دوستان جایی که با ترور باید حداقل 25 نفر رو تو 2 دقیقه کشت میریزن سرم زود میزنن فکمو میارن پایین .
کد تقلب هم برای این بخش تاثیری نداره حتی اسکیپ هم نداره این بخش .
یکی بگه چجوری رد کنم این مرحله رو ؟:n02:
Printable View
دوستان جایی که با ترور باید حداقل 25 نفر رو تو 2 دقیقه کشت میریزن سرم زود میزنن فکمو میارن پایین .
پناه بگیر پشت ماشین یا دیوارنقل قول:
پ.ن: البته پشت دیوار بهتره چون بعد از ده نفر آدم که کشتی با ماشین میان بزنند بهت
قبلش باید جلیقه میخریدی
یا اصلا برو بالا پشت بوم
ترینر هم میتونی استفاده کنی به جای کد تقلبنقل قول:
من دزدیدم و فرار هم کردم ولی با فرانکلین : دی ( خلبانیش افتضاحه )نقل قول:
بعدش با گوشی save کردم بازی رو تا بتونم هر دفعه بهش دسترسی داشته باشم ولی جایی ( مثل گاراژ ) پیدا نکردم بتونم نگه ــش دارم :|
سلام. یعنی منظورت اینه که رمز Turtle هم فعّال نمیشه؟ امکان نداره! رمز Painkiller رو تو مرحله فعّال نمی کنه ولی Turtle چرا! من تو هر مرحله که میرم، اگه تعداد دشمن زیاد باشه، هر چند ثانیه رمز Turtle رو میزنم که جونم پر شه!نقل قول:
نقل قول:
فرانکلین ببر اون آموزش خلبانی ...خلبانیش توپ میشه .....
من فقط با فرانکلین بازی میکنم
من تمام کارهای لازم بود انجام دادم ولی وقتی میخوام برم توبازی با launcher هیچ اتفاقی نمیافتد.لطفا راهنمایی کنید
این جای مخوف نظامی :n02: که میگید کجای نقشه س پیدا نکردم
روی نقشه نشون بدید بهتره:n40:
ممنون:n16:نقل قول:
پیداش کردم
تا بیام بلندش کنم منفجر میشه اصلا ادم نمیفهمه از کجا میخوره :n02:چپ و راست موشک میاد،شما چجوری از اونجا دور میشید اخه من تازه با ترینر میرم با موتور میرم داخل
خواستم از راهی که از در وارد میشیم بلندش کنم بازم نشد با سرعت رفتم تو در:n09:
الان ترینر چند هفتس اومده همه چی داره تمام وسایل نقلیه ساخته شده که تو بازی هستش رو در جا برات میاره..اگر کسی میخواد جت بدزده ترینر بزاره جت رو هر جا که دوست داره ظاهر کنه .
ضد ضربه داره . ضد ضربه وسیله نقلیه داره. ظاهر کردن بادیگارد. تله پورت هر جای نقشه. تله پورت تو نقشه های مخفی. مثل اون مرحله برفی. تغییر شخصیت.موشک برای وسله نقلیه . سرعت زیاد و استپ درجا وسله نقلیه.
اصلا بازی یک خر تو خری میشه با این ترینرها . من واسه خودم مرغ گذاشته بودم بادیگارد. 5 تا مرغ میدویدن دنبالم ازم محافظت کنن.یه ماشین رد میشد با زمین صاف میشدن.یک مسخره بازی میشه یهویی 100 تا بادیگارد ظاهر میکنم برای خودم بازی سنگین میشه کارت گرافیکم نمیکشه بازی بسته میشه.
کاشکی یه کارت گرافیک 4 گیگ داشتم حیف این بازی که دارم رو کیفیت پایین بازی میکنم.
من که با واقعیت های این بازی بیشتر حال میکنم تا مسخره بازی هاشنقل قول:
تا روی زمینی با تانک میزنندنقل قول:
پیاده هم باشی اگه با تانک نزنه ، حتما سوراخ سوراخ میشید
وقتی میری رو هوا با موشک گرمایی
اصلا دیوونه خونست اونجا
نقل قول:
داداش یه لینک بذار این ترینر عجیب دانلود کنیم....
سلام به همگی[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من با مشکل زیر مواجه ام . برای حلش چکار باید بکنم ؟
ویندوزم 8.1 و ورژن بازی Core Pack هست . پیشاپیش ممنون بابت راهنماییتون
سلام. بچه ها جایی که با فرانکلین میریم تو اسلحه فروشی و میگه یه فلش لایت برای شات گان بخر........فلش لایت نمیبینم......کجاست....
نقل قول:
تو آپشن های خود اسلحست....
اول برو تو قسمت شات گان بعد فلش لایت براش نصب کن....
آقا چجوری پول درمیارید؟
داداش په یه لینکی یه چیزی بزار استفاده کنیمنقل قول:
مراحل اصلی رو برو توی اولین سرقت اونقدی پول دستت رو می گیره که گذران کنی تا بعد.:n02:نقل قول:
محتوای مخفی: بهترین روش پول درآوردن در بازی
نقل قول:پست سوم تاپیک زیر لینکش موجودهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------
دوستان MOD شدن بازی به مرحله Texture ـه ماشین ها رسید، به زودی شاهد دنیایی از ماشین های زیبا و واقعی در این بازی فوق العاده خواهیم بود.
دوستان منطقه نظامی که همه میگن رو من پیدا نکردم . باید مرحله ای رو ببرم جلو تا بیاد ؟ 25 درصد رفتم .
تو مکانی هست که ترور زندگی میکنه ... بالای نقشهنقل قول:
تو چند صفحه قبل یکی از دوستان رو نقشه علامت گذاشته بودش
اون مرحله که فرانکلین باید با خانمه اول مسابقه شنا بده بعد دوچرخه تو قسمت دوچرخه خیلی اروم میره و همش از خانمه جا میمونه چیکارش کنم؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]نقل قول:
دو تا منطقه هست قسمت غربیه خیلی خفنه.
خب باید caps look رو روشن کنی تا تند رکاب بزنه.نقل قول:
آقا یک سوال!
کسی می تواند مرا در نصب آپدیت GTA San Andreas کمک نماید.
من دنبال جدید ترین آپدیت این بازی هستم اما آن را پیدا نکردم (چون هر چه را که دانلود می کردم را نمی توانستم نصب کنم) اگر امکان دارد لینکی بدهید.
آموزش هم داشته باشد.
قربان شما mjob:n01:
تو سایتهای تورنت هست
اپدیت reloaded 5
رفقای عزیز سلام، من بالاخره بعد از یک ماه صبر کردن برای اومدن یک نسخه کرک شده سالم، یک هفته پیش بازی رو خریدم. یه فایل image بود با حجم تقریبا 61 مگابایت که با Daemon Tools بازش کردم. بازی رو نصب کرد و یک پوشه کرک داشت فقط که چند تا فایل Socialclub.dll و ... توش بود. اون ها رو هم ریختم تو پوشه بازی و اجراش کردم و بدون مشکل بالا اومد. به گفته طرف (من مطمئن نیستم) این نسخه Reloaded هست.
حالا نکته اینجاست که، من تو بازی هیچ مشکلی مثل بیرون پریدن، ناقص بودن مرحله ها و... ندارم. همه چیز خوبه! فقط ایرادش اینه که بعد از چند دقیقه بازی کردن، بازی دچار لگ یا همون افت فریم میشه، خصوصا وقتی سوار ماشین هستی خیلی مشهوده. این لگ 10 ثانیه باقی می مونه و دوباره درست میشه اما دوباره چندین ثانیه بعد میاد و مدام این چرخه تکرار میشه. همه توصیه های سایت های خارجی و ایرانی رو انجام دادم برای حل این مشکل.
آخرین درایور گرافیک، تنظیمات Adjust the appearance and performance of Windows ، تنظیم کردن گرافیک روی پایین ترین حالت، از بین بردن لانچر بعد از اجرای بازی و قرار دادن GTAV روی high priority و ... اما هیچ کدوم جواب ندادن و این لگ های مداوم همچنان هستن.
سیستمم هم از پس بازی برمیاد:
Corei5 3000
Geforce 630m
Ram 8 GB
رفقا ایراد از کجاست؟ نسخه بازی من ایراد داره؟ ایراد از کرکه آیا؟ چه کنم؟
دوستان عزیز مشکلات مربوط به نصب و اجرا را در تاپیک زیر عنوان کنین:
سلام دوستان
من امروز این بازی رو گرفتم 9 تا dvd هست فکنم نسخه corepack هست :n03:
میخواستم بدونم این نسخه ایرادی نداره؟؟؟ چه چیزایی ازش حذف شده؟
سلام دوستان
من با مایکل اول یه گاراژ خریدم
بعد یه ماشین گرون قیمت
باهاش رفتم سراغ مرحله
پیاده شد
مرحله رو که تمومش کردم انتظار داشتم تو گاراژ باشه
ولی نبود
حتی تو cars impound هم نبود
چیکار کنم؟
توریسمو پونصدتا واسش پول دادم:'(
تو کاراژ پلیس بری احتمالا اونجاست .نقل قول:
دقیقا این مشکل رو من داشتم با آپدیت کارت گرافیکیم حل شد . ولی شما میگی آخرین آپدیت رو نصب کردی . ( آخرین آپدیتیت نسخه 352 هست دیگه ؟)نقل قول:
من بعید میدونم از بازی باشه .
سلام دوستان
من نسخه corepack رو دارم با آخرین آپدیت و کرک ریلودد و سیستمم هم این هست i5 2500K , 8GB Ram , GTX 560 TI
سیستم خوبی برای اجرای این بازی نیست اما فکر میکنم کیفیت تکسچرها و کلا گرافیک بازی خیییییلی پایین هست !!
تنظیمات رو هم بالا پایین میکنم اما باز هم تفاوت چندانی نمیکنه. میخواستم بدونم کلا بازی همینطوری هست یا از گیم یا سیستمه منن که اینطور اجرا میکنه؟!!
سلام دوستان
من میخوام این بازیو بگیرم الان چه نسخه ای بهتره؟
یا صبر کنم یه نسخه بهتر بیاد؟
به ترتیب اولویت :نقل قول:
1- نسخه اختصاصی Reloaded
2- Skidrow
3- Corepack
همین reloaded رو بگیر خوبه 60.2 گیگنقل قول:
سلام
من توی بازی با مشکل افت فریم مواجه هستم حتی با پایین ترین سطح تنظیمات
CPU intel Core i7 2670QM 2.2GH
RAM 6GB
AMD Radeon 6770m
windows 8
میخواستم ببینم با توجه به مشخصات لپ تاپ این افت فریم طبیعی هست یا نه؟
نقل قول:cars impound همونه دیگه نیس
درایور کارت گرافیکت رو آپدیت کن درست میشهنقل قول: