سلام دوستان ، بالاخره تصمیم رو گرفتم و میخوام یه پراید اطراف مدل 85 86 بردارم ، لطفا در مورد خرید ، نحوه خرید و تست ها راهنماییم کنید ، ممنون از شما
سلام دوستان ، بالاخره تصمیم رو گرفتم و میخوام یه پراید اطراف مدل 85 86 بردارم ، لطفا در مورد خرید ، نحوه خرید و تست ها راهنماییم کنید ، ممنون از شما
سلام خسته نباشیدنقل قول:
در مورد نحوه خرید عموما نقدی هست و
خودتون باید با فروشنده به نتیجه برسید.
موقع تحویل گرفتن خودرو مطالب تاپیک زیر رو بخونید. موفق باشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دید بد فقط هنگام دور زدن در تقاطع هست که اونمنقل قول:
خیلی وقت ها اصلا به یادش نمیوفتین.
مصرف سوخت رو درست میگین.
اما خوب این عیب هایی که مطرح کردین
نمیتونه دلیل بر انتخاب نشدن سمند در مقابل تیبا باشه
انتخاب قعطی با سمند هست دوست من
آقا خواهشا یه با مرام کمک کنه و محبت کنه بگه الان پرشیا صفر دوگانه سوز(خاکستری) چه قیمته تو بازار؟؟؟:n03::n03::n03:
سلام دوستان . پرشیا مدل 89 و 68 هزارتا کارکرده و یک خوردگی هم سمت در شاگرد گه بدون رنگ در آوردن چند می ارزه ؟(سبز متالیک)
پارس ELX مدل 84 با 230 تا کارکرد گلگیر عقب رنگ داره ابن چند می ارزه (رنگ نقره ای)
راستش ELX برای خودمه می خوام با مدل 89 عوض کنم به نظرتون این کارو بکنم ؟ چقدر سر باید بدم ؟
پارس دوگانه سوز مدل 92 صفرکیلومتر قیمت 36 میلیون توماننقل قول:
پارس مدل 89 قیمت 28.5 میلیون توماننقل قول:
پارس ELX مدل 84 قیمت حدود 20 میلیون تومان
حدود 8 میلیون تومان باید سر بدین که به نظر من اگر وقت بزاری بگردی
میتونی پارس بدون خوردگی و رنگی پیدا کنی
ممنون.ولی واقعا من گیچ شدم.باورت میشه امروز از 35/5 تا 38/700 قیمت گرفتم!نقل قول:
چرا اینقدر تفاوت داره واقعا!!
نظر شخصیتون در مورد افزایش یا کاهش قیمت خودرو چیه؟
درحال حاظر دور دوم سفرهای تابستانی در حال شروع شدن است و این به معنی رونق گرفتن بازار خودروست ، به همین دلیل قیمت ها اندکی بالاتر رفته البته برخی هستند که به قیمت مناسب حاظر به فروش خودرو هستند .نقل قول:
خب آقا پوریا نظر شخصی شما در مورد پرشیا صفر چیه؟چه قیمتی الان خرید بشه مناسبه؟نقل قول:
سلام
بنظر شما هیوندای آوانته مدل 88 با کارکرد 43 هزار حدودا چقدر درمیاد؟ تو یکی از این سایتها طرف آگهی زده 44 تومن.بنظر شما مناسبه؟
مدلهای دیگه چی؟مثلا 87 یا 89 یا 90 یا 91؟
اصلا بنظر شما با 45 تومن چه ماشینی میتونم بگیرم؟غیر از 206 و نوادگانش! و البته بغیر از چینی ها...
مرسی از زحماتتون
اوانته مدل 88 اتوماتیک و تمیر از هر نظر زیر 50 میلیون تومان گیر نمیاد.نقل قول:
مدل 91 اتوماتیک تا 75 میلیون تومان هم هست در شرایط عالی
تو رنج 45 میلیون تومان میتونی پارس ELX مدل 92 صفر خشک بخرید
چون واقعا خودروی دیگه ای نمیشه انتخاب کرد.
شاید بتونی به احتمال خیلی کم مگان 1600 نمونه های وارداتی مدل 2006 هم پیدا کنی.
سلام
میخواستم بدونم پراید 84 یا 85 ، تمیز تا چقدر قیمتشون باشه خوبه ؟
پراید 84 تمیز نهایتا ---->8 ملیون توماننقل قول:
پراید 85 تمیز نهایتا ---->8.5 ملیون تومان
ما که فعلا مشغول کاوش در بازار هستیم و از این ماشین به اون ماشین میپریم:n02:
اساتید پژو پارس سال مدل 90 حدودای قیمتش چنده
رنگ سفید، تمییز و بدون خط و خش
پژو پارس مدل 90 ---->29.500.000نقل قول:
دوستان چرا کلاج ۴۰۵موتور tu5 کلاجش اینقد سفته !!! آیا رفع میشه ؟؟؟
سوال دوم :
بنظرتون پژو405 موتور معمولی دوگانه بخرم یا موتور tu5 ؟؟؟
Sent from my iPhone.4s✦6.1.2✦JB✔
Tapatalk
سلام دوستان
پراید sx141 نوک مدادی مدل 90 حدود 19000 تا کارکرده با یکسال بیمه چند می ارزه ؟
میخوام بفروشم 10 تومن بزارم روش یا 405 slx یا L90E1 بگیرم. با فروش این ماشین و 10 تومن اضافه چه مدل 405 slx و چه مدل l90E1 میشه گرفت که کم کارکرد باشن. کدوم رو پیشنهاد میکنین ؟
مرسی
لطفا سوال خود را در جای مناسب مطرح بفرمایید ، با سپاسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پژو TU5 خوب از آب دراومده و هرکس داشته راضی بوده ، بازده بیشتر ، مصرف کمتر ، صدای کمتر ، البته موتور XU7 هم موتور خیلی خوبیست و بسیار سخت کار است و به قولی امتحانش را پس داده ، انتخاب با شماست .
در کل tu5 برتر از xu7 است
نقل قول:
پراید 141 مدل 90 اس ایکس ---->14.200.000
میتونید اس ال ایکس 92 یورو 2 را خریداری کنید
تندر E1 مدل 90 میتونید برگزینید .
اگر SLX تمیز 92 گیربیارید خیلی بهتر از ال 90 است .
سلام دوستان و اساتید عزیز:
سورن مدل 89 چه قیمتی داره؟؟
پژو۴۰۵ دوگانه مدل ۸۹ بیمه تا اخر۹۲ رنگ ندارد بسیار کم کار ۳۹۰۰۰تا - چن فی میخوره ؟
Sent from my iPhone.4s✦6.1.2✦JB✔
Tapatalk
دوستان تیبا چجور ماشینیه؟ ارزش داره صفرش یا بجاش یه ماشین دست دوم خریدن بهتره؟
ممنون. 141 صفرش چنده ؟نقل قول:
سلامبدون رنگ-بدون ضربه چند ؟؟؟
پژو 405 مدل 84/11 دوگانه کارکرد 150000 سقف و ستون و عقب وجلو پلم , دور رنگ چند میارزه ؟؟؟
پژو405 مدل 85/8 دوگانه کارکرد 115000
سلام سورن مدل 89 چه قیمتی داره؟
سلام
پراید 131 sl مدل 90 با 50000کارکرد کاملا خانگی وتمیز چند قیمتشه؟
سلام بر همه دوستان.
من بهمن ماه 91 سمند سورن EF7 ثبت نام کردم و خب بعد از اون شنیده بودم که دیگه تولید نمیشه (به خاطر تحریم و مشکل برخی قطعات و همچنین سیستم مالتی پلکس) که تقریبا یک ماه پیش از شرکت پیام رسید که بریم یه خودروی دیگه بگیریم. خلاصه تو این یک ماه همش دارم تحقیق میکنم ببینم از بین محصولاتی که داره کدوم بهتره. در نهایت تصمیم گرفتم سمند بردارم. سمند ال ایکس EF7 تو سایت ایران خودرو موجوده ولی یکی از نزدیکان که تو شرکت کار میکنه میگه یا این رو هم تحویل نمیدن یا اگه بدن همون مشکلات خرابی رو داره. خلاصه اینکه میمونه فقط سمند با موتور XU7. خیلی از مطالب کاربران سایتهای مختلف رو خوندم ونتیجه این بود که موتور TU5 جدیدتره، کم مصرفه، بی صدا هست، سریعتره و تو جاده شتاب و سرعت خیلی خوبی داره اما تو سربالایی ها و گردنه ها و جاهایی که نیاز به معکوس باشه ضعیف عمل میکنه (بخاطر گشتاورش که در دور بالا حاصل میشه) اما XU7 اگرچه تو جاده از TU5 ضعیفتره اما چون گشتاورش بالاست و در دور موتور پایین حاصل میشه لذا کشش و قدرتش از TU5 بیشتره. این رفیقمون هم که تو شرکت کار میکنه دقیقا همین رو تایید کرد ( هر دو موتور رو عملا تست کرده). حالا موردی که هست تو سایت فقط موتور XU7 موجوده و TU5 اصلا نیست که بخوام بین این دو مدل بمونم ولی میخوام بدونم آیا واقعا موتور XU7 موتور خوبی هست و خرید سمند LX XU7 عاقلانه هست؟
از دوستانی که تجربه رانندگی با هر دو موتور رو داشتند خواهش میکنم بنده رو داهنمایی کنند...:n13:
برای کسانی که ال 90 ثبت نام کردند خیلی موارد پیشنهاد دادندنقل قول:
مثل 206 تیپ 5 و sdv8
شما از نمایندگی گزینه هایی که میتونید انتخاب کنید رو جویا بشید
شرایط شما با شرایط فروش و سایت ایرانخودرو متفاوته
اما بین همین گزینه هایی که گفتید
اون فرق و کشش توی سربالایی هست ولی انقدر محسوس و زیاد پیش نمیاد که شما بخواید کلا روی tu5 رو خط بکشید
xu7 موتور قوی و با دوام و به نسبت بقیه پرمصرقتره
پیشنهاد بنده همون سمند ef7 هست ,چون مشکلات سرسیلندرشون حل شده البته مشکل روغن ریزی اویل ماژولشون هنوز پابرجاست اما چیز غیر قابل حل و تعمیری نیست
پراید مدل 90 slنقل قول:
12500
حدود 24 تا 25نقل قول:
15600تا 15800نقل قول:
ماشین بدی نیستنقل قول:
ولی خرید پژو کارکرده مدل 90 به نسبت اون بهتره
قیمت پرش 23 تومننقل قول:
با سلام. یک پراید 84 (از ساذه هاست فک کنم صبا باشه اسمش) از آشناها قصد فروش داره. 84 هزار کیلومتر کار کرده. 90% استفاده ، مسافرت بوده. تصادف جدی هم نداشته.
می خواستم بدونم ارزش خرید داره یا یکم بیشتر بذارم روش مدل دیگه بگیرم (مثلا 111 - دست دوم)
مزیت این ماشین به نظرم اطمینانم به سالم بودنشه و مصرف کمش نسبت به مدل های چدید پراید.
قیمتش 7500 مناسبه یا نه؟
با این کارکرد قیمتش مناسبهنقل قول:
ارزش خرید داره
سلام 207 دنده دستی سفید مدل 89 چقدر فی می خوره؟
207 دستی مدل 89 ----->بین 30 تا 33 ملیون تومان بسته به کارکرد و تمیزی خودرونقل قول:
با سلامبه دوستان و اساتیدعزیز و گل
پژو 206 تیپ 2مدل 86 فوق العاده تمیز بدون هیچگونه رنگ فوق العاده کم کار و سالم در حد مدل 90 یا 91 یک برگ سند با کارکرد واقعی 91000 با 6 سال تخفیف بیمه و بیمه تا 7 . 92 چند فی میخوره ؟
پژو 206 مدل 86 با این شرایط :20 میلیوننقل قول: