من میخوام آسیاتک بگیرم فقط گرونه.مرکز مخابراتیمون آسیاتک فقط:n10: 4 یا 5 نفر هستند.خوبه به نظر شما؟نقل قول:
آسیاتک بگیرم؟
Printable View
من میخوام آسیاتک بگیرم فقط گرونه.مرکز مخابراتیمون آسیاتک فقط:n10: 4 یا 5 نفر هستند.خوبه به نظر شما؟نقل قول:
آسیاتک بگیرم؟
سلام،شک نکن:n09:نقل قول:
این پینگ من از 4.2.2.4 همش تایم اوته:n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از آشنا های من از قائم شهر شاتل داره
یه تست پینگ گرفتم از سرور آلمان با شاتل نتیجش این بود:
packets:send=134
packets:receiverd=133
lost زیر 1% بود
اما از همون آی پی با مخابرات پینگ گرفتم
packets:send=78
packets:receiverd=54
lost: 24
lost :30%
همه تست هام بالای 25% هست
من میخوام سرویس 256 بگیرم سرعتش تا400میره؟نقل قول:
البته با این مرکز مخابراتی.
من از پشتیبانی آسیاتک شنیده بودم تا چند ماه دیگه آسیاتک هم سرویس رو روی 8 مگ می بنده :n09:نقل قول:
اینم پینگ الان من با 4.2.2.4 ،لاست 0%:n02:نقل قول:
چرا من دستور پینگ رو میزنم فقط 4 بار تست می گیره ولی ماله شما 134 بار؟نقل قول:
می شه یه توضیح در این مورد بدید؟
آسیاتک الانش روی 4 مگ بسته شده.یعنی روی هر چند مگی که بست شده میتونیم دانلود کنیم.یعنی الان که 4 مگ یعنی 400تا میره؟نقل قول:
راهی هست که بفمیم خطمون روی چند مگ هستش؟
سرویس نامحدود بیکران برنزی و نامحدود بیکران طلایی آسیاتک کسی هست از این سرویس ها داشته باشه؟ فرق این دو تا چیه؟ سرعت دانلود سرویس 512 هر کدوم چقدره؟
نقل قول:
روزبه جان این شرکت نواز سرویس نامحدود با سرعت نجومی نداره؟ البته تا رنج قیمت 100000 تومن. (مثلآ 512 نامحدود که سرعتش حداقل بالای 200KB باشه یا همون اشتراک 1 به 2 باشه).
برنزی 60-70نقل قول:
طلایی100-120
ولی این طرح ها رو تو مازندران نمیدن:n08:
ممنون داداش. اگه 512 طلایی سرعتش بالای 200KB بود ماهانه 90000 تومن می صرفید ولی 100-120 به نظر من نمی صرفه. :n15:نقل قول:
طرح نامحدود سرعتش واقعی.نقل قول:
256/8=30
ولی محدود تا 400 میدن بستگی به کیفیت خط تلفن داره فقط گرونه.
من اگه 256 سه ماهه 24 گیگ رو از آسیاتک بگیرم برام 99000تومن آب میخوره ولی مخابرات 42000.ترافیک اضافه 4500.خابرات 2620
128 آسیاتک می دونم تا 2.3 می ره و 512 هم تا همون 4 مگ،256 نمی دونم :n01:نقل قول:
اسیاتک اگه رو 20 مگ هم ببنده فرقی به حال دانلود شبانش نداره چون شبانه سرعت اسیاتک واقعی میشه یعنی شما با 256 نهایت سرعت32 می تونین بگیریدنقل قول:
اینو باید سوال کرد،اما این شرکت نواز خودشون می گفتن که بهترین isp مازندران شدن تو کیفیت و پهنای باندنقل قول:
2مگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/////
دوست عزیز احتمالا این شرکتی که ازش سرویس داری اسمش رایانت نیست چون تو غرب استان مازندران این شرکت خیلی معروفه ولی اثری از اسم نواز نیست:n13:نقل قول:
سلام دوستان ....
ممکنه چند تا سایت دانلود با سرور داخلی برام pm کنید .....
ممنون میشم :n16:
اسم اصلیش نواز رایانه :n09:نقل قول:
چند ماه قبل این طوری بود،من که روی خط دیگه 128 داشتم روی 3 مگ می بستننقل قول:
اره بالاخره سایتشو پیدا کردم اینترنت adsl رو از فن اوا می گیره:n02:نقل قول:
rayanetisp.net/rayanetisp/abaut-our
شما باید در انتهای دستور پینک دش t بزنید . بصورت زیر :نقل قول:
ping 4.2.2.4 -t
البته الان از فن آوا نیستش،الان parsun network هستش،اینو نگاه کنید:تست از سرور هلند:نقل قول:
من تا الان که تو مخابرات موندم فقط به خاطر ارزان بودنشه:n10:
الان مخابرات به مشترک هاش سرعت واقعی رو میده.من آسیاتک بگیرم بعدش قبول نداشته باشم.دوباره بیام مخابرات سرعتم پایین میاد.
آآآآآآسسسسیییاتتتککک گگگگگرررررررروووووووونننن نننه
پس داره از پیشگامان سرویس می گیره جالبه که خود پیشگامان زیاد سرویساش خوب نیست ولی شما کیفیت سرویستون عالیه:n13:نقل قول:
دوستان سرعت دانلود تک لینکتون در روز چنده برا من که از 30-40 بیشتر نمیشه افتضاح
لینک خارجی 700 تا 1.2 مگنقل قول:
داداش با مخابرات رو بگو:n09:نقل قول:
با مخایرات :n28:نقل قول:
حتما یه لینک خاصه اخه از بعضی از سایت ها مشکلی نداره برای دانلود هر ساعت از شبانه روز سرعتشون بالای 600kb/s هستنقل قول:
مثل لینک زیر که سرورش تو آمریکا هست:
شما این لینکو نگاه کنید،با نواز رایان بین 700 تا 1.2 مگ،با مخابرات زیر 80 :n02:نقل قول:
الان بله سرعت دانلود زیر 80 هستنقل قول:
اما من همین لینک رو هفته قبل بالای 700kb/s دانلود میکردم
الان 3 روزه که سرعت ها از قبل هم بدتر شده
حتی وقتی میخوای سایت speedtest رو باز کنی برای تست گرفتن ارور میده
مخابرات چند وقته که خیلی اوضاش خرابه.
کسی میدونه چرا؟
دان استریم من رو 3200 هست
صفهات به سختی بالا میاد. از دیال آپ هم بد تر
نقل قول:بله،غرب مازندران اومده رو 3200،آسیاتک 4095 هستش .کلا" سرویس مخابرات از مهر به این طرف خراب شده و همیشه کلی time out داره،طرح کمپین هم که کلی مشترک گرفته و هیچی،اگه می خواین از نت لذت ببرین از شرکتای دیگه سرویس بگیرین چون کیفیت نت یعنی time out نداشته باشه،دانلود شبانه هم محدود بشه دیگه خیال این دوستان ما هم آسوده بشه :n09:نقل قول:
من تا حالا از سه تا شرکت پارس آنلاین و شاتل و سومی همین مخابرات استفاده کردم بجای اینکه شرکت رو عوض کنید برید و پهنایی باند بالاتر بگیرید
امشب اوضاع دانلود افتضاحه
پینگ 8.8.8.8
از 4 خط سه تاش تایم اوته
سرعت دانلود هم کلا به زور به 80 میرسه
دیشب خوب بود
2:10 دقیقه صبح وضعیت [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سرعت دانلود من الان بالای 170 هستش البته این سایت سرورش خیلی شلوغ هم هست
اینجا مازندران است سرعت دانلود 370 :n10:( اخرین حد سرعتمه کلا :n21:)