دوستان قيمت سامسونگ ٦٤٥٠ سايز ٤٦ نمايندگي و بانه چنده؟
سوني ٤٦ w700 نمايندگي و بانه هم ميخاستم ، ممنون
كلا f6450 سامي ٤٦ اينچ كيفيت تصويرش خوبه ارزش خريد داره؟
Printable View
دوستان قيمت سامسونگ ٦٤٥٠ سايز ٤٦ نمايندگي و بانه چنده؟
سوني ٤٦ w700 نمايندگي و بانه هم ميخاستم ، ممنون
كلا f6450 سامي ٤٦ اينچ كيفيت تصويرش خوبه ارزش خريد داره؟
قیمت 6450 حدودا 3500 هست تو نمایندگی ها و تو بانه که به اسم 6400 هست حدود 2900نقل قول:
سونی w700 هم 46 اینچ نمایندگی 2900 و بانه حدود 2800 هر دو هم بدون گارانتی فکر کنم
سامسونگ 6450 کبفیتش عالیه نسبت به قیمتش شک نکن
اگه سه بعدي بيخيال شم w٧٠٠ تاييد ميكنيد ؟نقل قول:
w700 یکی از با کیفیت ترین ال ای دی های بازارهنقل قول:
ولی شما خودت اگه در دسترست هست برو از نزدیک ببین کیفیتشو
برای اینکه شبکه های sd رو با کیفیت بهتر ببینید کیفیت tv تاثیر داره ولی منابع دیگه هم باید جنسشون و کیفیتشون خوب باشه
تاریخ انتشار 12 بهمن 1392
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری r چه فرقی با w دارن ؟ ارزش خرید دارن ؟
سلام دوستانی که قصد خرید تلویزیون دارن تاکید می کنم گول چند هزار تومن قیمت پایین تر شهر بانه را نخورند زیرا برای اینکه شما به خاطر چند هزار تومن کاهش قیمت نسبت به نمایندگی های مجاز تلویزیون در ایران ریسک بزرگی مرتکب میشید چون دیگه بانه غیر قابل اطمینان شده بعدش هرکی جنس به درد نخوری داره میبره بانه تا آبش کنه .
آخرین قیمیت LG 42LA66000 = 3142000 آ
mosicr77 عزیز سلام چند وقت پیش با یه فروشنده که خیلی وارد بود در مورد تی وی صحبت میکردم بین حرفاش گفت hx925 طرفدارای خودش رو داره یا مثلا تلویزیون XXXXXX سامسونگ که تصویرش معروفه و معرکس و برای چند سال پیشه. هر چی فکر کردم که کدوم مدل سامسونگ رو گفته که بین فروشنده ها معرفه یادم نیومد شما که استادین احتمالا نمیدونید چه مدلی هست این سامسونگ معروف؟ احتمالا همین 6450 نبوده؟ راستی کیفیت تصویر 6450 بهتر از w700 یا 804 هست؟نقل قول:
ممنونم
سلام داداشنقل قول:
سونی hx925 که واقعا کیفیتش عالیه
سامسونگ هم 6450 که جدیده و به احتمال زیاد منظورش es6950 بوده
جدا همینطوره؟؟؟؟؟دوستان کسی تجربه داره؟چون من میخام از بانه بگیرم.سونی.هم اصله و هم 700 تومان ارزون تر.mosicr77؟؟؟:n27:نقل قول:
خیلی مخلصم فکر میکنم همین بود چون خودم هم فکر میکردم اولش شصد بود و آخرش هم پنجاه. راستی شما تا حالا 925 رو از نزدیک روشنش رو دیدین؟ چون قدیمیه من جایی روشنش رو ندیدم بعضیا میگن فول ال ای دی هست بعضیا میگن نه. تو نت هم چیز درست حسابی در این مورد پیدا نکردم. قیمت 55 اینچش خیلی غیر منطقی بالاست که میشه با اون قیمت 4K خرید ولی 46 اینچش حدود 4500 هست یکی از دوستام بین W800 و 925 بود 800 رو از نزدیک دیده بود ولی 925 رو نه میگفت نکنه 46 اینچش مثل 55 اینچش نباشه یا جنس دیگه ای باشه که 55 اینچش انقدر گرونه و شاید اونایی که تعریف میکنن 55 اینچش رو میگن. نظر شما چیه؟800 بهتره یا 46 اینچ 925؟ البته خود فروشنده ها میگن چون قدیمی شده و نایاب شده و بخاطر شکل پایه قیمتش با 46 اینقدر فرق داره که اینا هم خیلی دلایل بیخودی هستنقل قول:
خواهش میکنم داداشنقل قول:
والا 925 رو 2 سال پیش دیدم و باهاش کار کردم ولی واقعا کیفیت فوق العاده ای داشت و تنها led بود که رنگ مشکی رو مثل پلاسماهای زمان خودش مثل st30 یا vt30 نشون میداد
اون پایش هم واقعا شیک بود
من الان شنیدم اصلش یا کارکرد صفرش رو نمیشه پیدا کرد ولی اگه پیدا کردی شک نکن کیفیتش از 800 که هیچ از 900 هم بهتره
بودنش که تو سایتهای بانه ای هست البته 46 اینچش که پایه ریلی داره و میگن ساعت کارکردش رو چک میکنن (همین کافیه برای کارکرده نبودنش؟) از لحاظ اصل و غیر اصل نمیدونم واقعا غیر اصل هم داره یا نه یا از کجا میشه تشخیص دادنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
بنده ۴ میلیون می خواهم برای led هزینه کنم!اکثر تاپیکها را نیز خوانده ام و چند تا مدل هم انتخاب کردم ام!ولی برای اینکه باز از تجربیات شما دوستان استفاده کرده باشم،لطفا بفرمایید فقط از بین سامسونگ یا LG،با قیمت ۴ میلیون(نهایتا ۱۰۰ تومان دیگه هم میتوانم جور کنم!نهایتا!)،بهترین مدلی که می توانم بخرم را معرفی کنید تا با خیال راحت،خریدم را انجام دهم!فقط سامسونگ یا LG!(یک از دلایلم نیز به خاطر انتخاب این دو مارک،مشکل نداشتن با زیرنویس فارسی می باشد!منظورم وقتی روی فلش می زنیم و...!درسته؟مشکلی ندارند این دو مارک؟)
تشکر از دوستان
ساعت کارکردش صفر باشه اوکی هستنقل قول:
قضیه تقلبی بحس کیفیت درجه 2 قطعات هست که بازم فکر نمیکنم
ساخت مالزی باشه خوبه
نقل قول:
سامسونگ تصویر بهتری داره و الجی جنس بهتری
متاسفانه سامسونگ در یکی دو سال اخیر افت شدیدی رو توی محصولات صوتی و تصویریش داشته. (خرابی دستگاههاش زیادن)
ولی پشنهاد من از سامسونگ F6450 با گارانتی سام سرویس یا مدل F6400 بانه ای
در ال جی LA86000 گلدیرانی یا LA8600 بانه هستش
ولی اگه بخوای بیخیال اون زیر نویس فارسی بشی پیشنهاد نهایی من W804 سونی هستش:n01::n01::n01:
موفق باشی
دوستان محترم سلام
من قصد خرید یه LED 55 اینچ دارم و تصمیم گرفتم ال جی بگیرم اونم بانه ای تا 5 تومنم میتونم هزینه کنم
چی پیشنهاد میکنید?
البته این 2 مورد هست
55LA7400
55LA8600
و اینکه اگه شخص یا سایت معتبر و خوبی سراغ دارین واسه خرید از بانه لطفآ معرفی کنید
اگر تصویر براتون مهم تر از قابلیته w804 سونی رو پیشنهاد میکنمنقل قول:
بین این ۲ مدل LA8600 پیشنهاد میدم و اگر بتونی تا ۱ میلیون بیشتر هزینه کنی مدل LA9600 سایز ۵۵ پیشنهاد میدمنقل قول:
قیمت بانه ای تحویل تهران حدودا ۶۲۰۰۰۰۰ تومان هست
w804 فقط تصویر بهتری داره ؟
مثلآ چه قابلیتهایی نداره؟
میتونم هزینه کنم ولی 9600 فقط Full LED هست دیگه اگه اشتباه نکنم!!
در ضمن یه میزم میخواد با یه ر-س-ی-و-ر Full HD و یه Home Theater خب تا اینجا چقدر شد :n02:
میخوام با 5 یا 5.5 تمومش کنم میخوام بدونم بهترین انتخاب چیه
اگه فروشنده خوبم سراغ دارید معرفی کنید واسه مشهد میخوام :n06:
نقل قول:سلام.منم از مشهدم
قراره یکی از آشناها واسم از تهران بیاره.
مدل خاصی اگر مد نظر داری(بانه ای یا غیر بانه ای) میتونیم با هم بگیریم تا هزینه حمل کاهش و یا کلا تخفیف بگیریم!!!
جنس بانه ای رو میخواد از تهران بیاره؟نقل قول:
من دنبال یه جایی میگردم که جنس بانه ای رو تو مشهد داشته باشه
اگه پیدا نکنم مستقیم از بانه سفارش میدم
من پیدا نکردم.گیر آوردی به منم اطلاع بدهنقل قول:
اقایون اگه پیدا کردین به من هم پخ بدیننقل قول:
نقل قول:
من با ۲ تا فروشگاه کار کردم جفتشون مورد اطمینان قیمتاشونم خیلی خوبه
اگه از تهران خواستی بخری اینجا رو پشنهاد میدم بهت
اگه از بانه خواستی بخری اینجا رو پشنهاد میدم
در ضمن
۱- میز را حتما از شهر خودت بخر
۲- سینمای خانگی ال جی و سامسونگ بانه ای یا اصطلاحا بدون گارانتی نخر چون قیمت شون مناسب نیست و لی اگه سونی خواستی بخری، بخر چون اختلاف قیمت دارند.
من با Jetkharid صحبت کردم
از پشت تلفن که آدم خوبی به نظر میومد بنده خدا کلی هم وقت گذاشت
ولی گفت اگه عجله نداری فعلآ دست نگه دار تا هوا خوب بشه تو این هوا چون جنس کم میاد قیمتا میرن بالا
سلام دوستان
شیراز کجا میشه تی وی بدون گارانتی با قیمت بانه گیر آورد ؟
منم باهاشون صحبت کردم به نظر خیلی قابل اعتماد میان و قیمتهاشون هم مثل بانه درمیاد و شاید تو بعضی موارد حتی پایین تر. خیلی مودب و خوش برخورد و قابل احترام برخورد کردن و خیلی صادقانه خیلی چیزا رو توضیح دادن منکه اولین بار بود تو این زمینه با یه همچین کسایی برخورد کردم و در کل اگر قصد خرید داشته باشم اصلا از بانه خرید نمیکنم وقتی یه همچین موردی هستنقل قول:
بزا یه خرده هوا خوب شه میرم رو خطشون :n26:نقل قول:
دوستان اگه ممکنه بگین قیمت 40 اینچ f5000 و f5300 بدون گارانتیش چنده و اینکه ساخت کجا باید باشن ؟
ممنون
سلام
در سايت تكنولايف كه نماينده رسمي فروش سوني تلويزيون 42w670 رو با گارانتي بازرگاني ايران (2سال گارانتي) 2620000 تومان اعلام كرده براي فروش (كه مثلا تخفيف هم خورده)
در سايت سوني سنتر و سوني استار قيمت روي 2000000 تومان است با شرايط یکماه ضمانت تعویض و 24 ماه خدمات پشتیبانی
يعني تفاوت قيمت اين دو تا گارانتي با هم 600000 تومنه؟ يا جريان چيزه ديگه ايه ؟
سلام
دیجی کالا قیمت سامسونگ 55 f8880 رو 6/860/000 تومان زده ولی تو سایتای دیگه بالای 8 میلیونه
داستان چیه؟
ممکنه پایینتر هم بیاد؟
مدلهای تلویزیون معمولا در زمان ورود قیمت بالایی دارند که با گذشت چندین ماه و کاهش تقاضا، قیمت هاشون اندکی کمتر میشه.
حالا سامسونگ مثل هر سال این کاهش طبیعی قیمت ها رو به عنوان عیدانه در نظر گرفته. عیدانه ای که پولش رو از مشتری میگیره.
قبلا ال جی از سامسونگ ارزونتر بود ، چرا حالا گرونتر شده ؟
با این همه تخفیف بازم دارن کلاه میزارن سر مردم. سایت دیجیکالا ارزونتر از اینا میده
سونی اینجوری تخفیف خوب نداده واس عید؟