باریکلا خوب کاری کردن استعفا کردن.
باید انقدر زیر فشار بزارن تا بلاخره حق به حق دار برسه.
Printable View
باریکلا خوب کاری کردن استعفا کردن.
باید انقدر زیر فشار بزارن تا بلاخره حق به حق دار برسه.
عجب حرفهایی میزنی شما دوست من!نقل قول:
بله ولی ظرفیتش رو نداشت.
زودی دوتا پیشنهاد بهش شد خودش رو باخت. خب عمله بود دیگه انتظاری هم ازش نمیرفت.
به هر کسی هر جای این کره ی زمین اگر همچین پیشنهادهایی بشه میره پی اش.مگه بده.چرا زود به دیگران برچسب میزنی؟
اگه شما استثنا هستی من کار ندارم.ولی طرف برای تامین آینده ی خودش و زن و بچش داره بازی میکنه.فوتبال حرفه ای یک شغله عزیزم!! از نظر من و شما ورزشه!
آقا چرا شایعه میکنید.
اون فقط به اردویه سوریه نرفت.
همین!
سلام دوست عزیز.
ممنون از خبرتون ولی طبق قوانین منبع خبر نیز باید درج بشه. لطفا این کار رو هر چه سریعتر بکنید.
:46:
همیشه تو این کشور مصلحت طلبی باعث قربانی شدن آدما میشه.واقعا تفاوت حرفه ای گری رو اینجاها میشه حس کرد
بوفون بعد از باخت به هلند میگه مهم نیست که گلای اونا آفساید بود مهم اینه که ما باختیم اینجا جناب ساکت تیمش میبازه میندازه گردن داور.
اوتمار هیتسفیلد بعد از باخت بایرن بر اثر اشتباه داوری میگه که اشتباهات داوری بخشی از فوتباله و ما تیممون باید انقدر قوی باشه که حتی با وجود اشتباه محرز داور بتونه بازیو ببره ولی اینجا تا تقی به توقی میخوره آبروی داور بیچاره رو میبرن
منبع خبر سایت بی بی سی . بیشتر سایتهای ورزشی هم این خبر رو گذاشتند
گرينويچ - چهارشنبه 11 ژوئن 2008 - 22 خرداد 1387 مهدیه جباری
روزنامه نگار ورزشی
نامه اى در تائيد اختلافات علی دایی و علی کریمی
كمتر از ۲۴ ساعت پس از كنايه هاى على دايى به على كريمى ، صبح امروز با انتشار نامه اى از سوى ستاره مغضوب تيم ملى در خبرگزارى مهر ، كريمى واكنشى تند را به حرف هاى سرمربى تيم ملى نشان داد.
كريمى در اين نامه دليل دور ماندنش را از تيم ملى ، كارشكنى سرمربى تيم ملى و هيات رئيسه فدراسيون فوتبال مى داند: " اينكه عنوان مى شود من آسيب ديده ام و در كنار تيم ملى نبوده و از تمرينات دور بوده ام صرفا در جهت مخدوش كردن افكار عمومى است زيرا من با پاى آسيب ديده به محض دعوت از سوى كادر فنى تيم ملى همراه با ديگر بازيكنان به اردبيل رفتم و در كنار تيم ملى به مداواى پاى آسيب ديده پرداختم."
اين تنها بخشى از نامه كريمى به مهر است. نامه اى كه واكنشى به حرف هاى ديروز دايى بود.
سرمربى تيم ملى به ايسنا گفته بود: "كريمى مصدوم است و بازى نمى كند. اگر در تيمى بازى اش را ديدم و مطمئن شدم كه آماده است او را هم دعوت مى كنم"؛ جمله اى كه خشم كريمى را به همراه داشت.
كريمى با اين جمله دايى حداقل تا پايان بازى هاى دور اول مقدماتى جايى در تيم ملى نخواهد داشت.
او چندى پيش و پس از مصاحبه عليه مسئولان فدراسيون از تيم ملى خط خورد اما به واسطه وساطت سيد حسن خمينى نوه رهبر فقيد انقلاب ايران و پس از پادرميانى محمود احمدى نژاد در تمرين تيم ملى، اعلام شد كه بخشيده شده است.
البته دايى پس از اين اعلام بخشش هم كريمى را دعوت نكرد.
در پيش بودن دو بازى حساس تيم ملى برابر امارات باعث شده بود تا مطبوعات واكنشى نسبت به عدم دعوت از كريمى مصدوم نداشته باشند اما پس از اين دو بازى و صعود تيم ملى ايران به صدر گروه مقدماتى جام جهانى به لطف پيروزى تيم دايى در امارات، او كه از فشار رسانه ها رها شده بود، قيد دعوت از كريمى را زد.
اما حرف هاى دايى براى دعوت نكردن كريمى باعث شد تا اين ستاره هميشه ياغى فوتبال ايران، بار ديگر عليه دايى موضع بگيرد.
جرقه یک اختلاف قدیمی
سال هاست كه همه علاقه مندان فوتبال در ايران مى دانند كه دايى و على كريمى رابطه خوبى را با هم ندارند.
اختلاف اين دو به سالها قبل از حضور در تيم ملى ايران برمى گردد.
دايى آن زمان ستاره بى چون و چراى فوتبال ايران بود و كريمى بازيكنى معمولى كه در باشگاه دسته دومى فتح تهران بازى مى كرد.
يك بازى دست گرمى سالنى در سالن سرپوشيده دانشگاه تهران جايى بود كه جرقه اختلافات ادامه دار اين دو بازيكن زده شد.
كريمى در اين بازى چند بار دايى را با تكنيك بالايش جا گذاشت و دايى هم كه از اين حركت بازيكن گمنام ناراحت شده بود به او حمله كرد.
اين خاطره را همه آنهايى كه آن شب در آن سالن حضور داشتند ، به ياد دارند؛ مردانى كه بسيارى از آنها ستاره هاى وقت تيم ملى فوتبال بوده اند.
سال ها بعد على كريمى به ستاره تيم ملى ايران بدل شد اما هميشه خاطره تلخ درگيرى با دايى را در ذهن داشت.
جام جهانی آلمان: اوج اختلاف
رسانه ها معتقد بودند كه دايى نبايد در تيم ملى بازى كند و مردم هم ديگر این ستاره دهه قبل را دوست نداشتند.
در جام جهانى كريمى و مهدوى كيا كه حتى با دايى حرف نمى زدند، در بازى با مكزيك به او پاس ندادند تا تراژدى تلخ پايان مسابقه براى دايى رقم بخورد.
دايى تا مدت ها پس از جام جهانى مى گفت چند يار تيم ملى به او پاس نمى داده اند.
دوران مربی گری علی دایی
مدت ها گذشت و پس از انتخاب دايى به سرمربيگرى تيم ملى، همان طور كه انتظار مى رفت، هاشميان و مهدوى كيا به بهانه آسيب ديدگى در تمرينات تيم دايى حاضر نشدند.
با این وجود كريمى دعوت او را پذيرفت و در تمرينات شركت كرد تا كاپيتان تيم ملى باشد اما اين دو خيلى زود با هم مشكل پيدا كردند.
هرچند كريمى به بهانه انتقاد از فدراسيون از تيم ملى دور شد اما پيش از بازى تيم ملى با امارات، روزنامه همشهرى گفت وگويى از علي دايى چاپ كرده بود كه سرمربى تيم ملى در آن گفته بود: "از آخرين بارى كه على كريمى در تيم ملى خوب بوده ، ۴ سال مى گذرد."
نامه کریمی به خبرگزارى مهر كه به نظر مى رسد توسط ابوالفضل جلالى، مدير برنامه هاى این بازیکن نوشته شده، تائيدى است بر اختلافات اين دو همبازى قديمى.
نزديكان به على كريمى مى گويند در تمام روزهاى پس از انتخاب دايى به سرمربيگرى تيم ملى، دايى و كريمى تنها با واسطه ابولفضل جلالى با هم ارتباط داشته اند و حتى در تمرينات هم غير از چند كلمه با يكديگر، همكلام نشده اند.
منبع خبر
کد:http://www. b b c .co .uk/ persian/sport/story/2008/06/080611_ba-fe-karimi.shtml
رادیو هم این خبرو اعلام کرده همون بهترکه بره . به درداینکارنمیخورد
به هر حال عنایتی دیگه اون بازیکن نیست.
اگر عنایتی تو لیگ 16تیمی 20 تا گل زد که یه سریش پنالتی بود فرشاد پیوس سالها قبل تو لیگ 14تیمی این کارو کرد یا محسن خلیلی هم 18گل زد بدون هیچ ضربه پنالتی و بدون هیچ مکمل خوبی تو خط حمله بر خلاف عنایتی که اکبرپورو داشت
شاه حسینی تنها فردی بود که براش قانون مهم بود . کار نداشت طرف کی هست قانون اجرا میکرد ولی متاسفانه کسانی مثل کفاشایان و علی دایی قانون زیر پا له میکنند. و با استفاده از قدرت و پول هر کاری دلشون بخواد انجام میدهند
توی همه جای دنیا این اختلافات هستش ولی توی ایران به خاطر اینکه یه طرف علی داییه گندش میکنن.
توی هلند هم فن بومن و نیستلروی که اختلاف داشتن با فان باستن اعلام کردن تا وقتی این مربی هستش برنمیگردن که خب نیستلروی برگشت.
توی ایرلند هم روی کین زمانی که بازی میکرد با مربیشون درگیری داشت و آخر اعلام کرد که بازی نمیکنه یا توی جام جهانی 2002 هم تراپاتونی حاضر نشد روبرتو باجو رو با اون همه سابقه و خواهش کل کشور ایتالیا دعوت بکنه ولی اینجا سریع جنجال درست میکنن.
- كاپيتان دوم تيم ملى فوتبال ايران كنار ماندنش از اين تيم را اعمال سليقه شخصى مسئولان تيم ملى عنوان كرد و با تأكيد بر اينكه«شهدا و جانبازان قهرمانان واقعى هستند» گفت: مثل هميشه به عنوان يك سرباز در خدمت تيم ملى هستم. هافبك تيم ملى فوتبال كشورمان در ادامه نامه خود كه در اختيار گروه ورزشى مهر قرار گرفته، آورده است: «بسيار خوشحالم كه امروزه برهمگان ثابت شده كنار گذاشتن من از تيم ملى كوچكترين توجيه فنى و انضباطى نداشته و صرفاً به سليقه شخصى گردانندگان تيم ملى مربوط مى شود. اينكه عنوان مى شود من آسيب ديده ام و در كنار تيم ملى نبوده و از تمرينات دور بوده ام صرفاً در جهت مخدوش كردن افكار عمومى است زيرا من با پاى آسيب ديده به محض دعوت از سوى كادر فنى تيم ملى همراه با ديگر بازيكنان به اردبيل رفتم و در كنار تيم ملى به مداواى پاى آسيب ديده پرداختم.»كريمى در ادامه اين نامه آورده است:«بعد از پادرميانى و وساطت بزرگان بخشيده شدم اما متعاقب آن هيچ چراغ سبزى را براى ورود به تيم ملى مقابل خود نديدم و كسى از من براى حضور در اردوى تيم ملى دعوت نكرد
تهران IranSport.Net - رئيس فدراسيون فوتبال اعلام كرد: با على دايى سرمربى تيم ملى فوتبال ايران به صورت رسمى قرارداد ۳ ساله امضا كرديم. على كفاشيان افزود: اين قرارداد به صورت توافقى است و هر ساله با توافق طرفين تمديد مى شود. وى به ميزان مبلغ قرارداد اشاره اى نكرد و افزود: پس از مدتها توانستيم قرارداد را منعقد كنيم اما اعلام مبلغ آن به عهده سرمربى تيم ملى است. وى از ما درخواست كرده كه ميزان مبلغ قرارداد را اعلام نكنيم. وى در خصوص حضور ميدن دروپ به عنوان مربى در تيم ملى فوتبال اظهارداشت: سرمربى تيم ملى خودش در حال مذاكره با دروپ است و هر تصميمى وى بگيرد مورد قبول فدراسيون است. كفاشيان بيان داشت: فردى كه در تيم ملى فوتبال ايران به عنوان سرمربى فعاليت مى كند بايد اختيار تام در انتخاب دستيارانش داشته باشد. وى در خصوص كمبود بودجه فدراسيون خاطرنشان كرد: هم اكنون و با توجه به روند رو به رشد تيم ملى فوتبال ايران شرايط بهتر مى شود.
همین یکی دو ماه که سرمربی بوده دخل تیم رو اورده اونوقت سه سال بستن باهاش!!
ما هم که هرچی مینویسیم حذف میکنن بهتره هیچی نگیم.
همونطور كه از عنوان تاپيك مشخصه اين تاپيك فقط براي نظر سنجي و همچنين بيان دلايل شما در رابطه با نظرتان است . خواهشمندم اين تاپيك را به محلي براي توهين و حتاكي به حميد استيلي و سايرين تبديل نكنيد .
خیر به هیچ وجه.
در گزينه هاي داخلي بله ، بهترين گزينه است
ایشون نگفتن در گزینه های داخلی.
کلا مطرح کردن دوست عزیز.
زيراب زن ها موفق نخواهند شد
مربي فقط قطبي
اینو اینطوری مینوشتی بهتر بود :نقل قول:
زيراب زن ها موفق نخواهند شد
مربي فقط قطبي
زيرآب زن ها به بهشت نمیروند:31:
امروز صبح مصاحبه ی قطبی رو کانال یک پخش می کرد ( زمان بازی تیم ملی) --- چه قدر باصفاست این آدم ! یه جوری صحبت میکنه آدم حال میکنه -- من زدم خیر یعنی میتونست بهتر باشه مثلا دنیزلی یا یه خارجی کاربلد ! البته خوب باید به استیلی هم فرصت داد منتهی من از ذاتش خوشم نمیاد .
پيام خراسان ليگ برتري شد </SPAN>
تهران IranSport.Net - تيم پيام خراسان به رقابتهاي فوتبال باشگاههاي برتر ايران صعود کرد.
تيم پيام خراسان در دور برگشت مرحله پلي اف رقابتهاي فوتبال دسته اول باشگاههاي برتر ايران مقابل تيم فولاد اهواز به تساوي يک بر يک دست يافت و به علت زدن گل در زمين حريف در مجموع دو ديدار جواز حضور در فصل آينده ليگ برتر را کسب کرد.
ديدار رفت دو تيم با تساوي بدون گل پايان يافته بود .
گل اول اين ديدار را " احمد مومن زاده " در دقيقه 15 درون دروازه تيم پيام جاي داد و "قاسم اکبري " بازيکن پيام در دقيقه 82 گل تساوي را به ثمر رساند.
از اين ديدار بيش از 10 هزار نفر در ورزشگاره تختي اهواز ديدن کردند.
اخی استیل اذین چه دست و پایی میزد واسه نیفتادن با فولاد.:5:
با شرايطي كه هست من فكر ميكنم مطرح كردن گزينه هايي مثل دنيزلي و برانكو و پيرواني و خاكپور و جلالي فقط بازي با افكار عموميه . فصل پيش هم تا آخرين لحظات قبل از قطبي ، استيلي سر مربي بود . اگه آخرين برنامه نود رو هم ديده باشيد فردوسي پور به كاشاني تيكه انداخت كه تا چند روز بعد استيلي معرفي ميشه . پس حواستون و تاپيك رو معطوف به گزينه هاي ديگه نكنيد و دلايلتون راجع به نظرتون رو بگين .
با تشکر از همکاری دوستان و FEiZ عزیز , من چون امتحان دارم کمتر میام ولی سعی میکنم خبر جدیدی به دستم رسید بزارم . دوستان هم اگه میشه کمک کنند
مسئولان باشگاه مس کرمان در راستای حفظ بازیکنان فصل گذشته تیم فوتبال این باشگاه قرارداد رسول میرطرقی را هم تمدید کردند.
مسئولان باشگاه مس کرمان با نظر پرویز مظلومی اقدام به تمدید قرارداد بازیکنان تاثیرگذار فصل گذشته تیم فوتبال این باشگاه کردند. در همین راستا پس از تمدید قرارداد با مرتضی ابراهیمی روز گذشته نیز از سوی مدیران مس کرمان با رسول میرطرقی برای عقد قراردادی یکساله حاصل شد.
مسی ها که از عملکرد مهدی رحمتی دروازه بان اصلی تیم ملی کشورمان در فصل گذشته رضایت کامل دارند، شب گذشته رسما با این بازیکن مذاکره کردند. در صورتی که مشکل خاصی به وجود نیاید، این دروازه بان ملی پوش تا فردا قرارداد خود را با تیم مس کرمان تمدید خواهد کرد.
از باشگاه مس کرمان همچنین خبر می رسد که مراحل عقد قرارداد با بازیکنانی چون روح الله عطایی و سهراب بختیاری زاده نهایی شده و آنها نیز به جمع نارنجی پوشان کرمانی خواهد پیوست.
مسئولان باشگاه مس کرمان امروز همچنین با شاهین خیری برای تمدید قرارداد وارد مذاکره شدند تا او را نیز در ترکیب تیم خود حفظ کنند.
محسن میرابی، مدافع جوان تیم فوتبال پاس همدان با عقد قراردادی 2 ساله به تیم سپاهان اصفهان پیوست.
این مدافع جوان که قراردادش با باشگاه پاس همدان به پایان رسیده است، تحت شرایط قرارداد بازیکن آزاد از این تیم جدا و به تیم سپاهان اصفهان پیوست.
میرابی که در زمره بازیکنان زیر 23 سال است، با عقد قراردادی داخلی رسما موافقت خود را برای همراهی تیم سپاهان ابراز داشته و با آغاز فصل نقل و انتقالات قرارداد خود را در هیئت فوتبال استان اصفهان به ثبت خواهد رساند.
تاکنون داود حقی و احمدجمشیدیان با عقد قرارداد دوساله به عضوت تیم سپاهان درآمده اند و در انتظار آغاز رسمی فصل نقل و انتقالات هستند تا قرارداد خود را در هیئت فوتبال استان اصفهان به ثبت برسانند.
ششگلاني در گفت و گو با فارس:
سپاهان نوين با موافقت ساكت به تبريز منتقل ميشود
خبرگزاري فارس: رئيس هيات فوتبال آذربايجان شرقي گفت: در صورتي كه ساكت ظرف امروز و فردا موافقت خود را اعلام كند، سپاهان نوين به تبريز منتقل خواهد شد.
جواد ششگلاني در گفت و گو با خبرنگار فارس، در مورد بحت انتقال امتياز تيم سپاهان نوين به تبريز اظهار داشت: هنوز مذاكرات به سرانجام نرسيده است؛ اما با مسئولان سپاهان در حال تعامل بوده و منتظر بازگشت ساكت به ايران هستيم.
وي افزود: مديرعامل سپاهان به كويت سفر كرده است و به محض بازگشت وي، جلسهاي برگزار ميكنيم تا هر چه زودتر تكليف اين قضيه روشن شود.
ششگلاني تصريح كرد: در صورتي كه نتوانيم انتقال تيم سپاهان نوين را به تبريز نهايي كنيم، درخواست خود از رئيس جمهوري براي انتقال يك تيم ليگ برتري به تبريز را پيگيري مي كنيم.
انتهاي پيام/
مقدماتی جام جهانی 2010امروز تیم ملی ایران به مصاف سوریه می رودتهران – خبرگزاری ایسکانیوز: تیم ملی فوتبال ایران در پنجمین دیدار خود از رقابت های مقدماتی جام جهانی 2010 افریقای جنوبی امروز در دمشق به مصاف تیم ملی سوریه می رود.به گزارش روز شنبه خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران" ایسکانیوز"، تیم ملی فوتبال کشورمان برای تشریفاتی کردن دیدار آخر خود با تیم ملی کویت در ورزشگاه آزادی تهران امروز باید تیم ملی سوریه را در دمشق شکست دهد تا کار صعود به مرحله دوم رقابت های مقدماتی جام جهانی برای ایران به روز آخر کشیده نشود.
دیداررفت این دو تیم در ورزشگاه آزادی تهران با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید که در آن زمان منصور ابراهیم زاده هدایت تیم ملی را بر عهده داشت .
در دیگر بازی گروه پنجم این رقابت ها امشب تیم ملی کویت میزبان تیم ملی امارات خواهد بود که نتیجه آن از حساسیت های بالایی برای هر دو تیم برخوردار است.
در این گروه تیم ملی ایران با کسب 6 امتیاز صدرنشین است و تیم های ملی امارات و کویت به ترتیب با کسب 5 امتیاز و احتساب تفاضبل گل در جایگاه های دوم و سوم ایستاده اند ، تیم ملی کویت هم با کسب 4 امتیاز در مکان چهارم قرار گرفته و هنوز شانس صعود از این مرحله را دارد.
برنامه دیدارهای مرحله مقدماتی مسابقات فوتبال جام جهانی 2010 در قاره آسیا به شرح زیر است:
شنبه - 25/3/87
*گروه 1
چین - عراق
قطر- استرالیا
*گروه 2
تایلند - ژاپن
بحرین - عمان
*گروه 3
کره شمالی - اردن
ترکمنستان - کره جنوبی
*گروه 4
سنگاپور - عربستان
ازبکستان - لبنان
*گروه 5
سوریه - ایران
کویت - امارات
-------------------------
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با دشوار خواندن بازی امشب تیم ملی مقابل سوریه گفت: این بازی از دیگر بازی های تیم ملی دشوارتر است.
علی دایی در گفتگوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر اظهار داشت: از همه مردم ایران می خواهم برای موفقیت تیم ملی دعا كنند.
وی تصریح كرد : سعی ما برای پیروزی در این بازی است و اعضای تیم ملی همه تلاش خود را برای این مهم انجام می دهند.
سرمربی تیم ملی فوتبال ایران افزود: هیچ اطلاعاتی از تركیب و یا تاكتیك تیم ملی ارائه نمی دهم چون هنوز تصمیمی برای این موضوع نگرفته ام.
دایی درباره مجتبی جباری هم گفت: همه مسائل و تركیب اعضای تیم ملی ساعتی قبل از بازی مشخص می شود و هیچ بازیكنی حق خروج از تیم ملی فوتبال را ندارد.
سرمربی تیم ملی فوتبال ابراز امیدوای كرد : تیم ملی با پیروزی امشب مقابل سوریه كار صعود به دور دوم مقدماتی جام جهانی را تمام كند .
دایی وضع كنونی تیم ملی ایران و سوریه را متفاوت از گذشته اعلام و تاكید كرد: مثل گذشته نیست كه بتوانیم به راحتی سوریه را مغلوب كنیم چون شرایط تیم ملی عوض شده است.
تیم ملی فوتبال ایران امشب در دیداری حساس در دمشق ، رو در روی تیم ملی سوریه قرار می گیرد.
در ادامه دور برگشت از مرحله گروهی رقابت های فوتبال مقدماتی جام جهانی 2010 در منطقه آسیا ، در گروه 5 ، ملی پوشان ایران از ساعت 21 و 30 دقیقه امشب به وقت تهران ، در ورزشگاه عباسیون شهر دمشق به دیدار تیم سوریه می رود.
تیم ایران در حالی مقابل حریف صف آرایی می كند كه از چهار بازی قبلی خود 6 امتیاز كسب كرده و در صدر جدول رده بندی گروه است و در آن سوی میدان سوریه تنها با یك امتیاز اختلاف، در مكان سوم جای دارد.
در دیگر بازی این گروه نیز كویت 4 امتیازی میزبان تیم دوم گروه یعنی امارات 5 امتیازی است.
براي ديدن و خواندن برنامه مثلث شيشه اي با حضور فيروز كريمي در شبكه 5 تهران به آدرس هاي زير مراجعه كنيد:
فيلم برنامه:
[html]http://www.iransima.ir[/html]
متن گفتگو و عكس هاي برنامه:
[html]http://tv5.irib.ir/Mosallas[/html]
تاريخ برنامه: جمعه 24/3/1387 ساعت 21:50
من فکر میکنم مساوی بشه
اما امیدوارم تیم ملی بازی را ببره
میبریم.
یعنی مجبوریم ببریم.
واقعا متاسفم واسه این طرز مدیریت! عوض اینکه درست مدیریت کنیم و تراکتور سازی را به برتر برسونیم ، امتیاز می خریم! قبلا پیکانو می خواستن که نفروختن!!! تازه اگه اینم نفروشه به رئیس جمهور متوسل می شن!!!
وقتی همدان میاد پاس رو میخره
ما هم میریم سپاهانو میخریم.
استیلی واسه پرسپولیسی که داره میره آسیا خیلی کوچیکه...
من که دیگه نظری ندارم:-(
به نظر من ایران بازی رو میبره!
3سال خدایاااااااااااااااا.
رکورد پول گرفتن رو میشکنه.
با اجازه گزارش کردم پستت رو.نقل قول:
همینطور که آقای sir0c0 اشاره کردند و از کل کل یا بحث بی مورد که طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنوع هست خودداری کنیدنقل قول:
لطفا موارد مورد نیاز به رسیدگی رو با کلیک بر روی این دکمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اطلاع بدید .
اطلاع دادم.