بسم الله رحمان رحیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
روز قیامت روزی است که در آن تمام اونایی که توی مخابرات کار میکردند همشون توسط کابرانشون با کابل شبکه شلاق خواهند خورد.
Printable View
بسم الله رحمان رحیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
روز قیامت روزی است که در آن تمام اونایی که توی مخابرات کار میکردند همشون توسط کابرانشون با کابل شبکه شلاق خواهند خورد.
من جور دیگه دوست دارم میخوام همین کابل مسی اندازه آتیش جهنم داغ بشه دور تنشون بپیچن هی اینها بسوزن باز دوباره سالم بشن باز دور تنشون بپیچن اونجا هم زمان نداره همش میسوزن سالم میشن باز میسوزن آخرم نداره ..... !
روش بهتر اینه که با همین کابل های فیبرتوری خفه شون کنی.نقل قول:
زیاد اعصاب خودتونو به خاطر اینترنت خورد نکنین چون این طور که به نظر میاد درست بشو نیست .
هر کاری با اینترنت دارین که خیلی نیاز به پینگ یا سرعت خوب داره همونو چند وقت بی خیال بشین تا وقتی که درست بشه .
من خودم بازی آنلاین میکردم که چند وقتی هست کلا گذاشتم کنار الکی فقط اعصاب آدم خورد میشد ارزش هم نداره آدم میره بازی کنه که لذت ببره انقدر لگو دیلی داره که هیچی نمیفهمی .
الان دوستان میگن تو برای تفریح از اینترنت استفاده میکنی و ما برای کار یا هر چیز دیگه از اینترنت استفاده میکنیم . ( من بحثم اونا نبود چون اونا در هر صورت مجبورن که این وضع رو تحمل کنن )
من خودم اون زمانی که بعثت بود راحت با خارجی ها هم بازی میکردم بدونه لگ و دیلی ولی الان یک سالی هست که دیگه نتونستم درست حسابی بازی کنم .
الان تو بازی با ایرانی ها هم مشکل دارم چه برسه به خارجی ....
حلاصه این که اگر برای تفریح از اینترنت استفاده میکنین و الکی رو اعصابتونه فعلا بی خیالش بشین .
گفته شده روز قیامت خدا به جای اینکه پرونده اینا رو بزاره تو دستشون میگه برین توی کافی نت سر جهنم و پرونده تون رو از توی سایت من دانلود کنید و وقتی اینا با سرعت اینترنت اونجا مواجه میشن همانا از خدا طلب بخشش خواهند کرد که همون دایال اپ رو در اختیارشون قرار بده . گفته شده چندین هزار سال طول میکشد تا پرونده پر از گناه این افراد با اون سرعت دانلود شود .نقل قول:
نقل قول:
اینم پینگ من بار اول که از یاهو گرفتم کلا 100 درصد لاست شدن پاکت ها
برا دوم هم که 50 درصد ولی گوگلو ببنین ترکونده! البته اینو شب گرفتم روزش چی هست دیگه گوگل به نظرم باید زی 100 باید باشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"ایمیل ملی" افتتاح شد. :n08:
دوستان این دی ان اس های منه ستشون کنین ببنین پینگ چطوری میشه خودم خیلی گشتم تا اینو پیدا کردم !
هر کی بیدار یه اعلام وضعیت از سرعت دانلود بده.
بنده در حال حاضر با طرح طلایی سرعتم اینه :
دوست عزیز ازمسئولین کشور کسی اینجا نیست که شما کاری انجام بدی ادرس مخابرات معلومه می تونی بری هرکار خواستی انجام بدی
اینجا فورومه دیگه ادم هرچی به دهنش می رسه رو که نباید بگه
امید جان با بعثت هم سرعت جالب نیست تازه ازامشب شروعی دیگه برای افت سرعت هستش چون ماه رمضون شروع شد
به حق این این ماه رمضون و این وقت سحر انشا... مخابراتی ها نونشون حرومشون باشه.
دعای ماه رمضون واسشون خوندم حالا برند حال کنند.
جدی میگم ها.
تا الان که ساعت چهاره اینه وضعیت ما . خدایا یا ما رو بکش یا اونا رو . عکس هم به زور اپلود میشهنقل قول:
دو سه شبه گوش شیطون کر همه چی آرومه
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
پست ویرایش شدد
د !نقل قول:
الحمد لله چند شبه که حال حوصله دانلود نداشتم ولی شماها یک کاری کنین 7-8 تافایل هم زمان بزاید دانلود کنه این جوری سرعت بیشتر میشه!
والا من از اون باگ IDM میترسم که دانلود هنگ میکنه . همین دیشب با اینکه 2 تا دانلود همزمان میزارم باز هم بیدار شدم دیدم سیستم تا ساعت 9 صبح روشنه به خاطر اون باگ لعنتی و هیچی هم دانلود نکرده جز 300 مگ .نقل قول:
ادم میترسه بخوابه . هم دانلود نمیکنه هم سیستم تا ساعت چند روشنه فقط . فقط هم این مورد روی مخابرات جدیدا تا حالا اتفاق افتاده . به خاطر تایم اوتهای زیادش .
به خدا اون زمان که نامحدود داشتیم با سرعت 60 تا 8 تا دانلود همزمان میزدی صداش در نمیرفت . این تایم اوتها واقعا دیگه اعصاب نذاشته واسه من .
الان دیگه بیشتر از سرعت این پینگ لعنتیه که واسه من مهمه . یه نت خوب بدون تایم اوت و پاکت لاست میخوام . فوقش دانلود کمتر میکنی اما هم راحت هم میتونی بازی انلاین هم بکنی والا . یه زمانی دوتا بازی انلاین میرفتم با لول خوب که به خاطر این نت اشغال ولشون کردم .
چه باگی دوست عزیز؟ از چه ورژن idm استفاده میکنی مگه؟ من خودم هروقت دانلود شبانه دارم حداقل 4 تا لینک رو همزمان میارم تا از حداکثر سرعت استفاده کنم البته من از آسیاتک گرفتم شما هم حتما از یک idm دیگه استفاده کن با یک کرک دیگه مشکلت حل میشه
بهترین کار برای حل این مشکل اینه که ی ویروس بلاستر بسازی و تایمنگشو جوری تنظیم کنی که قبل 7 خاموش شه از امشب خیلی راحت بگیر بخاب:n02:نقل قول:
باورتون نمی شه ولی من هر چی دانلود داشتم تموم شده :n02:
دیگه نه بازی میاد نه فیلمی که بشه دانلود کرد:n15:
این iron man 3 هم که 1080p نمیاد لا مصب اصلا دیگه نمیدونم چی کار کنم هر چی دانلود داشتم یک هفته ای هست که تموم شده :n23:
این خط جدید که گرفتیم سرعتش عالیه ولی خدا نکنه شب بشه از سایت خارجی بزنی دانلود سرعتش میشه 15 کیلو بایت!!!!:n27:
مگین ماه رمضونه فحش بدی روزت باطله
مخابرات خدا به دادت رسید
منم حاضرم سرعت همون 128 کیلو باشه ولی لااقل هم پینگ بیاد پایین و هم اینکه تایم اوت نداشته باشه.نقل قول:
به خدا من دارم دیوونه میشم از دست این تایم اوت ها و پینگ.
توی گیم رنجر واسه خودم اسم و رسمی داشتم. ولی الان اکثرا منو بلاکـــ کردند . به خاطر اینکه همیشه بازی ها رو لگ دار میکنم. یعنی لگ مثله سگ
یه ورژن جدید از idm نصب کن مثلا 6.16 مشکل حل میشه (اون مشکله هنگ ماله کرک Idm بود)نقل قول:
باشه یه امتحان میکنم .نقل قول:
امروز وقت نشد ولی شنبه واسه قتل عام میرم بازرسی مخابرات.
الان فرستادم یکی از بچه ها یه دوشیکا بیاره تا شنبه آبکششون کنم.
نقل قول:
من این کانتری که توی سایت گلدنت هست رو بازی کردم سرعتش خوبه هیچ لگ و گیری نداره مثل موقعی که با خوده کامپیوتر بازی می کنی
فقط یه سوال اگه یه نفر پینگش بالا باشه روی بازی همه تاثیر میزاره؟ و از کجا می شه فهمید کی پینگش بالاست توی بازی نشون میده؟
راستی اون کسی که ادمین میشه توی بازی چه دسترسی و امکاناتی نسبت به بقیه داره؟ مثلا میتونه آی پی های همه رو ببینه و می تونه بلاکشون کنه؟
من چون تا بحال گیم آنلاین بازی نکردم می خوام ببینم چه جوریه
اون سرور داخلیه ( یه جورایی هم میشه گفت محلیه ) واسه همین لگ نداره.نقل قول:
همین الان من رفتم با سرورهای خارجی بازی کنم انگار مثل موقعی که بخوای کرایسیس رو با کارت گرافیک ضعیف بازی کنی چجوریه ! همونجوری میشه. هی لگ و هی تاخیر
جواب سوال اول اگه کسی پینگش بالا باشه رو سرور تاثیری ندارهنقل قول:
جواب سوال دوم با زدن دکمه TAB در هنگام بازی پینگ بازی کننده ها نمایش داده می شه
کسی که ادمین میشه اختیاراتش رو رئیس سرور مشخص می کنه البته همیشه دسته ادمین همیشه بازه
بله می تونه ایپی ها رو ببینه البته اگه اختیار بهش داده باشن
بله می تونه بلاکشون کنه ولی بیشتر از روی مک آدرس کامپیوتر بن می کنند
الان به خونه یکی از دوستانم رفتم زدم یه فایل دانلود کنه سرعت دانلود 550 کیلو بایت.
بـــــــــــــــله.
از شاتل هم سرویس داشت.
تقریبا همون قیمتی که من دادم واسه طلایی اونم دادم واسه شاتل.
فایده نداره . باید سرم رو بزنم به دیوار
از سرور خارجی 550 دانلود کردی یا داخلی؟نقل قول:
نه باو سرور داخلی بود.نقل قول:
ولی همین داخلی واسه من بیشتر از 20 تا نمیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه فیبری ؟ نمیتونی شرکت عوض کنی ؟
خب 550 باشه !نقل قول:
اصلا شما بگو 8 مگ بر ثانیه باشه
چه فایده داره ؟!!!
حرفارو به حساب حمایت از مخابرات نزار
نقل قول:
مگه مک آدرس رو هم می تونن ببینن :n04: اونکه رو فقط ISP ها بهش دسترسی دارن :n13:
اگه اینجوری باشه که ما کلا هیچ چیز ار شبکه و اینترنت نمی دونستیم و خودمون خبر نداشتیم :n02:
چی میگی تو ؟نقل قول:
برو مطلب رو بخون بعد بیا نطق بده.
کی از مخابرات تعریف کرد ؟
کل حرف من این بود که چرا اونی که از شاتل میگیره و منی که از مخابرات سرویس دارم و اونم با یک قیمیت باید زمین تا آسمون فرق بکنیم ؟
تا حالا فکر میکردم تفاوت اونقدر هم زیاد نباشه. ولی دیدم نه . همین شاتل که هی میگند دزده دمش گرم لااقل تو سرعت دزدی نمیکنه ! فقط گاهی محدود میکنه /
عجب ها ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر سرم آره فیبرم.نقل قول:
از شانس تخمی مونه دیگه.
یعنی یه چهار راه بری اونور تر باز میشند کابل مسی.
دوستان سرعتا دو سه روز افتضاح شده حتی سرعت روزانه هم رفته رو 40 یا 20 .برای شما هم اینطوریه؟
هه:n02: فک کردی مثلا شاتل خیلی آش دهن سوزیه !نقل قول:
سرعت روزانرو باز میزاره تا همه دانلود کنن( چه از سروره خارجی چه داخلی دانلود رو 4مگ بسته شده ) ، سرعت وب بروزینگش که فرقه چندانی نداره ! تازه پینگشم افتضاحه
و از همه بدتر ، ساعت 1 که میشه سرعتش از 400 500 میرسه به 4 5 !
از قدیم الایام میگن ، مرغ همسایه غازه:n18:
تایید میشهنقل قول:
الان من فیبر نیستم . اما بعد از حذف نامحدود گفتم برم یه سر هم به شاتل بزنم . خلاصه رفتم و یه یه ماه گرفم و گفتم اگه خوب بود میگیرم دیگه . یک ماه هم نتونستم اون وضع رو تحمل کنم . درسته دانلود شبانه من در حد خیلی ها نیست اما شاتل در اون حد هم محدودت میکنه .نقل قول:
کلا منی که از اکثر isp ها داشتم از اخر به همین مخابرات پناه اوردم . بحث راجع به نقطه ضعف های isp ها مفصله و کلی دلیل هست که فعلا همین مخابرات بهتر از بقیه است . البته نباید گفت نقطه ضعف . چون اینا کارشون از نقطه هم گذشته .
اگه شما تو این دور و زمونه بدبخت بیچاره ای باشین که مجبور بشین بین دزد و شاه دزد به یکی رو بندازین بهتره طرف شاه دزد برین تا دزد چون سودش واستون بیشتره تا اون دزده . یعضی ها هم این وسط تریپ جوانمردی برمیدارن و میگن چرا سمت شادزد بری که از همه بدتره .