اقا کسی میدونه چطوری باید بازی لول رو بیاری توی تب گارنا؟
Printable View
اقا کسی میدونه چطوری باید بازی لول رو بیاری توی تب گارنا؟
خبر جدید .....
اون مپ ARAM تغییرات در بخش mach دادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک نوع پوینت خاصی برای این بخش در نظر دارن .....
I let you know we were working on a matchmaking queue for Howling Abyss, but it wasn’t quite ready for testing. Well, with today’s PBE patch that’s changed! Once PBE comes back up you can try out our new queue and help us test out a new ARAM feature we’ve added especially for this queue: rerolls.
While the random element is a really fun part of Howling Abyss, we also understand there are times you simply don’t want to play a particular champion. That’s why we created the reroll feature specifically for this queue. When you’re really not in the mood to play your particular champion on Murder Bridge, you can reroll and get a different random character instead.
Here’s how it works. As you play matchmade games on Howling Abyss, win or lose, you’ll earn points you can save up to purchase a reroll in champion select. You’ll earn a base number of points every match, along with some bonus points based on the number of champions you own. While there is a cap on the number of points you can store up, you’ll be able to reroll multiple times in a single champion select if you’ve got the points.
این HP لیمیت کردن
این فکر می کنید چی باشه ؟ چمپ ؟
اسمش Poro Snax
There were some new files for the previously uncovered Poro Snax BUT they are still not available in the shop to buy. Since I know you are bummed about this, I want have this here picture of a Poro. He's so cute.
برای مپ جدید ....!
بهتر آخیشششششش الان سه هفته است منتظرش بودم :دی ببینم حالا کسی چمپ رندوم میوفته جرات داره لیو بده :n10:نقل قول:
HP رو لیمیت کردن مسخره اش کردن دیگه تموم لذت مید و تاپ رفتن به همینش بود :دی :n26::n02:
Kser دریغ از یک دونه Assist. :n10:نقل قول:
دوستان سرور های اوروپایی در دست تعمیره من نتونستم امروز اصلا برم و اگه بازی میومد یا لگ داشتم یا سرویس چت خراب بود فک کنم اپدیت ها تو راهه
کسی مشکلی نداشته؟
دوستان jungling چه فایده ای داره؟ هر فایده ای داره لطفا بگید اخه برا 70 تا سکه این همه وقتو صرف jungling میکنن برا چی؟
بعد این lane ها هر کدومش خصوصیاتی داره؟ مثلا اگه darius عوض اینکه بره بالا بیاد پایین مشکلی پیش میاد؟یا هر هیرویه دیگه؟
این چیز های اصلی رو یکی کامل توضیح بده ممنون میشم
بعد بعضی وقتا دیدم وقتی مینیون یکی میکشه علاوه بر مثلا 25 سکه یه 2 یا 3 سکه هم میده این سکه ها از کجا میاد؟
من وقتی فهمیدی هر هیرو برای یه لاینه بیخیال بازی شدم ولش کردم اون دو سه تا سکه مربوط به باف یکی از هیروهاست که پاستور دستشه
این بخش بیشتر برای رانک یا همین لیگ ، جونگل به غیر اینکه تو جنگل فرام میکنه و نقش گانگ داره که باید به هر سه لاین کمک کنید در مواقع ضروری این کلا جزو قوانین بازی ....نقل قول:
دوستان jungling چه فایده ای داره؟ هر فایده ای داره لطفا بگید اخه برا 70 تا سکه این همه وقتو صرف jungling میکنن برا چی؟
بعد این lane ها هر کدومش خصوصیاتی داره؟ مثلا اگه darius عوض اینکه بره بالا بیاد پایین مشکلی پیش میاد؟یا هر هیرویه دیگه؟
این چیز های اصلی رو یکی کامل توضیح بده ممنون میشم
البته تو سرور وست بخش نورمال اکثریت این رعایت میکنن
برای lane میتونی از سایت lolking یا moba کمک بگیری داریوس بیشتر جونگل تاپ جواب میده ...... معمولا AP یا چمپ mage مید میرن
bot یه ساپورت و ADC Carry میره... مثل ezral و sona...
دمت گرم همیشه میام اینجا خبرات رو می بینم خیلی حال می کنم:n16:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این رو منظورشه!:n02::n08:
هیرویه نفله گیر میارید میریزید سرش باهم گنگش می کنید در عین حال بنگ هم میشه:n02:نقل قول:
در کامل کردن حرف دوستمون باید بگم یکی از دلالیل اصلی دیگش اینه که لاین تاپ xp و گلد بیشتری کسب کنه :n10: وگرنه فک کن 2 تا تانک برن تاپ :n08:یه دست همینطوری شده بود جانگل نداشتن منم گارن بودم جلوم راموس و داریوس بود جفتشون و با هم زدم :n08:چون لولت خیلی بیشتر از اونا میشه :n02:نقل قول:
این بخش بیشتر برای رانک یا همین لیگ ، جونگل به غیر اینکه تو جنگل فرام میکنه و نقش گانگ داره که باید به هر سه لاین کمک کنید در مواقع ضروری این کلا جزو قوانین بازی ....
البته تو سرور وست بخش نورمال اکثریت این رعایت میکنن
برای lane میتونی از سایت lolking یا moba کمک بگیری داریوس بیشتر جونگل تاپ جواب میده ...... معمولا AP یا چمپ mage مید میرن
bot یه ساپورت و ADC Carry میره... مثل ezral و sona...
Tf :n18: جذاب ترین هیروی مرد :n12: بیشتر برا قیافش میخرنش :n12: از اون هیرو هاست که اگه فید نشه ( که با التش راحت میشه :n02:) اخر بازی useless میشه :n09: یه پا مدله :n16:جذاب :n05: عین خودم :n10:نقل قول:
اون دو سه تا سکه مربوط به باف یکی از هیروهاست که پاستور دستشه
اصلا این روزا که سرعت نت افتضاحه واقعا خیلی اومده پایین پینگم شده 450 همش تایم اوت میده و فیکس نیست یعنی هی بالا ؛ پایین میره !
الان 4 روز بود نرفته بودم گیم ، همین امروز رفتم گیم با Lee sin برم پلی کنم ببینم چجوریه کل بازی رو لگ بودم !
شانس من بد بخته دیگه الان 5 روزه که لول 29 و نیم هستم هنوز به 30 نتونستم برسم ، دوستم الان 3 روزه لول 30 شده از برنز اومده به سیلور 3 ؛ سرور هم eune هستم !
خیلی داغونه :n03: هی قاطی میشه ماله من یه بار همش time out میشه یه بارم مثله دیروز میاد رو 94 :n04: سرعت دانمم یه بار اومد رو 500 :n04:نقل قول:
اصلا این روزا که سرعت نت افتضاحه واقعا خیلی اومده پایین پینگم شده 450 همش تایم اوت میده و فیکس نیست یعنی هی بالا ؛ پایین میره !
الان 4 روز بود نرفته بودم گیم ، همین امروز رفتم گیم با Lee sin برم پلی کنم ببینم چجوریه کل بازی رو لگ بودم !
شانس من بد بخته دیگه الان 5 روزه که لول 29 و نیم هستم هنوز به 30 نتونستم برسم ، دوستم الان 3 روزه لول 30 شده از برنز اومده به سیلور 3 ؛ سرور هم eune هستم !
کلا گانک کردن این ماجرا زیاد :n02: کلا سخت ترین لاین همین جنگل گانگ شدن پدر ادم در میاد ......... :n30:
چند روز میخوام شاکو بردارم نمیزارن یک بار ما این بیاریم به نظر جونگل می تون با خفت کردن چمپ حریف سریعتر خودش اب گرد کنه .... (ارزوم شده یک بار با این شاکو تو رانک بردارم ، xin سر Red خف کنم blue و red بگیرم :n10:)
اره ، اصولا تو هر گیم حرفه ای ترین پلیر ها میرن تاپ و جانگل ! باورتون نمیشه ولی بعد باید برن ساپورت ! یعنی باید حرفه ای ترین ها جانگل و تاپ برن یه سطح کمتر بره ساپورت یه سطح کمتر بره adc و mid :n06:خیلی دیدم که ساپورت بازی ها رو کاملا جا به جا کرده ! تو تیم فایت لولو مثلا adc اونارو خرگوش کنه، شما بردین :n10: با تشکر از پژمان :n02: ساپورت رو همه دست کم میگیرن اما خیلیی سخته ! بتونی برا adc کیل جور کنی ، کل مپ همیشه وارد باشه ، استان یا گرب خوب بکنی ..... خیلی سخته :n28: :n14: حتی به نظر من از تاپ هم سخت تره :n14:نقل قول:
کلا گانک کردن این ماجرا زیاد :n02: کلا سخت ترین لاین همین جنگل گانگ شدن پدر ادم در میاد ......... :n30:
چند روز میخوام شاکو بردارم نمیزارن یک بار ما این بیاریم به نظر جونگل می تون با خفت کردن چمپ حریف سریعتر خودش اب گرد کنه .... (ارزوم شده یک بار با این شاکو تو رانک بردارم ، xin سر Red خف کنم blue و red بگیرم :n10:)
سلام
من چند مدتی میشه که بازی میکنم و لول 11 هستم هرچقدر سعی میکنم که توی قسمت Runes رو برای بازی اماده کنم اما برام گزینه های قسمت های مارک و ... نمیان،میخواستم بدونم مشکل از کجاست؟
نقل قول:
آره اگه با آلیستار شوتشون نکنی :n20:
یکی از ایتمها هم پسیوش اینه(اسمشو یادم نیست کریت چنس میده)نقل قول:
بعد بعضی وقتا دیدم وقتی مینیون یکی میکشه علاوه بر مثلا 25 سکه یه 2 یا 3 سکه هم میده این سکه ها از کجا میاد؟
حالا adc رو کار ندارم(به گوش صاحبش برسه میاد چپ و راستت می کنه :دی)نقل قول:
یه سطح کمتر بره adc و mid :n06:
ولی mid همچین راحتم نیست
2 3 بار توی رنک برو مید تا بفهمی چی می گم(جانگلر از بات می خواد بره تاپ سر راهش میدو گنک میکنه-از بلو می خواد بره رد یا بر عکس میدو گنک می کنه -می خواد ریکال کنه میدو گنک می کنه :| )
نقل قول:
اتفاقا کسی میره adc باید cs فوق قوی داشته حتی وقتی که لاینتون رو حریف پوش می کنه باس بتونه موب رو last hit کنه خیلی مهمه اتفاقا adc به نظرم یکی از مهمترین پست هاست ولی از اون مهمتر line mid هست
چون معمولا میج میره مید اگه تیمتون مید رو ببازه حتی اگه bot رو هم برده باشید راحت هیرو مید میتونه adc اوله گیم رو تو تیم فایت ها فوکوس کنه سریع بندازه
چون اولای گیم خو همه میدونن هریو های mage o ap شاخ ترن از ad ها اگه به یه اندازه فید شن ( بازم بستگی به هیرو و پلیرش داره کلی گفتم ) ولی اخر گیم با این که mage شاخ میشه ولی adc o fighter یه چی دیگست !
ولی بیچاره جانگلر هر لاینی که ببازن می اندازن تقصیر جانگلر طرف بلد نیست یه وارد بخره واس تاپ می گه جانگلر گنک نکرد من تاپ رو دادم واس همین جانگلر ( صبر عیوب می خواد )هم به نظرم اهمیتش مث هیرو مید و adc (اصلا اسمش روشه ( carry ) )
بعد البته همه چی به اسکیل بازیکنش بستگی داره
supp خوبیش اینه که وظایفت مشخص هست و ..... البته supp pro شدن خیلی تمیرن می خواد !
top هم که معلومه به نظرم بیشترین آرامش تو لاین ها واسه تاپ ه :n02:
مید یک جوری AP carry دیگه هر دو باید تا می تونن فرام کنن تو این صورت TOP باید خودش تانک کن جونگل اف تانک ....
ولی همیشه اینجوری نیست مثلا امکان داره zed بره مید یا elise تاپ ... ؟ تو این جور مواقع باید حتما یا جنگل یا ساپورت تاتک باشه .....
کلا بدبخت این جانگر میگم این شاکو تو جنگل واقعا عالی ،میتونه بره جونگل حریف رو خفت کنه اینجوری کار جنگل حریف کند میکنه راحتم میتونه بپیچ :n10:نقل قول:
ولی بیچاره جانگلر هر لاینی که ببازن می اندازن تقصیر جانگلر طرف بلد نیست یه وارد بخره واس تاپ می گه جانگلر گنک نکرد من تاپ رو دادم واس همین جانگلر ( صبر عیوب می خواد )هم به نظرم اهمیتش مث هیرو مید و adc (اصلا اسمش روشه ( carry ) )
بعد البته همه چی به اسکیل بازیکنش بستگی داره
خرید vision ward وظیقه گنگ که ward حریف پیدا کنه بزنتش .....
ایول بلاخره واسه روسیه سرور جدا زدن دیگه eune خیلی توپ میشه هم از شر اون نوب ها خلاص میشیم هم لگ و دیلی کم میشه اونایی که ترنسفر کردن وست :n08::n10:
من توی سرور EU هستم ممنون میشم اگه منو هم ادد کنین
mOhSeN13 هستش آیدیم
:n02: روسیه چند وقت میشه حدود دوهفته پیش داشتم تغییر میدادم سرور دیدم اخه بعد این روس ، لهستانی یونانی چکی ... هستن انگلیسی و ایکیو در حد 0 ....نقل قول:
ایول بلاخره واسه روسیه سرور جدا زدن دیگه eune خیلی توپ میشه هم از شر اون نوب ها خلاص میشیم هم لگ و دیلی کم میشه اونایی که ترنسفر کردن وست
الان ترسفر برای US میخوان بزارن خبر الان اومد اگر پینگ خوب بود میرفتم اونجا ..........
من خودم همیشه فقط مید میرم بعدش میرم تاپ :n02: شاید واسه اینه که فکر می کنم ساپورت کاره سخت تر از مید ه :n13: adc هم کاره سختیه ( ایرانی 2 3 تا به زور بشناسم :n02: )نقل قول:
حالا adc رو کار ندارم(به گوش صاحبش برسه میاد چپ و راستت می کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ولی mid همچین راحتم نیست
2 3 بار توی رنک برو مید تا بفهمی چی می گم(جانگلر از بات می خواد بره تاپ سر راهش میدو گنک میکنه-از بلو می خواد بره رد یا بر عکس میدو گنک می کنه -می خواد ریکال کنه میدو گنک می کنه :| )
اگه بات ببیازه مید قوی باشه میشه جمع کرد ! اگه بات ببازه وظیفه جانگله که کری کنه ، تاپ اگر فیل شین تانک قوی نداشته باشین بازی خیلی راحت تر میبازین تا بات از دست رفته ! البته نظر من با چند تا سایته ها !! من خودم نوبم :n16:نقل قول:
یکی از مهمترین پست هاست ولی از اون مهمتر line mid هست
چون معمولا میج میره مید اگه تیمتون مید رو ببازه حتی اگه bot رو هم برده باشید راحت هیرو مید میتونه adc اوله گیم رو تو تیم فایت ها فوکوس کنه سریع بندازه
من اصلا نمی دونم کلا ذاتا دوست دارم adc باشم حتی تو بازی wow که بازی می کردم عشقم rogue بود و خیلی هم ردیف شده بود مخصوصا پتچ 85 تو raid ها هم منو می کشتن healer o tank بازی نمی کردم :) حوصلم سر میرفت
فک کنم lol بازی کردنم هم از همون در من نهادینه شده ( چی گفتم!!! )
هییییی یادش بخیر patch 80
rogue multilate بازی می کردم تو raid
warior ها خودشونو به آب و آتیش میزدن باز 500 تا اختلاف dps داشتن
هی هی هی هی :(
سلام دوستان یه مدتیه که تو لوگین کردن خیلیا مشکل دارن ولی من فهمیدم که این مشکل از آی پی ما ایرانی هاست :n27:
من یه نرم افزار دارم که آی پی مو به آی پی افغانستان تغیر میده :n02: باورتون نمیشه تو کمتر از 5 سانیه لوگین میکنه ....:n06:
کدوم برنامه چون سه چهار هستنقل قول:
من یه نرم افزار دارم که آی پی مو به آی پی افغانستان تغیر میده باورتون نمیشه تو کمتر از 5 سانیه لوگین میکنه ....
البته عنوان شده بود که مخابرات سرویس از افغانستان تهیه کرده :n02: حالا نمیدونم شما از مخابرات سرویس داری ؟
افغانستان؟! :n02: بگو چیه ماهم امتحان کنیم ببینیم افغانی بودن چجوریهنقل قول:
راست میگه بگو !
پینگتو درست نکرد ؟
خب در جواب دوستان باید بگم آره از مخابرات نت دارم...الان لتنسی +400 ولی با آی پی افغانستان 320 میشه :n04: اسم نرم افزارم hotspot shield هست برا من که جواب داد
یعنی کلا بریم بمیریم دیگه که باید با افغانستان دست دوستی بدیم واسه نت خخخخخخخخخخ
این برنامه من استفاده میکنم ولی سه کشور بیشتر نداره امریکا انگلیس استرلیا .... نسخه elit که رایگان فقط امریکا میشه استفاده کردنقل قول:
خب در جواب دوستان باید بگم آره از مخابرات نت دارم...الان لتنسی +400 ولی با آی پی افغانستان 320 میشه اسم نرم افزارم hotspot shield هست برا من که جواب داد
یعنی کلا بریم بمیریم دیگه که باید با افغانستان دست دوستی بدیم واسه نت خخخخخخخخخخ
منم دارم ورژن مجانیش فقط آمریکا وصل میشه افغانستانو از کجا آوردی تازه به درد هم نمیخوره بعضی وقتا وسط بازی قطع میشه من خودم با ssh tunnel بازی میکنم بدک نیستنقل قول:
من با ساکس usa بازی می کنم لگ ندارم پیج هارم سریع باز می کنه ! البته ماهی 5 تومن واسم آب می خوره که میارزه البته استفاده های دیگه هم داره مث fb و اینا
سلام.
اینم از draven من.واقعا میترکونه.خیلی حال میکنم باهاش.:n25:
من خیلی لگ دارم این روزا فقط دیگه نت سرعتش افتضاح شده ! الان اگه آی پی عوض کنم بهتر میشه ؟ !
من که مخابرات اصفهان دارم پینگ بیشتر از 140 نمیشه معرکه است البته تازگیا اینجور شده
سلام.
چند تا سوال داشتم:
این بازی کاملاً رایگان هست ؟
پینگش خوبه ؟
حجم بازی چقدره ؟
از کجا باید دانلودش کنم ؟
کجا باید براش ثبت نام کنم ؟
و از همه مهم تر ایران رو تحریم نکرده ؟
ممنون :n16:
بلهنقل قول:
بسته به نتتون داره ولی در کل بله
دقیق نمیدونم ولی کم نیست خیلی زیادم نیست.
نه
موقع ثبت نام یا Eu West برید یا Nordic East این دو تا پینگشون در ایران خوبه.
سلام کسی میدونه کدوم ورژنش رو باید از تو سایت دانلود کرد ؟؟؟؟
آخه چنتا گذینه داره