بنزین سوپر رو هم امتحان کنید شاید به خاطر این بنزین های بدون کیفیته، به نظر من خیلی توفیر داره با بنزین معمولی
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بنزین سوپر رو هم امتحان کنید شاید به خاطر این بنزین های بدون کیفیته، به نظر من خیلی توفیر داره با بنزین معمولی
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه مشکل عجیب پیش اومده.
چند روزه از بعد از بارش برف .چراغ کوچیکام با چراغ ترمز یکی شده یعنی ترمز میگیرم چراغ کوچیکا روشن میشه یا وقتیم ک چراغ کوچیکارو روشن میکنم چراغ ترمزم هم روشن میشه به نظرتون مشکل از کجاست؟
بعد چند ماه نبودن بنزین سوپر در شهرمون ، بالاخره توزیع شدو یه ب40 لیتر پر کردم
چشمتون روز بد نبینه مصرف شهری ماشین رفت رو صدی 15 !!!!!!!!!!!!:n28:
نمی دونم چی بوده هر چی بود بنزین سوپر نبود!!
اتفاقا توی شهر ما هم بیش از یکسال بود که بنزین سوپر نبود و ایندفعه که رفتم بنزین بزنم با کمال تعجب دیدم که برچسب رو تغییر داده و زده سوپر موجود است و منم یه باک 45 لیتری سوپر پر کردم و طبق عادت همیشه هر دفعه که بنزین میزنم کامپیوتر رو ریست میکنم تا بررسی کنم مصرف چجوریه. حالا باید تا انتهای باک مصرف بشه تا نتیجه رو اعلام کنم ولی قبلا که سوپر میزدم مصرف ماشین پایین میومد ولی تو هوای سرد موقع روشن کردن یه خورده ریپ میزد و شتاب ماشین هم یه نمور کم میشد حالا باید اینسری بررسی کنم!نقل قول:
این بنزینی که زدم هم رنگش و هم بوش با سری های قبل فرق می کردنقل قول:
بیشتر بوی نفت می داد !!!!!
حالا از چه ترکیباتی استفاده کردن خدا داند
شاید گازوئیل زدی:n02:نقل قول:
دوستان یک پرسش داشتم:
اینکه چندتا از دوستان گفته بودند خودروهای "ریو" و "ال90" مشکل کمیاب بودن یا گرانی قطعات رو دارن تا چه اندازه درسته و این گران بودن و کمیابی قطعات تا چه اندازه بحرانی هست؟ یعنی خرج قطعات ال 90 و ریو با قعطات دیگر خودروهای همترازشون چه اندازه هست؟
همچنین پرسش دیگه اینکه با 22 تومن پول میشه ریو یا ال90 دستهدوم خریداری کرد؟
با سپاس
برای گرون بوذن قطعات چون ریو تولیدش متوقف شده و قطعاتش نسبت به ال 90 گرون تره شدهنقل قول:
از طرفی گرون بودن قطعات ال 90 به خاطر کیفیت بالاشونه و قطعه کلی کار می کنه
برای خرید هم توی قسمت مشاوره خرید پست بدید بهتر راهنمایی می کنن
والا من ماشینم مدل اردیبهشت 88 هست و تابحال خداروشکر بزنم به تخته خراب نشده و فقط خرج لوازم مصرفی کردم البته با ماشین مراعات میکنم ،اینکه میگن قطعاتش گرونه ولی به قول دوستمون کیفیتش بالا هست و به این زودیا خراب نمیشه.من دو سال پیش پراید هم داشتم راه به راه تعمیرگاه بودم به خاطر اینکه قطعاتش بی کیفیت بود هر روز یه چیزش خراب میشد کلی خرج رو دستم گذاشت.این مساله ی گرون بودن قطعات رو که نمیشه اینجوری قیاس کرد ماشین با ماشین فرق داره مثل اینکه شما بگی تویوتا کمری چون قطعاتش گرونتر از النود هست صرف نداره بخری درحالی که اون ماشین استهلاک و کیفیت سواریش و راحتیش بالاتره منظورم اینه که باید در مجموع ماشین ها رو با هم قیاس کرد.نقل قول:
سلامنقل قول:
بنزینش ناخالصی زیاد داشته و کیفیت خوبی نداشته .
کافیه ی یه بار کاتالیزور یک ماشین که باز شده را از نزدیک ببینید بعد متوجه میشید این بنزین هایی که ما میزنیم بنزین نیست اشغاله .
الان با کیفیت این بنزین ها . بنزین بیشتر از گاز به موتور ضرر میزنه .
سلامنقل قول:
آب وارد سوکت ها شده و باعث میشه وقتی ترمز میزنید اتصال کوتاه بر قرار بشه و چراغ های کوچیکا هم همراهشون روشن بشه به نظر یه مدت بیخیال باشید خودش درست میشه .
ایراد خاصی نیست .
در ضمن اگه خیلی اذیت میکنه می تونید سوکت استپ ترمز را بکشید تا روشن نشه .
سلامنقل قول:
دوست عزیز به نظر من همون ال نود را بگیرید چون ریو یه عیب خیلی شایعی داره اونم اینکه تسمه تایم پاره میکنه و سوپاپ کج میکنه و خرج های سنگینی رو دست آدم میزاره . هر دو قطعاتشون کمیاب هستش و قیمت بالاییی هم داره . ولی تو ال نود چون کیفیت قطعات بهتره و خط تولید به روز تری داره قطعات کمتر معیوب میشه .
گرچه اینجا تاپیک مشاوره نیست ولی با 22 تومن می تونید ال نود کار کرده E1 بگیرید وگرنه با 22 تومن نمیشه ال نود مدل E2 LP خرید
کسی از دوستان اگه میتونه لطفا کمک کنه
روی کیلموتر 82 هزار ماشین رو بردیم نمایندگی که چندتا کار برامون انجام بدن از جمله عوض کردن هرزگردهای تسمه تایم متاسفانه بعد از تحویل علارغم دریافت مبلغ 199 هزار تومن متوجه شدیم که کیت تسمه دینام رو تعویض کردن فقط تو فاکتورم دقیقا اینو نوشته
کد قطعه 212488 کیت تسمه دینام(هیدرولیک)از شماره موتور w039957 یا d114461 الان مشکلی که دارم میخوام بدونم دقیقا چه چیزایی عوض شده چون موضوع هرزگردهای تسمه تایم بدجوری ذهنمو درگیر کرده از دوستان کسی اگه کمک کنه ممنونش میشم
اون تسمه تایم های فابریک ریو هست که مشکل پوسیدگی دارند و به همین دلیل میترکند. باید بعد از خرید تعویض بشن. مشکل بسیار شایعی هست.نقل قول:
با عرض سلام من دیروز با اجازتون تندر ۹۰ ثبت نام کردم تحویل خرداد اما چیزی که نگرانم کرده اینه که توی برگه نوشته تندر ۹۰ ای دولوکس یرو ۴ ، این یعنی چی فوله یا فول نیست ؟ چندتا ایربگ داره ؟ در ضمن از پارس خودرو هستش ممنون میشم جواب سوالمو بدید :n14:
فقط ایربگ راننده رو داره
شیشه های عقب برقی نیست ؟
ترمز هاشون abs هستند ؟
رینگ چی ؟ دارند ؟ :n03:
مدل e2 همه اینها رو داره
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
e2 هم abs داره هم یشه عقب برقی بدلیل محدودیت تحریم فعلا بعضیاشو تک ایربگ تحویل میدن......نقل قول:
نگران نباشید همونطور که دوستان گفتن این مدل که شما ثبت نام کردین فول هست دوست عزیز.نقل قول:
هم رینگ داره هم ABS هم شیشه های عقب برقی.
انشاالله تا خرداد هم مشکل تحریم ها رفع بشه دو ایربگه تحویل میگیرید. :n06:
فداتون بشم که این قدر گلید در ضمن چقدر دلم برای بچه های با صفای این فروم تنگ شده بود :n12:
سلام.
آقا نظرتون در مورد این تندرهای اتومات که ایران خودرو فروش قطعی گذاشته چیه؟ گیربکس اتومات خوب جواب میده رو این ماشین؟
من کلاچ رو تنظیم کردم که زودتر ول کنهنقل قول:
حالا دیگه نمی دونم از صفحه است یا از شمع و فیلتر بنزین چون تا حالا که 35 هزار تا رفتم شمع و فیلتر رو نگاه نکردم
ولی چندین مدل بنزین زدم خیلی فرقی نکرد
الان وقتش شده شمع رو بدم برای تعویض یا نه؟
گیربکسش شباهت های زیادی به 206 داره ولی قطعا گیبرکس اتومات 206 نیستنقل قول:
هر چی هست این گیربکس اتومات روی این ماشین خیلی خوب هماهنگ شده و ایرادات عجیب 206 اتومات را (مثل خنگ بودن) نداره
تا الان هم کسی را ندیدم که از این گیربکس اوتومات ناراضی باشه
ولی مسئله اصلی این هست که کلیه تندر های اتومات ساخت ایران خودرو هستند و همه هم پارسال تولید شدن و تولید کننده با توجه به افزایش شدید قیمت خودرو در سال 91 از ارایه آن ها به بازار جلوگیری کرد و همه را در یک پارکینگ بزرگ وسط بیایون انبار کردو تعدادیشون دچار پوسیدگی تجهیزات پلاستیکی شدن که رنوپارس تاییدشون نکرد
خلاصه بصورت کارتکسی به مردم دارند می فروشند و الان هم دیگه تقریبا آخرای انبار هست
سلام ، تندر ۹۰ دولوکس دقیقاً کدوم تیپش هست
ممنون از راهنماييتون. حالا بخوام اتومات بگيرم چيكار كنم بهتره؟نقل قول:
عیب عجیب در L90 مدل E2 پارس خودرویی
درود بر همه دوستان عزیز امیدوارم همگی حالشون خوب باشه
من یه سال پیش یه L90 خریدم متاسفانه هنوز 1000 کیلومتر کارنکرده بود چراغ چکش روشن شد بردیم نمایندگی دستگاه دیاگ که بهش زد گفتن احتراق ناقص داره (ارورش این بود : destructive misfire ) آقا خلاصه همه قطعاتشو (پمپ بنزین - 4 تا کوئل - 4 تا شمعاش - سوزن های انژکتور ) رو عوض کردن رو گارانتی . بازم این چراغ چک رو می زد بردمش تهران تعمیرگاه مرکزی سایپا که می گفتن خدای تعمیراتن اونجا هم نتونستن کاری بکنن ، تا این که تیر امسال به گفته یکی از دوستان بردمش یکی از نمایندگی اصفهان کیت تسمه دینامشو عوض کردن تا 7 ماه مشکلی نداشت ولی بازم امروز این چراغ چکش روشن شد موندم چی کار کنم دوستان اگه تا حالا به این مشکل برخورد کردن خواهشا راهنمایی کنن
خوب چراغ چکش روشن میشه مشکل مکانیکش چیه ؟اگر بدون اشکال مکانیکی چراغ چکش روشن میشه شاید سنسورهاش مشکل دارن.نقل قول:
شما ثبت نام کنید ببینید چی میشهنقل قول:
البته شاید نمایندگی ها هم از محل امانی فروش نقدی داشته باشند ولی مواظب باشید به هیچ وجه بیشتر از 45 تومن با شما حساب نکنند چون قیمت کارخانه 43 تومن هست
والا وقتی که چراغ چکش چشمک می زنه مشکلی که موتور ریپ بزنه یا تغییری داشته باشه احساس نمی کنم ولی نمایندگی ها 300 جور حرف می زنن برام یکی می گه برای سنسورهاشه یکی می گه برای سیم کشیشه ، یکی مگه برای سوپاپهاشه . ولی 80 درصد از علمای تعمیرکار گفتن مشکل برقی داره تا مکانیکینقل قول:
خودمم موندم چی کار کنم در ضمن مشکل بزرگ این عیب اینه که رو هوا روشن می شه تایمش معلوم نیست که بگم مثلا این اتفاق می یوفته روشن می شه . متاسفانه یه چیزی که هست دستگاه دیاگ عیب رو کلی می گه و توضیحات جزئی در این رابطه نداره
بعد از یک سال و نیم هنوز عیب پنهون مونده یعنی علائمی نشون نداده مثلا بگم چراغ چکش روشن می شه اینجوری می شه
در ضمن سنسورهاشم زیاده چطور بفهمیم کدوم سنسوره آخه دیاگ L90 اگه سنسوری مشکل داشته باشه اعلام می کنه ولی کلا هیچی نمی گه دوستان خواهشا کمک کنن عاجز موندم
miss fire یعنی مشکل در جرقه زنی!
یا یکی از سیم های متصل به یکی از کویل ها قطعی داره
یا محل اتصال کویل به شمع درست برقرار نمیشه یا اکسیده شده
کلا بیشتر به نظر میاد مشکل برقی باشه
اتصال باطری و بدنه را هم حتما دقیق چک کنید
تعمیرکار خودش گفته احتمالا اون مشکل قبلی برطرف شده چون 7 ماه از روشن شدن چراغ چک قبلی گذشته ، برای کیت تسمه دینام بوده ، الان یه مشکل وجود داره ممکنه این سری چراغ چکش واسه شمعاش باشه ؟؟؟ چون تعمیرکارش گفته بود 20000 باید شمعا رو عوض کنی من 30000 هزار شنیده بودم الان رفته رو 28000 هزار کیلومترنقل قول:
ممکنه این چراغ چک برای شمعش باشه ؟؟؟ اصلا شمع که از تعویضش می گذره ممکنه ارور misfire بده و چراغ چک روشن کنه؟؟؟
من خودم روی 20 هزار شمع ها رو عوض کردم ولی بعدا که رفتم نمایندگی طرف گفت لازم به عوض کردن نیست و تا 40تا کارمیکنه توی دفترچه جدیدش هم نوشتهنقل قول:
والا مکانیک نتونسته تشخیص بده ما چی بگیم ولی به نظرم برو تعمیرگاه شخصی .به لینکهای زیر هم یه سری بزن و سوالات رو اونجا هم بپرس ایشالله درست شه ولی اینجوری که گفتی به نظرم مشکلش برقیه:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من روغن دنده و هیدرولیک خریدم که تعویض کنم ولی همهشون آلومینیوم و یا پلمی پلاستیکی زیر در پیچی ندارن. چرا؟ !! اگر مشکل دارد تا همه رو پس بدم. کلا شد 175 تومن :-(
elf renaultmatic d2 و elf tranself nfj
نقل قول:
روغن هیدرولیک که نیاز به تعویض نداره مگر اینکه کم کنه و بهش اضافه کنید .
چه مارکی خریدید ؟ باید پلمب داشته باشن وگرنه مشخص نیست چه روغنی درونش است .
elf renaultmatic d2 والا دیدم نوشته بودن عوض شه در فروم آکو هر 2 سال یا 60 کیلومتر دیگه زدم توی کارش ولی جعبه دنده فک کنم واجبتر بود. حالا ازدوستان کسی اگه روغن ریخته به مام اطلاع رسانی کنه که کاغذ پلمپ داشته با خیرنقل قول:
منم خونده بودم که باید عوض بشهنقل قول:
اما همه میگن اشتباهه! و اصلا نیاز به این همه حساسیت نیست
اما من روغن ریزی هیدرولیک داشتم
الف گیرم نیومد یه بند آمریکایی ریختم که از یکی دو نفری هم پرسیدم اشکال نداره که روی قبلی بریزم
گفتن نه
سلام
روغن هیدرولیک وقتی نیاز به تعویض داره که رنگش دیگه سیاه شده باشه عین روغن سوخته .
نه مشکلی نداره که به همون روغن ها اضافه کردید فقط تا خرخره پرش نکنید تا خط MAX که پرش کنید کافیه .
اگه روغن هیدولیک نشتی داشته باشه بد نیست که یه هوا گیری هم بشه .
دوستان بنده روغن ها رو پس دادم.
دیگه پشت دستم رو داغ کنم روغن هیدرولیک واسکازین روغن موتور خارجی بریزم. پول بیشتر باید بدی دغدغه تقلبی بودن یا پر شدن در ایران یا هر جای دیگه با روغن نامعلوم هم داشته باشی. حداقل شرکتای ایرانول و بهران و پروفی و... هستن که روغن با استاندارد تایید شده بزنن. دیگه دور خارجی رو به کل خط کشیدم چون معمولا هم گرون هستن سودآوری بیشتری برای دلالان و تقلب کار ها داره.
راجع به تعویض روغن هیدرولیک و گیربکس:
دلیل اول که اگه واقعا حقیقت داشته باشه باید همون اول عوض کنی . اینه که امکان داره واسکازین خوب کارخونه نریخته باشه!! پس چطور راننده مطمئن باشه!
دلیل دوم اینه که هر چیزی تاریخ انقضا و فاسد شدن حین کارکرد داره. شاید عوضش نکنی موردی نداشته باشه اما تعویضش میتونه تاحدی به روانکاری عین روز اول کمک کنه.
بعضی هام دلیل میارن که بنز 15 سال پیش فلان کس داره روغن هیدرولیکش به عمر عوض نکرده و... بله شاید کارکرده باشه اما افت راندمان یا صدا الان تولید کنه .دلیل نمیشه. شما هر سیالی داری باید توی ماشین یه روزی عوشض کنی.
به نظرم 2 سال یا حداکثر 3 سال برای واسکازین خوب باشه. که اگه رسید به 3 سال دیگکه با همون تعویض کلاچ اونم تعویض میکنید.
روغن هیدرولیک هم که 2 سال خوندم. ولی خودم نظری راجع بهش ندارم. ولی فک نکنم بالای 3 سال ویسکوزیته و روانکاری روز اولش رو داشته باشه. حالا چه شفاف باشه چه نباشه.
خودم روغن ترمز رو تعویض کردم یه مقداری رگ به رگ داخل روغنه بود اما شفاف بود. روغن ترمز شدیدا به 2 سال یا 60 کیلومتر حتما باید تعویض شه و بحثی توش نیست.