حضرت ارنست رادرفورد :31:نقل قول:
Printable View
حضرت ارنست رادرفورد :31:نقل قول:
سلام دوستان خوبین
من الان سوم دبیرستانم و امتحان نهایی دارم ولی امتحانام را زیاد خوب ندادم
حالا میخواستم ببینم این قضیه 25 درصد مثبت چطوریه ما که سر از کار اینا در نیاوردیم حالا شما بگید شاید فهمیدیم
میدونم شاید به این جا ربط نداشته باشه ولی بالاخره این جا تجربه در این زمینه ها زیاده
بی خیال . زیاد غصه ی اونو نخور . مهم سال بعدت هست که باید از تابستون شروع کنی !نقل قول:
اون 25% فقط تاثیر مثبت تو رتبه کنکور هست . یعنی اگه امتحان نهایی تو خراب کردی چیزی ازت کم نمیشه !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
یه مبحثو بلد بودیم اونم حذف کردن!:31:نقل قول:
دوستان راسته میگن قراره تو کنکور 91 سوالای دین و زندگی ، اونایی که آیه دارن ، آیه ها رو کامل بدن ؟ یعنی دیگه خلاصه نمیکنن ؟
...
یه سوال دیگه : الان چند تا از آزمون های قلچی مونده ؟
اولا این که آیه رو کامل بدن یا ندن بستگی به سوال داره.دوما هیچ وقت سنجش نوع سوالات رو اعلام نمی کنه.سوما 3 تا آزمون قلمچی مونده.19-26 و 2تیر.نقل قول:
دروغ دروغ دروغنقل قول:
دوستان راسته میگن قراره تو کنکور 91 سوالای دین و زندگی ، اونایی که آیه دارن ، آیه ها رو کامل بدن ؟ یعنی دیگه خلاصه نمیکنن ؟
اصلا هرکسی به هر نحوی سوالات کنکور رو پیش بینی کرد مطمئن باشید دروغ میگه
بهترین پیش بینی سوالات کنکور قبله که البته 100% هم نمیشه اطمینان کرد
ولی اینجوری دو کلمه از آیه رو میدن واقعا نامردیه خیلی !نقل قول:
با سلام خدمت دوستان
کسی کتاب جدید ادبیات موضوعی گاج رو دیده؟
چه جوره؟ تستهاش و درسنامه هاش
من کتابای قرابت و املای دکتر سبطی رو دارم +زبان فارسی و اون کتاب تاریخ ادبیات رمزینه رو ولی چون اونا تستاشون کمه میخوام این کتابو بگیرم
کسی اطلاعی ازش داره؟
فقط اگه ممکنه سریعتر بگید
باتشکر
اتفاقا متن سوالات کنکور رو توی گاج و همگامان نگاه کنین میبینین که معمولا آیه رو ناقص مینویسن و از مفهوم و پیام کل آیه سوال میدن.
باید تمرین کنین
تا می تونید باید تمرین کنیدنقل قول:
نمونه سوال هم هست دینی هم درسیه که زدن یه 25 تا تست و بررسی اون زیاد وقت نمی بره شاید 45 دقیقه
کنکورهای رشته های دیگه رو بردارید و سوالات دینی اونها رو کار کنید تا به تبحر برسین
سلام، بچه ها دنبال یه لینک مربوط به یک سایتم؛ "راه شریف". لینکش رو دارید؟
بین اول یه سایت بود که معین فلاحتگر و احسان عباسی و ... ( رتبه تک رقمی های ریاضی 88 ) زده بودن به اسم 4sharif.blogfa.comالان هم یک سالی میشه یه سایت خیلی خفن به باز شده که توش خیلی ها هستن و واقعا سایت توپیه ! 4sharif.comپیشنهاد میکنم آخرین مقاله ی سایت که خانوم الهام ظفری نوشتن ( روزهای قبل از کنکورم ) رو بخونی ، خیلی روحیه میده !نقل قول:
والا فور شریف شنیدم ولی راه شریف نشنیدم اینم لینکش :نقل قول:
4sharif.com
سلام!
ببخشید کسی میدونه کتاب همایش دریافت هندسه کی میاد؟؟؟؟؟؟؟
ممنون..:11:
سلام!نقل قول:
ببخشید میتونین بگین تاریخ ادبیات رمزینه چه طوریه؟؟؟؟کامله؟منم بگیرم؟؟؟اگه میشه یه توضیح جامع بدین؟؟؟؟
ممنون..
چقدر شما رو ادبیات حساسی دوست عزیزم :18: تاریخ ادبیات که کاری نداره یه کتاب بگیر بخون نخواستی همون کتاب درسی رو بخون .مخصوصا اعلام پایانی کتاب.هنوز تاریخ ادبیات رو نخوندی فرصت رو از دست نده . سه تا سوالی که میدن اگه یکی دوبار خونده باشی مثل آب خوردن جواب میدی:46: اینقدر سخت نگیر!!!نقل قول:
برای تاريخ ادبيات به نظرم کلک کتاب خوبی هستاومده همه ی شعرا رو گفته کامل کاامل دو رنگ با آثار شعرا يه جمله کليدی ساختهدرامد ها رو هم گفته و همين طور شخصيت های تاريخ بيهقی و شاهنامهيه فهرست الفبايی ام داره که کتاب ها رو بر اساس حروف الفبا مرتب کرده و جلوش نام پديد آورنده اشقرن شعرا رو هم جمع بندی کردهتست با پاسخنامه هم دارهجمع بندی های موضوعی خوبی هم دارهديگه فکر نکنم بهتر از اين بشه
نقل قول:
سلام
کتاب تاریخ ادبیات رمزینه که من گرفتم (فک کنم پارسال) کتاب خوبیه ولی خوب اولا تست بعنوان مثال نداره ولی خوب اسم تمام شعرا و نویسنده ها و.... رو آوورده+آثارشون و... وهمچنین اون قسمت اعلام رو هم اوورده
کتابش هم سیمیه و راحت میشه خوندش
و ویژگی جالبی که داشت و برای من خیلی باارزش بود اینه که به ترتیب کتاب درسی اومده گفته
یعنی از اول ادبیات دوم شروع کرده صفحه به صفحه اومده جلو به صورت الفبایی و غیره نیست
کسی ادبیات موضوعی گاج رو ندیده؟؟؟؟!!!!!!!
ممنون پیدا کردم، همونیِ که One Minute فرستاد، 4sharif.com
الان میخواین کتاب بگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته برای تاریخ ادبیات اینا دیر نشده ولی دوستی گفته بود هندسه!!!. سعی کنید تو این مدت درسا رو مرور کنین. 20 روز دیگه نمونده و بهترین موقع برای خوندن عمومیاست. البته دروسی مثل آمار اگه کسی نخونده بخونه چون فرصت میکنه راحت تمومش کنه.
موفق باشید
آقا ما یکی از رفیقامون امسال کنکور داره، منتهی مدارک ثبتنامش رو گم کرده (کد رهگیری و اینا). چجوری، کی و کجا میتونه کارتش رو بگیره این رفیق ما؟
دوستان الان من خیلی کم فیزیک خوندم . اگه تو کنکور 20% بزنم هم کافیه . الان بهترین کار چیه ؟
سلام
کتاب زرد کانون رو پیشنهاد میکنین یا دور دنیا در 4 ساعت گاج رو؟!
سلام.نقل قول:
به نظر من دور دنیا بهتره چون سوالای کنکور خارج از کشور هم داخلشه.(ماله قلم چی داخل CD ش هست آخه) :46:
موفق باشید
مبحث نور و حالت جامد اینارو بخون اگه جاهای دیگه که فکر میکنی میتونی راحت یاد بگیری اونارم بخوننقل قول:
دوستان الان من خیلی کم فیزیک خوندم . اگه تو کنکور 20% بزنم هم کافیه . الان بهترین کار چیه ؟
4 تا سوال از نور میاد، تقریبا 4 تا هم از حالت جامد و اتمی که میشه 17 درصد اگه "خیلی کم خوندم" هارو هم یه خرده بخونی راحت 20 میزنی
یه شماره تو سایت سنجش گذاشتن به اون زنگ بزنه یا بره از اموزش پرورش بپرسه :41:نقل قول:
آقا ما یکی از رفیقامون امسال کنکور داره، منتهی مدارک ثبتنامش رو گم کرده (کد رهگیری و اینا). چجوری، کی و کجا میتونه کارتش رو بگیره این رفیق ما؟
من یه دونه عکس از کدرهگیری که واسه پرینت میده رو تو ایمیلم سیو کردم یکیش تو گوشیمه بعد رو برگ شماره پرونده هم نوشتمش که یه موقع گم نشه کار از محکم کاری عیب نمیکنه!:31:
ترمودینامیک + فیزیک پیش 2 تقریبا 11 تا سواله که راحت می تونی تو این چند روز بخونی و به 20درصد برسی.نقل قول:
قطعا کتاب گاج بهتره
من پارسال ک کنکور داشتم تست های خارج از کشورش ر. یه دور حل کردم ولی فرصت نشد دوره کنم
اگه بتونی توی سوال های خارج کشور درسی رو بالای 40 بزنی تو کنکور میتونی بالای 50 بزنی
مثلا من فیزیک رو حدودا ۴۰ میزدم خارج از کشورها رو کنکور 55 زدم
ممنون . از چی بخونم ؟ گاج سفید منو به این روز انداخته !نقل قول:
دور دنیا پاسخنامه خیلی خوبی داره !نقل قول:
کتاب های زرد کانون چاپ 91 سوالات خارج از کشور داخله شه قیمتش هم 6 هزار ارزون تره نسبت به گاجنقل قول:
ولی انصافا فونت کتاب های کانون خیلی مسخره ست :27: چشم ادم اذیت میشه
سلام دوستان
منم مشکل A.N.A.Pرو دارم!فیزیک چیزی نخوندم
آینه ها واقعا سخته نمیدونم چرا میگن آسونه!!!
گرما و قانون گازها چطوره ؟
جرا اینه ها این همه مطلب ساده تر... همون چیرایی که به دوستمون گفتم رو بخون اصلا توش مفهوم نیست. با چهار تا فرمول ساده میشه راحت میشه حل کرد.نقل قول:
نظر محترمت چیه سوالای کنکور چند سال قبل رو کار کنم ؟ آخه من اینقدر داغون نیستم . آینه و نور ، ترمودینامیک ، نصف دینامیک ، حرکت نوسانی ، موج 1 و موج 2 و صوت و موج الکترومغناطیس رو بلدم !نقل قول:
نقل قول:مباحثی که تسلط کافی داری فقط تست کار کن ( تست های سراسری سال های قبل )نقل قول:
نه فقط این درس بقیه درس ها رو هم همینطور . . .
:40:از صمیم قلب آرزوی موفقیت برای همه بچه های P30World دارم :40:
اگه این قسمت ها رو بلدی اول سوالای داخل رو حل کن اگه بصورت مجموعه ای باشه یعنی 45 تا رو با هم حل کنی خوبه بعد سوالای خارج رو تمرین کن ولی مرور کلی این فصلها ر وحتما انجام بده.نقل قول:
سلام
برای جمع بندی و یادگرفتن چیزهای دیگر که تا الان درست نخوندم چه کار پیشنهاد می کنید.دعام کنید امسال می خوام داروسازی قبول بشم .
با تشکر:42:
سلام بچه ها میخواستم ببینم کسی از جزوه ها و dvd های امیر مسعودی یا رضا یزدانی(شیمی و فیزیک)استفاده کرده،اگه آره لطفا نتیجه استفادشو برام پیام بزارین؟آیا اصلا تاثیری داره؟ممنونم
سلام به همه ی دوستان
آقا من دیگه بریدم واقعا خسته شدم دیگه نمی تونم درس بخونم ،می دونم دیگه چیزی نمونده و این چند روز هم باید تحمل کنم و از این حرفا ...
به نظرتون چی کار کنم؟
یه برنامه بنویس تا اون موقع سعی کن عمل کنی !نقل قول: