بده که در محدود اپراتور ها باشه ولی تعرفه اون دسته سیم کارتاش که 360 نیستن مثل قبل مونده . همین کار رو اگر شاتل و شاتل پلاس رو چک کنین کرده ...شاتل رو شبکه رایتل حجم بالا میده ولی برای حالت رومینگش تعرفه های به شدت بالا و حجم ها کم میشه...این سیاست افزایش سرعت یا ...نیست بلکه بیشتر یجور انحصار اپراتوریه خصوصا همراه اول که همرو داره کنترل می کنه
از ۹ شب؟ برا من از ۷ شب سرعت حدود ۴ مگه ولی چون تو محدودس نمیشه اعتراض کرد ، خیلی ضایس رو همراه اول سرعت بیاد رو ۴ مگ ، کندی سرعتش برای من تو پیج باز کردن هم تاثیر گذاشته واقعا نمیدونم دلیل خرید از این شرکت کلاهبردار درپیت چی میتونه باشه .راستی موفق شدی تو شکایت شبانه رو پس بگیری؟نقل قول:
تست همین الان ساعت 11 صبح
نقل قول:
تا تجدید نظر دوم رفته شکایتم
سلامنقل قول:
من دو تا مودم موبین نت lte دارم برای هر دوتاش حجم شبانه رو حذف کرده این یعنی هر دوتا مودم من 360 درجه هستن و رویه رومینگ فعال هستن درسته ؟!
تست روی دکل مبین نت :
تست روی دکل همراه اول :
یه اینترنت درست و حسابی هم نداریم .واقعا چی میشه گرفت که سرعتش همیشه بالا باشه ؟;)
تست سرعت مبین نت. کرمانشاه شهرک نجفی. (همیشه هم سرعتش همینه و تغییر نمیکنه).
روی td یا fdd ؟نقل قول:
روی TDD. بیخیال FDD بشید چون همراه اول بهش آنتن میده و اوضاع همراه اول هم خرابه. من سرعتم همیشه همینه هیچوقت هم کم نمیشه. فقط ساعت دو تا هفت صبح میاد روی چهار مگابیت.نقل قول:
دوستان الان چک کردم نت تایپ روی کنسول ps4 از دو شده سه :sad: بدبخت شدیم . خوبیش نت تایپ دو بود که اونم پرید . چی کار کنیم ؟
بچه ها من الان زنگ زدم پشتیبانی میگه رنج آیپی هایی که با ۱۸۰ شروع میشه تایپ سه هست . نیم ساعت مودم خاموش کردم بعو روشن کردم رنج آیپی ۳۷ شد و نت تایپ دو شد . دوباره زنگ زدم که آیپی استاتیکی با رنج ۳۷ بگیرم که گفتن نه بصورت راندوم آیپی بهتون میدن و ممکنه آیپی استاتیکتون با رنج ۱۸۰ بشه . عجب اوضاعی هستااا
امروز از مبین نت زنگ زدن گفتند چرا از مودم استفاده نمی کنید گفتم بخاطر تغییر در بسته هاتون، گفتند به زودی مثل قبل میشه
هفته ی پیش هم به من زنگ زدن گفتن چرا استفاده نمیکنی؟؟
من گفتم چون سرویسهای خوب و مناسب رو برای ۳۶۰ ها برداشتین.
باورتون نمیشه، در جوابم برگشت گفت: چون مشترکین بهمون اطلاع دادن که استفاده نمیکنن ، ما هم برداشتیم!!
منم همونجا زدم زیر خنده. گفتم یعنی هر روزی ۱۰۰ تا از مشترکین زنگ میزدن میگفتن طرح کاربرهای ۳۶۰ رو بردارید؟؟
گفتش از کجا میدونید فقط واسه ۳۶۰ ها برداشتیم؟؟
گفتم آخه همسایه کناریمون از طرح ۳۶۰ استفاده نمیکنه، توی پنلش همه ی طرح ها هستن. شما هم سعی کنید دروغ نگید خانم، این دوره زمونه همه از حال و شرایط هم خبر دارن.
گفت من مسئله رو به مدیریت اطلاع میدم تا مشکلتون رفع بشه.
دوستان اگر بهتون زنگ زدن گفتن چرا استفاده نمیکنید، حتما بخاطر قیمت و بلایی که سرمون آوردن اعتراض کنید.
آها، من توی مکالمه که الان گفتم بهتون، به پشتیبانی گفتم: الان قیمت مبین نت توی همه ی طرح ها حداقل ۱۰۰۰ الی ۲۰۰۰ تومن گرونتر از ایرانسل و همراه اوله ، برای من اصلا نمیصرفه بخوام با این وضعیت از مبین نتر سرویس بگیرم:دی
خلاصه شما هم بهشون اعتراض کنید تا بفهمن باید خدمات خوب ارائه کنن
ینی اگر استاتیک هم بگیریم رو رنج 180 بده بازم نت تایپ 3 میشه؟ غیر ممکنه ای پی استاتیک باید نت تایپ 2 باشهنقل قول:
- - - Updated - - -
چند وقت بود شارژ نکرده بودی؟نقل قول: