به به آقا حمید!سلام عرض شد.نبودی دلمون تنگ شده بود.
آقا حمید.میخوام گوشی رو فلش کنم یه فریمور جدید بریزم روش ولی این آخریه رو بچه ها میگن مشکل داره.به نظر شما کدوم فریمور رو بریزم تو گوشی؟
Printable View
به به آقا حمید!سلام عرض شد.نبودی دلمون تنگ شده بود.
آقا حمید.میخوام گوشی رو فلش کنم یه فریمور جدید بریزم روش ولی این آخریه رو بچه ها میگن مشکل داره.به نظر شما کدوم فریمور رو بریزم تو گوشی؟
اقا 1 سوال دیگه... موقع شناسوندن گوشی به XS++ گوشی سریال اصلیمو مینویسه)Imei doesn't mach(GDFS:Null,IMEI:W810i)
این قضیش چیه و ایا میشه بدون باکس کاریش کرد؟؟ اگه نه با باکس چطور؟ که دیگه اینو نده....چون تو چندتا گوشی دیدم این مشکلو نداشت بازم ممنون
بابا اين همه كارشناس اينجاست يكي نيست بگه چرا گوشيم شارژ خالي ميكنهنقل قول:
ذرضمن مشكل از باطري نيست چون عوضش كرئم اما...
آقا حمید واقعاً دستتون درد نکنه با آموزش توپتون!!!:5:
واقعاً صفا کردم!! عرض نیم ساعت:18: منی که اصلاً
از این کارا نکرده بودم تونستم هم درایور صدا رو به آکوستیک 1.2
ارتقا بدم و هم فیرمویر رو از R4db005 به جدیدترینش که R4ke001
هستش ارتقا بدم!
واقعاً جای تشکر و قدردانی داره!:40:
خیلی ممنون:11:
واقعاً باید قدر بچه های فنی رو دونست:20:
ببخشید کسی می دونه چطوری میشه سریال چنج شده رو رجیستر کرد؟
رفیق من مسعود جان
اینطوری سایتتو تبلیغ نکن خیلی تابلوو .. بعد اخطار هم می گیری تازه
می تونی خیلی راحت تو امضات بزاریش
موفق باشی
تو نمی تونینقل قول:
ببخشید کسی می دونه چطوری میشه سریال چنج شده رو رجیستر کرد؟
3-4 تومن میدی , خدمات موبایلا اینکارو واست می کنن ;)
خوب می خوام یاد بگیرم!نقل قول:
تو نمی تونی
3-4 تومن میدی , خدمات موبایلا اینکارو واست می کنن
علیک السلامنقل قول:
از من میشنوی همون R4EA031 رو فلش کن بهتره ....فایلهاشو گذاشتم تو تاپیک صدای W810.....یه تاپیک پچ هم برا w810 زدم و پچها ماله این فریمور هستش...
این به خاطر اینه که GDFS گوشی خراب شده ...چون هی چنج کردن دوباره برگردوندند....راه حلش اینه که با باکس باید GDFS گوشی فلش شه ....یعنی فلش کلی...با این برنامه ها و کابل DCU 60 هم نمیشه...بده بیرون برات GDFS ش رو فلش کنن...حتما بهش بگو GDFS رو میخوام فلش کنم...نقل قول:
سلام به همه . بعد از 5 ماه دوري من برگشتم . هنوز هم W810 من بخوبي كار ميكنه !! :31: موفق باشيد .
به احتمل زياد در اين مورد زياد صحبت شده . منو ببخشيد ولي چطوري ميتونم گوشيمو از اينترنت آپديت كنم و بعد از اينكار چه تغيراتي ميبينم و آيا اصلا نيازي به اينكار هست ؟ ممنون ميشم
من R4ek001 رو نصب کردم، خوبه به شرطی که فارسی رو نخوای! البته Sms های دریافتی رو می تونید
بخونید ولی نمی تونید تایپ کنید!
مرسی حمید جان.فقط یه سوال.نقل قول:
گوشی من چنج شده هست.اگه الان خودم فلش کنم تو please wait گیر میکنه.پس اول باید یه بار با باکس فلش خودم.بعدش دیگه حالا خودمم میتونم فلش کنم درسته؟
میخواستم ببینم این روشی که تو گفتی با استفاده ار فایل restore هم همینطوره؟یا نیازی نیست واسه دفعه ی اول بدم با باکس برام فلش کنن؟
یعنی از این روش هم دفعه ی اول امکان گیر کردن تو please wait وجود داره؟
یکی لینک فریمور r4ea031 رو برای W810i بزاره که بدون دنگ و فنگ دانلود بشه .
ممنون.
با سلام
دوستان w810i حالت Answering داره ؟
با تشکر:11:
بفرمایید دوست گرامی : :11:نقل قول:
یک ساعت طول کشید تا آپلود بشه : پک R4EA031 شامل Main و FS و Restor file و فایل کاستامایز فیرمویر:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:40: :40: :40: :40:
وقت بخیرنقل قول:
این خط قرمز رو گیر کردم...سریع تر تو رو خدا به دادم برس....نگاه کن من تب رو می زنم میاد چپی خوب؟
بعد الان کجا هستم؟accustic....میام و اولین گزینه یعنی"...."رو انتخاب می کنم...میرسه به فار...دوباره میام بالا و اولین گزینه..........حالا میرسم به اینجا:
\:G
و دیگه همچین گزینه ی"...." وجود نداره...هر چی هست فولدرهای درایو جیم هست و بس...دیگه از این عقب تر نمره....این پیغامی هم که گفتی نمی یاد...بگو چه کار کنم...یعنی الان گوشیم روشن دیگه نمی شه؟:41: :19:
گوشیم دیگه روشن نمی شه یکی اگه بلده بگه چه کنم:19: :41: :13: :13: :19:
مصطفی جون جای پنجره ها رو اشتباه گرفتی ...تو همون تاپیک صدای w810 جوابتو دادمنقل قول:
نقل قول:
قسمت قرمز درسته...
اما قضیه فایل restore یه چیز دیگست..برای نفوذ به فایلهای سیستمی گوشی با فار منیجر تو قسمت آخر که قبلا main رو فلش میکردیم حالا به جای اون فایل restor رو فلش میکنیم تا رجیستر نپره....گرفتی؟
در هر حال اگه میخوای سریال گوشی رو اصل کنی اول با باکس فلشش کن .....بعد خودتم میتونی فلش کنی...
میشه به همین R4ek001 با فار زبان فارسی هم اضافه کرد...ها...خواستی بگو تا برات بگم:31:نقل قول:
خوب! نیکی و پرسش استاد حمید ؟ :10: منتظریم:20:
سلام....من بالاخره تونستم گوشیمو فلش کنم... البته با PhoneXS 1.5 نه با far چون رو اون صفحه طوسی گیر میکرد..الانم عین ساعت داره کار میکنه.............حدود 40 دقیقه طول کشید...یه سوال..جدیدتراین FW واسه 810 کدومه؟؟؟؟
40 دقیقه؟ بابا کلاً 10 دقیقه طول می کشه!نقل قول:
اول با ++XS رو گوشی MAIN و FS رو فلش کنید، بعد با FAR فایل Custome رو رو پوشه tpa\preset\custom
کپی کنید و بعد با ++XS ( همون 1.5 ) فقط MAIN رو دوباره فلش کرده و گوشی رو روشن کنید! مجموعاً 10
دقیقه!!
جدیدترینش R4EK001 مخصوص آمریکا ( انگلیسی، اسپانیولی، پرتغالی و فرانسه رو ساپورت می کنه ) هستش
به نظر من بد نیست فقط صدا کمه که اونم با نصب آکوستیک 1.2 توپ میشه !! واقعاً کر میکنه !!:8:
:40: :11:
مرسی حمید جان!نقل قول:
پس من فعلا میرم با باکس گوشیو فلش کنم:13:
دوستان سلام
من تازه می خوام W810 بگیرم برای کسی . یکی بگه به چه چیزهایی توجه کنم برای خرید .. منظورم اینه که باطری و شارژر ساخت کدوم کشور باید باشه ؟ چه چیزهایی باید داخل جعبه باشه .. پشت گوشی باید نوشته باشه ساخت کجا؟ قضیه یه کابل و دو کابل چیه؟
ممنون
یه سوال مهم و حیاتی :؟
آقایون گوشی من W810i هست که هنوز فارسی نشده حتی رو پدش هم حروف عربی یا فارسی نداره فقط اینگلیسی .
حالا چه فریموری روی گوشیم بریزم.
(جدید هم باشه)
R4EA031 با پک دارای زبان فارسی! چند تا پست بالاتر همشون رو توی یه فایل RAR آپلودنقل قول:
کرده ام ( MAIN + FS + RESTORE FILE + CUSTOME PACK ) :11:
آقا حمید دمت قیژژژژژژژژژژژژژ ما هم با فار w810 سریال چنجمون هک کردیم خدایش چه سرعتی هم درایور دوربین رو عوض کردم هم صدا هم 5 منوی فلش روش ریختم اییییییییییییینه
سلام دوستان
من گوشيمو طبق صحبت هاي حميد جون فلش کردم
به نظر همه چيز درست مي رسه
گوشي روشن شده...حتي please wait هم گير نکرده اما
اما الان اين ارور رو ميده::13: :19:
configuration error.please contact your network operator or servise centre
اين ارور واسه چيه؟
شمن اينکه اشاره کنم که م گوشيم قبلا چنجي بود که با اپديت اصلش کردم که بعدش هم با باکس انلوکش کردم تا وارد شبکه بشه و اصل بشه
یعنی وقتی کابل 2 رو وصل می کنی به گوشی و مثلا تلوزیون گوشی رو نمیخواد وارد برنامه ی خاصی کنی؟ اخه وقتی وصل می کنم کار خاصی انجام
نمیده!!
عزیزم یه بار دیگه گفتم خدمتت...اون کابل tv نیست مال ضبط صوته...به ضبط وصل می کنید به همین راحتینقل قول:
نقل قول:
اضافه کردن زبان فارسی به گوشی :
اول این پک رو دانلود کن :
اونو اکسترک کن و همشو با فار کپی کن توی tpa\preset\system\language بعد هم از فار بیا بیرون ...بهتره فایلهای قبلی تو فولدر language رو پاک کنیکد:http://bandar.110mb.com/language.zip
این به خاطر اینه که پک کاستومایز رو درست کپی نکردینقل قول:
اون کابل استریو فقط ماله صداست....یه سرشو میزنی به گوشی اون تا فیش ها رو وصل میکنی به تلویزیون یا ظبط ...باید 2 تا جای فیش (مادگی) برای صدا داشته باشه...یکی چپ یکی راست ...معمولا با رنگ سفید و قرمز مشخص شده اند.. ...یه آهنگ که پخش کنی صداش از اونا در میاد....نقل قول:
آقا ممنون !! خیلی استفاده کردیم:11:نقل قول:
ایول ایول...داش حمید و ایول.... بالا خره R4ek001 رو رو گوشیم فلش کردم (دیگه تو فار موقع کاستومایز گیر نکرد)
آقا فقط با Phone XS خالی نمیشه گوشی W810i رو فلش کرد . آخه گوشی من با فار منیجر مشکل داره.
اگه میتونید یه راه حل بدین ممنون.
بدون فار هم میشه فلش کرد به اینصورت:نقل قول:
1-باید با استفاده از Gslide پچی رو که مسیر پوشه custom رو به مموری انتقال میده رو نصب کنی.
2-باید مسیری که پچ پوشه custom رو منتقل میکنه رو تو مموری کارتت درست کنی و فایلهای داخل پک کاستومایز رو توش بریزی.برای اینکه بفهمی پوشه custom کجا منتقل میشه فایل پچ رو با notepad باز کن خودت متوجه میشی.
3-باید فایل fs رو با ++xs فلش کنی
4-آخر سر هم باید فایل main رو که روش پچ نصب شده رو با ++xs رو گوشی فلش کنی.
تذکر:این پچ رو با gslide روی k750 نصب کردم و به همین روشی که گفتم فلشش کردم بطور صحیح فلش شد.
روی گوشیهای دیگه امتحانش نکردم.پس اگه جواب نداد به من ربطی نداره!!!
آموزش نصب پچ با gslide رو آقا حمید تو کلوپ افزایش صدای w810 گذاشتن.تو کلوپ پچ هم هست.
این پچ واسه r4ea031
اینم واسه r4db005کد:http://soubor.iprotebe.cz/files/sony_ericsson/patch_files/w810_r4ea031_change_custom_folder.rar
برای بقیه فریمورها نتونستم پیدا کنم:13:کد:http://soubor.iprotebe.cz/files/sony_ericsson/patch_files/w810_r4db005_change_custom_folder.rar
تذکر مهم:حتما باید قبل از فلش مسیری رو که پوشه فولدر اونجا منتقل میشه رو خودت درست کنی.در غیر اینصورت عین این میمونه که گوشیرو کاستومایز نکرده باشی.
موفق باشید:11:
من هنوز موفق نشدم گوشیم و با کامپیوتر فلش کنم یه خورده سخته . من میخوام فریمور R4ek001 رو روی گوشیم (W810i) فلش کنم به همون روشی که آقا حمید گفته میشه فایل ریستور R4ek001 هم دارم چیز دیگه ای احتیاج داره بگید .
همزمان میخوام درایور صدا و دوربین هم به گوشیم اضافه کنم.
ممنون.
منتظر جوابم.
آدرس فریمور R4ek001 رو یادم رفت که بگم واسم بزارید.(من با راپید مشکل دارم یعنی ISP من مشکل داره اگه آدرس یه جای دیگه رو بزارید).
سلام
نمی دونم گوشیم چرا بعضی وقتها خنگ بازی در میاره؟ کند میشه؟!! چی کار کنم؟