بله درسته چک کردم نوشته صحیح نمی باشد قبلا سالم بود نمی دونم چرا حذفش کردن مسئولین 4shared !!! انگار نمی دونن کف گرگی های من تو محل معروفه :21: اوکی فدای سرم ضمیمه می کنم لینکشم میذارم پست اولنقل قول:
Printable View
بله درسته چک کردم نوشته صحیح نمی باشد قبلا سالم بود نمی دونم چرا حذفش کردن مسئولین 4shared !!! انگار نمی دونن کف گرگی های من تو محل معروفه :21: اوکی فدای سرم ضمیمه می کنم لینکشم میذارم پست اولنقل قول:
دستتون درد نکنه
باسلام
دوستان من تو مرحله 14 گیر کردم بعد از اینکه تو اسکله معلوم شد قاتل پدرم کیه
و همه رو کشتم پول روهم برداشتم حالا باید چکار کنم دیگه هیچ راهنمایی نمیکنه.
همه تو اونجا مشل دارن!
باید 25000 دلار در بیارین (دزدی،اوراق کردن و etc.) بعد رو نقشه یه علامتی میاد که میرین اونجا و بعد بازی تموم میشه
بازی رو امروز تموم کردم ...
بازی خیلی جالبی بود و نسبت به نسخه 1 خیلی بهتر شده بود !!!
از نظر گرافیک - گیم پلی - صداگذاری هم خیلی خوب بود !!
اما چیزی که من رو فوق العاده ناراحت کرد باگ ها موجود در بازی بودند که واقعا نباید همچین باگ های در همچین بازی وجود
داشته اند !!
برای مثال :
- یه جا ماشین من نصفه رفت داخل آسفالت !!
- در یه مرحله ی هرچی به طرف تیر میزدم نمی مرد !!
- یه جا هم اول صدا ویتو اومد بعد لب هاش تکون خورد !!
-----------------
خلاصه بازی خیلی باگ داشت .... !!
------------------
آخرش هم معلوم نشد چی شد !!؟؟
- جو کشته میشه ؟
---------------------
یه ایراد هم این بود که شما چندین تا اسلحه می تونید با خودتون حمل کنید که خیلی غیر طبیعی هست ... !!
-------------------
حالت های مستی ش هم خیلی باحال بود ، حیف یکم کوتاه بود !!
-----------------
در کل بازی خیلی خوبی بود ....
نقل قول:
در مورد اینکه میگی در کل بازی خوب بود قبول دارم اما نسبت به اسمش اصلا هم جالب و خوب نبود
در مورد اینکه میگی نسبت به نسخه یکش بهتر بود 1000000000% مخالفم به نظر من نسبت به نسخه اولش افتضاح و فاجعه بود و آبرو یکش رو هم برد اصلا مافیا 2 در مقام مقایسه با 1 نیست تازه این بازی آبروی مافیا 1 رو بر باد داد
مافيا 2 نااميد كننده ترين بازي امسال بود و بس...!
آخه به اينم مي گن بازي؟
من به شخصه هنوز هم يكش رو ترجيح مي دم!
طبعا به نسخه یک پیشرفت های داشته و بازی خیلی بهتر شده ...
اما بازم هر کسی نظر و عقیده خاص خودش رو داره !!!
اسم بزای هم از نظر من خیلی خوب بود چون شما اگه دقت میکردید دنیای مافیای بود !! (( پدر خوانده ها ))
در کل بازی می تونست بهتر باشه .. (( باگ هاش خیلی حالم رو گرفت ))
حالا باید ساعت شنی بزاریم تا mafia III بیاد !! :31: (( من احتمال میدم برای نسل بعدی کنسول ها باشه ))
آقا من نمیدونم تو این بازی چی کار کردم ( آهان یادم اومد یه پلیسو کشتم ! ) پلیسا دیگه ولم نمیکنن ! چی کار کنم ؟ مثل gta هم ستاره های پلیسش که تموم نمیشه !
میشه یه نفر اینو جواب بده ؟نقل قول:
اگه یه ستاره داشته باشی که با دور شدن از پلیس خودش میره، برای راحت شدن سریع، یه جا نگه دار پلیسم میاد همونجا (اگه ماشین بود) ،به محض اینکه از ماشین اومد پایین گازشو بگیر در رو :46:. البته میتونی 50 دلارم جریمه بدی به پلیسه تا ولت کنه بری
اگه دو ستاره یا بیشتر گرفتی، باید بری لباساتو عوض کنی تا بیخیالت شن
اگر به جز خودت، ماشینتم تحت تعقیب باشه، باید بری پلاک ماشینتم عوض کنی تا دیگه دنبالت نیان
باید بری از لباس فروشی لباس جدید بخری و در صورت لزوم ماشینتو هم عوض کنی که اون علامت دستبند از گوشه تصویر بره و دیگه تحت تعقیب نباشینقل قول:
ممنون دوستان
من فکر 3 تا ستاره دارم
برای ماشین باید ماشینو عوض کنم یا پلاکشو ؟ چون یکی گفت باید پلاکشو عوض کنم ! پلاکو چه جوری عوض کنم ؟
برو مغازه تعمیر ماشین ، اون جا عوض کن. ( دقیق یادم نیست ، ولی فکر کنم عکس آچار فرانسه باشه)
سلام من بازی مافیا و پدر خوانده رو خیلی دوست
من اومدم بازی مافیا 2 رو خریدم 3 تا dvd بود گفتم خدا رحم کنه چقدر مرحله داره!!!!!!!!!!!!!!!!
بد از دو روز بازی یه دفه تمام شد خودم خندم گرفت به نظر من خیلی گرافیکش از مافیا 1 بهتره ولی از نظر مرحله خیلی کم و مزخرف بود کاش حداقل این همه زحمت کشیدن یه زره بیشتر میزاشتن
خوب روی درجه سختی هارد بازی کن ببین بازم زود تموم می کنی یا نه در ضمن این همه وانتد پوستر این همه مجله اینارو بدست بیار
قابل توجه اونهایی که وانتد پوستر ها رو بدست نیاوردن بگم که پیدا کردن اینار باعث میشه چیزای جالبی ببینید می دونستید توی این بازی واکسی هم هست صدا می زنه شو شاینینگ شو شاینینگ! خیلی جالب بود! جاهایی وجود داره که اصلا تصورش رو هم نمی کنید فقط با پیدا کردن این پوستر ها مجبورید به این جاها برید
درسته،اين بازي اگه داستانش كمي بد باشه،به جاش كلي جزييات باحال داره...نقل قول:
حتي شماره يكش هم تا چند سال بعد از انتشار نكته هاي باحال زياد داشت...
من بازی رو تازه گرفتم و توی درگیری ها تا یه مشت به هم میزنن میمیرم یا موقعه رانندگی به یه جعبه میخورم میمیرم . میخواستم ببینم بچه هایی که بازی کردن این مشکلو داشتن یا نه..........ممنون ارز راهنماییتون
این مشکل از کرک هست البته اگه بتونی از یخچال خونه ات یه چیزی بخوری حل میشه ولی دیگه نمی دونم این نا هماهنگی کرک باعث مشکل دیگه ای میشه یا نهنقل قول:
سلام بروبچ<>
خبر ندارید نسخه فارسی mafiaII میاد یا نه؟
مثل مافیا 1 نسخه فارسی به یادماندنی
اگه مافیا 2 هم دارینوس دوبله کنه تمام خاطرات مافیا 1 زنده میشه گرچه مافیا 2 به گرد پای مافیا 1 هم نمیرسه
کرک مشکل داره حتی اگه ساندویج هم بخوری حل نمی شه منم این مشکلو داشتم که با گرفتن کرک جدید حل شد:31:نقل قول:
کرک جدیدرو آدرسشو میتونی برام بزاری چون چند تا کرک گرفتم هیچ کودومش کار نکرد.........مرسی
بعد از جو دیگه قرار نیست dlc جدید بیاد؟ خیالم راحت بازی و Uninstall کنم؟ :ی
پست دوم همین تاپیکنقل قول:
خیانت جیمی بعد از جو اومد دیگه هان؟ البته فقط برای PS3 و PC هست خیانت جیمی واسه ایکس باکس داستان جو و انتقام جیمی هست... مافیا فقط روی PC کامل و باحالهنقل قول:
خیانت جیمی قبل از جو بود! خیلی هم مزخرف بود!
کلا هر دوتا DLC مربوط به جیمی یخ به تمام معنا بودن باز داستان جو قال تحمل تر بود! داستان و روند بازی اصلی خیلی بهتره حیف که Free Ride Mode فقط یک -- محسوب می شه این مود باید فابریک وجود داشت کلا داشته ها بی معنی هست هیچ معنی نداره مثلا یه ماشین رو تمیز نگه داری و از دست ندی روی ایکس باکس 100٪ تمومش کردم در حالیکه روی PC این بیشتر معنی میدهنقل قول:
خوب پس دیگه dlc جدیدی نمیاد؟
به احتمال 90% خير...!
ولي كاشكي بياد...
فعلا که خبری نیست ولی من حدس می زنم بیاد امسال فکر کنم از بازوردها تا الان فهمیدن که هیچکدوم از dlc هاشون باحال نبود ساختن dlc خیلی صرف می کنه براشون بخصوص واسه کنسول ها من الان بخوام داستان جو رو بگیرم 800 تا مایکروسافت پوینت باید خرج کنم معادل 12 هزار تومن! که وقتی روی PC همه dlc های موجود رو دارم و تموم کردم کار احمقانه ای هست ولیبه هر حال هستند کسانی که میان و این پوینت ها رو خرج می کنن واسه dlc ها
دوستان جز این 3 تا DLC چیز دیگه ای هم هست ؟
The Betrayal of Jimmy
Joe's Advanture
Jimmy's Vendetta
نه همین 3 تاس! من که بازی و پاک کردم. دیگه فکر کنم مافیا 3 و بدن بیرون تا دی ال سی
هنوز نهنقل قول:
......
دوستان میخواستم بدونم بعد از Joe's Advanture دی ال سی جدید تری هم اومده ؟ ممنون
نه نیومده.........
بچه ها این 3 تا dlc کدومشون مثل خود بازی داستان داره ؟
یا همشون مرحله ای هست ؟
راستی آخر بازی وقتی جو رو با ماشین جای دیگه بردن اون پیرمرده چی گفت؟آخر بازی چی شد؟
سلام
می شه یه لینک دانلود سیو 100 درصد از این بازی بزارید.
همه ی لینک های گذاشته شده ریموو شدن
حجمش حدود 9 مگابایته! وگرنه آپلود میکردم میزاشتم.نقل قول:
شما Joe`s Adventures رو بگیر بازی کن از همه بهتره فیلم هم داره.Jimmy`s Vendetta که همش بکش بکشه و هیچ فیلمی یا داستانی هم نداره.مراحلشم همش یکنواخته و تکراری.:31:نقل قول:
محتوای مخفی: سرنوشت جو باربارو
البته دی ال سی Joe`s Adventures داستان و کارهایی هست که جو باربارو وقتی که ویتو تو زندانه انجام میده.
سلام. آقا رفیق من یه جا گیر کرده بعد از محله چینی ها و ایناها باید باشه.فک کنم Chapter 14 باشه.میگه جو تیر میخوره بعدش باید 55000 تا پول جمع کنی. اسم ماموریتش اینه: Pay Bruno back. رفیقم پول جمع کرده ولی میگه تو نقشه یه جایی رو علامت زده وقتی میره اونجا هیچ انفاقی نمیفته.مونده چکار کنه.
اگه میشه زودتر کمکم کنید.ممنون:11:
كسي ميدونه save بازي كجاست؟
تا اونجایی که یادمه باید پول جم کنی اونم به مقداری که تو ماموریت هستش برای پول جم کردن هم ماشین می دزدی میبری اسگاتی میفروشنی ولی اگه پولارو جم کرده باشه باید ابجکت روی صفحه نشون داده باشه..؟نقل قول:
که میره و پولارو میده به مرده که بدهکار بوده