من با تیم بارسلونا دارم Career Mode بازی میکنم.
سوالم اینجاست که وسط لیگ تیم برزیل پیشنهاد مربی گری تیم ملیش رو داد منم قبول کردم... حالا سوال اصلی اینکه که بعد از اتمام فصل لالیگا میتونم بازم مربی بارسلونا باشم یا بعدش تمام و کمال در اختیار برزیلم؟
Printable View
من با تیم بارسلونا دارم Career Mode بازی میکنم.
سوالم اینجاست که وسط لیگ تیم برزیل پیشنهاد مربی گری تیم ملیش رو داد منم قبول کردم... حالا سوال اصلی اینکه که بعد از اتمام فصل لالیگا میتونم بازم مربی بارسلونا باشم یا بعدش تمام و کمال در اختیار برزیلم؟
هم برزیل و هم بارسا رو با هم مربیگری میکنیدنقل قول:
منظورم بعد اتمام فصل جاری بارسلونا هست، بعد فصل برای فصل دیگه هم میتونم مربی بارسلونا باشم؟نقل قول:
آره میتونینقل قول:
سلام به همه جواب سوال منم بدین کلی ممنون میشمنقل قول:
همچین امکانی وجود نداره...........نقل قول:
شما فقط میتونید جزئیات تورنمت هایی که تیمتون توش شرکت داره رو ببینید،مثل لیگ و جام و غیره....................
سلام به همه گل های سایت من همین الان داشتم بازی میکردم یک اتفاق جالب برام افتاد که تاحالا نیفتاده بود اونم این که تیم رقیبم 1 بازیکن داشت که با شلوار مشکی داشت بازی میکرد برای شما هم این اتفاق افتاده؟
تو کریر که بازی میکردم اصلا زوم نداشت ولی چند وقته عادی بازی میکنم بازم نه مثل تریلرا ولی یه مقداری زوم میکنهنقل قول:
حالا نمیدونم شاید تو کریر هم همین طوری بود یادم نیست:n13: (از وقتی کرش کرد اونم رو xbox دیگه سمت کریر نرفتم)
آقا توی بخش Career Mode نمیشه برم یه تیم دیگه؟باشگاهی؟
سلام دوستان .!
من میخوام فیفا ۱۳ رو آنلاین بازی کنم .!(بازی رو نخردیم . دانلود کردم .!)
میشه کسی کمکم کنه که چجوری ؟
وقتی تو practic arena میزنم می کاره کاشته بزنهنقل قول:
توی xbox یا کامپیوتر؟نقل قول:
کامپیوتر .!نقل قول:
من کامپیوتر رو زیاد نمیدونمنقل قول:
فکر کنم با نرم افزار gameranger بشه بازی کرد!
ولی برای یوزر و پسورد بازی باید پول بدین!
توی xbox هم اینطوریه
نقل قول:اگه جواب منم بدین ممنون میشم.....................یک هفته ی که نوشتم ولی اصلا انگار کسی پستای منو نمیبینه
دوستان من یه سوال مهم دارم .!
تو فیفا ۱۳ نمیتونم گل بزنم .!
یعنی نزدیکه دروازه میشم ولی وقتی دکمه شوت و میزنم . اصلا با شدت نمیشووته ..!
انگار داره پاس میده ..!
یکی کمک کنه .!
خب برید توی setting و دکمه ها رو درست تنظیم کنید.نقل قول:
شما اسلایدرها رو دستکاری کردید اونها رو روی دیفالت تنظیم کنید مشکلتون رفع میشهنقل قول:
آقا آخر یکی به ما نگفت چطوری توی بخش مربی گری از تیمم بیام بیرون برم یک تیم دیگه!
باید بری بخش manager office و از اونجا توی jobs باید browse jobs رو بزنی تیم هایی که بهت پیشنهاد دادن رو ببینی . اگه تیمی نبود باید تحمل کنی تا یه تیم بهت پیشنهاد بده .نقل قول:
1- چرا نمیاد؟ اجرا میشهنقل قول:
مثلا همون چپ و راست که گفتید اگه روی ultra attaking بذارید روی کرنرها و یا زمانی که توپ دست حریفه تو زمین خودش یار اضافه میشه از عقب
بقیه موارد هم اجرا میشه مثلا جابجایی وینگرها که حتی وقتی اسفاده میکنید توی گزارش هم بهش اشاره میشه یا تله آفساید و ...
3- کات کشیدن توپ خیلی راحت با آنالوگ (همونش شوک) سمت چپ دسته انجام میشه
تو قسمت skill games حتما ضربه آزاد رو تمرین کنید تا دستتون بیاد
4- هند برای منم خیلی کم پیش اومده ولی هست
مخصوصا وقتی شوت میزنید و میخوره به دست مدافع
بقیه موارد اطلاعی ندارم
نمیدونم ولی به نظرم اجرا نمیشه.....مثلا من وقتی روی پوزیشن یا های پرشر و... میزارم وقتی دوباره برمیگردم حالت انتخاب(نشان حاکستری) روی دیفالته(مثلا لانگ بال ) و اصلا انگار عوض نشده...............البته برای سمت چپ و راست(اولترا اتک و...) عمل میکنه ولی برای اونای دیگه نه...................نقل قول:
اگه جواب سوالای دیگمم میدونید بگین
اقا این بخش کریر چطور میشه یه تیمو انتخاب کردو بازی کرد؟
میشه یکم بیشتر توضیح بدین ؟نقل قول:
متوجه منظورتون نمیشم:n13:نقل قول:
البته یه چیزی هم هست که تاکتیک ها بلافاصله پیاده نمیشن
سریعترینش فکر می کنم تله آفساید باشه
شما وقتی توپ دست حریف هست و وسطای میدون هستن تله آفساید رو بزن ببین خط دفاع میکشه جلو یا نه
توی بخش کریر روی گزینه new career رو میزنی و بعد روی manager و سپس تیم رو انتخاب و بازی میکنی!نقل قول:
نه منظور من بلافاصله پیاده شدنش نیست........مثلا من وقتی های پرشر رو انتخاب میکنم درستش اینه که دفعه بعد که دوباره شوک رو زدم پایین و منوش باز شد حالت انتخاب(نشان خاکستری)روی های پرشر باشه ولی اینجوری نیست و نمیره روی های پرشر مثلا روی پوزیشن میمونه................نقل قول:
به عبارت بهتر تاکتیک هایی که با زدن شوک بالا و پایین میان بعضی هاشون در کل بازی دایمی هست و بعضی ها هر بار که توپ اوت بشه یا بازی شروع مجدد بشه باید دوباره فعال بشننقل قول:
هالا دقیق یادم نیست اون 4 تایی که با شوک بالا هستن دایمی هستن یا اونایی که با شوک پایین هستن
با سلام به همه دوستان
دوستان عزیز، من مثل شما حرفه ای فیفا نیستم
هر چند وقت یه بار با داداشم فیفا میزنیم
یه سوال دارم بهم نخندینا
تو فیفا چطور میشه دریبل داد؟
البته منظورم دریبل دادنه world class و pro و legendary هستش؟
(چون وقتی رو به روی داداشم بازی میکنم، دریبل دادن یه خرده راحت تره)
تا به حالم که فیفا میزدم، بیشتر با پاسکاری میرفتم جلو!
و دیگه اینکه من واقعا نمی تونم تو ۳۵۰ صفحه بگردم، اگه ترفندی، فنی، حقه ای، رمزی، چیزی این بازی فیفا داره، به ما هم بگین یا لا اقل شماره صفحه مورد نظر رو بدین
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
من خودم برای دریبل با یه بازیکن خوب,میرم جلوی بازیکن حریف وقتی پاشو اورد برای توپ سریع جهتو عوض میکنم و دوباره جهتو بر میگردونم اینطوری یه دریبل سریع میزنه.(البته دریبل های پله ای و 360 درجه و غیره هم هستند که توی خود بازی یه قسمت داره لیست دکمه هاشون هست)نقل قول:
____
دوستان یه سوال توی Career : من میلانو برداشتم.2 فصل بازی کردم.تمامی جام های ممکنم بردم.(فصل اول سری آ و جام حذفی,فصل بعدی علاوه بر این دوتا CL رو هم بردم).حالا میخوام تیممو عوض کنم و برم یه تیم دیگه,توی قسمت Browse for Jobs فقط 2 تیم داره : آرسنال و لیورپول.جالبیش اینه که هیچ کدومشون منو قبول نکردن و گفتند دنبال مربی بهتر بین دیگر کاندید ها هستن!دیگه چی کار باید میکردم؟!)
درود
روش پرش دروازبان در پنالتی با جوی استیک چطوره؟ هرکاری کردم اصلا پرش نمیکنه!
راستی جریان این دادن پیشنهاد چیه؟ جز آرسنال و تاتنهام و چند تیم درپیت تو این دو فصلی که با بارسلونا بازی کردم تیم دیگه ای نبود. خیلی مزخرف شد این قسمت پیشنهاد مربی گری. کاش مثل قبل ها در پایان هر فصل هر تیمی که عشخمون میکشید بر میداشتیم.
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2
منً فك كنم possesion دايمي هستش
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
دروازبان با آنالوگ سمت راست جهش می کنه نه سمت چپنقل قول:
possesion دائمی نیست سهیل جان،مثلا توی کریر بازیکن،مربی از بازیکن شما توی یه پست خاصی زیاد بازی بگیره و شما خوب توش خودتون رو نشون بدید،اون پست به پستاتون اضافه میشه...............
توی کریر مربی هم همینطور هست،خود من از رونالدو به عنوان بال راست استفاده((RW)) در صورتی که پستش LW هستش و بعد از چند مدت RW به پستاش اضافه شد،از مسی هم یه چند وقت به عنوان AM استفاده کردم،که اونم بهش اضافه شد.....................
آنالوگ سمت راست که همون کارهای شوت و پاس رو داره.نقل قول:
اگر با PC بازی میکنید که توی این حالت احتمالا چراغ دستتون خاموشه یا اصطلاحا شوک اون خاموشه ، اون رو روشن کنید و آنالوگ سمت راست رو به بازی بشناسونید.نقل قول:
پریدن گلر و تکنیک های بازیکنان همش تو آنالوگ راسته ، اصلا اصل لذت فیفا تو آنالوگ راست هستش :دی
ممنون بابت راهنمایی رفیق.نقل قول:
چراغ دسته روشنه ولی آنالوگ راست همونطور که گفتم پابرجاست! چطور باید تغییرش بدم؟؟؟
برنامه x360ce رو دانلود کنید کپی کنید در محل نصب بازی و توش دکمه ها رو تنظیم کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه موقع اجرا سیستم رو به حالت Sleep میبره :n02:نقل قول:
نمیدونم دردش چیه! ورژن های دیگه نداره آیا؟
حالا طریقه تنظیمشون چطوره؟