کسی میدونه هر دکل تا چند کیلومتر میتونه پوشش بده؟
Printable View
کسی میدونه هر دکل تا چند کیلومتر میتونه پوشش بده؟
دوستان همزمان میشه دو تا بسته داشت؟
بستگی به تجهیزاتش و مکان قرارگیری دکل داره، معمولا تو ارتفاعات تا سی یا چهل کیلومتر هم پوشش دهی داره، البته اگه مانعی جلوی سیگنال رو نگیره، من شخصا تا بیست، بیست و پنج کیلومتر سیگنال گرفتم، اینطور که دوستان میگن فرکانس هم مهمه، هرچی فرکانس پایین تر، سیگنال دهی قوی تره، البته تو ویکی پدیا نوشته تو کویر های ایران تا هفتاد کیلومتر هم پوشش میده [emoji52]نقل قول:
بله هر چند تا میشه داشت ولی توی هر 24 ساعت یکیشو باید فعال کنید .نقل قول:
دوست عزیز شما انگار اصلا هیج کدام از صفحات این تاپیک را مشاهده نکردید !!!!!!نقل قول:
شما منو راهنمایی کن . ممنوننقل قول:
من نمیدونم ملت تو قم هر روز از ساعت 10 صبخ تا 4صبح در حال دانلود هستن که وضعیت اینطوری میشه یا ایرانسل تو قم محدودیت گذاشته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا هم نمیشه یه سایت درست حسابی باهاش باز کرد!!
هیچ کدوم که گفتینقل قول:
ایراد از مودمته
با گوشی تست کنی خیلی هم بهتره
حسین مودمم از این معمولی ها نیست...نقل قول:
اخه اگر مشکل از مودم باشه چرا راس ساعت 4صبح تا 10 صبح سرعت خوبه؟!
از ما گفتن بود :دینقل قول:
با کلی مودم تست کردم ، اکثرشون ایراد داشتن سر آنتن دهی و همین باعث میشه که نت آشغالی رو تحویل بدن
باور نداری همین الان با گوشی تست کن ببین بهتره یا نه ( البته میدونم الان گوشی تو دست و بالت نیس برا همین گفتم :دی)
چند شب پیش هم با ایفون که تست کردم سرعت باز مشکل داشت.....:n27:نقل قول:
اما باز اگر مشکل مربوط به مودم باشه با رایتل هم باید مشکل داشته باشه که نداره:n22:
رایتل که 60 تا بیشتر سرعت نداره و با آنتن 1 درصد هم همون سرعت رو میشه گرفت :دینقل قول:
=================================================
امشب میخوساتم تست 4G بذارم که نشد و ایشالا فردا اگر عمری باشه تست 4G قرار میدم
خب بیا این تست 1مگه رایتله که الان با همین مودم گرفتم::n02:نقل قول:
============
ببین مش حسین چقدر داری تست 4G رو طول میدی تا برامون بزاری اینجا!!!:n02:
یه ملت منتظرن سرعت 4G رو دوباره ببینن:n02:
خدا وکیلی این آنتن هایی که میگی 3جی روش نصب نیست! من این هارو که میگی با چشم دیدمنقل قول:
سر شهید مهاجر یه آنتن همراه اول هست مشخصه تجهیزات روش نصبه
با عرض پوشش خیلی اشتباس این محاسبه تون!نقل قول:
شما 70 کیلومتر آنتن ات اندازه هارپ هم باشه که سیگنال نمیگیری! چون زمین گرده متوجهی چی میگم؟
آنتن های bts تو مناطق مسکونی پوشش خوبشون زیر 500 متره حالا تا 1کیلومتر بیشتر اصلا جوابگو نیست
همین الان 3G ایرانسل :D
رشت
ویرایش :
زمین هر چقدر هم که گرد باشه 70 کیلومتر چیزی نیست واسش من خودم به شخصه 110 کیلومتر لینک ptp زده بودم تو یجایی که دشت صاف صاف بود از روی 2 تا دکل با 2 تا دیش و سیگنال -72 با 40 مگابیت پهنای باند! همون لینک رو با همون دستگاها تست کردم از غرب به شرق تهران -70 با 45 مگابیت پهنای باند داد به فاصله 30 کیلومترنقل قول:
هر Bts موبایل که رو باند 2100 کار کنه داخل شهری مثل تهران اگر مانعی سر راهش نباشه 3 کیلومتر امواج دید مستقیم میتونه ارسال کنه ( تست شده )
رو باند 900 ، 5 کیلومتر..
تو مناطقی مثل کویر هم در صورتی که کاملا بدون مانع باشه 20 کیلومتر رو باند 2.100 میده و 30 کیلومتر باند 900...در کل باز هم بستگی به شرایط محیط و آب و هوای یه منطقه داره.
اینکه انتن قطع وصل میشه یعنی اون فلش های بالا پایین کنار اچ مرتب خاموش میشه چیه؟
چشم دلواپسا کور دیشب ایرانسل سنگ تموم گذاشته برای من....محتوای مخفی: عکس
اها پس خوبه ...امیدوار شدم ..چون از مرکز شهر یکم فاصله داشتم پرسیدمنقل قول:
البته هنوز فک نکنم تا اخر سال به شهر ما برسه
هر چی سیگنال بالاتر باشه برد بیشتری رو میشه انتقال داد ولی ضریب نفوذ کمتر میشهنقل قول:
وای سیگنال های پایین تر ضریب نفوذ بیشتر ولی برد کمتری را دارند
احتمالا منظورتون از سیگنال، فرکانس باشهنقل قول:
دوست عزیز تو شهرها به خاطر ایجاد موانع و ساختمان ها برد بی تی اس ها خیلی پایین میاد، ضمنا دو نوع پوشش داریم، یک نوع مربوط به سیگنالدهی هست که معمولا دکل رو تو یه ارتفاع بالا نصب می کنند تا محدوده ی تحت پوشش بیشتر بشه، تو شهرها بر عکس به خاطر ترافیک زیاد شبکه بی تی اس ها فقط برای ارایه کیفیت مناسب نصب میشن و بردشون رو محدود می کنن تا فقط همون منطقه ی مورد نظر ترافیکش کم بشه، ضمنا شما فرض کن دکل بالای یک کوه باشه و اطرافش تا چندین کیلومتر هیچ مانعی نباشه در اینصورت برد سیگنال تا بیشترین توان فرستنده صورت می گیره، تو شهر ما یه بی تی اس ایرانسل هست، و در یکی از روستاهای نزدیک دیگه هم یکی، بقیه بی تی اس ها تو محدوده ی ده کیلومتری به بعد هستن، یکی از بی تی اس ها کنار جاده ی منتهی به شهر مجاور هست که حدود ۲۰ کیلومتر فاصله داره ولی گاهی اوقات که بی تی اس های نزدیک به هر دلیلی خاموش میشن من آنتن خودمو ازون دکل میگیرم که ارتفاعش از سطح زمین حدود ۵۰ متر هست و تا شهر هیچ مانعی هم بینش نیست، اگه بخواین با نقشه هم مشخص کنمنقل قول:
بلهنقل قول:
ببخشید
امروز نسل دوم رو که تست کردم سرعتش خیلی بهتر از قبل شده:
محتوای مخفی: idm
حرف مدیر عامل ایرانسل صحت داشت و سرعت نسل دوم بهتر شده.
کاش برای جاهایی که نسل سوم نداره نسل دوم سرعتش بهتر شه
قطعا جاهایی که نسل سوم هست نیازی به نسل دوم نیس
تو نسل دوم اولویت با تماس صوتی هست و همین باعث میشه کیفیتش بیاد پایین.
پ.ن: ایرانسل قصد نداره قابلیت صدای اچ دی رو روی نسل 3 و 4 فعال کنه؟ اگه اینکارو کنه کیفیت صدا مثل وایبر میشه!
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
دقیقا برعکس گفتی حاجی!نقل قول:
فرکانس پرتو گاما و ایکس بسیار بالا و ضریب نفوذ بالایی هم داره ولی برد کمتری داره
در ماهواره ها و کیهان پیما های فضایی معمولا از فرکانس های HF یا پایین تر استفاده میشه که فرکانسش کمه چون برد بالایی داره
ولی اگر فرکانس بیاد پایین طبیعتا ظرفیت پایین تری هم داره و سرعت کمتری رو انتقال میده پس نمیشه در فضا از فرکانس 1هرتز استفاده کرد! چون دیگه داده ای رو رد نمیکنه
اقا نمیخان جا های دیگه رو پوشش بدن؟
چرا قطعا اين كار رو مي كنند. ولي بايد صبر كرد.نقل قول:
همين جاها هم پوشش كامل و كيفيت درستي نداره.
من الان در تهران نمي توانم وصل بشوم.
در هر صورت اونها هم دوست دارند پول بيشتري در بيارند.
پوشش بيشتر = پول بيشتر.
صبور باشيد.
ناسلامتی کرمان مرکز یه استانه.(کلا به جنوب کشور اهمیت نمیدن نه یزد نه کزمان و...)فقط فک کنم تو بندرعباس یه دکل زده باشن:n23::n23:نقل قول:
دوستان..یه چیزی،، اگه گوشیتون 2 سیم کارته.برای استفاده از 3جی، حتما سیمتونو بزارید رو اسلات 1
چطور ؟ فرقش چیه ؟نقل قول:
چون گوشیای دو سیم کارته، با سیم یک به 3جی وصل میشهنقل قول:
بر عکس نگفتمنقل قول:
فرمایشات شما هم حرف من رو تایید میکنه
صد البته در مورد پهنای باند حرف شما درسته
فرکانس بالاتر پهنای بیشتر
اغلب گوشی ها اینترنت شون فقط روی سیم ۱ هست ولی برای بعضی از مدل ها فرقی نمیکنهنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
من اهواز با +H سرعتم اینقدرهنقل قول:
تا اونجا که من میدونم برای 3جی حتما باید رو 1 باشهنقل قول:
خودم دو سیم دارم،روی سیم 2 فقط با e وصل میشه
از کجا باید بفهمیم تجهیزات 3g روی دکل نصب شده؟چیز خاصی باید اون بالا مشاهده بشه؟
هر وقت اون سکتور های 3تایی پشت هر فرستنده نصب شده باشن:نقل قول:
محتوای مخفی: 3G