سوالهای احمقانه نپرس تا احمق به نظر نرسی !!!
Printable View
سوالهای احمقانه نپرس تا احمق به نظر نرسی !!!
برای اینکه بین دخترای کلاس محبوب بشین،از همون اول توی دانشگاه به هیچ دختری نگاه نکنین ! بعد از یک ماه میبینین آس های دانشگاه میان طرفتون،اگه دلتون خاست مخ بزنین ! اگه نخاستین سعی کنین بیش از حد مغرور بشین تا دخترای دانشگاه فکر نکنن از بی عرضگی شماست که نمیتونین باکسی رفیق بشین (وقتی مغرور تر بشین میفهمن این خود شمایین که نمیخاین طرفو) ولی اگه یکم سبک بازی در بیارین هم بین دخترای دانشگاه خراب میشین (بهتون میگن بی عرضه) هم براتون حرف در میارن
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
دوستان لطفا به عنوان تاپیک توجه کنید اینجا فقط تجارب بیان میشه لطفا نقل قول نگیرید!
این روزهارو از دست ندین... چشم ببندی تموم می شه محرم... وقت خوبیه واسه یکم خلوت کردن با خودت !
تو مراسم های بی ریا شرکت کنید.
در مغازهایی که برای وقت و خود مشتری ارزشی قائل نیست نمانید و سریع خارج بشید!
به نشانه ها دقت کنید (ببینید با مشتری که جلوتر از شماست چه برخوردی داره!)
سلام .
هميشه قبل از اين كه بخوايد خونه كسي بريد حتما به طرف يه زنگ بزنيد كه قصد اومدن داريد .
وقتی طول سال نتونستی برای امتحان کتبی خرداد توی دبیرستان که تاثیر روی کنکور داره بخونی ، یه فرصت داری ، تقسیم بندی کن و
هرکدومش رو دیدی نمیتونی نمره بیاری ، بزار برای تابستون ...
هیچ فرق خاصی نمیکنه ، فقط یه انتخاب واحد میکنی و یه مبلغ کمی میدی اما راحت معدل کتبیت بالاتر میره اگه درسخون باشی و فقط مشکلت زمان باشه .
هیچ وقت زود تصمیم نگیرید هیچوقت
سلام
1. سعـی کنیم از تجربیات و اطلاعاتِ دوستانمون استفاده کنیم...
بارها تجربه کردم خیلی کمک می کنه و به نظرم زرنگ ترین آدم کسی هست که بتونه از هر کدوم از دوستان و اطرافیانش چیزی یاد بگیره.
مثلا دوستی رو داشتم که بر خلاف بقیه دوستانم صمیمیت زیادی باهاشون نداشتم ولی خیلی چیزها ازشون یاد گرفتم که تو کُل راهِ زندگیم بدردم خورد.
2. برای اینکه بعضی از همین نکات جالب و مفیدی که واقعا در زندگی اساسی هست، فراموشم نشه، تو دفترچه ی کوچیکی می نویسمشون، بارها به طور اتفاقی سر مسائل
مختلف و خیلی به موقع به چشمم خوردن و برام یاداوری شدن که واقعا مفید واقع شده.
:n16:
پولتون رو توی بانکی که وام میده بزارید ، وام رو بگیرید توی بانکی که سود خوب میده بزارید ، بعد پولی رو که توی بانکی که وام میده گذاشتید رو توی یه بانکی که راحت میشه ازش برداشت کرد و باهاش کار کرد بزارید و باهاش کار کنید ...
هر کدوم از بانکها یه سری نقاط قوت دارن ، میتونی از نقاط قوت همشون استفاده کنی ...
روش مقابله با انواع آتش رو یاد بگیرید ...
سیزده بدر بود داشتم میچرخیدم واینا در محیط سرسبز بین جمعتی فراوان که دیدم یه پیک نیکی آتیش گرفته یه تعداد افراد هم جیغ و های و هوی که آب بریز و فلان کن ، همش آب میریختن بازم بدتر میشد ...
با صدای بلند به کسی که وسایل داشت آتیش میگرفت گفتم پتو رو بردار خفه کن ، دیدم جوابی دریافت نشد ، پیک نیک شدیدا داشت
داغ میشد (اگه رنگش بخواد سرخ بشه میترکه) ، توی همین هیاهو ، یکی گفت خب بلدی بردار خفه کن ، برداشتم پتو رو انداختم روی
پیک نیک ، قشنگ محکم بغلش کردم ، همه اومدن جلو و نفس عمیق نگو داره زیر قشنگ گاز جمع میشه و یه جرقه و یه دفعه آتیش
گرفت پتو و من رفتم عقب ، آتیشش کمتر شده بود ، دیگه میشد جلو رفت ، یه نفر رفت شیرش رو بست ...
دست اونی که شیر رو بست سوخت و یکم از پلک و ابروی بنده ...
روی مواد نفتی و برقی که آتیش گرفتند آب نریزید ، آب ریختن و خفه کردن برای آتش سوزی حاصل از گاز تاوقتی گاز رو قطع نکردید روش مناسبی نیست اما خفه کردن برای جلوگیری از بیشترش شدنش خوبه ، آب رو وقتی میریزن که خیلی گرم باشه خطر ترکیدنش باشه ...
تجربیاتی که از این تاپیک یاد میگیرین رو هر چند وقت یه بار مرور کنین.الان من صفحه های قبل رو که میبینم ، بعضی پست ها رو تشکر کردم ولی اصلا یادم نمیادشون.
توی همه ی ابعاد زندگیتون به یه اندازه برید جلو ، نشه که از نظر اقتصادی جلو باشید ولی از نظر هوش اجتماعی یا از نظر عاطفی یا مسائل دیگه
عقب باشید ، آدمی که مثل یه غنچه تمام ابعادش با هم باز بشه ، شکوفا میشه و گل میکنه اما کسی که یه گلبرگش از بقیه جلو بیوفته و
فاصله بگیره ، اون گلبرگش میریزه ...
وقتی یکی مریضه و شما همراه مریض هستید بهش دلداری بدید حتی شده کاذب!
نگید وای چرا رنگت پریده وای چه دستت سرده و...حتی اگه فشارش بالاست وازتون پرسید نگید چنده! چون ممکنه بترسه بدتر بشه...
+
وقتی راه دور عزیزی دارید اگر مریض شدید و قابل تحمل بود تا میتونید نگید قضیه رو براش! چون راه دور هستش شما هزاری هم بگید مهم نیست و خوبم نگرانیش رفع نمیشه
یک کلام ملاحظه خیلی خوبه:n06:
دنبال یه آگهی کار رفتم ، دو روز رفتم و اومدم ، توی اون دو روز توی مسیر سه تا کار بهتر از اون برام پیش اومد ...
اولیش توی اتوبوس بود که بغل دستیم پیشنهاد داد ، دومیش توی خیابون بود که رفتم آدرس بپرسم از یه نفر اون پیشنهاد داد ...
خلاصه بگم که با نشستن توی خونه و خوندن روزنامه ، انتظار پیدا کردن یه کار فوق العاده رو نداشته باشید ، اگه توانایی هایی داشته باشید و کار
نداشته باشید مطمئنا کسی پیدا میشه که کار بهتون بده ...
توصیه میکنم هر موقع که دنبال یه شغل نیمه وقت میگردید به هیچ وجه نگید که من کار نیمه وقت و پاره وقت میخوام ، اینجوری حتی اگه کار نیمه
وقت هم داشته باشه بهتون نمیده چون میدونه شما توی نیمه ی دیگه ی وقتتون روی یه مسئله ی دیگه تمرکز دارید ... بهتر اینه که اون کار رو
معرفی کنه و بعدش تصمیم بگیرید که برید یا نرید ...
سلام
دستگاه الکترونیکیِ ضد سوسک نخرین چون بی اثر هست و فقط باعث میلیاردر شدنِ سازنده و فروشنده میشه .
به جاش از یک خمیر بسیار کارآمد و غیر سمّی به قیمت 3000 ت استفاده کنید
خمیر اِمحا
اطلاعات بیشتر برای علاقمندان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاهی وقتا شده که یکی مثلا باهاتون درد و دل میکنه و پشت سر یکی دیگه حرف میزنه و میگه که یارو اینجوریه و با من این کارو کرد ، در اون لحظه شما هیچ عکس العملی از خودتون نشون ندید چون اگه حرفی بزنید همونی که داره باهاتون درد و دل میکنه میره حرفاتون رو میزاره کف دست اون یارو و اون موقع است که ...
خیلی از این موارد برام پیش اومده ، در این طور مواقع فقط کافیه که یه گوش در و یکی دروازه باشه ...
حساب کتاب دقیق داشته باشید از هر کاری میکنید و دخل و خرجتون رو دقیق بدونید چی هست :یی
مواقعی که احساس کردین نول خونه برقدار شده تمام وسایل خونه رو از برق بکشید بیرون.....
چون تمام وسایل برقیتون میسوزه حتی شارژر مبایل...
زمانی که ولتاژ خونه رفت بالا نول برقدار شده است...
حالا چطور بفهمیم ولتاژ چطور رفته بالا؟
1. از طریق محافظ کولر و یخچال که ولتاژ رو نشون میدن
2. کولر و یخچال رو موتور نمیوفتن...
راه حل...
تماس با حوادث برق شهرتون:n02: شماره = 121
جراتِ "نــه" گفتن داشته باشید.
میبینی کسی که باهاش رو در بایسی داری یا احترام خاصی براش قائلی کاری ازت میخواد ولی به هیچ وجه تمایل به انجام ـش نداری
بعد تو رودربایسی قبول می کنی و با یه قبول کردن ساده تو یه دردسرِ بزرگتر میفتی.
تجربه خیلی بدی داشتم.
درون لحظه حتی فکرم نمی تونی بکنی که ممکنه چقدر بعدا برات سخت باشه انجام کار و یا متقبل شدن مسئولیتی و یا حضور در جایی و شرکت در مهمانی
یا هر کار دیگه ای که در اون لحظه فرصتش رو نداری و یا اصلا بدون هیچ دلیلی دوست نداری راحت بگو "نه" "نه"...نمی تونم و فوقش بگی خیلی متاسفم و تموم.
هر چی بیشتر کش پپیدا کنه و توضیح بیشتر بدی درصد راضی شدنت بیشتر میشه و راضی شدن همانا و بیچاره شدن و تو دردسر افتادن..
پس چه خوبه جرات "نه" گفتن داشته باشیم به معنی واقعی کلمه و بی هیچ توضیح اضافی.. .
نگه داری حیوانات خانگی خیلی کار جالبیه ، حتما یه سری امتحان کنید ...
نگه داری گل و گیاه هم خیلی خوبه ، تجربه اش رو داشتم ...
سعی کنید با حیوانات و طبیعت مهربون باشید و خودتون رو بهشون نزدیک کنید ، اینطوری آرامش بیشتری پیدا میکنید ....
+
بیشتر گزیدگی توسط مار به خاطر اینه که شما اون مار رو نمیبینی و به هشدارهاش توجه نمیکنی...
هروقت دیدید فروشنده ای براحتی راضی شد بهتون تخفیف بده احتماله خیلی زیاد داره بهتون حتی با تخفیف خیلی گرون میفروشه! تجربه من نشون داده هرکی کلا تخفیف نمیده قیمتی که جنس رو میفروشه به قیمت واقعیش نزدیکتره:n01:
+
برای خرید وسایل دیجیتال حتما یک پیش زمینه در مورد قیمتها داشته باشید(از طریق اینترنت و سایتهای خرید اینترنتی) چون اگر همینجوری برای خرید اقدام کنید هر قیمتی فروشنده بهتون بگه براتون قابل قبول هست!(مخصوصا اگر طرف ببینه اطلاعاتتون کمه جای سواستفاده خیلی زیادی هست)امان از فروشنده های بی ملاحظه:n23:{{بهمین علت چندی قبل 30 تومن یک وسیله رو گرونتر بهم فروختند:n29::n30:}}
ما یه چند روزی به مناسبت محرم مغازه زدیم برای عرضه محصولات فرهنگی
اولین بارمون بود و تجربه نداشتیم...2 روز اول جلوی مغازه رو جارو میکردیم و با آب کمی تمیزش میکردیم و تقریبا جلوی مغازه های کناری رو هم تمیز میکردیم...2 روز این کار رو انجام ندادیم دیدیم طلبکار شدن که چرا جلوی مغازشون رو تمیز نمیکنیم!!!
تجربه خوب دیگه ای هم که کسب کردیم این بود که اگر جنسی تو مغازه میاریم اولش کم بیاریم تا بفهمیم اصلا بازار فروش خوبی داره یا نه؟ مثلا cd های که اورده بودیم یه تعدادش روی دستمون موند
از تجربه های خوب دیگه این بود که ایرانی جماعت تو هر شرایطی چونه میزنه و فهمیدیم همیشه قیمت رو باید کمی بالا گفت تا بتونیم سوی هم بکنیم...
اگه خدایی نکرده مشکل روانی براتون پیش اومد و رفتین پیش روان پزشک دستورات پزشک رو دقیق اجرا کنین و دارو هاتون رو هم درست بخورین اگه خودسرانه قطع کنین مطمئن باشین عوارضِش دو سه روز دیگه میاد سراغتون -
تو زمینه بیماری های اعصاب و روان همیشه مطالعه داشته باشین در حدی که مریضی ها رو بشناسین و فرقشون رو با هم بدونین یکی از دوستان فرق تنبلی و بیش فعالی و افسردگی رو نمیدونست رفت پیش دکتر الان وضعش خرابه - چون اکثر دارو روی افراد سالم هم یه تاثیر خوب و سرخوشی میزارن (وای به حال اون که سر خود بخوره)
اگه پزشک بهتون قرصی رو داد (که قبلا مصرف نکرده بودین) در مورد عوارض و تاثیراتش از یه داروساز بخواین که بهتون توضیح بده - اگه متاهل هستین دارو ها رو بدون مشاوره با داروساز نخورین (واسه این میگم داروساز چون نمیشه تو مراجعه اول از پزشک بپرسی اگه بخورم فلان جور میشم یا نه)
پیش یه دکتر برین - جوری نباشه تو هفته اول دارو خوردین و بدتر شدین برین پیش یه دکتر دیگه! به همون دکتر اولیه بگین مشکلتون رو اگه برین پیش یکی دیگه به طرف بگین فلان دارو ها رو خوردم اثر نکرد قوی تر میده و میشه قوز بالاقوز
سلام
وقتی چیزی قسطی میخرین , تاریخ پرداختِ قسط رو بذارین آخرین روزهایِ ماه مثل 29 یا 30 .
اما وقتی ازتون میخوان تاریخ دریافتِ پولی مثل سودِ بانکی یا اجاره رو مشخص کنین , روزهای اول ماه رو انتخاب کنین مثل اول یا دومِ ماه .
علتش هم کاملاً مشخصه و نیاز به توضیح نداره .
با کسی که چند سال ازتون بزرگتره توقع نداشته باشید دوستی صمیمانه ای داشته باشید و شوخی کنید و .... اون از شما احترام میخواد و به راحتی صمیمی نمیشه ...
سلام .
توي يه سمينار در رابطه با زندگي موفق شركت كرده بدوم كه سخنران اقاي عباس خادم الحسني .......خيلي خوب بود .....واقعا ماادم ها خيلي از مسائل زندگي رو بلد نيستيم و بايد اموزش ببينيم ......هر از گاهي توي يه هميچين سمينار هايي شركت كنيد درسته هزينه اش شايد گران باشه ولي ارزشش رو داره ...نقل قول:
اين كه احساس كنيم خودمان همه چيز را مي دانيم و بلديم، تفكر خطرناكي است . راز زندگي بهتر در آگاهي بيشتر است و آگاهي با آموزش به دست مي آيد. ( عباس خادم الحسني )
یک توصیه پزشکی : هر موقع دستشویی داشتید به هیچ وجه خودتان را نگه ندارید و حتماً برید دستشویی حتی اگر دستشوییاش کثیف باشه! حتی اگر حسش نیست حتی اگر احساس میکنید زیاد نیست و میتونید خودتون را نیم ساعت دیگه هم نگه دارید حتماً و سریع برید دستشویی!
قبل از خواب حتماً برید دستشویی و ادرار کنید! نگید نه چیزی نیست صبح میرم!
من یک مدت ادرار خودم را نگه میداشتم و دستشویی نمیرفتم چند روزه کلیه درد گرفتم و به جای احساس نیاز به ادرار با درد کلیه متوجه میشوم که باید بروم دستشویی!!! امروز هم رفتم دکتر، دکتر کلی دعوام کرد و قرص داد و سونوگرافی نوشت!
همیشه میخواید درس بخونید یک روز قبل برنامه ریزی کنید . اینجوری خیلی از وقتتون صرفه جویی میشه .:n16:
تا حالا شده آدامس به لباس هاتون بچسبه ؟! برای پاک کردنش از چی استفاده میکنید ؟
چیزی که همه شنیدیم اینه که باید لباس رو توی آفتاب بزاریم و یا از یخ برای پاک کردنش استفاده کنیم.
تجربه من : با زدن حشره کش روی قسمتی که آدامس چسبیده و کشیدن دستمال مرطوب روی اون، به راحتی آدامس از روی لباس پاک میشه. فقط بعدش یادتون باشه که لباس رو بشورید تا بوی حشره کش از بین بره.
تجربه شخصی من از یکی از مدلهای گوشی جی ال ایکس:
گول ظاهر خوبشون رو نخورید! بدنه بعد از دقیقا یک روز خش افتاد!
کیفیت صدای مکالمه بسیاربسیار ضعیف
کیفیت نمایشگر گوشی پایین
در مجموع یک تجربه بسیار بد!
گفتیم به تولید داخلی (هزاری هم مونتاژ یا هر اسم دیگه) اهمیت بدیم اما انصافا پولم دور ریخته شد...
نتیجه اینکه به برندهای گمنام اصلا فکر هم نکنید!
سعی کنید هیچ وقت خریدهای اینترنتی و یا عملیات اینترنتی بانکی تونو روزهای تعطیل انجام ندید.چون عملا این تعطیلیا روی پروتالهای اینترنتیشونم تاثیر میزاره. من برای کنکور ارشد روز جمعه خواستم کارت اعتباری رو بخرم هر بار وارد سایت بانک مبدا میشدم میگفت خرید ناموفق است یهو روز بعد شش تا سریال کارت اعتباری برام اسمس شد که همه خریدای ناموفق روز گذشته م از طرف بانک تایید و انجام شد. البته شانس اوردم که سازمان سنجش هزینه کارتهای استفاده نشده رو برگردوند ولی خب تجربه ای شد که هیچ وقت روزهای تعطیل کارهای بانکی رو به صورت اینترنتی انجام ندم و هیچ وقت هم بیش از یکبار شماره کارتمو وارد نکنم
درخصوص دوستی که گفته بود روزهای تعطیل از فروشگاه های اینترنتی خرید نکنید ! باید عرض کنم که ...
یکی از دلایلی که کشور های پیشرفته از پول الکترونیکی استفاده میکنند و خرید های اینترنتی رو راه انداختند همین هست که وقتی فروشنده آنلاین نیست ( مثلا نصفه شب شارژ ایرانسل میخوایید ) یا حتی روزای تعطیل بتونید خریدتون رو به راحتی انجام بدید و از زندگیِ بدون مشکل لذت ببرید ! اینکه میگید در روزهای تعطیل از فروشگاه های اینترنتی خرید نکنید یک حرف کاملا نادرست هست !
برنامه نویسیِ سایت هایی که ازشون خرید میکنید از یک سری الگوریتم های منطقی پیروی میکنه ، یعنی چه روزِ تعطیل و چه روزِ رسمی برنامه نویسی و روند اجرای پروسه به یک صورت هست ، اگر اون روز برای شما مشکل به وجود اومد به خاطر مشکلات فنی سایت سنجش و بانک ایران بوده وگرنه این تفسیر که روزِ تعطیل خرید نکنید یک تفسیر کاملا اشتباه هست ...
در کشور های پیشرفته در روزِ تعطیل یک بسته رو سفارش میدن ، چند ساعت بعد بسته میرسه دمِ خونشون ...
ایران هم تا 7-8 سال دیگه به همچین چیزی میرسه ، اما خب ، زمان میبره تا فرهنگش جا بیوفته ;)
ممنونم ;)
این اتفاقی که تعریف میکنم مال تقریبا 10 سال پیشه توی جاده فشم بودیم که وسط راه نگه داشتیم که یکم استراحت کنیم و از منظره ی فوق العاده ی اونجا لذتی ببریم یه سمت جاده کوه بود و سمت دیگه دره ما سمت دره
ماشین رو نگه داشتیم بعدش یکی از دوستان گفت که سمت کوه بذاریم ولی قبول نکردیم و مشغول درست کردن غذا شدیم و صدای ضبط رو هم بلند کرده بودیم بعد تقریبا دو ساعت ، یه تخت سنگ بزرگ تقریبا به قطر 4
متر از کوه افتاد دقیقا اونجایی که دوستمون پیشنهاد داده بود ماشین رو نگه داریم و کلا جاده رو بست پس حتما حتما موقع مسافرت حدالامکان اگه خواستین ماشین رو زیر سینه ی کوه نگه دارین مطمئن شین که سنگ های
بزرگ بالای سرتون نباشه بعضی موقع ها اصلا نیازی به صدای بلند برای ارتعاش و افتادن سنگ ها هم نیست و هراز گاهی به خاطر صدای ماشین ها و ... سنگها خودبخود می افتن پایین جاده .
یک تجربه خیلی بد اینکه اگر گوشی اندروید دارید هرگز تحت تاثیر تبلیغات به سراغ خرید مجموعه نرم افزار گوشی های اندروید نروید!
چون همون یدونه نرم افزار "بازار" عالی و کافیه!
تجربه من اینکه: رفتم یک مجموعه نرم افزار خریدم اسمش هست" سونی" کلی توضیحات پشتش که مجموعه کامل نرم افزارهای فلان و فلان و...خلاصه به این امید که گوشی من هم سونی هست و...بعدش در کمال تعجب 5تا دی وی دی بود 3تاش که فقط بازی:n29: دوتاش هم بدترین و زشت ترین والپیپرهایی که تا حالا دیدید به اضافه یک مشت فونت بی سروته و واقعا هیچی نداشت که بدرد بخوره! نکته جالبتر اینکه بخش توضیحاتش همش مثالش گوشی های سامسونگ بود:n08:
و به این گونه 17هزار تومن رو بی دلیل از دست دادم:n14:
خواهشا تجربه ای بشه براتون که اصلا مجموعه نرم افزار گوشی نخرید:n28::n15:
نکته کلیدی: باید دقت میکردم بسته ای که روش نوشته باشه سونی 2014!!! وقتی هنوز 2014 نشده قاعدتا ریگی به کفش داره:n23:
سلام
وقتی 13-14 سالم بود یه دوربینِ دو چشمی داشتم که همه چیز رو دوتائی میدیدم توش !
اولش فكر میکردم که چشمهای بنده یه بلا ملایی سرش اومده
اما بعداً فهمیدم علتش تنظیم نبودنِ یکی از دو منشورِ داخلِ دوربین هست .
با تکون دادنِ بسیار کمِ یکیشون دوربین تنظیم شد
در موقع خرید بازی، هیچوقت به حرف های فروشنده اعتماد نکنین. حتی اگه گیمر باشه. ممکنه سبک مورد علاقه اش با شما فرق داشته باشه. اکثرا هم برای فروش بازی های مونده رو دستشون چنان آب و تابی به بازی های درپیتیشون میدن که نگو.
همین مورد در مورد قطعات الکترونیکی مخصوصا تلویزیون و کامپیوتر صدق میکنه. به فروشنده میگم مدل 6950 میخوام میگه اون خوب نیست بیا 6870 ببر. در صورتی که 1 مدل پایینتره. دلیل حرفاش هم نداشتن 6950 بود.
با کارگر یا شاگرد یا ... زیردستتون طوری رفتار کنید که هرگز فکر زرنگی یا پیچاندن به ذهنش خطور نکنه!
سلام...
یه تجربه درباره ی انتخابِ فیلم، قبل از رفتن به سینـما
هرگز و هرگز به تعریف و انتخابِ دوست و یا آشناتون، مطمئن نباشید.
خیلی وقت ها پیش میاد می خواین برید سینما بعد دوستتون میگه، فلان فیلم خیلی عالیه.
برای خودم خیلی پیش اومده و بعد از این که به پیشنهاد یکی از دوستام رفتم و اون فیلم رو دیدم کلا پشیمون شدم
انگار پولمو ریختم دور، مطمئنا سلیقه ها متفاوت هست و انتظار از فیلم مورد نظر متفاوت و به نظرم شده حتی بلیط رو هم
اگر تهیه کردین و پشیمون شدید، بلیط رو پس بدین یا تغییر بدین، چون برای خودم پیش اومده که انقدر فیلم بی محتوایی بوده مجبور شدم
هنسفری بذارم!
و همینطور هم تبلیغاتی که میشه، اکثرا فقط سکانس های قشنگ رو نشون میدن و یا میذارن، بعد فیلمو که میبینی، متوجه میشی مثلا
بازیگره یه دقیقه بیشتر بازی نکرده یا کلا یه سکانس قشنگ بیشتر نداشته فیلم.
پس:
حتما جدا از تعریفات و فیلم های پیشنهادی، به اسم کارگردان و ژانر فیلم، و در آخر اسامی کل هنرپیشه ها، دقت کنیم.
.
امرور جهانی حقوق بشر هست بیایید دور از نزاد و جنسیت و به نام انسان همدیگر رو دوست داشته باشیم . .
و تجربه من : معمولا اگه بیرون جایی ( جاوی سوپر مارکت یا .. ) کسی رو ببینم بهش لبخند میزنم ( البته متاسفانه به دلیل بعضی از مشکلات فرهنگی
فقط به جنس موافق ) و در قبال لبخند لبخند میگیرم گاهی حتی کار به خداحافظی کردن شخص مقابل هم میکشه کلا حس خوبی رو منتقل میکنه و حس
میکنم این کار هم اعتماد به نفس شخص رو افزایش میده و هم حس همدلی رو بین افراد جامعه تقویت میکنه ..
.