100% بهتون قول میدم اصلا نمی دونستن این چه مدرکیه و دیدن خوشگله برای همین تایید کردن. (کلا دمشون گرم :n01:)نقل قول:
Printable View
100% بهتون قول میدم اصلا نمی دونستن این چه مدرکیه و دیدن خوشگله برای همین تایید کردن. (کلا دمشون گرم :n01:)نقل قول:
کارت ملی هوشمند دیگه چیه ؟ !!! کپیشو کجا به چه صورتی فرستادید ؟ :n13:
نقل قول:
سلام
کارت ملی هوشمند که هیچ
من قبلا با یه نامه ی دست نویس الکی تونستم برای دوستم بسته ی حرفه ای فعال کنم :n09::n09:
اسکن میکنید . (یه برنامه برای موبایل هم است راحت میشه اسکن کرد genius scan ) بعد از قسمت *ارسال مدارک* ارسال مکنید . بعد چند دقیقه تایید میشه.:n06:نقل قول:
امروز یه سیم رایتل خریدم ولی هنوز فعال نشده ؟ چقدر طول میکشه ؟ زنگ زدم 0920200000 اپراتور گفت 72 ساعت طول میکشه ؟ چه خبره چرا اینقدر زیاد !!! :n41: :n04:
سلامنقل قول:
۳ روز کاری زمان میبره
قبلا سیم کارتها پیش فعال بودند تا ۵ روز که طی ۲ هفته ی اخیر لغوش کردند متاسفانه و باید حتما سیم کارت فعال بشه
نقل قول:
بفرما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
آره منم همین چند روز پیش دقیق 72 ساعت طول کشید .
راستی زمانی که سیم کارتت فعال شد شارژ نداره یه 2000 تومن شارژ کن 12 ساعت بعد کد سیم کارت هدیه برات می اد .
ضمنا به کمک رومینگ همراه اول میشه روی شبکه های 2G هم این سیم کارت رو استفاده کرد یعنی میشه حتی رو گوشی های داغون مثل 1100 هم استفاده کرد فقط کافیه زمان سرچ شبکه به صورت دستی روی MCI 2G تنظیم بشه .
داداش ممونم ازت . همین الان یهویی فعال شد زودتر . فعلا گداشته بودم روی گوشی معمولی 1600 که دیدم یهو آنتن امد ولی جالب بود همراه اول و رایتل لوگوشون با هم امد که گویا از رومینگ استفاده میکنه ! هزینه رومینگش زیاده ؟ چطوریه ؟
سوال بعدی الان من یه تومان شارژ زدم . موقع خرید گفتن یه بسته اینترنت 512 داری که سه ماه فعاله ؟ این چیه ؟ چند گیگ هست چطوری با چه کدی متوجه بشیم ؟
کد دستوری که ببینیم چقدر شارژ داریم چیه ؟
هزینه مکالمه اش از همراه اول گرونتره ؟
سوال بعدی من کارت ملی هوشمند ندارم معمولی دارم یه مدرک که بشه حرفه ای کنم چیه ؟ :n03:
نقل قول:
نقل قول:
در رومینگ فقط میتونی از سیستم 2جی استفاده کنی
ولی اگر نزدیک دکل رایتل باشه که از 3جی و اچ پلاس میتونی استفاده کنی
در مورد تعرفه اپراتور گفت در همه چیز گرونتر با شما حساب میشه سعی کن از اینترنت همراه اول استفاده نکنی
اگر سیم کارت رایتل به قیمت 21 هزار گرفتی بدون طرح درخواستی از جانب شما یه بسته پایه 128 سرعت به حجم ترافیک 512 مگابایت یه ماهه به شما میده نه 3ماه به همراه هدیه فقط درون شبکه 10000 پیامک + 10000 دقیقه مکالمه (که اگر دوست رایتلی داری بدرد میخوره) یکماهه که از امروز برات فعاله تا 30 روز دیگه.
این هدیه ها فقط روی دکل رایتل جواب میده .
گرفتن اعتبار *140#
گزارش بسته های اینترنت +پیام کوتاه +مکالمه *144#
در مورد مدرک:
نمی دونم سطح تحصیلات شما چقدره کارت داشجویی ولی اگر دوست صمیمی یا فامیلی داری که تو شرکتی یا هتلی خلاصه هر جا بر طبق قانون کار حقوق میدن گواهی کار تو شرکتشو بگیر اپلود کن
اگر بازم نمیشه آزمایش کن مثلا کارت کتابخانه
اگر نداری روش آخر فتو شاپ(بقیه شو نمی تونم توضیح بدم)
نقل قول:
متشکر از راهنماییت خیلی کامل بود .
الان بخوام یه بسته انتخاب کنم ماهیانه 1 گیگ شبانه هم رایگان داره ؟ قیمتش چنده ؟ کد دستوریش ؟
HINT_Bous_Type_18 چه بسته ایه؟ اینا رو سیمکارت هدیه اعتباریه که به سیم کارت دیتا تعلق می گیره.
مدرک ارسال کردم الان اولش زده بود در حال برسی ؟ الان اینجوری زده ؟ یعنی تایید شده ؟ میتونم از بسته حرفه ایی استفاده کنم ؟
قیمت های بسته حرفه ای کجاست پیدا نمیکنم ؟
تست سرعت میزنم بیشتر از 2 مگ نمیده !:n28:
:n13:
ّبله ، مدرکتون تایید شده ، در واقع به نظر میرسته که رایتل به خاطر رقابت با ایرانسل و همراه اول بدون بررسی و حتی مشاهده مدرک ، اون رو تایید می کنه ، چون من یادمه وقتی مدرک خودمون آپلود کردم چند روز تا تاییدش زمان صرف شد.(من بیش از یکسال پیش مدرک دادم)
حالا باید بسته حرفه ای بخرید
الان زنگ زدم 200 گفتن که بله تایید شده . من کارت نظام مهندسی فرستادم .
گفتن فعلا باید این بسته 512 مگ تموم بشه تا حرفه ایی تو پانل بیاد آپدیت بشه .
نقل قول:
کلا از رایتل خوشم نمیاد (به خاطر پارتی بازی که شد واسش)
ولی اینترنتش استیبل تر هست به نسبت ایرانسل اونم چون سرعت هاش محدودتر هست و مشترک کم تر داره
ولی تعرفه مکالمه با اپراتور های دیگه بالا هست که بهتره از سرویس کلیک که هزینه تماس با همه جا تو ایران دقیقه ای 35 تومان هست استفاده کنین
اینجوری شاید بشه از رایتل استفاده کردکد:http://www.kleeknet.ir/
سلامنقل قول:
تقریبا یک ماهه سرعتشو باز کرده
سلام دوستان یه سوال خواهشا سریع جواب بدین
صبح یکی به من اس داده شارژ اشتباه برام فرستاده !!!!میشه همچین چیزی؟؟؟مگه رایتل هم سرویس خط به خط داره ؟چکار کنم به نظرتون؟؟
سلام بله رایتل این امکاناتو داره...خب اگه به شارژت اضافه شده بهش برگردون
اینترنت پایه با قندشکن
البته این تست سرعت اصلاً ملاک نیست و تستهای بعدی به شدت متغیر بود
سلام دوستان اونجا سیگنال شما چطوره.این جا مال من -79 dbm یا در حالت خوبش -61 dbm هست
سلام دوستان
من چند وقته با اینترنت رایتلم یه مشکلی پیدا کردم اونم اینکه بعضی سایتها رو باز نمیکنه
مثله سایت دانشگاهم
iust.ac.ir
من با رای فای وصل میشم
هم با موزیلا هم با کروم امتحان کردم باز نشد.
dns عوض کردم کش مرورگر پاک کردم
بازم فرقی نکرد
میخواستم ببینم بقیه هم همین مشکل رو دارن؟
در صورتیکه با اینترنت شرکت دیگه با همون سیستم مرورگر همه سایت ها براحتی باز میشن.
بهشونم زنگ میزنم میگن از طرف ما نیست
بنظرتون چه کنم؟
باتشکر
شما درست میگینقل قول:
منم الان سایتی که دادی با یک سیستم با پارس انلاین باز شد اما رایتل نه
برو تو حساب کاربریت مکتوب شکایت کن حتما هم تاکید کن با یک سیستم فقط رایتل مشکل داره
Sent from my iPhone 6
رایتل واسه دریافت کد یک بار رمز سیستم بانک الکترونیکی ملت پشتیبانی نمیشه اینم یکی از مشکلاته رایتله
کاش کی زود تر درست بشه
سلامنقل قول:
همیشه مورد فوق یکطرفه نیست و میتونه مشکل ۲ طرفه باشه هم از سوی بانک و هم اپراتور میزبان
الان شبکه رایتل دوال کریر نیست همون اچ اس پی پلاسه؟
dc-hspa+?
هم HSDPA هست هم DC-HSPA+نقل قول:
دستگاه من دوال کریر داره اما نمیاد پس احتمالا توی منطقه ما شبکشون دی سی نشده
احتمال داره ! خیلی جاهای کمی دیدم اینجوری بشه منطقه ما قبلا همچین مشکلی داشت 2 سال پیش بعد 6 ماه اعتراض بالاخره درست کردن! یه تماس بگیرید پیگیری کنن شاید درست شد. چون به کانفیگ سخت افزار های دکل برمیگرده.نقل قول:
با سلام
من خواهشی دارم بیان این جا تا یه مقایسه ای بین قیمت هر گیگ در انواع سرویس های شرکت های مختلف با هم داشته باشیم البته برای اونایی که دانلود زیاد می کنن هم خوبه از سرویس های ارزون تر از لحاظ ترافیکی آشنا میشن بازم مرسی
:n12::n16::n16::n12:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=697707&page=3
تست 3G رایتل - تهران منطقه 22 - شهرک گلستان :
محتوای مخفی: سرور داخلی
محتوای مخفی: سرور باکو
محتوای مخفی: وضعیت سیگنال
دور روزه برای من باز نمیشه مدریت حساب ؟ برای شما اینجوریه ؟
نقل قول:
سلام
کسی میتون بگه تو عکس زیر اون قسمتی که علامت گذاشتم رو چطور میشه استفاده کرد به اپراتور میگم میگه من پنلم فرق میکنه با سایت رایتل (قسمت Ecare قسمت گزارش مانده بسته ها ) همچنین چیزی ندارم منظور تو عکس بالا سمت راست
نه واسه من مشکلی نداره.نقل قول:
ضمنا همشهری سرعت رایتل داخل شهر چطوریه؟الان از اینترنت ایرانسل استفاده میکنم میخوام بیام سمت رایتل:n01:
سلام عزیز - درست پانله من .
من که خیلی راضیم هم هزینه تماسش خوبه . هم اینترنتش استیبل هست . ایرانسل خیلی نوسان داره . الانم شلوغ شده
الان با سرعت حرفه ایی راحت 18 تا پر میشه .
ولی سرعت پایه همون 210 تا فیکس ماه قبل داشتم .
نقل قول:
واسه حرفه ای باید چه مدارکی داد؟ 18 تا چی پر میشه؟؟نقل قول:
سرعت منطور بودم 18 مگنقل قول:
تو پانلت برو قسمت ارسال مدارک یه کارت دانشجویی یه چیزی تو این مایه ها ارسال کن برات تایید میکنن فوری
ممنون - تایید کردن! الان بصورت پیشفرض سرعتم حرفه ای هست یا باید بسته حرفه ای بخرم؟نقل قول:
باید بسته حرفه ای بخریدنقل قول: