سلامنقل قول:
تا اونجایی که من سرچ کردم تو این رنج قیمت بهترین گزینه س.
خودمم دنبال تبلت هستم
مدل 372cg رو احتمال 95% میخرم :n01:
اما شما که گفتی تا 2 تومن میخوای !
Printable View
سلامنقل قول:
تا اونجایی که من سرچ کردم تو این رنج قیمت بهترین گزینه س.
خودمم دنبال تبلت هستم
مدل 372cg رو احتمال 95% میخرم :n01:
اما شما که گفتی تا 2 تومن میخوای !
سلام میخواستم تبلت بخرم ولی بودجهن زیر 500000تومنه آیا تبلت اندرویدی اصلی که سیم رایتل بخوره موجوده؟نقل قول:
کلا هدف من خرید تبلت ارزشمند هست تا این رنجی که گفتم.اما همین مدل هم نسبت به قیمتش خیلی عالیه.700 و خرده ای تمنه.نکنه کاسه ای زیر نیم کاسس؟ آخه ما ایرونیا هر چی جنس ارزون ببینیم فکر میکنیم یه حیله ای تو کارهنقل قول:
چه کاسه ای داداش :n02:نقل قول:
اتفاقا تو این رنج تبلت ها قیمت چندان ارزونی نداره ها !
اینجا رو یه نگاه بنداز :n06:
محتوای مخفی: لینک
google nexus 7 2013 سیم کارت خور هم اومد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان خرید تبلت 7 اینچی برای خوندن pdf مناسب هست??
چون من pdf تریپ مقاله که دو ستونی هست با فونت ریز زیاد میخونم و نمیخوام سخت باشه برام که هی مجبور باشم اسکرول کنم
اگه 10 خوبه برا این کار لطفا یه تبلت مناسب پیشنهاد بدین
من برا خوندن pdf و نهایتا فیلم دیدن میخوام و بازی نمیکنم
رنج قیمت هم تا 900 تومن
ممنونم
با سلام.
بنده میخواهیم دو تا تبلت بخرم دو تا بودجه گذاشتم : ضمنا برندها صرفا از برندهای معروف همچون ایسوس، سامسونگ، لنوو، ایسر و ... باشه و اصلا مارک های ناشناس و شرکت های جدید نباشه.
1- تبلت ماکزیمم 600 تومان قیمت داشته باشد و این مشخصات داشته باشد :
سیم کارت خورد نباشد اگر تو این رنج سیم کارت خور برند معروف باشه خوب هست
- صفحه نمایش مناسب
- باتری مناسب
- حافظه داخلی حداقل 8 گیگ و حتما میکرو اس دی هم بخوره
- بازی ها و نرم افزار ها رو راحت اجرا کنه
- دوربین اون معقول باشه و بتونه عکسم مناسب بگیره
اما برای تبلت دوم بودجه ماکزیمم 800 تومان باشه و این شرایط داشته باشه:
- صفحه نمایش عالی و مناسب
- باتری با دوام
- سیم کارت خور حتما باشد
- به راحتی نرم افزارها و بازی ها رو اجرا کنه
- حافظه حداقل 16 گیگ و حافظه میکرو اس دی هم بخوره
- رم قوی داشته باشه
- پی دی اف ها رو راحت با حجم بالا اجرا و صدای تبلت هم در هندزفری عالی باشه
دوستان هر کی راهنمایی کنه ممنوم میشم من مدل های زیادی تو این رنج از این برند هایی که نام بردم دیدم .
مورد اول memopad hd7نقل قول:
من نزدیک دو ماه با این تبلت کار کردم و هیچ مشکلی ازش ندیدم. شاید تنها ایرادش کیفیت بدنه متوسطش باشه.
حافظه 16
دوربین 5
باتری خوب
مورد دوم هم از همین برند ایسوس می تونی استفاده کنی. مدل فون پد که سیم کارت خور هست.
به هیچ وجه به سمت خرید مارک های متفرقه نرید.
به نظرم واسه شما 7 اینچی کمه.7 اینچی ها رو تا دست نگیری و باهاش کار نکنی نمیفهمی چقدر کوچیکه.یه مدل لنوو هست S6000 که من اول میخواستم 7 اینچیش رو بگیرم که A3000 بود مدلش.به نظرم شما 10 اینچی رو بگیر.پردازنده 4 هسته ای.اندروید 4.2(که همون اول میشه به 4.2.2 آپدیت کرد)حافظه 16،وای فای عالی،سیمکارت و میکرو اس دی هم میخوره.باریک وزیبا هم هست.میکرو یو اس بی و میکرو اچ دی ام آی هم داره.دوربینش هم 5 هست.قیمتش رو تو سایت ها 930-920 زده ولی تو تهران من 3 هفته پیش 880 گرفتم.کیف و محافظ صفحه اورجینالش هم 70 تومنه.نقل قول:
یک مدل A3000 لنوو داره که 7 اینچیه و من میخواستم اول همینو بگیرم ولی کوچیک بود نگرفتم.مشخصاتش مثل همون S6000 هست ولی 2 تا سیمکارت میخوره یکی واسه مکالمه و یکی 3G.صفحه نمایشش هم خوبه.من با s6000 که مشخصات مشابهی داره modern combat4 رو هم بدون هیچ لگی اجرا کردم.تاچش هم فوق العاده است.نقل قول:
نقل قول:با سلام.نقل قول:
از نظر دوستان تشکر میکنم. نکته ای که اقا حسام در مورد متفرقه گفتند کاملا راست و دقیق گفتند اصلا برندهای دیگر از چینی ها حتی معروف ترین انها مفت نمی ارزن خدم یک نمونه داشتم فروختمش راحت شدم کلا طوری ساختن که سیستم اندورید توش زیر سوال میره. ایسوس memo pad hd گزینه جالبی هست و حتما میخرمش در مورد مدل بالاتر fonepad هم عالی هست فقط یک سوال دارم این 7 اینچی هست یا 6 اینچ چون سایز صفحه اخر متوجه نشدم. ضمنا لنوو مشخصات خوبی داره فقط ایا لنوو هنگ و مشکلات نداره ضمنا لنوو دقیقا ساخت کجا هست؟ ضمنا نظر شما در مورد Google Nexus 7 inch asus که تو این رنج قیمت نزدیک 700 اومده درست که سیم کارت نمیخوره اون چطوره خیلی تعریف شنیدم و ایا فون پد و مموو پد عالی هست یا نکسوس چیز دیگری است؟ در ضمن نکته ای که میتوات به نکسوس ایراد گرفت نداشتن حافظه خارجی micro sd هست ایا نمونه نکسوس حافظه دار نیست؟ حتی جدیدش 2013 هم نداره. ضمنا اون دوستمون گفت بازی مودرن را اجرا میکنه خوبه و عالی هست. ضمنا میکرو اس دی 32 گیگ روی ایسوس ها بگزارم مشکلی پیش نمیاد و بهتیرن میکرو اس دی کلا چند و مارک چی خوب هست؟ با تشکر از همه دوستان عزیز و ارزوی موفقیت برای دوستان
سلام.lenovo هم مثل huawei چینی هست دوست عزیز.ولی نمیتونید بهش انگ بی کیفیتی بزنید.تبلت هاشم مثل لپ تاپاش خوب ساخته شده.کیفیت ساخت بدنه شون واقعا فوق العاده است.هنگی هم نداره.درضمن چون اندروید جدید خیلی بهتر و رون تر شده کار باهاش واقعا عالیه.میکرو اس دی هم که خواستی بخری کلاس ۱۰ رو بخر نه کلاس ۴.چون کلاس ۱۰ سرعت بیشتری داره و دیتا بازی رو که روش میریزی به راحتی و بدون لگ اجرا میکنه.مارکهاش هم اونقدر تفاوت زیادی نمیکنه با هم.نقل قول:
با تشکر از دوست گرامی xerxes . بله لب تاپ های لنوو خودم تست کردم عالی هستند و الان که گفتید تبلت انها عالی هست دیگه عالی شد. ضمنا بازی هایی مثل pes و فیفا اینها تست کردین ؟ یک نکته جالب تو لنوو نوشته فیلم برداری 1080 انجام میده یعنی فول اچ دی ایا درسته؟ با سپاسنقل قول:
سلام.واقعیتش چون من نمیتونم با اینترنتم زیاد دانلود کنم از بازی های سنگین فقط هموم مدرن کمبت رو دانلود کردم و هیچ مشکلی نداشت.کیفیت دوربینش هم تو روز خوبه اما متاسفانه فلاش ال ای دی ندازه و تو شب عکس هاش خوب در نمیاد واین یکی از ضعف هاش هست ولی خوب باتوجه به قیمتش میشه گفت عالیه.نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز،ایشون از کیفیت فیلم برداری پرسیدن،نه از عکسبرداری و فاقد فلاش LED بودن !!!
سلامنقل قول:
لطفا سایز رو بزرگ نکنید تا نظم تاپیک بهم نخوره.ممنون :n16:
این مدل ASUS عالیه
FonePad me372cg
محتوای مخفی: لینک
محتوای مخفی: بنچمارک و بررسی تخصصی
چشم.حالا چرا میزنید؟نقل قول:
فیلمبرداری ۱۲۸۰*۷۲۰ با سرعت ۲۹ فریم بر ثانیه
عکس با رزولوشن ۲۵۶۰*۱۹۲۰
سلام
تبلت در حدود 400 تومن که مناسب برای وبگردی و مشاهده ی فایل های pdf باشه رو چه پیشنهاد میدید؟
نظر خودم innovel 710b است که با تخفیف ویژه ای که دیجی کالا زده خیلی عالیه نظر شما چیه؟
نزدم:n02:نقل قول:
اگه لهنم تند بود ببخشید :n11:
آخه مقوله ی فیلم و عکس ربطی به هم ندارن.یعنی اگه صرفا پیکسل عکس بالایی داشته باشه حتما فیلم برداریش هم بالا نیست... !
اما بازم منظور حرفو نگرفتیا
اینکه سایزش اینفده و با این فریم فیلم میگیره یا سایز عکسش فلانه،اینارو همرو تو سایتا میشه فهمید
منظور اینه که شمایی که این مدل رو داری و باهاش کار کردی به عنوان یه یوزر از کیفیت فیلم برداریش راضی هستی؟ واقعا 720p هستش یا اینکه فقط سایزش 720p و کیفیت بالایی نداره؟
آها.ببین تو روز هم عکسبرداریش هم فیلمبرداریش خیلی خوبه.هیچ مشکلی نداره.اینو تضمین میکنم.میکروفونش هم خیلی قویه.اما شب خوب نیست.در کل دوربینش معمولیه.واقعیتش من با تبلت زیاد عکسبرداری و فیلمبرداری نمیکنم اما اگه سطح انتظارتون زیاد بالانیست راضی کننده است.تبلت های دیگه هم دوربینشون در همین حده فوقش یه فلاش ال ای دی دارند واسه شب.نقل قول:
حالا شد :n11:نقل قول:
من خودم به شخصه ASUS ME372cg رو می پسندم.احتمالا چند وقت دیگه میخرمش
که اونم فیلم برداریش 1080p هستش.
قابلیت مکالمه هم داره.
کیفیت صدای عالی داره جوری که جایزه هم گرفته...
با سلام .نقل قول:
دوست گرامی فون پد گزینه واقعا خوبی هست خواستم بپرسم ایا صبر کنم قیمت اون تا یک ماه پایین میاد به نظر من 500 یا 600 خوب هست.؟
سلامنقل قول:
آره تو این رنج به نظرم بهترین انتخابه
ممکنه کمی پایین بیاد اما به نظرم چندان تفاوت قیمتیه چشمگیری نباید داشته باشه.چون ظاهرا الان قیت پایین اومدش حدود 770 هستش
یعنی تا سقف 600 تومن میخوای؟
سیم کارت خور بودن برات ملاکه؟
با سلام.نقل قول:
متشکرم. حالا اگر بشه توی اونهایی که سیم کارت هم نمیخورن wechat یا سرویس های مشابه را بشه اجرا کرد میشه بدون سیم کارت حساب باز کنم ایا روی این ها بدون سیم کارت میشه اجرا کرد؟
سلام.آره ببین جدای از تمام مسایل فنی و قیمتی و..... اون تبلتی واسه آدم مناسبه که آدم باهاش راحت تره و ازش لدت میبره.اگه بهترین و کم نفص ترین تبلت رو هم بگیری ولی دوستش نداشته باشی یه ایراد خیلی کوچیک هم واست زجرآور میشه.پس به سلیقه خودت احترام بزار و هر کدومو دوست داری بگیر.حالا یه سوال من تو سایت ها گشتم این مدلی که شما گفتید رو ندیدم.میشه لینکشو بزارید.چون داداشم هم میخواد تبلت بخره میخوام یه نگاهی بندازم.نقل قول:
ببین تبلت من سیم کارت خوره اما من توش سیم کارت نگذاشتم و viber رو فعال کردم.شماره سیمکارتمو دادم و کد فعال سازیش اومد به گوشیم بنابراین فکر نمیکنم تو استفاده از این نرم افزارها مشکلی داشته باشی.اما به عنوان توصیه اگه نگاهت به آینده هست یه تبلتی بگیر که سیم کارت هم بخوره.نه واسه مکالمه.بخاطر اینکه با این رشد صنعت مخابرات احتمالا تو کمتر یکی دو سال اینترنت 3g ارزون قیمت تر نسبت به الان در دسترس قرار بگیره و اون موقع هم بتونی به نحو احسنت از تبلتت استفاده کنی.جدیدا خبرش اومده که به زودی انحصار رایتل در زمینه ارایه 3g شکسته میشه و مجوزش به ایرانسل هم داده میشه.این یعنی بازار رقابتی تر میشه و قیمت هم پایین تر میاد.موفق باشینقل قول:
سلام مجددنقل قول:
خواهش میشه
راستش از اینکه میشه این برنامه رو بدون سیم کارت اجرا کرد یانه،خبر ندارم.
اما درکل اگه تبلت بدون سیم کارت و عالی با قیمت مناسب میخوای بهترین انتخاب زیر600 تومن ASUS memo pad hd 7 هستش
قبول دارم.با اون تبلتی آدم لذت میبره که خواسته هاش رو با توجه به قیمتش برآورده کنه و کمی هم آینده نگری توش باشه...نقل قول:
تو این پست لینک خود ASUS و لینک بررسی تخصصیش رو گذاشتم.
بررسی تخصصی رو حتما یه نگاهی بندازه که نشون داده از خیلیا سرتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان من همین امروز Asus FonePad 7 نسخه ی ۲ رو خریدم و باهاش دارم اینارو مینویسم ۰ قبلت فوق العاده ای هستش۰ الان مشکلی هست اینه که تو تایپ فارسی ستون دوم صفحه کلید که حرفات ک م ن ت ا ل ی س ش رو عوضی مینویسه ۰ مثلا وقتی میخوای ن رو تایپ کنی اونو یه حرف بعدترش رو مینویسه ۰ به نظرتان مشکل از کجاست؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز بنده هم قصد دارم همین تبلتو بخرم به نظرتون از نظر کیفیت صفحه نمایش چطوره؟
سلام دوستان نظرتون درباره تبلت Ainol Numy 3G AX1 چیه ارزش خرید داره؟
نسبت به قیمتش با ارزشترین هستنقل قول:
کیفیت صفحه نمایشش طوری که در حالت نمایش تمام صفحه ی این انجمن ، همه ی نوشته ها و زیر انجمن ها کاملا خونده میشن
راضی کنندس
این طور بگم که چیزی در حدود عالی اما کمتر از retina.یعنی در حد رتینا نیست اما کیفیت خوب و قابل قبولی داره.
در کل :نور کافی-زوایای دید عالی و وضوع بسیار خوب
من میتونستم آی پد ایر هم بخرم اما به دلیل ارزشمندی این مدل رو خریدم(نمیگم ایپد ایر بی ارزشه اصلا !!!)
کسی اینجا تبلت انول نداره ؟
دوستان همون طور که میدونید google nexus 7 2 4g به بازار عرضه شده و قیمتی حدود 1300 داره
به نظر شما باید صبر کنم تا قیمت کمی افت کنه و بعد بخرم و یا ایا تبلت خاصی مد نظرتون هست برای پیشنهاد ؟
سلام
میخوام تبلت Samsung Galaxy Tab 3 10.1 P5200- 16GB رو بخرم ، قیمت هم 1300 دادن بهم
دوستان نظرتون چیه در این مورد ؟
ممنون
کسانی که می خوان تبلت 7 اینچ اون هم برای اولین بار خریداری کنن بهتره دلایل خرید رو یک بار با خودشون مرور کنن تا آخر سر پشیمون نشن.
تبلت هفت اینچی از نظر سایز هم برای فیلم و هم کتاب خواندن کوچک به نظر می رسه و در وبگردی هم کم و بیش اذیت تون می کنه. البته مزیت هایی هم مثل وزن سبک تر نسبت به مدل 10 اینچی داره ولی بین گوشی های اندرویدی 5 اینچی و تبلت های 7 اینچی به نظرم هزینه روی خرید گوشی منطقی تر هست. البته واسه کسی که دائم در سفره ممکنه بهتر باشه.
سلام کسی می دونه تبلت
Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition رو از کجا میشه تهیه کرد؟
هرجا میری میگن هنوز نیومده در صورتی که این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای فروش گذاشته
میشه اطمینان کرد از این سایت خرید یا نه؟
ممنون
نقل قول:
بله آل دیجیتال معتبره کلا سایتهایی که نماد اعتماد الکترونیکی دارن قابل اعتمادن.
ممنوننقل قول:
چرا تبلت Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition هنوز با گارانتی نیومده؟ کی میاد؟
مدل LTE این تبلت میاد تو ایران؟
دوستان کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
nexus 7 یا Galaxy Tab 3
نکسوس ۷ به نظرم بهتره. توی تبلت های سامسونگ فقط سری نوتش خوبه مثل نوت ۸ اینچی.نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
درود
دوستان تا 1400 از سامسونگ چی پیشنهاد میدین؟
پیشاپیش ممنون.
Galaxy Note 8نقل قول: