مطمئن باش که نداره... ولی توی یکی از سایتها نحوه نصی روی اونو توضیح داده.نقل قول:
Printable View
مطمئن باش که نداره... ولی توی یکی از سایتها نحوه نصی روی اونو توضیح داده.نقل قول:
سلام عزیز، مرسی خوبم.خیلی کم پیدایی.خبری ازت نیست.:10:نقل قول:
درایور ها رو که علیرضای عزیز زحمتش رو کشید.اما در مورد بلوتوث.به دلیل Security این مسئله بوجود میاد.برای من هم همین جوره.فکر کنم اگه Security های مربوط به این مسئله رو Disable مشکل حل بشه.من که خودم تا حالا کارم بهش نیفتاده و امتحان نکردم ،اما یه بار که از بلوتوث زیاد استفاده کردم بعد از حدود نیم ساعت قطع شد.:46:
سلام .نقل قول:
شما چرا با سریال زیر لپ تاپ ویندوز رو اکتیو نکردی ؟ !
مخلصیم .
نقل قول:
سلام
با سریال زیر لپتاپ که نمیشه اکتیو کرد! اون سریال زیر لپ تاپ برای نسخه Home هست ولی اینی که من نصب کردم Ultimate هست...
رامین :11:
دوستان محسن جان یه پیام برای ایسوس فرستادن در رابطه با همون مشکل مربعات زرد و آبی روی صفحه. توضیحات اون دوستمون هم که گفتن سه بار رفتن گارانتی اضافه شده بوده و جوابش این هستش:
Thank you for contacting ASUS Customer Service.
با تشکر از تماس شما با بخش سرویس مشتریان ASUS
For this issue, please first attach to an external display.
If the lines persist, please download and reinstall the VGA driver for a try. Here's the link
برای حل این مشکل ابتدا یک مانیتور خارجی به لپ تاپ خود متصل کنید. اگر مشکل همچنان پا بر جا بود، درایور کارت گرافیکی را از آدرس زیر دانلود کرده و دوباره نصب کنید که درایور کارت گرافیکی را امتحان کرده باشید.
کد:
If the external display works well, then there's something wrong with the LCD panel. Please contact our local service center or your reseller for help. Here's the contact information about ASUS global service centersکد:http://support.asus.com/download/download.aspx?model=N61Jq&f_name=VGA_ATI_Win7_64_z869210.zip&f_type=1&os=30
اگر مانیتور خارجی درست کار میکرد نیز معلوم است که پنل LCD شما مشکلی دارد که برای حل آن باید به نمایندگی های محلی ایسوس مراجعه کنید. در ادامه لینک اطلاعات تماس با بخش عمومی سرویس ASUS آمده است:
Since we don'tکد:http://support.asus.com/contact/contact.aspx?no=339&SLanguage=en-us
have authorized service center in Iran, I suggest you to contact the local service center for
help. Sorry for the inconvenience and thanks for your understanding!
با توجه به اینکه ما در ایران نمایندگی مجاز(تائید شده) نداریم من به شما پیشنهاد میکنم که با مراکز سرویس محلی خود تماس بگیرید. در مورد نبودن نمازندگی مجاز متاسفم و از درک شما تشکر می کنم.
If having any problems, please don't hesitate to contact us
اگر مشکلی داشتید از تماس گرفتن با ما خودداری نکنید.
Best Regards,
May
ASUS Customer Service Center
خب .... حالا مانیتور خارجی از کجا بیاریم تست کنیم ؟ نمایندگی مجاز هم که نداریم:31::41:
:11::11::11::11:
خب وصل می کنیم به HDTV یا یه مانیتور تا تست کنیم، این که مشکلی نیست!نقل قول:
خب .... حالا مانیتور خارجی از کجا بیاریم تست کنیم ؟ نمایندگی مجاز هم که نداریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من اون کار رو کردم وقتی کارت گرافیک رویmaximize battery life میزارم اصلا هنگ نمیکنه
یه سه چهر روز خوب بود اما وتی دوباره گذاشتم روی high performance دوباره هنگ شروع شد
از کارت گرافیکه یا...
برم گارانتی کاری میکنن یا نه
باهاش باید بسوزم و بسازم؟
والله نوشته Display و من فکر کردم چی ترجمه کنم همین جوری گفتم مانیتور. آخه خب ال سی دی هم یه نوع مانیتور هست دیگه. اصلا مانیتور به فارسی معنیش میشه نمایش دهنده یا نمایشگر. حالا هر چی دم دسته میشه ... حتی تلویزیون هم نمیدونم وصل میشه یا نه ولی اگه پورتش رو داشته باشه اون هم میشه.:31:نقل قول:
الان من نگرفتم منظورتون کدوم کاره. یعنی وصل کردین به یه وسیله ی دیگه و تصویر رو توی اون تماشا کردین مشکل داشته ؟؟ فکر کنم همین منظورتون بوده.نقل قول:
خب اگه من درست فهمیده باشم شما رو حالت باتری سیوینگ که اون Powerplay، کلاک کارت رو میبره رو 300 گذاشتی و مشکل نداشتی.
برخی دوستان هم که میگن با باتری کار میکنه و برق وصل نیست مشکلی نداره و به نوعی باز هم معلوم میشه که وقتی کلاک کارت رو 300 هست مشکل وجود نداره.
من باز هم یه بار دیگه پیشنهاد میکنم اون مساله ای رو ه گفتم تست کنید. یعنی تمام پاور پلن ها رو ویرایش کنید. تو بخش Power option تو کنترل پنل پیداشون میکنید. گزینه آخر همشون در مورد پاور پلی هست و من پیشنهادم اینه که بزارید روی حالت Maximum Battery Saving. بعد ببینید چی پیش میاد. پلن ها رو عوض بدل کنید، بازی اجرا کنید، مولتی مدیا همه جور فایل ام پی 4 و فلش و اینا تست کنید. خلاصه همه جور کار رو تست کنید که ببینید اون حالت میاد یا نه.
نتیجه این که اگه نیاد معلومه صد در صد کارت گرافیک مشکل داره یا مادربوردش نمیتونه ولتاژ لازم رو بده به کارت.
راه حل چیه ؟ خب اگه کارت گرافیک یا مادربورد باشه و بردین گارانتی همین مسائل رو کامل توضیح بدید بعید میدم کاری نکنن. ولی اگه نکردن دیگه باید بسوزیم و بسازیم و در واقع به جای کلاک 650 مگاهرتزی کارت از کلاک 300 مگاهرتزی اون استفاده کنیم که در واقع قدرتش رو بیش از نصف میکنه:41:.
در مورد اون گزینه های پاور آپشن اگه پیدا نکردین یا بد بیان کردم بفرمائید کامل بنویسم.
سلام آقا علیرضا
نظرت در مورد این مشکل من چیه ؟ خط های افقی روی صفحه که بیش تر توی CRT TV ها میدیدیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار دیگه هم گفتم اما کسی چیزی به نظرش نرسید
تو کلوپ اسوس هم گفتم اونجا هم گفتن درایور گرافیک رو آپدیت کن که چیزی حل نشد،مشکل اینجوریه که وقتی نور صفحه کم میشه،یعنی هرچی از 100% کمتر لرزش صفحه مشاهده میشه،البته خیلی با چشم مشخص نیست اما وقتی عکس میگیری از صفحه اینجوریه
و خیلی هم زود چشم رو خسته میکنه
میتونی خودت یه راه بهم بگی یا وسم یه نامه یزنی به اسوس ؟
ممنون از کمکت :11:
من وقتی این لپ تاپ رو گرفتم سیستم عامل نداشت خودم یک نسخه رایتی از ویندوز ultimate رو روش نصب کردم اما خود ویندوز به صورت خودکار اکتیو شد می خوام بپرسم در دفعات بعدی نصب هم این طور خواهد بود یا این فقط برای یک بار نصب کارایی داره ؟ الان حدود دو ماهه که ویندوز رو نصب کردم و تا الان هم فعاله و به طور مرتب آپدیت میشه در ضمن اگر میشه نحوه اسنفاده از سریال دستگاه برای فعال کردن ویندوز رو آموزش بدید
آیا گرافیک ati 5730 سنسور دما نداره و اگر داره چرا دمای گرافیک در نرم افزار hw monitor نشان داده نمیشه ؟
خب لابد ویندوزه از اینا بوده که دست کاری شده و خودش خودکار کرک هم میشه. بعد از نصب لابد یه تیکه از این صفحه سیاه ها که نوشته توش میاد اومده .... اونجا کرک انجام میشه. من یه دونه این جوری دارم. البته ببین این کرکش ممکنه در اثر آپدیت از کار بیافته ولی با استفاده از کرک دوباره اکتیو میشه. بچه ها صفحه قبلی در مورد نحوه ی دوباره کرک کردنش گفتن.:11:نقل قول:
N61j Family, K40 Series, K42
به نقل از وب سایت شرکت ویستا پخش رایانه ( الماس )
به تازگی روی بعضی از مدل های لپ تاپ از جمله اسوس به علت داشتن 2 کارت گرافیک که برای طول عمر باطری بیشتر طراحی شده اند مشکل تصویری دارد که این مشکل 100% با درایور صحیح حل می شود. مشکل به وجود امده در روی سری لپ تاپ هایی که تکنولوژی Optimus در آن ها طراحی شده وجود دارد از آن جمله. N61j Family, K40 Series, K42 برای حل این مشکل ابتدا می بایست Windows 7 Ultimate که از دست کاری نشدن آن اطمینان دارید را نصب کرده سپس ویندوز را در حالتی که 30 روز آزمایشی است رها کنید و از طریق Windows Update آنرا به روز نمایید تا تمامی درایور های آن نصب شود. سپس به داخل سایترفتهکد:www.intel.com
Support(Driver and Download)>Graphics>Laptop Graphic Controller >Intel Graphic HD
را انتخاب کرده و سپس ورژن ویندوز خود را انتخاب نموده سپس دانلود و نصب نمایید و سپس restart کنید. سپس به داخل سایترفته سپسNorth American را انتخاب نماییدکد:www.nvidia.com
Download Drivers>Product(GeForce)>GeForce 3XX Series(M) like 325M,310M,..>operation like windows 7 32bit or 64 Bit>English سپس دانلود کنید.
پوریا جان میگم این ایسوس هم هر چی میگی میگه درایور رو آپدیت کن. من از عکسی که گذاشتی چیز خاصی متوجه نشدم ... یعنی خط ها زیاد درست دیده نمیشننقل قول:
ولی جز آپدیت گرافیک من هم چیزی به ذهنم نمیرسه. نامه زدن به نظرم فایده نداره. باز هم میگم درایور دیگه. یا نهایتش میگم مشکل از ال سی دیه برین گارانتی و از این داستانها.:41:
فک کنم تو این عکس بهتر مشخص باشه
نظر خودت چیه ؟
پوریا جان الان که شما گفتین من رفتم با دوربین گوشیم تست کردم، برای منم مثل مال شماست، وقتی نور کم میشه اثرش بیشتر میشه، در کل فکر کنم چیز کاملا طبیعیی باشه برای ال سی دی ها. من که تا حالا هیچ مشکلی باهاش نداشتم مثل خستگی چشم و..
با تی وی خونه (پلاسما) هم امتحان کردم، اونم همینطور بود ولی خیلی کم.
حالا بقیه دوستان هم یه امتحانی بکنن خبر بدن خوب میشه.
آخه من LCD کامپیوتر و LCD TV رو تست کردم هیچ کدوم اینجوری نبود.در واقع ال سی دی نباید اینجوری باشه وگرنه میشه CRT !!!نقل قول:
من منظور شما رو متوجه نشده بودم پس. تو حالت عادی چشم انسان فرکانس بالای 50 هرتز رو تشخیص نمیده یا به سختی میده. این تلویزیون و اینا هم همه فرکانسشون بالای 50 هرتزه.نقل قول:
مثلا حتی پلی استیشن 2 فرکانس استاندارد اروپایی و آمریکاییش 50 و 60 هرتزه. بعد این واسه این هست که چشم ما نبینه. اما من منظور شما رو خوب درک نکرده بودم. شما وقتی با دوربین عکس بگیری قصه فرق فوکوله ها !!!!
من هم با دوربینم الان تست کردم همین جوریه. تو سی آر تی ها هم فرکانسش بره بالاتر مشکل کمتر میشه ولی همیشه هست. فکر نمیکنم غیر طبیعی باشه ولی مطمئن هم نیستم.
کلا این رو باید از بچه های سخت افزار سوال کنید ببینید عکس گرفتن از مانیتورها با فرکانسهای متفاوت نتیجش چیه.
یه چیز دیگه. من همین الان یه تست کردم دیدم ال سی دی هم همین جوری بود. فقط یه مقدار کم تر بود. یه جورایی فکر میکنم به زمان پاسخگویی وابسته باشه.
من رو رزولوشن 1360 در 768 میذارم خط ها از بالا میره پایین و رو 1368در 768 میزارم از پایین میره بالا. رو فرکانسهای دیگه هم تست کردم جهت مختلف در اومد. فرکانسش رو هم که نمیشه عوض کرد. تو ال سی دی داداشم هم فرکانس 60 و 62 و 58 و 72 و 75 داره و رو همش هم میاد.
تو اخبار تلویزیون هم دقت کرده باشی ترکیب فرکاسن دوربین فیمل برداری های مختلف با مانیتورهای مختلف نتایج مختلف میده.
کلا این قضیه چیز مهمی نیست اصلا. نگرانش نباش.:31::11:
علیرضا جان واقعا دستت درد نکنهنقل قول:
من در واقع پاور آپشن رو تست کردم بعدش از رو سایت آخرین گرافیکی که گرفته بودم رو نصب کردم و بعدش خیلی خوب بود یک هفته همینجوری خوب بود
دیروز که گذاشتمش روی high performance دوباره هنگ کرد
به نظرت دوباره ببرمش گارانتی
قطعه عوض می کنن یا یکی دیگه میدن اگه مشکلش حاد باشه یا اصلا جواب نمیدن:19::19::41:
خواهش می کنم. والله من پاور آشپن رو واسه این گفتم که به هر حال اگر بردی گارانتی و گوش ندادن و بهانه آوردن یا هر جنگولک بازی دیگه ای در آوردن تمام حالت های پاور رو دستی تنظیم کنی که کارت راه بیافته. البته فقط در مورد شما این روش جواب میده. آخه بقی دوستان شاید بخوان بازی کنن و گرافیک براشون مهم باشه. تو اتوکد و حتی سالیدورک و کتیا کارت گرافیک به اون صورت استفاده نمیشه. نهایتش یه مش سنگین بزنی که بخواد نتیجه ی تحلیل سیالاتی یا تنشی رو رنگی و سه بعدی رسم کنه فکر کنم مهم میشه. تازه اون هم نه اینکه کلا کار راه نیافته، خیر بلکه فقط واسه این مهم هست که وقتی دوربین رو میچرخونی بالاخره باید تصاویر پردازش بشه.نقل قول:
حالا شما به عنوان تیر خلاص ببر گارانتی بگو مشکل چیه. دقیقا توضیح بده که کارت گرافیک به نظر میاد مشکل داره و تو برنامه های تا حدی سنگین ناپایداری از خودش نشون میده. کارشناساشون تا این توضیحات رو بدی میفهمین چی میگی و اگه واقعا بخوان کاری کنن سریع اقدام میکنن ولی اگه نخوان خودشون رو میزنن به کوچه علی چپ و بهانه میارن که داغ کردینش و محیط گرم بوده و از این حرفا.
راستی یادم نیست دما رو هم پرسیدم یا نه. این دماش تو حالتی که خراب میشه چه طوره؟؟:11::11:
مال من که نشون میده. سنسور که حتما داره.با اورستی چیزی یه تست بزن. هاردور مانیتور هم ورژن های نهاییش رو تست کن شاید مال شما قدیمی بوده.:11:نقل قول:
راستش من زیاد وارد نیستم و برنامه ای رو ندارم که بتونم دما رو اندازه بگیرمنقل قول:
اما چیزی که هست به شدت فن شروع میکنه به کار و در یک لحظه خاص اتفاق م افته
واقعا الانم وقت اینکارارو ندارم که برم گارانتی ولی خوب چه کنم
این دستگاه بعدجوری برای ما شر شد
باسلام به همه دوستان
راستیتش من امروز با سایت شما آشنا شدم و میخوام یه لپ تاپ عالی بخرم حدود قیمت تا سقف1800000و دیروز با یکی از اساتید مشورت میکردم که ایسوز رو معرفی کرد و خودم به شخصه روی F127 وایو نظر داشتم حال از شما دوستان عزیز تقاضادارم راهنماییم کنید که:
1.واقعا دور از تعصباتی که شما تو حرفاتون دارید وایو بهتره یا ایسوز؟
2.با این پول بهترین ایوسوز کدوم ؟
3.بهترین موقع خرید کی هست؟
باز هم متشکرم
با این برنامه میتونی دمای قسمت های مختلف لپتاپ رو ببینی.نقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5377355&postcount=1971
سلام دوستان
کسی میتونه در مورد نصب tv tuner لپ تاپ های asus منو راهنمایی کنه؟ تا اونجایی که میدونم با مدیا سنتر باید جواب بده .
کسی تاحالا استفاده کرده؟
آیا واقعا در شهرهایی که سیستم دیجیتال زمین به زمین راه اندازی شده سیگنال میده؟
تیونر جزء وسایل آپشنال باید باشه و رو مال من که نداره. جاش البته هست ولی خب خالیه دیگه. اگه داشته باشه آره با مدیا سنتر یا بلیز دی وی دی و یا حتی وی ال سی و نرو میشه جواب گرفت. البته همه مدلها رو ممکنه نشه با هر نرم افزاری درست باز کرد و استفاده کرد.:11:نقل قول:
ببینید من کلا یه چیزی بگم .... ایسوس الان تو زمینه مادربورد و کارت گرافیک خیلی قی کار کرده و مادربوردهای ماکسیموسی که میزنه یا مثلا کارت گرافیک ARES این مساله رو ثابت میکنه. نیازی به تعریف تمجید نداره. البته قیمت قطعاتش خب بالاست.نقل قول:
سونی هم تو لوازم معمولی خوب کار کرده. سونی یه جورایی تو خیلی بخش ها تخصصی وارد نشده. یعنی مانیتور میزنه ولی بهتر از اون رو سامسونگ و شارپ و چه میدونم شکرتای دیگه هم میزنن. یا دوربین های خوبی داره ولی رده ی اول مال کنون و نیکون هست. تو ایران اسم خوبی در کرده و مردم فکر میکنن لپ تاپهای خوبی هم داره.
اما مساله اینه که با قیمت مساوی میتونی محصولات بهتری از ایسوس تهیه کنی.
خرید لپ تاپ رو واسه دو ما یا سه ماه دیگه بررسی کن. الان سری بعدی پردازنده های اینتل و انویدیا و حتی ای ام دی تو راهه و اصلا درست نیست مدلهای فعلی رو بخری. سه ما دیگه بررسی کن ببین روند قیمت چه طور بوده و اگه دیدی مناسبه تازه تحقیق کن ببین فلان مدل سونی و فلان مدل ایسوس کدومشون بهتر هستش.:11::11:
به خاطر اطلاعات مفیدت خیلی ممنون فقط یه سوال میشه کمی در مورد این نوع پردازنده ها توضیح بدین و بگین تا کی این نسل جدید خواهد آمد؟تا عید وایستم خوبه؟؟و اینکه با چه قیمتی عرضه خواهد شد با این پول میشه اونا رو خرید؟نقل قول:
باز هم ممنون
لیست کامل و سرعت و مشخصاتشون رو گذاشتم تو سایت و لینکش هم تو پروفایلم هست. امروز تو تامزهاردور دیدم نوشته که الان تو بازار هم وارد شده.نقل قول:
مثلا جالبه ایسر از APU های فوق العاده کم مصرف ای ام دی یه مدل تولید کرده بود که مصرف پردازنده کلا 10 وات بود!!
تو ایران کی میاد و همچنین تو لپ تاپها کی میاد رو دقیق نمیدونم ولی چیزی که مشخصه قیمت نسل قبلی افت پیدا میکنه و نسل جدید با مصرف کمتر و سرعت بالاتر به بازار میاد.
انودیا هم سری 500 رو برای لپ تاپها عرضه کرده فکر کنم نهایت یه ماه دیگه ایسر اولین نمونه لپ تاپ با پردازنده ی Sandy Bridge و گرافیک 540M به بازار میفرسته و لابد دو ماه دیگه تو ایران هم اومده. حالا اینها یه طرف و جواب احتمالا دندان شکن ای ام دی هم یه طرف. به نظر میاد چیزای خوبی واسه گفتن داشته باشه و قیمتاش هم خوب تر از خوب باشه.:31:
الان چهار هسته ای سری Core i7 حدود 45 وات مصرف میکنه و نسل بعدی همین Core i7 که معماری پل شنی یا Sandy Bridge داره حدود 35 وات. این 10 وات کمتر خودش خیلیه.
:11::11::11:
علیرضا جان ایشالا که جاش پر بشه:11: من فکر کردم چون درایور tv tuner روی لپ تاپ n61jv هست شاید بشه ازش استفاده کرد ولی مثل اینکه جای خالی رو خودمون باید پر کنیم.:8:نقل قول:
اتفاقا مدل n61jq هم درایور Yuan TV Tuner Driver رو میدارد . اما یکی میشه بگه این چیه؟
من الان نگاه کردم دیدم دو تا فولدر داره. قبلا هم دیده بودم ولی دقت نکردم اسمش چی بوده. من سوالتون رو متوجه نشدم. خب درایوره ویندوز 32 و 64 بیتی سون رو به عنوان مثال میشه واسه شناسایی شدن و استفاده از تیونر داخلی لپ تاپ نصب کرد دیگه. حالا که نداره ولی اگه داشت این رو نصب میکردیم و بعد با نرم افزارهای مختلف مثلا Nero تلویزیون دیجیتال رو دریافت میکردیم. حالا من دقیق نفهمیدم منظورتون چیه. شاید میگین این تیونر رو از کجا بیاریم؟؟ خب این رو نمیدونم میشه گیر آورد یا نه ولی من یه تیونر با کارک الکی دل خریدم و با یو اس بی وصل میشه. قیمت همه مدلهای خوب و بدش بین 20 تا 30 باید باشه. فکر کنم همش هم چینی مینی باشه. اگه لازم دارین از اونا بگیرین البته اگه شرکتای وارد کننده این Yuan رو نداشتن.:11::11:نقل قول:
از راهنماییت ممنون اما باز هم دمای گرافیک رو مونیتور نمیکنه :41:نقل قول:
این رو تست کن بد نیست ولی کارش تخصصی فقط گرافیکه:نقل قول:
GPU-Z
یا Tech Power Up GPU-Z. رایگانه و حجمش هم 500 کیلو باید باشه. آخرین نسخه ای که دارم 0.4.9 هستش.
خواهش میکنم.نقل قول:
یعنی برای شما این قسمتی که ضربدر زدم رو نشون نمیده؟
آره دقیقا همین یکدونه آیتم رو نداره بقیه رو دارهنقل قول:
دوستان من دارم یه سری تحقیقات در مورد مدل های ای سوز انجام میدم و می خواستم بدونم که بهترین مدل های ای سوز کدوماست و اینکه اگر شما بخواهید 3از بهترین(قدرتمند تو تمام زمینه ها + زیبایی + وزن) مدل های ای سوز رو با توجه به قیمت(نهایتا 1800)انتخاب کنید، کدام رو پیشنهاد میکنید.
متشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه تعصب خاصی روی ایسوز ندارید پیشنهاد میکنم dell xps 15 رو بگیرید. قیمتش مناسبه و امکاناتش عالیهنقل قول:
نه اصلا تعصب خاصی نیست من تازه با ایسوز آشنا شدم ولی بنده از لپتاپ های دل نارضایتی مخصوصا از عمر باتری زیاد شنیدم و حالا نمیدونم،اگه شما دارید ممکن کمی بیشتر توضیح بدین؟اگر از نظر مدیران اشکال نداره واگر نه موافقید یه تاپیک راجع به مقایسه بهترین برند ها ایجاد کنیم و به بحث بپردازیم؟(در صورت ایجاد آدرسش بگید که واقع مفید میباشد.)
باتشکر
اگر امکان خرید از کشورهای اروپایی یا آمریکا رو داری یعنی اون طرف یه آشنای وارد به کامپیوتر داری انتخاب برندdell کار عاقلانه ایه چون کیفیت ساخت محصولات موجود بازار اون کشورها با این جا زمین تا آسمان فرق داره من این موضوع رو در مورد لپ تاپ اقوام به عینه دیدمنقل قول:
اگر سری لتیتود به کارت بیاد خرید از اروپا واقعا به صرفه ست البته اگربتونی با قیافه زمختش کنار بیاینقل قول: