نقل قول:با راه حل کامل به انگلیسیکد:http://www.webmath.com
Printable View
نقل قول:با راه حل کامل به انگلیسیکد:http://www.webmath.com
سلام. در مورد انتگرال (انتگرال نامعین) بنده سایت زیر رو میشناسم که جواب آخر رو محاسبه میکنه. البته برای مشاهده ی مسیر راه حل به صورت گام به گام باید عضو پولی این سایت بشین. برای اعضای عادی فقط جواب آخر رو نشون میده و راه حل رو نشون نمیده:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته در مورد انتگرال و همچنین سریها (به طور کلی هر مبحث مربوط به ریاضیات) سایت زیر هم به شدت توصیه میشه به دوستان. خود من به شخصه خیلی باهاش حال میکنم. کافیه تابع یا سری و یا دنباله مد نظرتون رو در کادر اصلی وسط صفحه تایپ کنید و سپس هر آنچه که ممکنه در مورد این تابع بهش احتیاج پیدا کنین براتون محاسبه میکنه. در انتهای صفحه گزینه ی Try again with more time رو انتخاب کنین تا باز هم اطلاعات بیشتری در اختیارتون بذاره:
سلامنقل قول:
ممنونم
فقط اگه میشه بگید اون قسمت اخر انتگرال رو چطوری حل کردین؟(منظورم روال حل انتگرال اخر هست که به جواب نهایی میرسه که بعد از بدست اوردن اون U رو جایگرین کردین)
این یه فرموله:نقل قول:
نقل قول:بفرمایین اینم اثبات فرمولش:نقل قول:
همونطور که از فرمول مشتق زنجیره ای میدونیم داریم:
سلام
می دونیم که برای رفع ابهام بینهایت درصفر می تونیم ان رو به شکل 0/0 یا بینهایت بر بینهایت در اوریم سوال اینجاست که چگونه از همان اول بدونم از کدوم یکی استفاده کنم؟
با تشکر
سلام.نقل قول:
در این زمینه همواره نمیشه با قاطعیت جواب داد. بستگی به مساله اش داره. هر وقتی باید از حالتی که کارمونو راحت تر میکنه و ابهام راحت تر برطرف میشه استفاده کرد.
موفق باشین.
89/12/3
سلام خدمت دوستان
من در قسمت قرمز رنگ دچار مشکلم میشه یکی راهنمایی کنه منظورم 1/3 هست
در جای دیگه اپلود کردم
اینجا هم می تونید ببینید
کد:http://uploadtak.com/images/e774xq16z94dhe38c6q.jpg
سلامنقل قول:
عکسا که برا من لود نشدن !
سلام.نقل قول:
بفرمایید:
البته دقت داشته باشین چون حد به سمت بینهایت هستش ما میتونیم از جملات با درجه ی کمتر در صورت کسر صرفنظر کنیم. در حالت غیر از بینهایت چنین کاری صحیح نیست.
این مثالی که نوشتین مربوط به قضیه انتگرال ریمان برای تابع y=x^2 هستش.
موفق باشین.
89/12/3
اگرفرض کنیم یک چندجمله ای درجهn تحویل نابذیر باشدثابت کنید چند جمله ای که ضرایب آن عکس ضرایبf ست باهمان درجه نیز تحویل نابذیر است؟
با سلامنقل قول:
دوست عزیز، از این نکته استفاده کنید که شرط لازم و کافی برای آن که دو چند جمله ای درجه ی n دارای ریشه های معکوس هم باشند، این است که ضرایب آن ها عکس یکدیگر باشد.
موفق باشید.
6 اسفند 1389
سلام خدمت تمام دوستان
ممنون میشم قسمت های رنگ شده رو توضیح بدید چجوری به دست اومده چون من محاسبه کردم غیر از این دراومد نمی دونم این از چه راهی رفته
ممنونکد:http://s29.aks98.com/files/56535870458981313610.gif
سلام.نقل قول:
در اون قسمت از کسر مرکب استفاده شده. در کسر مرکب داریم:
ممنون اما یه نکته اولش قسمت قرمز هست بعد ابی
ولی شما از ابی قسمت قرمز رو بدست اوردید
میخوام بدونم چرا اولش که سیگما n/i^2 هست چجوری تبدیل به قسمت قرمز و بعدش ابی شده
سلام. بفرمایین:نقل قول:
موفق باشین.
89/12/7
سلام بنده 5 تا سوال دارم
هر کدوم از اساتید بخشیشو تقبل کنن ممنون میشم
1 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی ایکس میل کند به صفر
4: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم
سلام. اینا که 4 تاس :31: پس پنجمیش کو؟:31:نقل قول:
از تغییر متغیر استفاده میکنیم:نقل قول:
دیگه جاگذاری در فرمول انتگرال معین به عهده ی خودتون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بقیه اش هم که دیگه واضحه. تبدیل انتگرال به دو کسر درجه ی یک و جوابها هم به صورت مجموع دو تابع Ln میشه.
از قاعده ی هوپیتال استفاده کنین. به راحتی حل میشه :46: (اگه هوپیتال رو بلد نیستین و یا گفته شده که حتما از اون راه نباید استفاده کرد بگین تا یه فکر دیگه بکنیم :31:)نقل قول:
از ادامه ی نقطه چین مشابه سوال 2 شماست. ضرایب صورت های کسرها رو حساب کنین و بقیه اش هم که ساده است.
موفق باشین.
89/12/7
سلام دیوی ممنون بابت پاسخات
در رابطه با سیگما اطلاعاتی داریم اما خوب نیست چند تا عکس میزارم ببین درسته یا نه اگه درست بود یه توضیحی بدی ممنون میشم که بعضی جاهاش برام نامعلومه مثل i-1-0+1
یا اونجایی که جلوی سیگما یک اومده از کجا اومده ممنون میشم راهنماییم کنی
کد:http://s29.aks98.com/files/00520727709020976451.jpg
کد:http://s29.aks98.com/files/53236592343729553848.jpg
برام ضروری فردا می خوام برم سر کلاس گیج نشمنقل قول:
کد:http://s29.aks98.com/files/01059920039782933210.jpg
تو این قسمت به نظرم اشتباه تایپی وجود داره. چون:
در حقیقت انگار داریم مقدار d رو مدام به خودش اضافه میکنیم (البته d در اینجا عدد ثابت فرض شده). تعداد این عمل هم به اندازه ی فاصله ی بین صفر تا مقدار i هستش که میشه i+1 تا. (اگه از یک شروع میکردیم تعدادش میشد i تا ولی الان صفر رو هم حساب کرده) به نظرم اشتباه تایپیه اگه ازش فعلا صرف نظر کنیم به سیگمای دوم میرسیم که به نظرم واضحه دیگه. شما هم احتمالا توش مشکل ندارین. مجموع اعداد صفر تا n طبق فرمول (البته اثباتش هم فوق العاده آسونه) برابر میشه با:
در سیگما مهم نیست که اعدادی که بالا و پایین سیگما به عنوان حد بالا و حد پایین نوشته میشن، دقیقا از کجا شروع میشه. مهم فاصله ی بین اون دو عدده. بنابراین مثلا اگه سیگما رو از عدد i شروع کنیم و به عدد n تموم کنیم فرقی با این نمیکنه که از حد پایین و بالا یک مقدار ثابت (در اینجا i ) رو کم کنیم. پس همونطور که واضحه تعداد اعداد صحیح بین i و n برابره با تعداد اعداد صحیح بین صفر تا n-i. (کلا همیشه تو ذهنتون باشه که هر مقداری به حد پایین اضافه یا کم بشه، اگه همون مقدار به حد بالا هم اعمال بشه تغییری در مقدار نهایی سیگما نمیذاره. چون در سیگما مهم تعداد دفعات اعمال جمع هستش). بقیه ی محاسباتی که انجام شده هم احتمالا براتون واضحه.
+
اون اشتباه تایپی که در قسمت قبل عرض کردم گویا در اینجا هم وجود داره.
باز هم همون بحث تعداد اعداد بین دو عدد مطرحه. در حالت کلی بین دو عدد a و b (که فرض میکنیم a کوچکتر از b هستش) چند تا عدد صحیح وجود داره؟ جوابش میشه b-a+1.(عدد بزرگتر منهای عدد کوچکتر بعلاوه یک) بنابراین مثلا بین دو عدد i و n-1 نیز تعداد اعداد صحیح برابره با: n-1- i+1=n- i . که این مقدار در عدد 1 که درون سیگما وجود داشته ضرب شده و بعد به درون سیگمای دوم رفته و ادامه ی ماجرا که واضحه.:31:
در قسمت پایینی هم همین کارو کرده. تعداد اعداد صحیح بین صفر تا i-1 برابره با: i-1-0+1=i
بقیه اش هم که واضحه
کلا همه چی واضحه:31:
موفق باشین.
89/12/8
سلام و وقت همگی بخیر.
1-ایا امکان دارد عددی در یک مبنا گویا و در مبنای دیگر گنگ باشد ؟
2- عددها رو در مبنای 2 چگونه جمع می کنیم ؟ اگه توضیح همراه مثال بدهید ممنون می شوم.
سلام. وقت شما هم به خیرنقل قول:
1- امکان نداره. چون ما برای تبدیل مبنا از عددی به عدد دیگه، از تقسیمهای متوالی بر عدد مبنای جدید استفاده میکنیم و همونطور که واضحه هر تقسیم (حالا هر تعداد که میخواد باشه) گویاست و عددی رو گنگ نمیکنه. مگر اینکه مبنای شمارشمون رو از ابتدا یه عدد گنگ فرض کنیم (که البته یه جورایی بی معنیه ولی از لحاظ قانونی در ریاضیات مشکلی نداره و شدنی هستش) یه عدد که در مبنای یه رقم گویا، گویا باشه ممکنه در مبنای یه رقم گنگ، دیگه گویا نباشه.
2- مثل جمع در مبنای 10، دو عدد رو زیر هم بنویسین. هر مرتبه زیر هم. (منظورم یکان و دهگان و ... هستش که البته درست ترش اینه که در مبنای دو بگیم: یکان، دوگان، چهارگان، هشتگان و ... :31:) بعد از یکان شروع میکنیم و به طور معمولی با هم جمع میکنیم. در هر قسمت از جمع کردن که مجموع ما بزرگتر مساوی 2 شد، خود اون قسمت رو هم باز در مبنای 2 برمیگردونیم (مشابه 10 بر یک کردن در جمع که تو دبستان بهمون یاد دادن)
مثال:
100101101
1001000111+
ـــــــــــــــــــــــ
1101110100
البته یه راه ساده تر هم وجود داره و اونم اینکه دو عدد اولیه رو به مبنای 10 برگردونیم و با هم جمع کنیم و حاصل رو دو مرتبه به مبنای 2 برگردونیم :20:
موفق باشین.
89/12/9
سلام بالام جان
خوفی؟خوفم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش طبق معمول توی ریاضیات به مشکل رسیدم:31:اما ایندفعه توی معدلات دیفی:31:(ترم 2 :41:) امیدوارم که کمکم کنی مث همیشه
سوال اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که من حواسم یه جای دیگه بود:31: که استادمون یه هو تبدیلش کرد به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم به دوگوله فشار اوردم و فهمیدم که y=u' (همون ایگ رگ پریم یا پرایم:31:) ولی نمیدونم چطوری "y رو از بین برده ؟(اگه ممکنه این رو du/dy ننویس یا چه میدونم فقط به جاش یه چیز دیگه بزار یا یه جور دیگه حل کن :11:)
پیش ا پیش هم تانک یو:11:
سلام.نقل قول:
بفرمایین:
سلام
davy jones عزيز از جواباي قبلي ممنون
ولي زحمتاي ما هميشگيه:31:
چند تا سوال ديگه داشتم
مشتق: 1: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2:مشتق : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3: حدا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] x ميل مي كند به سمت صفر از راست
5: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] x ميل مي كند به سمت 1 از راست
سوال اخرم هم كه از سري قبل جا مونده بود اينه: حجم استوانه اي مستدير مايل با شعاع قاعده r و ارتفاع h ???
اين مايل بودنش چجوري مي كندش؟
برای سوال 1 و 2 و 4 و 5 باید سوال رو برابر( f(x قرار بدین و بعد از دوطرف Ln بگیرین و ..نقل قول:
سوال 3 یک نمیشه؟!
نشان دهید f(x)=x+[x] تابع یک به یک1-1است؟
خرگوش ازمبدا مختصات در جهت مثبت محور yها با تندی A شروع به دویدن می کند همزمان با آن سگی از نقطه ی (0,C) با تندی B به تعقیب او می پردازد.
فرض کنید که A>B (بنابراین 1>k ) و Y رابه صورت تابعی ازX به دست آورید وقتی سگ به خرگوش می رسد.خرگوش چه مسافتی طی کرده است؟
فرض کنید B=A و Y رابه شکل تابعی از X تعیین کنید،سگ تا چه حد به خرگوش نزدیک می شود؟
اينا كه گفتين حلش چطوريه؟نقل قول:
اونم نمي دونم يك ميشه يا نه ولي مي دونم بايد برم پا تخته حلش كنم
سلام و عذر تاخیر (مسافرت بودم:20:)نقل قول:
با تشکر از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان که به جوابها به درستی اشاره کردند. همونطور که احتمالا میدونین (و اگه نمیدونستین هم عیبینداره. خب الان متوجه میشین:31:) لگاریتم یه خاصیت خوبی که داره اینه که با هر بار لگاریتم گیری عمل به توان رسوندن رو برای ما به ضرب تبدیل میکنه و اگه ضرب داشته باشیم، ضرب رو به جمع تبدیل میکنه. بنابراین در این مساله هایی که مطرح کردین چون مشتقگیری از توابعی که در هم ضرب شدن راحت تر از حالتیه که به توان هم رسیده باشند و هم چنین مشتقگیری از توابعی که با هم جمع شدن بسیار راحت تر از توابعیه که در هم ضرب شدن پس از این راه استفاده میکنیم.
1- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ============
2-
================================================== ============
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ===========
4-
================================================== =========
سوال 5 هم به طریق مشابه سوال 4 قابل حل هستش.
=============
در مورد استوانه ی مایل، کاملا واضحه که باید از اصل کاوالیری استفاده کنین. در این اصل ریاضیات عنوان شده که حجم دو حجم فضایی با قاعده ی یکسان به طوری که هر صفحه ی موازی با قاعده ها که دو حجم فضایی را قطع کند و سطح مقطعهای یکسانی در دو حجم فضایی از این برخورد ها به وجود آید، برابر است. بنابراین حجم این استوانه ی مایل با حجم استوانه ی ایستاده و غیر مایل با همین مشخصات برابر است.
برای مطالعه ی بیشتر در مورد اصل کاوالیری به کتاب هندسه سال سوم دبیرستان مراجعه کنین.
================================================== =======
سلام آقا هاشم!!:31: به لینک زیر مراجعه کنین. اطلاعات مفید و قابل قبولی در اون برای شما هست:نقل قول:
============================================
سلام نوید خان!نقل قول:
بنده رو سوال شما خیلی تمرکز کردم ولی به نتیجه ی نرسیدم. یعنی سواد بنده نمیکشید دیگه :31: دیگه باید ببخشید. از بزرگواران و اساتید دیگه بپرسین.
موفق باشین.
89/12/17
با سلام از اساتید یه سوال داشتم
معادله صفحه ای را که بر صفحه x+3y-z-7=0 عمود بوده و شامل نقاط (2,0,5) و (1-,0,2) باشد ؟
در جواب imana
2x-y-z+1=0
اگه اشتباه نکنم دوستمون تو تایپ یه منفی جا انداختننقل قول:
2x-y-z+1=0-
در جواب logos
فکر کنم 5و0و2 در معادله شما صدق نکند.
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
سلام.
بنده یه راه کلی برای حل این قبیل مسائل خدمت دوستان ارائه میکنم و مراحل جزئی حل رو به خود عزیزان جهت تمرین واگذار میکنم.
ببینید دوستان! ضرایب عبارتهای x و y و z در معادله ی صفحه ی استاندارد در حقیقت همون بردار نرمال اون صفحه است. یعنی بردار خط عمود بر اون صفحه. بنابراین در معادله ی صفحه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بردار خط عمود بر این صفحه عبارت است از: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال به این نکته هم دقت میکنیم که هر خطی که دارای بردار مساوی با بردار نرمال صفحه ی S باشد مطمئنا شامل هر صفحه ای که قرار باشد بر صفحه ی S عمود شود نیز میشود (چرا؟) بنابراین هر خطی که بردار هادی آن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشد حتما در صفحه ی مورد نظر مساله قرار دارد. اما این برای بدست آوردن صفحه ی مورد نظر کافی نیست. در اینجا مساله به ما دو نقطه ی دیگر هم از صفحه ی جواب (که آن را P می نامم) را داده است. به راحتی و با محاسبه ی تفاضل هر کدام از مختصات متناظر دو نقطه ی داده شده میتوان بردار دومی را که شامل صفحه ی P میشود را نیز بدست آورد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حال ما دو بردار از صفحه ی P را در اختیار داریم. به آسانی و با ضرب خارجی این دو بردار میتوانیم بردار عمود بر صفحه ی تشکیل دهنده ی این دو بردار که همانا صفحه ی P میباشد را بدست آوریم. بردار نرمال که بدست آمد به منزله ی مشخص شدن ضرایب معادله ی صفحه ی استاندارد صفحه ی P هستش. و با جایگذاری یکی از دو نقطه ی داده شده در معادله ی استاندارد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در آن بردار نرمال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرض شده است و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مختصات یکی از دو نقطه ی فرض مساله است) معادله ی صفحه ی P بدست میآید.
موفق باشین.
89/12/27
سلام بالام جان
اگه ممکنه توی حل انتگرال های پایین کمکم کنی ممنون میشم
1) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه میشه اینو کامل حل کنید چون نتونستم
2) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی این مثال خودم فک میکنم عبارت مخرج رو به توان بعدش هم ضربدر 2 میکنیم که از درجه صورت بیشتر میشه و بعدش تجزیه کسر ها
3) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این یکی رو هم فک کنم باید از تجزیه کسر ها رفت :19: اگه اینطوری باشه یه کم در مورد تجزیه کسر توضیح بدی ممنون میشم
:11:
بالام جان این دو تا سوال مربوط به معادلات جدایی پذیر هست
1) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دو تا اشکال تایپی هست y توی شکل سمت راست dy هست و x^2 دومی توی مخرج شکل دومی a^2 هست
من تا اینجاش رفتم ولی بعدش :24::24::24::24:
2) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه این مثال هم :24::24::24::24:
علیک سلام.نقل قول:
کم کم دارم تغییر عقیده میدم که به سوالای شما جواب بدم. چون به جز سوال اولتون تقریبا بقیه اش کاملا مشابه سوالای قبلی ای هستش که مدام براتون حل کردم و توضیح دادم ولی شما هربار مشابه همون سوالها رو میپرسین و این نشون میده که شما اهل یادگیری از مثالها و سوالات قبلی نیستین.
برای دیدن حل کامل به همراه توضیحات مرحله به مرحله به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنین. (البته توضیحات به زبان انگلیسی هستن ولی کاملا گویا و و واضح توضیح داده شده)نقل قول:
اگه لینک بالا براتون کار نکرد فایل زیر رو که عکس همون صفحه است رو از زیر دانلود کنین:
در این مساله راه بسیار ساده تری هم وجود داره که اونهم سعی در ایجاد عبارت مخرج در صورت کسره. بعد از اون به راحتی میشه کسر رو با تفکیک کردن ساده کرد. اینطوری:نقل قول:
ادامه ی حل رو هم به خودتون واگذار میکنم.
این سوال رو دست بچه سوم دبیرستان هم بدی حل میکنه انصافا.:13:نقل قول:
بقیه اش هم که دیگه اظهر من الشمسه.
دوست عزیز!! خواهشا یکمی روی سوالات تمرکز کنین تا الکی مجبور نباشین که وقت خودتون رو برای تایپ سوالات در اینجا هدر بدین.
سوال اول مربوط به معادلات جدایی پذیر میشه ولی سوال دوم ربطی به این مبحث نداره و از فاکتور انتگرال باید استفاده کرد که گمون میکنم هنوز این مبحث رو به شما درس نداده باشند.نقل قول:
در سوال اول کافیه که شما انتگرال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو حل کنین. حل این انتگرال هم منوط به تفکیک کردن مخرج کسر به x و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش. باید بتونین ضرایب صورتهای دو کسر بدست آمده پس از تفکیک رو بدست بیارین و انتگرال اولیه رو تبدیل به دو انتگرال کنین جوری که وقتی دوباره از اون دو کسر مخرج مشترک میگیریم و با هم جمع میکنیم مجددا به عبارت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برسیم. ادامه ی حل این سوال رو به عهده ی خودتون میذارم.
و اما در سوال دوم همونطور که گفتم اصلا این معادله تفکیک پذیر نیست و باید از فاکتور انتگرال استفاده کرد. اگه این مبحث رو بهتون درس دادند بگین تا براتون توضیح بیشتری بدم.
موفق باشین.
89/12/27
بالام جان این تجزیه کسر ها رو چه موقعی انجام میدن و چه موقع انجام نمیدن؟:21::21: البته منظور منم همونی بود که شما گفتید:10:نقل قول:
بالام جان ساختن عبارت مخرج در صورت کسر فرمول مشخصی داره یا نه؟(ولی فک کنم یه فرمولی داشت )نقل قول:
اون مبحثی رو گفتین نه هنوز نگفتن
:29::29::29::29::29: