خیر سرعت رو پایین نمیارهنقل قول:
اولی ۱۲۰
دومی ۱۱۰
Printable View
خیر سرعت رو پایین نمیارهنقل قول:
اولی ۱۲۰
دومی ۱۱۰
اونقدرا پینگ داخلی مهم نیست پینگ خارجی برای گیم مهمه ۴۵ برای سیستم مخابرات ایران فکر کنم خوبهنقل قول:
برای من که سرویس گیم فعاله ۴۵ هست
سرویس گیم چی هستش ؟
سرویس گیم یا پینگ یک سرویسی است که کار تبادل اطلاعات رو با سرعت بیشتر برای انجام بازهای انلاین انجام میدهد و هیچ گونه افت سرعتی برای کاربر ندارد، خلاصه تر بگم اینکه پینگتون رو پایین میاره ، برای فعال سازی باید با سرویس دهنده تماس بگیرینقل قول:
سلام
از دوستانی که اینترنت پارس آنلاین دارند ، شما هم مشکل افت SNR یا Request timed out دارید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
آره رو اعصابند پارس آنلاینی ها
من بیشتر از 1 ماه که نوسان snr دارم و به خاطر همین نوسان snr اینترنت قطع میشه
پیشنهاد میکنم شما سامانه 195 شکایت کنید تا سامانه بفهمه مشکل از پارس آنلاین نه ما
جالبه چند روز که نوسان هم نداشتم اینترنتم چندین ساعت قطع بود میگن پهنا کم اوردیم
دیگه شما ته قضیه رو بخونید،پهنا کم اوردن ولی مشترک میگیرن
نقل قول:
این پینگ شما که 115 میلی ثانیه هست! تایمش که عالیه
امروز ثبت نام کردم ، بهم زنگ زدن گفتن پورت ها پر هست میره برای 1 ماه دیگه
یعنی انقدر مشترک دارن تو منظقه ی ما ؟
چه کنیم ؟ :n03:
پارس انلاین فقط شعار میده و یک دزد بیشتر نیست.
نخرید از این دزد ها بنده به دلیل ارائه سرویس گیمینگ پارس انلاین گرفتم برای یک ماه ولی بعد از این که سرویس رو برام فعال کرد در هر بازی انلاینی پینگم یک دفعه بالا میرفت و تایم اوت میشدم هر چی هم تماس گرفتم میگن نه مشکل از ما نیست و پینگ تو بازی یعنی چی میگه شما الان پینگ 4.2.2.4 بگیر بعد میگه خوب اوکی هست دیگه بعد اخرش بهم گفت ما اصلا گیم ساپورت نمیکنیم و از این حرف ها گفتم پس سرویس گیمینگ چیه گفت ورش داشتیم و دیگه نمیدیم به کسی لوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووول لعنت بر شما لعنت.
نقل قول:
چیکار داری که اون چی میگه، شما اگه سرویس گیمینگ خریدی میتونی راحت ازشون شکایت کنی، یه اسکن از برگه قرار داد سرویس گیمت بگیر و ازشون شکایت کن.
حتی میتونی از صفحه سایتشون عکس بگیری، بگو اینا تبلیغ سرویس گیم میکنن و بعد میگن پشتیبانی نمیکنیم
دوستان من بعد از اینکه 3ماه نوسان snr نداشتم،دوباره بیشتر از 1 ماه که سراغم اومده
یه چیزی که بهش مشکوکم اینه که همسایه مون برای مغازه اش از خط ما استفاده میکنه ممکنه نوسان snr به خاطر کارت خوان همسایه مون باشه ؟اگرچه اون موقع که نوسان snr هم نداشتم هم همسایه مون از خط تلفن ما استفاده میکرد ولی نمیدونم چرا اون موقع نوسان نداشت ولی دوباره الان نوسان داره؟!
بعضی از دوستان پارس آنلاینی هم نوسان دارند ولی نمیدونم مشکل از کجاست؟پارس آنلاین هم که نمیاد بگه مشکل از منه
بیشتر از 1 ماه که نوسان snr دارم،قراره کارشناسشون بفرستند ببینند چی میخاد بگه
به نظرتون ممکنه نوسان snr به خاطر کارت خوان همسایه مون باشه؟
نقل قول:
ما که قبلا واسه مغازه اینترنت مخابرات داشتیم ، دستگاه POS هم روی همون خط بود ، وقتی که از دستگاه استفاده میکردیم ، کلا اینترنت قطع میشد. واسه همین دستگاه POS رو جدا کردیم.
اما الان منم اینترنت پارس انلاین دارم ، نوسان SNR به شدت تمام از روز قبل بدتر میشه , وقتی تلفن زنگ میخوره SNR به زیر 6 میرسه و در LOG پارس انلاین قطعی ثبت میشه ، خودشون هم میدونن و واسه این کار هیچ راه کاری بلد نیستن .
قبل از اتصال دستگاه POS اسپلیتر نصب کردید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
شما اول همه چیز رو از خط جدا کنید ( POS رو هم جدا کن ) بعد تست کن ببین snr چه تغییری میکنه
نقل قول:شاید یه تشبیه ساده برای درک snr این تصویر باشهنقل قول:
برای درک ساده تر میشه گفت که این فاصله که تو شکل نشون داده snr هست، هرچقدر این عدد بزرگتر باشه یعنی خط با کیفیت تره، یعنی هرچی خط سبز که سیگنال ارتباطی هست قوی تر باشه و خط قرمز که همون نویز روی خط هست کمتر باشه (طبیعتا فاصله این دو خط زیاد میشه) و snr بیشتر میشه
وقتی میبینیم که snr خیلی کوچیک شده یعنی یا قدرت سیگنال ضعیف شده، یا نویز خط زیاد شده
وقتی snr شما مثلا 15 باشه و تلفن زنگ میخوره و snr میشه 6، چیزی که احتمالش بیشتره اینه که اون خط قرمز یهو مقدارش زیاد شده،
در مورد نوسان نویز هم همینطوره
نه این همسایه ما برای کارت خوان مغازه اش از خط ما یه خط کشیده،الان حدود 1 سال کشیده،قبلا نداشتم نوسان snrنقل قول:
الان که به اصطلاح کارشناسشون اومد یه خورده با سیم و میما ور رفت،جعبه رو هم باز کرد و چندا از سیماشو هم قیچی کرد
الان تقریبا ثابت شده تا ببینم بعدا چی میشه
معمولا نوسانش بعد از چند ساعت از روشن کردن مودم شروع میشد،ببینم اینبار چی میشه؟آیا نوسان میکنه یا نه
ببین POS ها وقتی که میخوان ازش استفاده کنن شماره گیری میکنه ، به احتمال زیاد از همون باشه چون طولانی بودن کابل تلفن و دستگاهای متعدد باعث افت و اختلال توی خط و اینترنت میشهنقل قول:
شما شب وقتی فروشگاه بستس، تست کن ببین چطوره اگر دیدی درست شد ، به صاحب فروشگاه ماجرا رو توضیح بده که بره دنبال خط تلفن.
نقل قول:نقل قول:
POS رو نمیدونم ولی حتی تلفن های آنالوگ قدیمی رو که تست کردم وقتی بدون اسپلیتر استفاده بشه snr رو از 18 میرسونه به 8 و وقتی هم تلفن رو برمیدارن لینک میپره !
یعنی حتی اگه رو خط باشه هم ممکنه نویز ایجاد کنه و حتما نیاز نیست ازش استفاده بشه
مشکل نوسان snr ظاهرا به خاطر اتصالات جعبه مخابراتی بوده،چون کار خاصی نماینده پارس آنلاین انجام نداد فقط جعبه رو باز کرد و اتصالات رو چک کرد و خب یک سیمی هم ظاهرا شل شده بود،
و اینکه پریز رو هم چک کرد،احتمال زیاد به خاطر جعبه مخابراتی بوده چون این جعبه رو صد نفر باهاش ور میرن
الان مشکل من روی جعبه مخابراتی،این جعبه چفت محکمی نداره و هر کسی بازش میکنه،اگر راهکاری میشناسید که این جعبه درش رو محکم ببینیدیم یا خود مخابرات بیاد درشو محکم ببندن خواهشا تو تایپیکش بگید.تشکر
سلام
آقا من پارسال قراردادم 1ساله با سرعت 128 ولی نامحدود بود ، راحت بودیم بخدا ، درگیر ترافیک و این صحبتا نبودیم
امسال رفتم همونو تمدید کنم ، دیدم نامردا به ضررشون بوده ورش داشتن ، منم به جاش 256 با 120گیگ ترافیک یک ساله گرفتم
ولی توی 10 روز اول 12 گیگ از ترافیک به فنا رفت ، یعنی ویندوز و بعضی از نرم افزارا خودشون آپدیت میشدن کلی ترافیک حروم کردن ، ولی الان اونا رو هم غیر فعال کردم باز هم مشکل دارم
سوالم اینه که در حالتی که مودم روشنه و سیستم روشنه ولی توی نت نمیچرخم و هیچی دانلود نمیکنم و هیچ نرم افزاری آپدیت نمیشه ، آیا طبیعی که یه مقدار ترافیک مثلا یک مگابایت در هر ساعت مصرف شه یا یه جای کار میلنگه؟ من با bwmeter توی نیم ساعت گرفتم فهمیدم ترافیکم داره میره همینجوری ( چه اشتباهی کردم ترافیک محدود گرفتم از این دزدا ، باید شرکتو عوض میکردم از یه جا دیگه میگرفتم )
نقل قول:
نه دوست عزیز ;
چیز عادی هستش منم مودم م همیشه روشن ــه ، سیستم و WIFI هم خاموش ــه
روی هم رفته 5 مگابایتی دانلود رو ثبت میکنه شب ها..
سلام
دوستان عزیز بنده مخابرات طرح رمضان 128 تا 10 مگابیت گرفتم دیدم نهایت سرعتم 350 کیلوبایت بیشتر نمیره !
در صورتی که قبل این سرویس 128 داشتم و سرعتم همین بود
امروز که زنگ زدم و فنی کارشون اومد میگه از سرعت بالاتر میخوای باید سرویس دیگه ای بگیرید !!
حال سوالم از شما دوستان اینه این طرح 128 تا 16 مگابیت رمضان پارس انلاین سرعت دانلودش چنده ؟
نقل قول:
سلام اگر خطتون تا 16 مگ بکشه،تا 16 مگ هم
براتون باز میذارن ولی خب الویت بندی داره،یعنی اونی که سرویسش 1 مگ یا 2 مگ باشه در ساعات شلوغی اولویت رو به اون میدن تا 128
ولی نیمه شبا تا 2 مگ هم احتمالش هست که دانلود کنید،من خطم روی 9 مگ بود نصف شبا با سرعت 1 مگ دانلود میکردم
خب این ترافیک دقیقا صرف چی میشه؟ چجوری میشه فهمید کدوم نرم افزار داره الان ترافیک مصرف میکنه و پاکت دیتاها کجا میرن؟نقل قول:
نه دوست عزیز ;
چیز عادی هستش منم مودم م همیشه روشن ــه ، سیستم و WIFI هم خاموش ــه
روی هم رفته 5 مگابایتی دانلود رو ثبت میکنه شب ها..
بعد آخه پس چرا این مقدار واسه pc و لپ تاپ فرق میکنه؟
یعنی اگه با pc سیستم روشن باشه و هیچی دانلود نکنم و توی نت نچرخم این مقداره :
ولی اگه لپ تاپ روشن باشه و هیچی دانلود نکنم و توی نت نچرخم حدود دو برابره:
سلام دوستان
شرایط اینترنت شبانه پارس در حال حاضر به چه صورت هست؟ (سرعت و ...) هم در حالت معمولی و هم جشنواره ها
به غیر از محدودیت 1/3 که در سایتش نوشته محدودیت دیگه ای هم هست؟؟؟ مثلا از یه حجمی بیشتر دانلود کنی محدود بشه سرعت
سلامنقل قول:
سرویس های محدودش هیچ محدودیتی ندارن،تازه به نفعشون هم هست شما دانلود کنید چون از حجمتون کم میشه،سرعت دانلودش تا آخرین پهنای باند هم میکشه یعنی اگر 9 مگ باشه پهنای باندتون با سرعت 1 مگ هم میتونید دانلود بکنید
سرویس های نامحدودش هم که اصلا شامل ترافیک شبانه نمیشه،
از جشنواره هاش خبر ندارم،استفاده ای نداشتم تا حالا
در مورد اینترنت شبانه که روی سرویسهای حجمی هست اطلاعاتی دارید؟ سرعتش تو اون بازه زمانی چقدر افت داره؟نقل قول:
تاپیک رو که دنبال میکردم دیدم از بابت قطعی و کیفیت سرویس دوستان شاکی بودن، همچنان برقرار هست مشکلات؟؟!
دوستان لطف میکنید از این IP 79.127.127.35 پینگ بگیرید و نتیجه رو اعلام کنید؟ (تهران)
ممنون
گفتم که حجمی ها رو تا آخرین سرعت براتون باز میذارن علی الخصوص نیمه شبا،چون خلوت کسی نیست دانلود کنه،من با سرعت 1.3 مگ هم دانلود میکردمنقل قول:
اصلا افت سرعت نداشتم تو ساعات 2 تا 7
خودم یکی از شاکیا بودم،مشکل نوسان snr داشتم و به خاطر همین نوسان قطعی هم داشتم،راستش جعبه مخابراتی ما هم چفت محکمی نداره ،هر کسی میاد باهاش ور میره،کارشناسشون اومده جعبه رو باز کرد،دیدی یکی از سیما شل شده درستش کرد ولی هر از گاهی هم نوسان دارم ولی قطعی به صورت قبل ندارم،میشه گفت برای من نوسان ُsnr حل شده،برای بقیه هم خبر ندارم
دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید که خط من تا چند مگ رو میکشه:
نقل قول:
این قابلیتی در مودم دی لینک 2740 است
مودم من هم 2740 است،همین قابلیت ADSL TONE DIAGNOSTIC رو داره
به این خیلی اعتباری نیست ولی گفته تا 16 مگ کشش داره
من هر وقت تست گرفتم از 21 مگ تا 16 مگ رو نشون میداده
به هر حال میتونید بهشون بگید روی 16 مگ ببندن بعد اگر دیدید هر از گاهی لینک میپره بهشون بگید روی 9 مگ ببندن
فکر کنم روی 12 مگ هم میبندن
dns مخصوص پارس آنلاین چیه؟
ممنون
واقعا پارس آنلاین کاربرش و چی فرض کرده؟ امروز سایت دیجی کالا با پارس مشکل داشت و هنوزم داره زنگ زدم بهشون بعد کلی مدت میگه مشکلی نیست جالبیش اینجاس بعد رفتم با پ ی لتر شکن امتحان کردم دیدم باز شد دوباره زنگ زدم میگه مشکلی نیس میگم با چیز شکن باز میشه چرا بعد چند لحظه گفت مشکل از سمت خودشون هست آخه پیچوندن کاربر و دروغ گویی در چه حد؟:n34:
سلام
امتیاز باشگاه مشتریان پارس آنلاین خریداری مشود
اطفا قیمت بدید
ممنون از راهنماییتون بله درسته ولی قسمت دیگه ای که مشخصات خط رو نشون بده پیدا نکردم :n16:نقل قول:
سلام . کسی تو مرکز شهید غریبی ( قیطریه ) تهران پارس انلاین داره ؟؟؟؟
لطفا یه تست بزارین و بگین کیفیت اونجا چطوره
سلام قوانین تخلیه خط به چه صورته؟؟؟؟؟؟؟
من سرویس یکساله گرفتم با 65 گیگ ترافیک بدون مودم، حالا که ترافیک تمام شده میخوام تخلیه خط کنم، میگن نمیشه و قوانین سازمان مقررات میگه شما نمیتونین تخلیه کنین به زور میخوان ازشون ترافیک بخرم.
باید کجا شکایت کنم ازشون و اینکه چقدر طول میکشه رسیدگی کنن، عجب اشتباهی کردیم از اینا سرویس گرفتیما، واسه تخلیه کردن هم گرفتاری داریم ول نمیکنن.:n34:
نقل قول:
اصلا توی سازمان مقررات چنین قانونی برای تخلیه وجود نداره .. هر زمان ی کاربر درخواست بده ، شرکت ارائه دهنده اینترنت موظف هستش که درخواست کاربر رو به مرکز مخابراتی ارسال بکنه.
با نمایندگی شهرتون صحبت بکنید اگر انجام ندادن ، به واحد صدای مشتری شرکت پارس انلاین تماس بگیرید و موضوع رو در میان بذارید ، اگر بعد از 72 ساعت نتیجه ایی حاصل نشد به سامانه 195 شکایت تون رو مطرح بکنید .
بچه ها یه سوال دارم
تو سرویس 128 نامحدود سرعت دانلود چنده ممنونم
من ۱۲۸ نامحدود دارمنقل قول:
سرعتش تو حالت اسمی ۴۶ است
میانگین 46 یا بالا پایین میشه؟!نقل قول:
ثابته معمولا ، ندیدم بالا و پایین بشهنقل قول: