سلام کسی از دوستان بلد هست با نرم افزار Configure USB Network Gate کار کنه اگه بلده لطفا یه توضیحاتی بده (حاضرم هزینه بدم)
Printable View
سلام کسی از دوستان بلد هست با نرم افزار Configure USB Network Gate کار کنه اگه بلده لطفا یه توضیحاتی بده (حاضرم هزینه بدم)
سلام
لطفا بهترین مدل آنتن تقویتی برای مودم tf i60 معرفی کنید که با اون بتوتم بالا ترین سرعت دانلود رو داشته باشم ممنون میشم مدل دقیق و قیمتش رو بگید.ممنون
اصلا این مدل معادل هیچ مودمی نیستنقل قول:
منظورتون از انتن دهی کدوم گزینه هست
وایرلس
یا گیرندگی td
اگروایرلسه تنها راهی که دارین اینکه ی دانگل در باند 5بگیرید کیفیت سیگنال ونویز محیط کمتر میشه ..منتها با قیمتهای فعلی باز خیلی بصرفه نیست یا از ی تکرار کننده وایرلس یا همون اکسس پوینت استفاده کنید که بازهم یکسری مشکلات و قیمت دارید
اگر مشکل ضعیف شدن سیگنال دریافتی tdدارید خوب باید ببینید بهترین نقطه در منزلتون کجاست و اوانجا قرار بدید
اموزشش تو سایتها هست کمی وقت بزار انجام بده تویوتوب هم کاملا توضیح دادن منتها تنها مشکلی که ممکنه داشته باشی کرک برنامه هست که یا باید اکانت بخری یااز کرک های موجود استفاده کنی ..اما امنیت برابر با 0نقل قول:
انتن های موجود در بازار زیاد هستندنقل قول:
من چندین مدل انتن روی این مودم تست کردم اصلا جاهای که سیگنال چه 1خط چه 4خط باشه تاثیری در سرعت نداره و فقط انتن بصورت نمایشی پر میشه که سرعت شما بستگی به منطقه ای داره که ظرفیت چقدر هست و چند کاربر دارن استفاده میکنن
ضمنا انتن های در بازار باید به باند فرکانسیش توجه کنی که خیلی مهمه
لطفا دو سه مدل مودم خوب قابل حمل رو معرفی کنید.
من الان رویه کامپیوترویه لب تاب با دوipیکی از اینترنت همراه اول ودیگری ازاینترنت ایرانسل با نرم افزارConfigure USB Network Gate خیلی وقته مشغولم رویکی ازسیستم ها فلاشی را وبه اشتراک میگذارم امامتاسفانه رو سیستم دیگه که ipو اینترنتش با اون یکی سیستم فرق داره نمیتونم وصل بشم هر راهی وبگی امتحان کردم نشد شما که میفرمایید اموزش کاملش هست نه نیست دوست عزیز واگه راهی رابلدی ممنون میشم راهنماییم کنیدنقل قول:
کاری به امنیتش ندارم اما برای فعال سازی از کرک استفاده کردم ومشکلی هم نداره تنها مشکل بنده همین بود که عرض کردم
خوب مشکل اول مربوط به ایپی هست که نمیشناسه ایپی که شما میزنی در اصل کار ی ایپی ناشناخته و غیر واقعی هستنقل قول:
من استفاده نکردم
منتها برای به اشتراک گذاری
از روتر میکروتیک استفاده میکنم ...مودمهای زیادی هم هستن که شرینگ دارن
نقل قول:
ممنون ازشما لطف کردید جا داره یه خسته نباشید عرض کنم خدمت شما دقیقا مشکل ای پی داره ایول به شما باز خسته نباشید :n19:
خ
فکر کنم ارزان ترین جایی که الان بشه e3372 خرید سایت رایتله..انلاک شدنش راحته دوستان ؟ وضعیت فرمورش چطوره انلاک با اخرین فریمورش هستش الان؟نقل قول:
بله اگر مشترک رایتل باشید ارزانتر هم متونید بخرید تخفیف میده . والا برا ایرانسل راحت با کد انلاک میشد اینو خبر ندارم . اول بپرسید ببنید کسی انلاک کرده ماله رایتل رو بعدا تهیه کنید . ماله همراه اول هم انلاک میشه ولی متاسفانه تموم کرده و دیگه موجود هم نمیکنه عینه ایرانسل .نقل قول:
داداش شما فقط در حالت شبکه داخلی لوکال میتونی شر انجام بدی برای اینکهدوتا نت جداگانه داری یا باید بری از ddnsاستفاده کنی یا باید ایپی ثابت خریداری کنینقل قول:
ضمنا با اون اینترنتهای سیمکارتی که داری هرگز نمیتوتی با ایپی که دارن کانکت بشی چون ایپی واقعی نیستن
بجای خنده کردن بهتره برید یکم در مورد ایپی ها تحقیق کنید :n09:
چجوری میشه مشترک رایتل شد؟ از قبل سیمکارت باید داشته باشیم یا چیز دیگه ایه؟نقل قول:
بباید از قبل سیم کارت خریده باشید . یا با اسم یکی از اعضای خانواده و یا دوستان که سیم کارت رایتل داره خرید کنید .نقل قول:
مودم CA60 آنلاک شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احسنت بر شما . یک تاپیک مجزا باز کنید و خدمت آنلاک این مودم و هزینه این کار رو هم اونجا ذکر کنید تا دوستانی که مودم ca60 دارن بتونن از مودم خودشون نهایت استفاده رو ببرن .نقل قول:
من هم از این مودم دارم براتون بفرستم میتونید انلاک کنید ؟ چقدر هزینه داره ؟ از راه دور با ریموت شدن به سیستم هم انلاک میشه ؟ با تشکرنقل قول:
سلام خسته نباشید دوستان عزیز ای مودم e5377t دارم مشکل dns دارم میشه راهنمایی کنید و اخرین اپدیت این مودم رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟
سلام خسته نباشید دوستان عزیز ای مودم e5377t دارم مشکل dns دارم میشه راهنمایی کنید و اخرین اپدیت این مودم رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟ مودمم انلاک میباشد
نقل قول:باید فریمور و webui پیدا کنید که در قسمت پروفایل کانکشن بشه dns ست کرد تا مشکلتون مرتفع بشه . منبع نرم افزاری هم اگه پیدا کنید هی باید تست کنید ببینید کدوم این گزینه رو داره . البته سایتهایی هستن که این کار رو براتون انجام میدن و هزینه ناقابل 40 تومن دریافت میکنن ولی مشکلتون رو برا همیشه حل میکنن . خواستید بگید براتون معرفی کنم .نقل قول:
این اپی هارو در دی ان اس بذارید اوکی میشهنقل قول:
1.1.1.1
8.8.8.4
یا 8.8.8.8
ولی به اشکال افتادن DNS هم بهمین راحتی ها نیست و شما باید سیم کارت رو در گوشی بذارید و ببینید ایا با گوشی بکمک اینترنت همون سیم کارت به سایت های جدید و کلا تلگرام و.. وصل میشید یا خیر
دوستان گرامی راهی برای فلش یا انلاک مودم B612 مبین نت با فریمور 196 سراغ داره؟
فعلا خیر راهی ندارهنقل قول:
امکانش هست معرفی کنید؟!نقل قول:
سلام
میشه 11.196.01.01.234 ایرانسل رو انلاک کرد؟؟؟
بله.نقل قول:
مشکل فقط با 196 مبیننت هست.
بقیهی ورژنها آنلاک میشن.
بنده مبتدا هستم از کجا شروع کنم ؟؟؟نقل قول:
- - - Updated - - -
بنده مبتدا هستم از کجا شروع کنم ؟؟؟نقل قول:
منظورتون مبتدی هست :n02:نقل قول:
لینک زیر :
سلام دوستان
من دو سال پیش مودم e8372 خریده بودن.
چند روز پیش که دوستم تازه خریده بود دیدم کلی امکانات جدید مثل ussd رو اینا اومده واسش.
من چیکار کنم که مال منم آپیدت شه؟
از داخل پنل آپدیت کنم یا باید فیرمویر رو آپگرید کنم؟
فریمویر اصلی سراغ دارید که بدون ریسک باشه؟
ممنونم
این امکانات ذکر شده در webui مودم هستن . شما باید نگاه کنی به ماله دوستت و ببینی دقیقا ورژن فریمور و webui مودم ایشون چنده و بیایی رو اینترنت و دقیقا همان دو تا رو پیدا کنی و نصب کنی . فقط باید قبل نصب از فلش کد مودمتون اطلاع داشته باشید چون احتمال داره موقع نصب اونها درخواست اجازه از طریق فلش کد ظاهر میشه و تا فلش کد رو ندید رو مودم نوشته نمیشه . برای گرفتن فلش کد هم راحت میتونی از طریق سایتهایی که این خدمت رو رایگان میدن استفاده کنی . منم میگردم پیدا کردم بهتون اطلاع میدمنقل قول:
فقط مدل دقیق مودمتون و ورژن فریمور و وب یو ای رو اینجا بنویسید : مدل رو خود مودم ذکر شده از داخل مودم هم میتونید مدل دقیق رو در قسمت اطلاعات مودم پیدا کنید . چون از این مودم فکر کنم 2 نوع باشه.
در ضمن مودم اپراتوری هست ؟ انلاک شده ؟ یا نه مربوط به خود هواوی و غیر اپراتوری هستش و لاک هم نیست ؟
نقل قول:
دستتون درد نکنه. خیلی لطف کردید
راستش من تا حالا فیرمویر نزدم رو این مودم
مدلی که روش نوشته E8372h-153 هست
من اون موقع از راستین بازار خرید کردم. به اسم غیر اپراتوری و فابریک خریده بودم. یعنی نیازی با آنلاک و اینا نداشت
ممنون میشم برای آپگرید به ورژن جدید راهنمایی کنید و لینک دانلود فیرمویرها رو قرار بدید.
راستی با آپدیت مستقیم از پنل وب ، خودش اتوماتیک آپدیت نمیکنه انگار. دلیلش چیه؟
من خودم آپدیت کنم از گارانتی ساقط میشه؟
مودم رو از کجا تهیه کرده اید ؟ اپراتوری نیست که ؟ مثلا برا ایرانسل یا همراه اول . از قسمت اطلاعات داخل مودم و قسمت فریمور و webui هم عکس بدید .نقل قول:
من اون موقع از راستین بازار خرید کردم. به اسم غیر اپراتوری و فابریک خریده بودم. یعنی نیازی با آنلاک و اینا نداشتنقل قول:
اینم مشخصات:
از چند جا پرسیدم گویا این مودم فلش کدهای موجود در سایتهای اینترنتی که از طریق imei به دست میاد رو قبول نمیکنه و برا همین نمیشه روش فریمور و webui مود شده نصب کرد و این امکانات مد نظر شما در نسخه های مود شده وجود دارد و چند نفر برای این کار مجبور به باز کردن مودم و اتصال پین روی برد مودم و نصب فریمور و webui از طریق یو اس بی لودر کرده اند . فعلا برای تست شما برو به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فلش کد رو بگیر با وارد کردن : imei مودم خودت و این دو تا فریمور و webui جنرال رو هم دانلود کن و این درایوها رو هم نصب کن و شروع به نصب کن ببینیم چی میشه برای نصب اینها اصولا نباید فلش کد بخواد اگر هم خواست همون کد فلش دریافت شده رو بده :نقل قول:
اینها جدیدترین فریمور و webui جنرال هستن و دستکاری نشدن :
سایت دریافت کد فلش :
اینم یه نمونه webui مود شده اینم تست کن ببین میتونی نصب کنی :
درایوها :
اگر مودم توسط dc- unlocker هم دیتکت بشه راحت میشه فلش کد اصلی مودم رو پیدا کرد . فعلا راه های بالایی رو برو ببینیم چی میشه .
خیلی خیلی ممنونمنقل قول:
فقط این وسط احتمالش هست که فیرمویر مناسب رو مودم نصب نشه و دیگه مودم بالا نیاد؟؟
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد . اول اون نسخه های جنرال رو بزنید اونها ریسک نداره و ببنید میشه و گزینه ussd هم اضافه میشه یا نه . ولی فکر نکنم فریمورهای جنرال و webui های جنرال این امکانات رو داشته باشن . بعدا اگر خواستید همون مود شده رو هم تست کنید . یا نصب میشه یا اصلا نصب نمیشه و ارور میده یا کد فلش میخواد و کد فلش رو میدید قبول کرد باز یا نصب میشه یا نمیشه . مخصوص همین مدل مودم شما هستن . مودم دستم بود راحت روش کار میکردم و به جدیدترین ورژن و webui ارتقاء میدادم . ولی از این مودم تا به حال نداشتم . چون فریمورهای مود شده دستکاری میشن احتمال قبول نکردن مودم از طریق نصب ساده هستش و برا همین از طریق یو اس بی لودر نصب میکنن و این کار نیاز به باز کردن پشت مودم داره .نقل قول:
تست کردید حتما نتیجه رو بگید .
این فریم ویرها خودشون مستقیم نصب میشن رو دستگاه یا با برنامه خاصی باید بزنم؟نقل قول:
exe هستن و خودشون ستاپ نصب دارن و شما فقط دابل کلیک میکنی نصب بشه.نقل قول:
اینم جدیدترین فریمور و WEBUI مود شده E8372H- 153 باهم و به صورت فایل EXE :
باگ : چراغ پیام اس ام اس کار نمی کند .