گوشي منz530مي خوام بدونم ليست رد داره يا نه آيا؟اگه داره ميشه راهنماييم كني چطور فعالش كنم آيا؟
گوشي منz530مي خوام بدونم ليست رد داره يا نه آيا؟اگه داره ميشه راهنماييم كني چطور فعالش كنم آيا؟
1. سیمکارتت ایرانسله دیگه؟؟نقل قول:
اگه ایرانسله و تنظیمات رو از طریق شبکه گرفتی ، برو توی internet settings و در قسمت connect using ، گزینه irancell-GPRS1 رو انتخاب کن
2. مگه میشه برنامه ها کوچیک نشه؟؟؟
برنامه اپرا مینی رو باز کن ، موقعی که کامل بالا اومد ، کلید قطع تماس رو بزن ، گزینه دوم یعنی minimize یا "کوچک کردن" رو انتخاب کن ، حالا به مرورگر گوشیت برو ، یه سایتی رو بزن و هر موقع سایت بالا اومد ، کلیدی که روی گوشیت نماد "فلش رو به بالا" داره رو بزن و برنامه اپرا مینی رو resume کن و به اینترنت وصل شو
در ضمن سرعت اینترنت ایرانسل پایینه و به همین دلیله که اپرا رو نمی شه نصب کرد ، یا حداقل منطقه شما سرعتش خیلی پایینه
راه دیگه هم استفاده از اینترنت کامپیوتره که باید توی بخش settings>>connectivity ببنی گزینه network sharing داره یا نه؟
یا برو توی همون internet settings ، ببین گزینه ای بنام allow local conn. داره؟
البته زیاد فایده ای نداره
راه دیگه ای هم به ذهن بنده، حداقل نمیرسه!!
باید صبر کنی ، سرعت اینترنت بالاتر بره!
کسی میدونه اگه بخوام رو جی 705 فونت فارسی بریزم که بتونم اس ام اس فارسی بزنم چطوری بریزم و از کجا گیر بیارم
اگه منظورتون بلک لیست هست ، نداره ، ولی برعکسش white list دارهنقل قول:
که البته با پچ میشه به بلک لیست تغییرش داد!!
اگه بخوای فقط اس ام اس فارسی داشته باشی ، باید فایل FSبراش گیر بیاری که زبان عربی رو حداقل ساپورت کنه ، ولی نمیدونم برنامه ای برای هک این گوشی اصلا وجود داره یا نهنقل قول:
کسی میدونه اگه بخوام رو جی 705 فونت فارسی بریزم که بتونم اس ام اس فارسی بزنم چطوری بریزم و از کجا گیر بیارم
Mahdi.p30 جان دمت گرم.حل شد.الان یه سوال دیگه داشتم این گوشی من رو اصلا pc suite پیدا نمیکنه.نه با بلوتوث نه با کابل.نسخه 6 هست.آخریش. چی کار کنم؟یه درایور دانلود کردم اما بازم نشد هر کاری میکنم نمیشه.ممنون میشم کمکم کنی.:40::40::11::11:
کامپیوتر گوشیتو میشناسه دیگه؟؟نقل قول:
مگه توی جعبه گوشیت سی دی نبود؟
همونو نصب کن ، احتیاج به دانلود درایور نیست!
در ضمن آخرین نسخه pc suite ، نسخه 4.010 هست ، 6 نیست
سلام چطوری میتونم k510 رو که خودم تازه فلش کردم فارسی کنم! برای SMS
راهش چیه؟ لطفا لینک یا فایل های مربوط رو به همراه کمی توضیح قرار بدید:31:
من با این فایل ها فلش کردم K510_R4EA031_FS_EUROPE_1_RED50
K510_R4EA031_MAIN_ORANGE_CO_RED50
دوباره باید فلش کنی ، با این تفاوت که فایل main رو همین قبلی بذار ، ولی برای FS ، اینو دانلود کن و بذار:نقل قول:
با این کاستوم:کد:http://www.4shared.com/file/77135485/9a003afe/K510_R4EA031_FS_M_EAST_N_AFR_RED50.html?s=1
اگه با setool2lit فلش میکنی ، در قسمت files ، دکمه Add رو بزن و اول فایل main و بعد فایل FS رو Add کن و فایل کاستوم رو باید در قسمت MISC files بذاری ، ودکمه FLASH رو بزن تا فلش بشهکد:http://rapidshare.com/files/277204419/customize_K510.zip.html
(البته چون گفتی توضیح کامل ، توضیح دادم!!!)
در این صورت همون زبان و هم اس ام اس فارسی داری!
البته شاید لازم باشه main شما هم generic باشه نه orange :
(اینو مطمئن نیستم)کد:http://www.4shared.com/file/77135482/464af5d/K510_R4EA031_MAIN_GENERIC_CO_RED50.html?s=1
در ضمن اگه نمی تونی دانلود کنی یا لینک رو مستقیم کنی ، بگو تا لینک مستقیم بدم
والا سی دی نداشت:41::19:نقل قول:
فکر کنم 6 باشه ها.عکسو ببین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه pc suite من امروز آپدیت شد و ورژنش به 4.010 ارتقا پیدا کرد!!نقل قول:
مگه میشه سی دی نداشته باشه؟
اینم از عجایبه!!
درایور K850 رو برات آپ کردم ، ببین بهش میخوره
موقعی که کابال رو وصل می کنی و سیستم می خواد سخت افزار جدید نصب کنه ، آدرس این درایور رو بهش بدهکد:http://rapidshare.com/files/277264507/k850_usb_signed_drivers.zip.html
سلام گوشی من w550 هست.
می خواستم بدونم ایا می تونم پذیرش اس ام اس رو محدود کنم؟ یا چیزی مثل بلک لیست برای اس ام اس ها هم داشته باشم؟
چنین امکانی روی گوشی سونی اریکسون در حال حاضر وجود نداره ، ولی قبلا از روی خط با یه کدی میشد کل اس ام اس ورودی رو بست ، که اونم کدش الان دیگه کار نمیکنه!!نقل قول:
مهدی درســـت میگه ولی برای گوشی های سامسونگ من بیشترشون دیدمنقل قول:
که اس ام اس هم میتونستی محدود کنی فقط 8 تا شماره میتونستی محدود کنــی ...
ولی برا سونی اریکسون نــــه همچین کاری نمیشه کرد :41:
موفق باشید!:40:
سلام دوستان
من گوشیم k810 ه امروز یه رم 1 گیگ سونی گرفتم براش m2
وقتی گوشی رو روشن می کنم و این رم جدید بالاشه این پیغام میاد
Warning!all contect on memory stick will be lost format anyway?
Yes که می زنم یه صفحه میاد و ازم پسورد می خواد
No می زنم رم گوشی رو نمی شناسه:13:
چی کارش کنم؟
رمتون خرابه یا قلابیه یا قبلا استفاده شده و خراب شده!!!نقل قول:
یه بار با خود گوشی ، پسورد 0000 یا 1234 (در صورت عوض نشدن پسورد) رو بدید و فرمتش کنید ، بعدش چند بار خاموش و روشن کنید ، روی اون فایل کپی پیست کنید ، به کامپیوتر وصل کنید و روی اون فایل جابجا کنید ، و ببینید در هنگام روشن شدن ، دوباره همون پیغام رو میده یا نه؟؟
اگه داد مطمئنا خرابه و عوضش کنید
سلام من g705 داشته بیدم ولی نمی دونم چطوری باید از gps استفاده کرد!
لطفا راهنمایی کنید......................................
نرم افزاری هست که بتونی با نصب روی گوشی پیامک ها رو توی مموری ذخیره کنی؟
من گوشیم k810 هستش.
ممنون می شم راهنمایی کنید.
نرم افزار نصب روی ویندوز رو خودم دارم
سپاس
آقا گوشی W350 چه جور گوشی هستش؟؟؟؟ فضای اس ام اس چقدر هست؟؟؟؟؟؟ صداش چطوریه؟؟؟ برای اس ام اس زدن خوبه؟؟ البته گوشی دوم میخوام ولی بین نوکیا 3110 و 5130 و w350 موندم کدوم رو بگیرم ؟؟؟؟
سلام دوستان ببخشید میشه نرم افزار فارسی ساز گوشی W 595 رو برای دانلود بدید ؟ ممنون
برای w580 چجوری pin میشه گذاشت؟ کدوم قسمتشه؟
خیر ، فکر نمی کنم وجود داشته باشه ، با همون my phone explorer توی کامپیوتر ذخیره یا بک آپ بگیرید!نقل قول:
نرم افزاری هست که بتونی با نصب روی گوشی پیامک ها رو توی مموری ذخیره کنی؟
من گوشیم k810 هستش.
ممنون می شم راهنمایی کنید.
نرم افزار نصب روی ویندوز رو خودم دارم
سپاس
البته گوشی های جدید سونی اریکسون این امکان رو دارن!
این گوشی نرم افزار نداره ، بدید بیرون براتون فلش کنن و بگین حتما زبان فارسی داشته باشهنقل قول:
سلام دوستان ببخشید میشه نرم افزار فارسی ساز گوشی W 595 رو برای دانلود بدید ؟ ممنون
اگه منظورت قفل معمولی گوشی هست ، برو به:نقل قول:
menu>>settings>>general>>security>>phone protection
و protection رو روی on بذارید و در قسمت change code کد مورد نظر رو وارد کنید
کد پیش فرض 0000 یا 1234 هست
دوستان یه سوال تخصصی از s500 داران
با در آوردن باتری گوشی ساعت و تاریخ گوشی ریسیت میشه؟
یعنی این گوشی باطری پشتیبان داره یانه ؟
سلام
يه سوال: من تمام گوشي هاي سوني اريكسون كه ديدم فايل هاي فلش رو نشون ميداد
ولي k800 من نشون نميده
اين عاديه يل گوشي من مشكل داره!!!
ممنون
مشكلي نيست!نقل قول:
بين گوشيهاي هم رده كا800 و قبلتر از اون ، فقط سري دبليو قابليت نمايش فلش رو دارن
ولي از اون سري به بعد ،مثل اينكه ديگه همه گوشيها اين قابليتو دارن
k800 منوی فلش و این از فلش ها رو ساپورت نمی کنه
سری W ساپورت می کنه
تو گوشيهايي مثل k750 w800 w810 ...(غالبا)فست پورتشون بعد يه مدت دچار مشكل ميشه و مخصوصا موقع شارژ شدن خيلي عذاب ميدن:41:
مي خواستم بدونم تو گوشيهاي توليدي جديد اين مشكل رفع شده؟
از لحاظ جنس قطعه که دقیقا مثل همون قبلی هاست ، ولی از لحاظ کارکرد هم تقریبا فرقی نکرده!!نقل قول:
مهم اینه که درست باهاش کار کنی تا دچار مشکل نشه!
سلام
بچه ها آیا میشه با گوشی های سونی اریکسون که gps داره نقشه تهران را روش دید یعنی بخاطر اینکه سیستم عامل سیمبین نداره می تونه نقشه تهران را یک جوری بزاریم که gps بر اساس آن ما را راهنمایی کنه؟
سلام بچه ها
یه کمک فوری می خوام
من دنبال یه انتی ویروس خوب برای w910 می گردم
هر چی گشتم پیدا نکردم
ممنون می شم کمکم کنین
آقا زشته این حرفا!!:31:نقل قول:
اگه مشکلی هست در خدمتیم
یعنی چی؟
من تا حالا سونی اریکسون نداشتم
اینم ماله پسر خالمه
گوشیش همش هنگ می کمه می گه ویروسی شده
حالا اصلا آنتی ویروس هست واسه سونی اریکسون ؟
ببخشید اونطوری صحبت کردم!نقل قول:
یعنی اینکه ویروسی برا سونی اریکسون (جاوا) وجود نداره ، در نتیجه آنتی ویروسی هم وجود نداره
خب دوست من این هنگ کردن برای این گوشی توی بعضی نسخه های فریمور کاملا طبیعیه
1. توی گوشیش ،کلید وسط یعنی menu رو بزن ، برو به settings ، تب اولی یعنی general ، بعد برو به update service ، گزینه سوم یعنی software version رو بزن ، خط چهارم نسخه نرم افزار رو نوشته ، اگه نوشته بود R1FA035 یا R1FA037 ، مزخرفترین نسخه نرم افزار ممکن رو داره که الکی هنگ میکنه و کاملا طبیعیه!
هر چی غیر از این دو نوع بود ، اینجا بنویس
2. بهترین راه اینه که ببری بیرون فلش کنن ، فقط حواست باشه که اون دو تا نسخه ای که گفتم نباشه
توی نسخه های دیگه هم هنگ می کنه ، ولی به ندرت!
سولی بود ، در خدمتم!
مرسی از راهنمائیت
ورژن اینه همون مزخرفه R1FA035
خوب حالا موقع فلش می شه یه ورژن دیگه رو نصب کنه ؟
بچه مشد که نیستی ؟
نه ، نیستمنقل قول:
آخه من همین ورژن رو داشتم ، این مشکل هنگ کردن رو هم به طور شدید داشتم
ورژن پیشنهادی و تست شده من:
R1CA039
کلا اون نسخه هایی که با R1CA اول نامش باشه ، خوبه
ولی فکر می کنم ، مغازه ها هم اکثرا همون ورژن r1fa035 رو داشته باشن
البته گفتم که مشکل هنگ کردن ، کم و بیش در ورژنهای دیگه هم وجود داره ولی به ندرت!!
ضمنا حتما قبل از فلش ، از کلیه فایلهای حافظه داخلی و مسیجها و مخاطبین یک بک آپ بگیرید ، چون همشون پاک میشن
بک آپ رو هم با برنامه my phone explorer بگیر
آقا کسی نگفت gps سونی اریکسون نقشه تهران هم ساپورت می کنه یا نه
سلام گوشی من t650 ویدیو هامو با همدیگه قاتی میکنه کمکم کنید مرسی
سلام گوشی من t650 هست فایلهای ویدیویی رو با همدیگه قاتی میکنه نرم افزار کاربردی هم نصب میکنم دو تا نشون میده هیچکدومشم پاک نمیشه
فایلتون روی حافظه داخلی هست یا روی مموری استیک؟؟نقل قول:
روی حافظه داخلی اتقالش بدین ، ببینین مشکل وجود داره
فقط 2 تا از فابلاتون رو اینطوری میکنه یا کلا مشکل داره؟؟
سلام من محمدرضا ام .میخوام ازت یه سوالی بپرسم. چه جوری میشه آیکون های پی وان رو عوض کرد مثل شارژ باتری یا... ؟ !
دوستان
یه گوشی p1 دارم که خیلی بهش علاقه دارم . اما چند ماه پیش افتاد تو آب و چند جاش صدمه دید.
دیگه مموری قبول نمی کنه
رادیو خراب شده
دوربینش هم اذیت می کنه
بردم نمایندگی سونی اریکسون یه چند وقتی بهش ور رفتن گفتن ما اینجا زیاد دستکاری نمی کنیم ببر بیرون.
دادم یه جا که می گفت تعمیرات تخصصی موبایل انجام می ده ، درست که نکرد هیچ چی ، زد دهنی یا همون میکروفونش رو هم خراب کرد. گفت فایده ای نداره ، بیخیالش شو. تازه گفت دیگه روشن نمی شد با سلام صلوات روشنش کردم.
می خواستم ببینم کجا می تونم ببرم که مطمئن باشه و واقعا حرفه ای باشند و بتونن درست بکنند؟