شرمنده من همیشه چک میکردم ولی الان تازه ویندوز عوض کردم و همه چیز ریخته به هم و به خاطر همین هم خسته شدم ، فراموش کردم .
عذر خواهی می کنم.:n16::n16::n16:
شرمنده من همیشه چک میکردم ولی الان تازه ویندوز عوض کردم و همه چیز ریخته به هم و به خاطر همین هم خسته شدم ، فراموش کردم .
عذر خواهی می کنم.:n16::n16::n16:
تقریبا یک هفته از ارسال این پست میگذارهنقل قول:
کارشناسان محترم اگر میشه حداقل جواب برخی از سوالات رو بدین
سلامنقل قول:
1- پیکربندی را روی پرواکیتو بزارید، تنظیماتی اعمال میشه که آنتی ویروس خودکار کاری انجام نمیده و سوال میپرسه.
2- "حالت بازی" را خودم خیلی تست نکردم. (اهل بازی نیستم، ضمن اینکه تکلیف فایلهای روی سیستمم همیشه مشخصه و فایل/برنامه/پروسه نامشخصی روی سیستم ندارم که کومودو درگیرش باشه، بنابراین حین بازی هم کومودوی من معمولا کاملا فعال است) ولی یکسری کارهای غیر ضروری را انجام نمیده مثل آپدیت ، ارسال فایل مشکوک و .....هشدارها هم به حداقل میرسه.
3- بله، بعد از اتمام کار هم میتونید با ابزار موجود ، سندباکس را باکسازی بکنید.
4- شاید سندباکس روی اجرای برنامه ها تاثیر داشته باشه، ولی نه در اون حد که به شما احساس ناخوشایندی بده. این تاثیر حداقل روی سیستم من به حدی نیست که من احساسش بکنم. مخصوصا در نسخه های جدید.
5- در اون حدی که شما فکر میکنید نه، بیشتر استراتژی گسترش نرم افزارهای کومودو بین کاربران را دنبال میکنه.
6- اگر روی کومودو بمونید (مصائب ابتدایی را رد کنید) آروم آروم بیشتر خوشتون میاد و احتمال اینکه روش بمونید خیلی بیشتر میشه. بطور کلی دو نوع دست کشیدن از نرم افزارها وجود داره:
الف) شما بعد از نصب یک نرم افزار و کارکردن چند روزه ازش خوشتون نمیاد و حدفش میکند.
ب) شما نرم افزاری را نصب میکند و بعد از مدت کافی( هفته ها ماهها..) مورد نقد شما قرار میگیره و ازش دست میکشد.
و نکته اینجاست که طبق تجربیات من کاربرانی که کومودو را ترک میکنند بیش از 95 درصدشون جزو گروه الف هستند. دلیلش هم این هست که کومودو براشون سخت و، عجیب و غریب به نظر میاد.
7- آپدیت های کومودو میانگین روزی یک مگابایت است.
لطفا کسی راهنمایی کنه.. من هر چی تنظیمات انجام میدم و گزینه ها رو شخصی سازی میکنم تمام گزینه ها پاک میشن.. حتی پوشه های نصب خود کومودو از قسمت exclusions حذف میشه و تنظیمات هیپس و فایروال و بقیه تنظیمات بکلی بهم میریزه. تا حالا چند بار این موضوع پیش اومده و مجبور شدم از اول نصب کنم .. مدتی پیش هم مشکلمو مطرح کردم در این مورد اما کسی توجه نکرد.
سلامنقل قول:
یکبار ابزار عیب یابی کومودو را اجرا کنید، ببینید مشکلی پیدا میکنه. در همان پنجره اصلی > گوشه سمت راست علامت سوال> پشتیبانی> عیب یابی
اگر پیدا کرد احتمالا قادر به رفع نیست و باید مجدد کومودو را باز نصب کنید.
نه عیب یابی نکرد و میگه مشکلی نداره. خسته شدم از بس نصب و پاکش کردم.. ابزاری نیست که بشه تعمیر کرد یا مثلا ریست کرد به کل کومودو رو یا باید حتما از اول نصب شه؟نقل قول:
سلام.
کومودو کی به نسخه جدید آپدیت میشه ؟
نسخه ای که دانلود کردم 7.0.55 هستش ولی نسخه ای که قبلا نصب کردم و الان هرچی می زنم که برنامه آپدیت بشه و میگه آپدیته 7.0.33 هستش.
سلامنقل قول:
یعنی الان مثلا در بخش فایروال برای برنامه های شما هیچ قوانینی وجود نداره.... خالیه؟
میتونید از تنظیمات فعلی یک بکاپ بگیرد و از طرق پیغام خصوصی به من بدهید؟
یکبار پیکربندی فعال فعلی را تغییر بدهید و بعد مجدد پیکربندی را روی پرواکتیو بزارید (سوالی هم پرسیده شد "خیر" را انتخاب کنید)
الان آخرین نسخه 7.0.317799.4142 هست.نقل قول:
قبل از این نسخه های اصلی کومودو چند نسخه بتا داده بود که یکیش به نسخه های دیگر آپدیت نمیشد، احتمالا شما الان اون نسخه را نصب دارید.
منظورم این نسخه بتاست: CIS beta 7.0.312140.4101، اگر این نسخه نصبه به نسخه های بعدی آپدیت نمیشه.
درود..نقل قول:
یعنی الان مثلا در بخش فایروال برای برنامه های شما هیچ قوانینی وجود نداره.... خالیه؟
میتونید از تنظیمات فعلی یک بکاپ بگیرد و از طرق پیغام خصوصی به من بدهید؟
یکبار پیکربندی فعال فعلی را تغییر بدهید و بعد مجدد پیکربندی را روی پرواکتیو بزارید (سوالی هم پرسیده شد "خیر" را انتخاب کنید)
نه فقط تنظیمات فایروال بلکه هیپس و ساندباکس و بخش انتی ویروس هم بهم ریخته میشه.. حتی نرم افزار به حالت اولیه هم درنمیاد که بشه از نو تنظیم کرد.. بله خالی میشه. لطفا بفرمایید چجوری از تنظیمات بکاپ بگیرم؟ تغییر پیکربندی فایده ای نداشت.. من دوباره مجبور شدم از نوع نصبش کنم و فعلا مشکلی نداره.
با سلام ،نقل قول:
خوب دوست عزیز این طبیعی نیست . نباید اصولا این اتفاق بیفته مگر اینکه این تنظیمات دستکاری
بشه تا توسط یک کاربر اماتور یا توسط یک بدافزار ، خوب شما یک کاری بکنید یک پسورد روی کومودو
بگذارید و اون رو فقط با کیبورد مجازی وارد کنید حالا خیلی فرق نمیکنه با کیبورد مجازی ویندوز یاکیبورد
مجازی نصبی اینو هم امتحان کنید ببینید باز تنظیمات تغییر داره .
موفق باشید.
درود..نقل قول:
اتفاقا من پسورد رو هم امتحان کردم ولی تغییری ایجاد نشده و بعد از یه مدت خراب میشه.. بدافزار امکانش هست ولی گشتم کسی مشابه مشکل منو نداشت وفقط یه مورد بود تو فروم کومودو طرف کانفیگ فایروالش بهم میخورد.. ایا استفاده از فایل اسکنر داخل پوشه نصب کومودو جهت اپدیت افلاین مناسب هست؟ چون من همیشه از این روش استفاده میکنم اول که بیخود از اینترنت نگیره برای اولین بار...:n27:
سلامنقل قول:
برای گرفتن بکاپ از تنظیمات فعلی: تنظیمات پیشرفته> پیکربندی> روی پیکربندی که فعال است کلیک کنید و بعد> بکاپ
از بخش گزارشات هم یک بکاپ بگیرد بد نیست (گزارشات بخش حفاظت)
===
ویندوزتون چی هست؟ چه محصولات امنیتی دیگری الان نصب هست؟ فایل نصب را از کجا دانلود کردید و حجمش چقدر هست؟ و برنامه های Cleaner& Optimizer tools چی دارید روی سیستم؟
ارتباطی با این نداره ،نقل قول:
win7 و از hitman pro و stinger هم بعضی مواقع استفاده میکنم.. فایل ستاپ رو هم از خود سایت کومودو نسخه 32 بیت.. بهینه ساز هم فقط ccleaner .
سلام
من نسخه سکیوریتی کومودو رو روی ویندوز 8 نصب کردم، نمیدونم چرا وقتی با سیستم کاری ندارم کومودو به شدت از منابع سیستم استفاده میکنه!!!
تو قسمت تنظیمات ثبت موارد اسکن شده در کش رو هم غیر فعال کردم ولی فرقی نکرد.
دوستان لطفا راهنمایی کنن
ممنون
دوستان سلام ،
من با اجرای VMware Workstation v10 روی سیستمی که کومودو نصب هست مشکل دارم
قبل از نصب کومودو هیچ مشکلی وجود نداشت و برنامه فوق به خوبی کار میکرد ولی الان
بعد از نصب کومودو اصلا کار نمیکنه . خواستم پوشه برنامه رو هم به turested اضافه کنم
جواب نداد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم وقتی میخواستم پوشه رو به فایلهای امن اضافه
کنم ارور رو داد قطعا پوشه خالی نیست و پر ، فایل و
پوشه است.
اما سوال دوم میخوام پوشههای مهم و حساس رو
به بخش محافظت کومودو اضافه کنم مثلا پوشه windowse
لطفا یکی توضیح بده چطور اینکار رو انجام بدم ممنونم.
ممنونم.
آلرت های کومودو بعد از یک ثانیه محو میشوند
فقط زمانی درست میشود که سیستم را ریستارت کنم
ویندوز 8.1 64
cfw+ nav
[QUOTE=ALI16437;8297009]دوستان سلام ،
من با اجرای VMware Workstation v10 روی سیستمی که کومودو نصب هست مشکل دارم.../QUOTE]
سلام
به نظر نمیرسه مشکل از کومودو باشه....
توی پیغام نوشته: This virtual machine appears to be in use
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را بخونید و این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را هم ببینید.
خلاصه راه حل ارائه شده این میشه: The solution is to go into the vm machine folder and delete all “lck” files
====
در مورد اضافه کردن پوشه های مهم : از قسمت تنظمات HIPS > موارد حفاظت شده> پوشه های مهم حفاظت شده اقدام کنید
موقتا آنتی ویروس را غیرفعال کنید ببینید فرقی میکنه؟نقل قول:
تنظیمات کومودو پیشفرض است؟ میتونید از گزارشات HIPS یک بکاپ بگیرد و به من بدهید؟نقل قول:
خیر روی پرواکتیونقل قول:
HIPS را کلا غیرفعال میکنم با اینحال باز هم نیاز به بکاپ هست؟
اگر بله چگونه
اگر غیرفعال است، نیازی به گزارش نیست.نقل قول:
مرسی
از دیروز بصورت تصادفی HIPS رو فعال کردم
خیلی عجیبه مشکلم برطرف شده!
باید دوباره غیرفعال کنم ببینم باز هم این کرش الرتی پیش میاد یا نه!
با سلام
امان از وقت کم که نمیشه به اینجا سر بزنیم
یه سئوال از دوستان . برای وب گردی امن virtual desktop comodo امن تر یا بهتر هست یا sandboxed web browser
و دوم . در مورد website filtering و نحوه کارش یه توضیحاتی می خواستم . خودم قبالا سرچی زدم ولی زیاد متوجه نشدم . قبلا هم یکی از دوستان چند تا عکس گذاشته بود ولی بازم نیاز به راهنمایی بیشتر دارم
سلام دوستان عزیز
من قبلا کومودو رو روی لپتاپ خواهرم نصب کرده بودم و مشکلی هم نداشت. اما بعد از اینکه بردش دانشگاه و به شبکه اونجا وصل شده دیگه آپدیت نمیشه. حتی من پاکش کردم و از اول نصب کردم بازم آپدیت آنلاین نمیشه و پیغام میده که کانکشن نمیتونه برقرار بشه. اگه چیزی به ذهنتون میرسه ممنون میشم کمک کنید. مرسی
سلامنقل قول:
فرق زیادی نداره، هر دو از محیط مجازی بهره میبرند. شاید دسکتاپ مجازی بهتر باشه.
در مورد وب فیلتر، فعالش بزارید همین...... کاری که نیاز به توضیح داشته باشه نحوه افزدون یک وب سایت به لیست هست تا مسدود بشه(البته اگر کاربری نیاز داشته باشه) که فکر نکنم سخت باشه، راحت میشه این کارو انجام داد.
چیز خاصی به ذهنم نمیرسه، یکی دو روز صبر کن ببین حل میشه شاید مشکل از سرورها/اینترنت شما/... باشه. به قول دوستان با فیل هم اپدیت نمیشه؟ ( کلا ارتباط برقرار نمیشه یا نه وسط آپدیت قطع میشه و آپدیت کامل نمیشه؟)نقل قول:
سلام کمودو ورژن Comodo Firewall 7.0.317799.4142 x86x64 رو نصب کردم اما دو تا کانکشن وایرلس و اینترنت رو حذف کرده هرچی هم درایور رو نصب میکنم میگه وجود داره اما تو قسمت نتورک کانکشن اثری ازشون نیست فقط کانکشن بلوتوث هست چکار کنم برگردن
سلامنقل قول:
الان با چه کانکشنی وصل شدید.
ویندوزتون را با KMS رجیستر کردید؟ اگر بله ، وقتی کومودو نصب کنید شاید اتفاقات عجیب و غریب بیافته. (البته هنوز مطمئن نیستم).... چند روز پیش روی سیستم یکی تجربه اش را داشتیم.
الان با یک سیستم دیگه امدم من 4تا سیستم دارم ویندوز با اسکایپ فعال شده فقط کانکشنها غیب شدن و موقع نصب هم میگه اپدیت کنم یا حذف
درود علی آقا ::n16:
میخواستم ببینم این سه تا برنامه چی هستن.من دو تای آخر رو مسدود که کردم نتم قطع و وصل میشداولی رو دقیقا برای آپدیت نرم افزارهای سیستم ذکر کرده اما چرا نت قطع میشه؟
دوم اینکه چجوری یه فولدر کامل رو اضافه کنم برای تعریف قانون...
سوم : برای یه شبکه مثلا کافی نت آیا تعریف قانون برای سیستمهای دیگه فقط داخل شبکه داخلی اعمال میشه؟منظورم اینه که برای نرم افزارهای سیستمهای دیگه هم میشه محدودیت و قانون اعمال کرد ؟امکان تعریف قانون تحت شبکه هم برای نرم افزارها داخل فایروال وجود داره؟ امکان رصد ترافیک رد و بدل شده بین شبکه لوکال و هر کدام از کلاینتها در استفاده از اینترنت وجود داره؟
ممنون
سلامنقل قول:
فایروال برای هر برنامه ای که قوانینی نداشته باشه سوال میپرسه... بنابراین برای راحتی کاربران فقط چند قانون برای پروسه های ویندوز داره تا کاربران دچار مشکل نشوند. در واقع اونها پروسه های ویندوز هستند که نیاز هست با نت ارتباط داشته باشند.
اما فکر نکنم مسدود کردن آپدیتر اینترنت را قطع بکنه ولی مسدود کردن پروسه های سیستم Windows SystemApps اینترنت را قطع میکنه.
"سیستم" هم وقتی شما یک شبکه را کلا مجاز میکند (ارتباط سیستم خودتون و مودم) براش قانون ساخته میشه.
دوم: قبلا توضیحش را با فیلم قرار دادم... پیدا کردم لینکش را میزام...
برای یه شبکه مثلا کافی نت آیا تعریف قانون برای سیستمهای دیگه فقط داخل شبکه داخلی اعمال میشه؟
بستگی به آدرس های داده شده به هر برنامه داخل فایروال داره(IP)... بنابراین میشه گفت بله.
امکان تعریف قانون تحت شبکه هم برای نرم افزارها داخل فایروال وجود داره؟
صد در صد.
امکان رصد ترافیک رد و بدل شده بین شبکه لوکال و هر کدام از کلاینتها در استفاده از اینترنت وجود داره؟
رصد را متوجه نمیشم... البته فایروال چیزی از حجم ارسال و دریافت شده ذخیره نمیکنه.
ممنون از پاسخت علی جان:نقل قول:
رصد را متوجه نمیشم... البته فایروال چیزی از حجم ارسال و دریافت شده ذخیره نمیکنه.
منظورم از رصد اینه که مثلا کومودو رو طوری تنظیم کنم (یا شاید قابیلیتی با این مشخصه داشته باشه)که مثلا توی سیستم من ترافیک رد و بدل شده با یه کلاینت دیگه رو و از ون بهتر اگه بشه نشون بده که توی اون سیستم و کلاینت بطور خاص چه نرم افزاری داره اطلاعات با سیستم من رد و بدل میکنه و یا از اینترنت استفاده میکنه...
نمیشه.....نقل قول:
ممنون علی آقا بابت جوابها :
چطور میشه فهمید که نرم افزاری برای ارتباط با سرور یا سرور با نرم افزار از چه پورت یا آی پی یا دقیقا از چه آد رسی استفاده میکنه؟
مثلا چجوری میشه فهمید که آنتی ویروسی که جدا از کومودو نصب شده با سرور اصلی آپد یت میشه (اصلار امکان چک کردن آدرس هست در کومودو یا دیگر فایروالها؟
بطور مثال نرم افزاری مث مرورگر و واضحتر مثلا کروم یا کومودو که گزینه ای برای غیرفعال کردن آپدیت ندارن و آپدیتر اونها یه سرویس جداگانه از مرورگرهو امکانش باشه که اون پورت یا آی پی خاص رو بست که مرورگر کارشو انجام بده ولی آپدیت نشه؟مثلا توی سیستمهایی که دیپ فریز دارن چون این قابلیت مرورگرهایی مثل کومودو ندارن هر بار که سیسیتم آن میشه مرورگر به نسخه جدید آپدیت میشه و با خاموش و ریستارت کردن به نسخه قبل برمیگرده و این دور باطل ادامه د اره.یا مثلا دی یو متر یا دانلود منیجر و کلا نرم افزارهایی که کار اصلیشون با نت هست.
توی ثبت دانلود منیجر یه روشی بود که هاست رو دستی باید تغییر میدادیم که اینکار در مورد خیلی از نرم افزارها انجام ناپذیره.
امکان این کار توی کومودو وجود داره و اصلا آی پی و پورت اینها با سرویس خود نرم افزار(مرورگر) یکی هست معمولا یا خیر؟؟-------------------------------------سوال دومم اینه که فایروال هم مثل آنتی ویروس نسخه های جداگانه داره مثل کاربری خانگی یا شرکتی کوچک یا اینترپرایز که تعداد کلاینت و یا محدودیتهای دیگه داشته باشه؟و یا یکی نسخه سرور باشه و بقیه کلاینت که تابع نسخه سرور باشن؟
مثلا من میتونم یک نرم افزار رو از توی چه تعداد سیستم داخل شبکه دسترسیش به نت رو قطع کنم؟
چون از مودم به اینطرف اختیار با فایرواله و دیفالت گیت اوی سیستمها هم یکی هست.مثلا دسترسی فتوشاپ روی تمام کلاینتها به نت رو میشه از توی سرور اصلی قطع کرد یا باید روی تک تک سیستمها فایروال جد اگانه نصب کرد؟
ببخشید که سوالام زیاد شد...ممنون:n16:
[QUOTE=Jadda;8307656
چیز خاصی به ذهنم نمیرسه، یکی دو روز صبر کن ببین حل میشه شاید مشکل از سرورها/اینترنت شما/... باشه. به قول دوستان با فیل هم اپدیت نمیشه؟ ( کلا ارتباط برقرار نمیشه یا نه وسط آپدیت قطع میشه و آپدیت کامل نمیشه؟)[/QUOTE]
نه اصلا برقرار نمیشه. میگه connection cant be stablished. الان خیلی وقته ینجوریه:n13:
سلامنقل قول:
شرمنده یک مقدار دیر به دیر میام، الانم که در حال تست یک نسخه دیگه از کومودو هستیم و تمرکزم روی بررسی نسخه و بحثهایی است که با مدیران و تیم کومودو شکل میگیره.
راهش شاید این باشه که تمام ارتباطی که یک برنامه با نت داره را ثبت بکنی (حتی یکبار دستی آپدیت بکنی) بعد ببنی ادرسها چی بوده و Ip ها را بررسی بکنی و بعداز شناسایی ای-پی ها اونها را ببندی.....(البته هنوز عملا اینو تست نکردم فقط تئوری گفتم) )(باید ثبت گزاش را برای ان برنامه در فایروال فعال بکنی).... یا اینکه حساست فایروال را توی کومودو ببری بالا تا برای هر پورت و آی-پی پیغام بده بعد ای-پی ها را بررسی بکنی. به نظر یک مقدار زمانبر میاد...ولی خب؛
البته نرم افزارها تنظیماتی دارند که آپدیت اتوماتیک را غیرفعال بکنی ( یا تا این حد هم نیمخوان دست کاربر را باز بزارند و بهش اختیار بدن؟!!)
اگر هم برای بروزرسانی سرویس خاصی دارند کلا میتونید بعد از شناسایی اون پروسه، کلا مسدودش بکنید
-----
بله نسخه های متفاوت هست ولی به شکل نرم افزاری تفاوت چندانی ندارند البته تمهیدات دیگری در نظر گرفته میشه باز بستگی به سرور وشبکه و ...داره از فایروالهای سخت افزاری بگیر تا سیستمهای تشخیص نفوذ IDSو ... اما در مورد شما: خب روی تمام کلاینتها نسخه های مربوطه نصب میشه ولی از یک کنسول مدیریتی میشه برای کنترل کلاینتها استفاده کرد، کنترل و تعریف قوانین برای هر یک از کلاینتها برای دسترسی به اینترنت سیاستهای ارتباطی درون شبکه ای اعمال تنظیم خاص برای هر کلاینت (متفاوت با کلاینت دیگر) و ...
اینجا را چک کنید ببینید چه چوریهنقل قول:
سلام علی جان این عکسی که گذاشتین مربوط به چی هست ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
مرتبط با Comodo Endpoint Security Manager
ممنون از جوابتوننقل قول:
ولی تنظیماتش شبیه همینی هست که تو تصویره. :n13::n27:
سلامنقل قول:
میتونید یک بکاپ از قسمت گزارشات فایروال بگیرد و از طریق پیغام خصوصی به من بدهید. قبلش یکبار اقدام به انجام آپدیت بکنید و بعد گزارش را بگیرید.
برید به بخش گزارشات و گزارشات فایروال را باز کن و بعد بکاپ،
سلام تو یک سیستم امدماخرین ورژن فایروال کمودو+انتی شید رو نصب کردم اما کمودو بشدت گیر میده به شید چکار کنم کلا انتی شید رو برای کمودو مجاز تعیین کنم ایراد نگیره براش