نه، من خیلی وقته شاید حدود یک سال باشه که اصلا عیر از روزهایی که چند ساعتی اینترنت کلا قطع میشد هیچ مشکلی در سرعت و ... ندارمنقل قول:
Printable View
نه، من خیلی وقته شاید حدود یک سال باشه که اصلا عیر از روزهایی که چند ساعتی اینترنت کلا قطع میشد هیچ مشکلی در سرعت و ... ندارمنقل قول:
نمی دونم والا چه حکمتیهنقل قول:
باید بگم بیان وضعیت نویز خط رو چک کنن
مثله اینکه کلا تو ضرریم!
بالاخره نوین نت من رو دق مرگ میکنه میره پی کارش.......
فکر کنم باید به شاتل یا آسیا تک فکر کنم....
یاد ایامی که اینترنتی داشتیم.... سرعت توپی داشتیم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میثم جان از سرور کرج هم تست بزارنقل قول:
الان پینگ برا من بشدت نامنظمه افت سرعت هم دارم
از 185 میپره 200 و همینطوری البته تایم اوت نداره
شماها چی؟
نقل قول:
میخوام تست بگیرم ... ولی نمیشه.... به خاطر کندی بیش از حد اسپید تست عمل نمیکنه و ارور میده
همین تاپیک بالای یه دقیقه طول کشید بیاد واسم! در حالی که باید چند ثانیه ای میومد!!
اگه 7.5 گیگ از شارژم نمونده بود فردا درخواست جمع آوری رو میدادم میرفتم....
با این سرعت افتضاح وب گردیم نمیشه کرد حداقل حجمه مصرف شه دلم نسوزه!!
نقل قول:
چه شرکتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
مطمئنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
دادوووو .... من یادمه تو صبانت بودی اونوقت تو یادت نمیاد من از نوین نت خط گرفتم؟؟!!نقل قول:
ای روزگار بی وفا :sq_3:
من از 7 به بعد اوضاع نتم مزخرف و خرابه
هر چند دقیقه باید دیسکانکت کنم
بدبختی صبح ها خونه نیستم که بگم بیان نویز خط رو بررسی کنن
نمی دونم چه مرگشه:sq_6:
نویز خط اونقدر که فکر میکنی برای سرعت پایین نامحدود موثر نیست!! این برای سرعتهای 2-3-4 مگ و بالاتره که البته همین الانم فاونس طلایی تو تاپیک تست عکس مشخصات مودمش رو گذاشت که هر دو 6 بود (SNR) ولی راحت 2 مگ پهنای باندش بود تو تست خودشم از همه چی راضی بود!نقل قول:
منم الان اوضاع خطم مزخرفه و مطمئنم این به خاطر پهنای باند اختصاصی شرکت به مرکز مخابراتی ماست ... نه نویز خط!
خوب پس این خط چه مرگشه:sq_6:نقل قول:
چرا فقط بعد از ظهر ها و شب ها اینطوره
اون کصافط ها هم که قبول نمی کنن که
میگن خودت مریضی برو دکتر درمون کن:sq_10:
نقل قول:
دوست عزیز این حسابی که کردی غلطه!!!! گیگ اضافه 5200 ه!!
نقل قول:
آخه عکس ID رو عوض کردی :دی
کسی 128 نوین نت نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دفه 3ومه میپرسم!!!!!!!!
خب مبنای حرف من هم گیگ اضافه بود !!!!!!نقل قول:
!!!!
!!!
!
آقا نویز حسابگر خیلی زیاد نیست؟؟؟ من با وجود اسپلیتر باز هم گوشی تلفن خر خر میکنه.....مشکل از چیه؟ از گوشیه؟ آخه وقتی اینترنتم جمع میشه دیگه خر خر نمیکنه....
یه تست گرفتم ولی هرکاری کردم عکس اینجا بالا نیومد!! الان که بعداظهره نمیشه دوباره تست گرفت و ارور میده اسپید تست! باید صبر کنم کمی وضع سرعت بهتر شه بتونم دوباره تست بگیرم...نقل قول:
:sq_3::sq_3::sq_7::sq_7:
منم همین مشکل خر خر کردن تلفن در مواقع اتصال به اینترنت رو داشتم تلفن رو که عوض کردم درست شد.تلفن قبلی که این مشکل رو داشت سیستمش دو حالته بود هم tone هم pulse که tone سیستمیه که همه تلفن های جدید دارند ولی به طرز عجیبی سرو صدا میکرد... این تلفن جدید فقط سیستم tone رو داره و خر خر نمیکنهنقل قول:
خدایی یه نگاه به این پینگ بندازین؟؟؟بعد اسم اینو اینترنت پرسرعت هم گذاشتن!!!
پینگ از 200تا 500 میره و میاد......جالب اینه برای دانلود اصلا مشکلی نداره سرعت دانلود نرماله ولی سایتو با بدبختی باز میکنه.
محابرات ساعت 11:00
نوین نت؟نقل قول:
راستی دوستان نوین نتم دیگه پورت نمیده!!!!!!!!!!!!!
امروز دوستم میخواست تو مرکز ظفر پورت بگیره نشد!
اما من که ولیعصرم اجازه ثبت نام داشتم:sq_5:
نقل قول:
نه منظورم اینه که میشه اولش سرویس با حجم بالا بگیری
مثلا نوین نت
128 با یک گیگ میده 5 تومن اما با 5 گیگ میشه 7.5! یعنی 4 گیگ 2500!
اما هر گیگ اضافه 4تومنه
خیر. دوستمون جناب ahoora f از حسابگر خط داره.نقل قول:
نوین نت شبکش خلوت بود این وضعمون بود حالا که دیگه تکمیل هم دارهمیشه ظرفیتش دیگه خدا بهمون رحم کنه!!
شاید به خاطر قیمتاش باشه که توی محدود خیلی خیلی از بقیه شرکتا پایین تره قیمتاش ...
حسابگر ، سرویس ویژه نامحدود حسابگر......جالب اینه توی دانلود اصلا افت سرعت نداره و تقریبا سرعت دانلود ثابته و کم نمیشه چه روز چه شب، ولی شبا پینگش اینجوری میشه و یه صفحه هم بخوای باز کنی دیونت میکنه.ولی روزها و صبح خوبه مشکلی نداره فقط شبا اینجوری دیگه داغون میشه.نقل قول:
حالا خوبه من فقط دانلود میکنم زیاد مشکلی ندارم باهاش.
کسی تعرفه های مخابرات رو داره بده به من؟توی سایتش که هیچی نیست
تعرفه های مخابرات مثل ویژه حسابگره ! حالا هزارتومن کمتر یا بیشتر....نقل قول:
ولی مخابرات الان پورت خالی نداره تو مراکزش !!
سلام به همه دوستان عزیزم
راستش اومدم یه مشورت بکنم من سال 88 مجوز isp گرفتم ولی بخاطر ورود مخابرات به بازار adsl از انجام این کار پشیمون شدم اما الان وقتی بازارو نگاه می کنم که دیگه تقریبا شرکت ها port خالی ندارن اون شرکت هایم که دارن انقدر پهنای باندشون کمه که ..... خلاصه بگذریم به این فکر افتادم که کارو شروع کنم با سه تا شرکت pap هم صحبت کرم (فن آوا ، عصر انتقال داده ها و پیشگامان کویر) هر 3تاهم قول همکاری دادن ولی خودم بیشتر با پیشگامان کویر موافقم چون خیلی شرکت بزرگ و قویه تو زمینه ict همچنین تعرفه هاش بسیار مناسبه حالا ازین حرفا گذشته خواستم بدونم به نظر شما بازار کرمانشاه کشش داره که یه شرکت دیگه هم بیاد
دوست دارم نظر همه رو بدونم هم اینجا وهم به ایمیلم(amin_6868@yahoo.com)
در ضمن قصد شراکت هم دارم
یا علی
اتفاقاً تو تاپیک نوین نت گله کردم از کم کاری شرکتها در این بازار پر تقاضا...نقل قول:
قطعاً یه نمایندگی خوب با پشتیبانی مناسب و کارمندای مودب(!) میتونه خیلی زود به جایگاه مطلوب برسه...
الان تو مرکز بعثت واقعاً عجیبه پورت خالی رو هوا میره... تو بقیه مراکز هم همینه ....
دقت کنید بالا رفتن هزینه های دیگه در سطح جامعه باعث شده ماهی 12 یا 15 تومن مثل قبل وحشتناک نباشه!! و خیلی ها رو ترغیب خواهد کرد که به ADSL رو بیارن...
از این لحاظ که چون زیرساخت بیشتر شرکتهای حاضر زیاد گسترده نیست و توی بیشتر مراکز مخابراتی پورتهاشون پر شده شرکتهای جدید هم بیان و شروع به فعالیت کنن صددرصد مشتریهای خودشون رو جذب میکنن، نمونش همین شرکتها نوین نت و صبانت که خیلی زود حتی پورتهاشون پر شد.نقل قول:
و حرف دوستمون هم درسته الان هم هزینه دایل اپ خیلی بیشتر از adsl میشه و هم گرایش به اینترنت خیلی بیشتر شده توی جامعه پس خیلی بیشتر جای کار داره هر کسی بخواد وارد این بازار بشه.
دلیل دیگه که شرکتهای جدید هم اگه وارد بشن میتونن موفق بشن اینه که خدمات شرکتهای حاضر اینقدر بدهست در زمینه های مختلف که با اومدن شرکتهای جدید اگه در ابتدا خدماتشون و کیفیت کارشون خوب باشه مردم بسمتشون میزن، ولی خب همیشه معمولا فقط برای بازار یابی در ابتدا خدمات خوب و عالی میدن ولی بعد از مدتی که مشترهاشون زیاد شد اونها هم میرن سمت همون نوع و کیفیت خدمات شرکتهای قبلی.
دوست عزیز , با توجه به اینکه اطلاعات همگانی نسبت به اینترنت پر سرعت خیلی
بیشتر شده نسبت به گذشته شده, درصد زیادی از مصرف کننده ها دنبال کیفیت هم هستند.
پس خواهشا اگه قصد دارید تو این زمینه کارتون رو شروع کنید به صورت حرفه ای و با کیفیت باشه
و 100 درصد اگه کیفیت متفاوتی داشته باشید مشتری خودش جذب میشه.
در حال حاضر شرکتی که اینترنت نامحدود رو ارزان و با کیفیت ارایه کنه وجود نداره (مخابرات پورت هاش پر شده و اشتراک یک به یک حسابگر هم خیلی گران قیمته) نبود این ضعف در شرکتی جدید بدون شک مشتری های زیادی رو جذب می کنهنقل قول:
در غیر این صورت اگر سرویس محدود یا سرویس نامحدود یک به ده (که حسابگر داره و خیلی بی کیفیته) ارایه شود مطمینا قادر به رقابت با شرکت های حاضر نخواهد شد
طبق معمول فقط من تایم اوت دارم یا شماها هم دارین؟
نقل قول:
در غیر این صورت اگر سرویس محدود یا سرویس نامحدود یک به ده (که حسابگر داره و خیلی بی کیفیته) ارایه شود مطمینا قادر به رقابت با شرکت های حاضر نخواهد شد
این جمله رو رد میکنم.... همونطور که آرش جان گفت امروز خیلی از مشتری ها دارن به سمت کیفیت بهتر حرکت میکنن و با شرایط فعلی نت این کیفیت در اینترنت محدود هست فقط!
تعداد زیادی مثل خودم نیازمند سرعت بالا در وب گردی و در عین حال دانلود متعادل و به نسبت کم هستند برای این گروه محدود با سرعتهای 1 مگ به بالا بهترین گزینست...
در مورد قسمت دوم جمله :
حسابگر اگه میتونست رقابت کنه که الان اینطور نمیشد که تمام شرکتها حتی نوین نت یکی دو ماهه(!) پورتاشون کامل پر بشه ولی حسابگر هنوز نتونسته ظرفیتش رو تکمیل کنه!!
منم مثل خودت خطم داغونه از شانس من...الانم تایم اوت زیاده به نسبت روزای دیگه....نقل قول:
یواش یواش به این نتیجه میرسم که شاید مشکل داره خط تلفنم؟؟!!
من شک ندارم خطم مشکل دارهنقل قول:
برا همین میگم یکی بیاد از خودشون تا تست کنه
حداقل اینجوری دیگه هی نمیگن یکی بیاد تست کنه
قبلا یه بار مشکل داشتم
کابل ورودی رو چک کردم سولفاته زده بود
الان نمی دونم
نه دوستان همه مشکل لگ دارن یا همون تایم اوت همش هم از خوده مخابراته منم همین الان افتضاح نتم خرابهنقل قول:
نه، منم اینور ایران الان تایم اوت دارم شدید.نقل قول:
دیروزم همینطوری شد واسه یک یا دو ساعت.
وضع اینترنت خرابه
قبلنا تایم اوت داشت، حداقل دانلود مشکلی نداشت
الان کلا نابوده