سلامنقل قول:
سوالتون به نظرم یه کم واضح نیست !
بی دردسر از دید شما یعنی چی؟
عمر لپ تاپ هم به نوع استفاده و سلیقه و کار شما بستگی داره.
موفق باشید
Printable View
سلامنقل قول:
سوالتون به نظرم یه کم واضح نیست !
بی دردسر از دید شما یعنی چی؟
عمر لپ تاپ هم به نوع استفاده و سلیقه و کار شما بستگی داره.
موفق باشید
منظورم از بی دردسر اینه که مشکل خاصی نداشته باشه ...نقل قول:
مشکلات تو یکی دو صفحه اول تاپیک نوشته شده لطفا سرچ کنین با تشکر:n16:نقل قول:
باطریش جدا نمی شه . صفحه نمایشش زاویه دیدش فقط از روبه رو خوبه . کارت Lan هم سرعتش 100 مگابیت هستش . کمی هم به قول دوستان داغ می کنه که نسبت به لپ تاپ ها دیگه بیشتر قابل احساسه ولی تا حالا ندیدم از داغ کردن خاموش بشه
دوستمون جواب سوال شمارو دادن:n01:نقل قول:
ولی مطمئن باشید از خریدتون پشیمون نمیشید
دوستان این قابلیت های تاچ پد که تو فیلم های آموزشیش هست چجوری فعال میشه؟؟؟ (2انگشتی و 3انگشتی منظورمه)
پوریا جان داداش ممنون واسه اکتیویتور هایی که واسم آپ کردی 16
بقل ساعت ویندوزت،علامت مثلث رو به بالا رو بزن و روی آیکون تاچ پد کلیک کن،پنجره ش میاد بالا،هر کدومو دوست داشتی Enable کن...نقل قول:
خواهش میکنم...:n05:
نقل قول:
باتریش تا زمانی که خراب نشه احتیاجی به باز نشدن نداره،و وقتی هم که خدای نکرده خراب بشه،اینطور نیست که دیگه باید لپ تاپو بندازی دور،خود گارانتی برات باتریشو در میاره یه آک میندازه جاش...
هیچ دردسری هم نداره این لپ تاپ،خیلی ماهه...:n06:
صبر کن تا نسخه نهایی و بالاترش بیاد،اونموقع خودمم میخوام،مستقیم که کردم بهت میدم لینکمو...:n16:نقل قول:
هیچکس نمیدونه نه؟؟؟:n23:نقل قول:
اوکی دمت گرم.نقل قول:
پس من منتظرم:n12:
باتریش خوب شارژ نگه میداره؟نقل قول:
با کارای معمولی حدود 4.5 ساعت نگه میداره...نقل قول:
شما بیشتر میخواید با لپ تاپ چی کار انجام بدید؟نقل قول:
یه سری باتریش 60 درصد بود برای من حدود 2 ساعت نگه داشت(داشتم آهنگ گوش میدادم -- تو نت بودم -- و ... )
یکی از دوستام یه کولپد خریده ( اسمشو نمیدونم )
ولی یه مشکل باحال داره :n08:
بجای اینکه خنک کنه هوا رو میشکه داخل لپ تاپ (انگار هوا کشه )!:n04:
بیچاره لپ تاپش خراب شد..... حالا می خوام بدونم میشه
کول پد رو یکاریش کرد یا نه !!
کول پد اجباری نیستا !نقل قول:
من که استفاده نمی کنم چون لپ تاپو می زارم رو پاهام دیگه با کول پد که نمیشه:n02:
:n08::n08::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
بنده خدا ...
خدا صبر بده:n16:
(کول پد رو برداره بکوبه تو کله کسی که ازش خریده)
داداش میگن اگه لپ تاپ رو روی پاهات بزاری خطرناکه ها !!نقل قول:
دوستان عزیز فکر کنم در مورد کول پد بهتره از افراد با تجربه تر کمک بگیرید . اینجا افراد زیادی نیستن که هم کول پد داشته باشن هم Z500 .
بهتره یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنین
گفتن رو پاها نگفتن رو پاهات که شلوار پوشیدی :n02: منم خوندم یه چیزایی اونا خارجین با دامن کوتاه و ... خلاصه بحث منحرف نشه ! من که لباس کامل می پوشمنقل قول:
در ضمن اینقدر داغ نمی کنه که به پا آسیب برسونه
درسته...یه سری از کول پد ها هوای گرم لپ تاپ رو میکشن،خنک نمیکنن...نقل قول:
اینم از همون مدلاس...
من با لپ تاپ بازی میکردم زیاد داغ میکرد ، خواستم کول پد بخرم دیدم ارزش ندارهنقل قول:
موقع بازی زیر لپ تاپ 4 تا تیکه سنگ میزارم قشنگ خنک میشه :n02:
دوستای ما هم از روش های مشابه استفاده می کردن :n02:نقل قول:
از این جعبه ها که شکل توریه ، توش شیشه نوشابه میزارن ، میزاشتن زیر لپ تاپ :n02:
اینجاست که تولیدِ داخلی تحقق میابه ! :n02:نقل قول:
به قول یکی از دوستام که مهندس نرم افزار هست ، اگه کول پد واقعا ضروری بود برای لپ تاپ ، شرکت های بزرگی مثل لنوو همراه لپ تاپ ، کول پد هم میزاشتن !
دوستتون کاملا راست می گفت . کول پد ضروری نیست .نقل قول:
ولی اگر لپ تاپ زیاد داغ کرد یه راه خوب واسش هست !
1 - لپ تاپ رو خاموش کنین . تمام کابل ها از قبیل USB , LAN ,Charger رو از لپ تاپ جدا کنین
2 - لپ تاپ رو به حالت وارونه بزارین و چک کنین چیزی کفش نچسبیده باشه . همون جور وارونه بزارینش یه گوشه
.
.
.
.
.
3- برید ناهارتونو بخورین ! برگشتین می بینین لپ تاپ خنک شده !!!!
کپی رایت استفاده از روش محفوظ است . MADE IN IRAN :n16:
آخه من شنیدم که لپ تاپ رو نباید روی فرش بزاری ؟
من بیشتر برای این مورد کول پد خریدم!
آره خوب فرش پرز داره می ره لا به لای شیار های زیر لپ تاپ دردسر ساز می شه .نقل قول:
بهتره رو میز باشه
لازمه هر چند وقت یه بار لپ تاپ باز بشه و گرد و خاکش گرفته بشه ؟نقل قول:
نکینین این کارو بابا خطر داره . نیازی به تمیز کردن نیست . با یه دستمال بدون پرز تمیزش کنین . از این جارو شارجی ها هم بد نیست !نقل قول:
شیار های لپ تاپ رو هم نبندین به خیال اینکه تمیز نگشون دارین آشغال توش نره :n02:
( یه رفیق داشتیم می خواست واسه اینکه لپ تاپش خنک بشه تمام شیار های لپ تاپو چسب بزنه بندازتش تو آب سرد ! :n04::n02: )
سلام به همه دوستان
من حدود 60 صفحه خوندم پراکنده اما این چند مورد روشن نبود
1-این گرافیک 740 از نوع64 بیت هست یا 128؟این برام مهمه چون هر جفتش وجود داره روz500کدومه؟GPU_Zچی زده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تو جه به این لینک.
2-من فقط ویندوز 7 استفاده میکنم این لپ تاپ مشکلی داره؟ دیدم دوستان مشکلات عجیب غریبی داشتن از نور تا وایرلس و بلوتوٍث
اگه درایور های سی دی داخلش نصب شه بسه؟ بجز گرافیک که نیست.
3-چند مورد در رفتگی دکمه کیبورد داشتیم این ناامید کننده نیست؟ برای 2 روز؟2سال کارکنه چی؟
4-از 20 چند میدید بهش؟
5-من بین z500 و msi CX61 دو دلم نظرتون چیه؟
1 -معمولا 64 بیت ! مگه محاسبات سنگین مهندسی دارین که باید رو کارت گرافیک انجام بشه که 64 یا 128 بیتش واستون مهمه ؟نقل قول:
اگر واسه بازی هستش که فرقی نداره ! 64 بیت GDDR5 بهتر از 128 بیت GDDR3 عمل می کنه ! در ضمن تو 64 بیت GDDR3 توی 740M فرکانسش بالاتره که باعث می شه تو بازی بهتر عمل کنه نسبت به 128 بیتش . تعداد بیت های کارت گرافیک چیزی نیست که معیار قدرتش باشه . عامل نوع حافظه و فرکانسش خیلی مهم تره
2 - تقریبا خوب کار می کنه البته احتمال داره دکمه های F1 تا F12 درست عمل نکنن چون واسه Win8 بهینه سازی شدن .
آره خوبه درایور های توی CD رو نصب کنین جز گرافیک !
3 - 2 سال کار می زنه بیشترم می زنه . تو هر لپ تاپی از این جور مشکلات ممکنه پیش بیاد مخصوصا در Z500 چون دکمه هاش حالت اسفنجی دارن
4 - من بهش 16 می دم !!!!!
5 - هر چی سلیقه خودتون ! از پشت اینترنت نمی شه نگاه کرد باید برید تو مغازه ها جفتشونو ببینین . چون فردا پشیمون شدین نیفته گردن ما :n02: Z500 خوبی هایی داره که نمی شه ازش گذشت
دمش گرم...نقل قول:
بعدا میگید که ایران پیشرفت نمیکنه:n02::n06::n08:
دوستانی که ویندوز 8.1 blue رو نصب کردن ایا تونستن اکتیوش کنن؟
نصب کردم اکتیو هم شد.نقل قول:
توی همون صفحه دانلود یه لینک هست به انجمنش که آموزش اکتیو کردنشو می ده
یه سوال فنی ؟!
روزی چند ساعت لپ تاپ تون روشنه؟
لپ تاپ رو اسفند خریدم .نقل قول:
تا حالا زمان نگرفتم ولی این زمان کارکرد هارد منه که تقریبا برابر مقدار استفاده من از لپ تاپ بوده !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی از اسفند تا حالا حدود 3 ماه و 21 روز کامل لپ تاپم روشن بوده :n02:
نقل قول:نقل قول:دوست عزیز من از نرم افزار گرافیکی مثل کتیا استفاده میکنم برا طراحیدقیق نوشته که مدلGK208 از مدل GK107 ضعیفتر( worse) عمل میکنه برای بازی ! بهتره یکم تخصصی بحث بشه
The gaming performance of the GeForce GT 740M depends on the used chip. Our benchmarks with a GK107 version show a performance similar to the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , which is about 10 % slower than the [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Current games (as of 2013) can thus be played in medium to high settings. In older titles, there are also reserves for additional quality features like AA and AF. The GK208 version however, seems to be performing worse.
خیلی از لپ تاپ ها با ویندوز8 ست شدن اما مشکلی با 7 ندارن!
الان accer V3 571در همین قیمتهاست که گرافیک710اونو GTمعرفی میکنن در صورتی که 710mاز مدل 630 هم ضعیفتره!
64 بیت ایجاد گلوگاه میکنه و باعث میشه سرعت پردازش کم بشه!
الان گرافیک های GTX با256 بیت وارد بازار شده مخصوص بازی!
شما عملکرد GK208 رو با 645 مقایسه کنید!
آخه لپ تاپ من صبح ساعت 7 روشن میشه تا شب ساعت 12 ....نقل قول:
خواستم بدونم مشکلی ایجاد نشه؟
دوست عزیز کاش متن اول رو به دقت می خوندین !نقل قول:
there might exist models with the new GK208 (384 shader, up to 980 MHz plus boost, 64 bit memory) and/or GDDR5, too.
یعنی امکان داره 740M با GK208 هم وجود داشته باشه ( شاید هم نباشه ! که نشون می ده این مطلب زمانی نوشته شده که احتمالا GK208 نداشتن امتحان کنن)
در ضمن توی متنی که خودتون گذاشتین نوشته 740M رو با 650M مقایسه کرده که جفتشون GK107 هستن و طبیعیه 650M قوی تر باشه ! نه GK107 رو با Gk208 مقایسه کرده !
کل مطلبو بخونین در مورد GK107 صحبت کرده نه GK208 .
دوستان عزیز تو ترجمه خواهشا توجه فرمایید خودتون گیج نشید !:n16:
2 - گفتم امکان داره به مشکل بر بخورین نه اینکه حتما به مشکل بر بخورین ! با Edge 530 رو ویندوز 7 دکمه ها Fn دو تاشون خوب کار نمی کردن . چون حالت لنوو اونو هم واسه Win8 طراحی کرده دکمه های Function key شدن Multimedia key . ( انگار باید من رو این جمله امکان داره تاکید بیشتری کنم ! )
3 - GT فقط یه پسونده ! نشانگر قدرت نیست ! کارت گرافیک های Geforce معمولا همشون پسوند GT یا GTS یا GTX می خورن
با تشکر :n16:
نقل قول:
این خدمت شما،خودت ببین:هر دو گرافیکمه...
2.نه.فک نمیکنم مشکلی باشه...بله.همه ی درایورای سی دی نصب میشه به راحتی و کار میده...
3.اگر خوب کار بشه باهاش که مشکلی پیش نمیاد،انقدم ظریف نیست...زمان خراب شدنو نمیشه حدس زد ولی تا قبل از 3-4 سال خراب نمیشه مطمئنا...
4.من از 20 بهش 20 میدم...چون تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم،نه تو بازی،نه تو نرم افزار و هیچ چیز دیگه ای...
5.من اگه جای شما باشم حتما Z500 میخرم...
6.موفق باشی دوست من....:n16:
به هر حال دوست عزیز شما اشتباهاتی در ترجمه داشتین که اشاره کردم . گرافیک 740M که برای تست داده به Notebookcheck شده بود از مهندسی GK107 استفاده می کرده . تو کل مطلب هم به وضوح گفته در تست ها از ورژن GK107 استفاده شده و فقط حدس زده اگر ورژن Gk208 بیاد احتمال داره این گونه بشه . چون دیدم پستتونو آپدیت کردین گفتم این یک خط رو هم اضافه کنم
Still, the performance depends on the core clock and the GPU Boost 2.0. Detailed benchmarks can be found further down on this page
ادامه خط شما بود که نوشته هم چنان قدرت به فرکانس هسته و GPU boost 2.0 بستگی داره ( نه به تعداد بیت ها ! )
امید وارم بتونم کمکی کرده باشم :n16: