ولی قهرمانی لیگ تو سال 2008 رو یه جورایی مدیونشیم با اون ضربه آزاد دیدنیش به آرسنال .نقل قول:
تو چمپیونز لیگ هم اونسال جلو بارسا رفت و برگشت عالی بازی کرد.
Printable View
ولی قهرمانی لیگ تو سال 2008 رو یه جورایی مدیونشیم با اون ضربه آزاد دیدنیش به آرسنال .نقل قول:
تو چمپیونز لیگ هم اونسال جلو بارسا رفت و برگشت عالی بازی کرد.
پس فکر میکنی چرا الکس فرگوسن ازش نا امید نمیشدنقل قول:
که این اخرین بار گفت هیچ نوری تو تونل مصدومیت هارگریوز دیده نمیشه:13:
مسخره کرده بارسا تو وی :31: خوبه حالا دزدکی پخش میکنن میخریدن چیکار میکردن دیگه
ﺍﺭﻩ....ﺟﺎﻟﺐ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﯼ ﻣﺎﻫﻮﺍﺭﻩ ﻫﻢ ﺑﺎﺭﺳﺎ ﺗﯿﻮﯼ ﻗﻔﻞ ﻣﯿﺸﻪ :)))))))))
من فکر میکردم لیگ انگلیسو دیگه خریدن
قفل نمیشه میبندن که تابلو نشه وگرنه شبکه ای که ازش برنامه د... شده میتونه شکایت کنهنقل قول:
البته صدا سیما محترم تصویر رو حسابی پنچر گیری میکنه که آرم شبکه معلوم نشه اما کار از محکم کاری عیب نمیکنه:31:
هم بربا هم فلچر برگشتند و واسه بازی با ارسنال اماده اند:31:
کد:http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2011/Apr/alex-ferguson-says-berbatov-back-for-arsenal.aspx
فقط در مورد هارگریوز ( که اصولا بازیکن مورد علاقه ی من هست ) :
اگر مصدومیتها ی مکرر و کهنه نبود ، در بازیهایی مثل بازی با بارسا یا چلسی کمک بسیار زیاد و خوبی میتونست بکنه به خط میانی ، و بی انصافی نیست اگر بگم یکی از بهترین رابط های دفاع و حمله هست ( شاید بود فعل مناسب تری باشه ) . فقط افسوس .:13:
واقعا لذت بخش بود:دینقل قول:
17میلیون پوند بابت یه بازیکن همیشه مصدوم ازتون گرفتیم:دی
خوب! بازی سرنوشت سازمون مقابل آرسنال:20::با اجازتون من یه سری موارد رو بگم! (به نقل از سایت باشگاه منچستریونایتد):
غایبان احتمالی دو تیم به دلیل مصدومیت:
مصدومین آرسنال: فابیانسکی، دیابی، ورمایلن (که با وجود بازی کردنش در بازیه ذخیره های یونایتد - آرسنال در OT احتمالا غائب خواهد بود)
مصدومین من یونایتد: هارگریوز، لیندرگارد، برباتوف، فلچر (که او هم با وجود رهایی از مصدومیت و بازی در دیدار ذخیرهای آرسنال - منچستر، احتمالا فیکس نخواد بود)
.
ضمنا تا جایی که خاطرم هست اسکولز هم این بازی باید غائب باشه....
.
آخرین دیدار دو تیم در اف ای کاپ بود که یونایتد 2-0 با گل های فابیو و رونی به پیروزی رسید.
.
ستاره آرسنال: رابین فن پرسی که در 15 دیدار گذشتش 15 گل زده... و 19 گل در تمامی رقابت ها (با وجود سه ماه دوریش از رقابت ها بابت مصدومیت و کلا 29 بازی ای که برای آرسنال در تمامی رقابت های این فصل انجام داده)
.
داور بازی "کریس فوی" هستش که برای دومین بار است که دیدار یونایتد - آرسنال به عهدشه... بازی اف ای کاپ رو هم اون قضاوت کرده بود... این داور کلا در این فصل در 31 بازی ای که قضاوت کرده 77 کارت زرد و دو کارت قرمز از جیبش خاج شده...
.
نکته جالب راجع به منچستر اینه که یونایتد در 4 بازی پایانیش در 5 فصل گذشته به طور میانگین 8.6 امتیاز جمع کرده.
.
بازی های مهم این هفته هم برای بالانشین ها دربی لندن میان چلسی و تاتنهام و دیدار وستهام با سیتی هستش...
کوفتتون بشه:31:نقل قول:
انصافا تو اون چند بازی که بازی کرد خیلی خوب بود....حالا ببینیم فصل بعد چه کار میکنه
---------- Post added at 09:37 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
جالب بود...ممنون از این پستت حسین....نقل قول:
با تمام احترامی که واسه ارسن ونگر و تیمش به جز فابرگاس قائلم ولی این بازی هم فکر میکنم یونایتد برنده باشه...ارسنال شرایط مناسبی نداره بر عکس یونایتد
خدا رو چه دیدی! شاید هارگریوز هم مثل بربا ققنوس بازی درآوردو جواب منتقدا (بردیا) :31: رو داد!
ای بخوریم به بایرن مونیخ هارگریوز بیاد یه شوت از اون معروف ها رو از 30 متری به نویر بزنه این بردیا هم کنار من و حسین باشه ای کتکش بزنیم ای کتش بزنیم:31:...فینال جام باشگاه های اروپا دقیقه 92 هم باشه:31:...فصل بعد...یعنی میشه:31:نقل قول:
فصل بعد ممکنه بایرن تو cl نباشه .. سوپر جام اروپا می تونه باشهنقل قول:
------------
اگه مساوی هم بگیری جلوی آرسنال نتیجه خوبیه ... اون ور هم امیدوارم تاتنهامی ها یه مساوی بگیرن
عمرا!:31: اولا ما که فعلا سر طناب و دست داریم و زیر پامونم خالی خالیه :13:.نقل قول:
دوما : هنوز انتقام 99 مونده . هرچند پارسال بد درسی به الکس و پسراش دادیم ولی یه برد توی فینال رو طلبیم :31:
تو یکی از پست ها یکی از دوستان نوشته بود که فصل بعد اگه بایرن نباشه CL یه چیزی کم داره...امیدوارم شالکه رو ببرید که روحیه شالکه هم بیاید پاییین و تو الترافورد مثل میلان 4تاییش کنیم:46:نقل قول:
در مورد پارسال هم زیاد بحث کردیم اخراج رافائل و همه اون مباحث که گذشته....10بار هم تو نیمه نهایی ما رو با قانون گل زده حذف کنید بازم فینال 99نمیشه:دی
یه ذره فکر کردم....دیدم نه...هارگریوز شوت بزنه بخوره به تیرک و بعد بخوره به سر نویر و بره تو گل اون موقع باحاله:31:
عالی بود این !!! :31:نقل قول:
تو فکرتم:46:نقل قول:
البته....تو این 4سال اخیر که 3بار فینال بودیم اگه 2009 رو میگرفتیم و امسال رو بگیریم با بایرن برابر میشدیم تو عدد5...اما حیف شد2009....فرگوسن گفته بود که تو فینال2009 اشتباه کرده بود
ایشالا امسال:46:
سامان جون :دی.....شنیدم قراره از ارسنال ببازید :دی
اولا چلسی سوراخه تو حرف نزن:31::46:نقل قول:
بعد بازی بیا باهم میحرفیم
وقتی الکس گفته هم چلسی و هم ارسنال رو شکست میدیم یعنی چی؟یعنی شکست میدیم:46:
تو هر دو هم نباشه بالاخره آلیانز آرنا که هست!:21::31::46:نقل قول:
ولی خارج از شوخی امیدوارم بایرن این فصل به CL برسه!!:10::11:
صرفا برای کری!!:21::31: (البته آمارش یه نمور قدیمیه!):31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین جون به اینم اشاره کن که چیچا از اول فصل توی منچستر بوده و کم کم با بازیکنا هماهنگ شده ولی تورس تازه نیم فصل اومده! :دی
بعدشم تورس یه گل زده امیدوارم دومیش هم به منچستر باشه :دی
+
قهرمانی از آن ما ست البته اگه از آرسنال بخاری بلند بشه! :دی
هرناندز هر وقت با این بازیکنها عکس گرفت قیمتش 50 میلیون میشه :39::39:
حسین جوووووووون ، فصل بعد هم همچین عکسی بزاری خوشحالم میکنی :27:
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------
فرگوسن تو مس-تی اینو گفته :دینقل قول:
این برای سال 2008 هست...و ما الن در سال 2011 هستیم:27:نقل قول:
همینطوری پیش بره اون ها باید بیان باهاش عکس بگیرن
ایشالله هرناندز با لوکاس پریزون و دنیل استوریج و جک ویشلر و دارن گیبسون با هم عکس میگیرند :دینقل قول:
این برای سال 2008 هست...و ما الن در سال 2011 هستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطوری پیش بره اون ها باید بیان باهاش عکس بگیرن
:دینقل قول:
اگه تو این عکس دقت کنی همه بازیکن ها تو تیم هاشون دارن غوغا میکنند جز فرناندو تورس....چرا قبول نمیکنید پول زیادی واسش پرداخت شده...حتی اگه فصل بعد اقای گل هم بشه با شرایطی که داشت و به چلسی اومد قیمت بالایی هست...ببینید با پول خرید تورس لیورپول 2بازیکن اورد که خیلی بهتر از تورس براش کار کردند
بشین و منتظر عکس باش :31:نقل قول:
بازیکن بزرگ پول زیاد هم میگیره دیگه بچه که نیوردیم :31: بازیکن آوردیم که جام جهانی تو دستش گرفته :27:نقل قول:
کاندیدا بهترین بازیکن دنیا بوده و ....
عکس یه نگاه دیگه بنداز کاکا الان نیمکت نشینه غوغا میکنه !
بله وحید جون...اشاره میکنم!:10:نقل قول:
اما دقت کنید تورس 14 بازی برای چلسی انجام داده و کلا یه گل زده!! (14 بازی برای هماهنگ شدن کمه؟) از اون طرف نیم فصل اول که تو لیورپول بود هم بود 26 بازی و نه گل!!
واقعا ساف میگه که چیچا رو دزدیدم! حرف درستی زده:31: (گوش شیطون کر!):31:
گفتم آمار عکس یه نمور قدیمیه...:31: چیچا هم 19 گل زده نه 18 تا.:20: این "دومیش به منچستر باشه" چقدر شبیه جمله "اولیش به منچستر در لیگ قهرمانان باشه" هستش!!:31:نقل قول:
Come oN! الان مساله اصلی بخار آرسنال نیست! الان مساله اینه که منچستر میخواد قهرمانیش رو تو امارات قطعی کنه یا تو OT!:31:نقل قول:
مـیـزارم بـرات!:31::31:نقل قول:
مایه گذاشتن از گذشته ای که شاخص ترین آدمش باز یه یونایتدی بوده!:31:نقل قول:
ایشالا! راستی دارن گیبسون رو هم اضافه کن!:31:نقل قول:
قربون همه روبچ پریمیر لیگ:40::10:
یاعلی:11:
همون بچه 17گل بیشتر از تورس زده:27:نقل قول:
کی؟؟؟؟!!!!:18:تورس جام جهانی رو گرفته بود تو دستش؟؟!!:18:اون که بعد هر بازی گریه میکرد که چرا گل نزده:27:بازم دم بارسا گرم اسپانیا رو قهرمان کرد وگرنه:دی یادت باشه تورس چه گندی زده بود تو جام جهانی....اونجوری بخوای حساب کنی ناواس هم تو ایپانیا جام برد بالا سرش الان 50میلیون میارزه؟!
کاکا هم مصدوم بوده و تازه به شرایط بازی رسیده و بازی با والنسیا فیکس اومد و فکر میکنم 2گل هم زد....یه ذره فکر کن حرف بزن!
نمونه های حرف زدن از روی بی فکری شما:
1-تورس جام جهانی رو برد بالا سرش بدون گل زده پس 50میلیون می ارزه:27:
2-کاکا تازه از بند مصدومیت رها شده و تو اولین بازی که فیکس رفته 2گل زده پس غوفا نکرده:دی(تو 1 بازی خودش رو نشون داد:27:)
3-برای جواب نداشتن به توانایی های هرناندز بهش میگی بچه...:27: و این خیلی بده ادم از یه بچه بخوره:27:
دیگه چی؟؟
اینا رو ولش ... امیدوارم تاتنهام امشب حداکثر تلاشش رو بکنه و من سیتی هم ببازه
حرف دل منو زدی میلاد... چه لذتی داره سیتی به CL نرسه!! :31:نقل قول:
دمت گرم حاجی اینجا رو منصف بودی :دی تورس هم خیاری بیش نیست موافقم باهات :دینقل قول:
تورس از خیار هم اون طرف تره:21:
ببین یه سوال می کنم خداییش راستشو بگو :نقل قول:
اگر اون 50 میلیون رو میداد تمام طرفدارای چلسی روی زمینو آب طالبی مهمون می کرد بیشتر خوشحال بودی یا الآن که داده تورس رو خریده ؟ :31:
جوری میگی که انگار کلا دوران تورس تموم شده...........فصل بعد اگه اقای گل نشد با پاس های لمپارد بیا بزن تو گوشم :دینقل قول:
تازه ، پول داریم دوست داریم خرج کنیم :دی....همینه که هست :دی :27:
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:54 PM ----------
چشم حسین جون :10:نقل قول:
ایشالا! راستی دارن گیبسون رو هم اضافه کن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربون همه روبچ پریمیر لیگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاعلی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینید بچمون چقدر خوشحاله :دی
بدجوری فشار روش بود....داشت له میشد :دی
اونموقع که تورس گل فینال جام ملتها رو میزد این بچه تو مکزیک داشت گردو بازی میکرد :27::31::16:نقل قول:
آره دم بارسا گرم نمیگذاره شما قهرمان شید :27::27:
از بی فکری حرف نزن که خودت شهره عام و خاصی :27::16:
این فشار اون بازیکن پشتیس که داره شونه تورس رو فشار میده دردش گرفتهنقل قول:
من همه حرف هام با دلیل هست شما چی؟نقل قول:
واسه اینکه جلوی تیم ما بایستید چرا پشت تیم های دیگه قایم میشید؟
اون قسمت های بولد شده چه ارتباطی به هم دارند؟؟
من از شما 1 سوال میپرسم...اگه یه لیوان اب خنک بخوری و اروم باشی میتونی بهش حواب بدی...
هرناندز خرید بدی بوده ؟ فقط همین رو جواب بدین...به بیراهه نبر بحث رو...بقیه دوستان هم جواب بدن
---------- Post added at 07:14 PM ---------- Previous post was at 07:10 PM ----------
ایشون هم میگن تورس خیارهنقل قول:
ایشون هم عرض کردند خیار:دینقل قول:
اینم باحال بودنقل قول:
نقل قول:این سوال من رو جواب بدین؟نقل قول: