کسی میدونه این برنامه کارش چیه... چطور میشه ازش استفاده کرد...؟
کد:http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=android&action=show&psys=&f_id=2291
کسی میدونه این برنامه کارش چیه... چطور میشه ازش استفاده کرد...؟
کد:http://download.pandaapp.com/?app=soft&controller=android&action=show&psys=&f_id=2291
اینم صفحش samoled است؟؟نقل قول:
سلامنقل قول:
دوست عزیز این گوشی چینیه:31:
اصلش هم تو این صفحه برو مشخصاتشو بخون ولی صفحش TFT هست:46:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=467228
ببخشید مشکل سه دکمه چیه؟بریک شدن چیه؟ممنون اگه کامل توضیح بدین
به هر شكل فكر مي كنم قراره يه نسخه ي ميني از گالكسي اس بياد
نظرتون راجع به این چی میتونه باشه...؟:31:
یکمی زیادی قطر گوشی زیاد میشه...:13:کد:http://www.dhgate.com/cover-for-samsung-i9000-galaxy-s-3500mah/p-ff8080812ba98c2b012babff35267e45.html
خب دوستان 3روزه دارم رام ورژن7 اسپایک رو تست میکنم!
عالیه. اما کیبردهای بشدت بدردنخور استفاده شده توی رام که میتونید smart keyboard pro رو نصب کنید
سوپریوزر استفاده شده ورژنش قدیمیه و کرنل بسیار مزخرفی روی رام هست! استفاده از آخرین ورژن کرنل speedmod رو توصیه میکنم که خودش سوپریوزر رو آپدیت میکنه.
فایل منیجر پیشفرض هم ناکارآمد هست و روت اکسپلورر که در ورژن6 استفاده شده بود بهتره که خودتون میتونید root explorer رو دانلود و نصب کنید!
درکل دوستان اگه لازم دیدن توی تاپیک رام معرفیش کنم.
بنچمارکم بدون لگ فیکس شد 1550 و با لگ فیکس شد 2107
درکل رام خوب و پایداریه.
---------- Post added at 08:53 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------
آها! من امروز در باتری آلومینیومی برای گوشی دیدم بسیار زیبا بود. فروشنده میگفت 97تومن که گفتم بیـ**ـخ : دی
اگه قیمتش پایینتر بود خوب بود چون واقعن سبک بودن گوشی داره اذیتم میکنه!
یکم بیشتر میگی؟چه شکلی هست؟نقل قول:
نقل قول:
یکی جواب میده؟
سلام
چندتا سوال در مورد آندروید و گالاکسی اس دارم:
1)سیستم عامل آندروید قابلیت نصب برنامه های کرک شده رو داره؟برنامه هاش راحت گیر میاد؟
2)گالاکسی اس مدل آواتار داره ؟اگه جواب مثبته با گالاکسی اس عادی چه فرقی داره؟
3)از دوستانی که گالاکسی اس دارند از میزان نگه داشتن باتری آن راضی هستن؟(حدودا چند ساعت برا استفاده از برنامه ها؟)
4)قابلیت آپدیت سیستم عامل2.2 به 2.3 در ایران هست؟
5)کیفیت صدای گوشی(گالاکسی اس)در بخش موزیک چطور است؟(به خصوص پخش از طریق هندزفری)
6)کیفیت دوربین هنگام عکس و فیلمبرداری توی شب و روز چطوره؟
با تشکر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
1. اره الان تقریبا تو برنامه و بازی با آيفون برابری میکنه{منظورم IOS هست} خیالت راحت الان من ۱۸ صفحه برنامه و بازی دارم:18:
۲.نمیدونم
۳.اول بستگی به رم نوع لگفیکس مودم گوشی و.... گوشی داره من بارم JPJPG اگه استفاده کم باشد ۲ روز و اگه استفاده در حد چند تا آهنگ گوش دادن و چند بازی باشه روزی یک بار{البته بگم بازی های HD خیلی مصرف باطریشون بالاست }و کلا متیتونم بگم ۱۰۰ درصد رو در سه ساعت میونی به ۳۰ برسونی
4.بله این قابلیت از سوی سامسونگ تایید شده و قبل از عید آندروید ۲.۳ خواهیم داشت{من به ۳ هم اومیدوارم:31:}
5.در اسپیکر گوشی صدا خوبه راضیت میکنه و در هنصفیری بهترینه الان یه برنامه وجود داره که با ریختن اون و خریدن یه هنصفیری توپ میشه گفت گوش کرکنه {حرف نداره}
6.فیلمبرداری که HD هست و در روز عالیه و عکس برداری هم خیلی خوبه البته در روز
درشب هم به دلیل نبودش فلش نباید ازش انتظاری داشته باشی
بخر با من اگه بد بود:11::31:
دوست من خیلی ممنون که جواب دادی بسیار عالی و کامل بودنقل قول:
براي اينكه از جي پي اس گوشي استفاده كنم بايد چيكار كنم؟
بايد نقشه بريزم؟ برنامه بريزم؟
سلام توروخدا زود کمک کنید من unlock patternام رو چندین بار از روی مرض اشتباه زدم حالا ازم اکانت گوگلمو میخاد اما هم اکانتو فراموش کردم هم پسووردو البته یه کوچولوشو یادم نمیاد هر کار میکنم حالا چه خاکی بر سر کنم؟
آقا داشتن نسخه ی Giorgio Armani مشکلاتی داره؟
اصلا غیر از دیزاین تفاوتی دارند؟
قیمتش چطوریاس؟
کلا پیشنهاد میشه یا نه؟
سلام دوستان/
من میخوام واسه یکی از دذوستان گالاکسی بگیرم/
قیمت بدون گارنتیش چنده؟
قیمت با گارانتی مایکروتل چنده؟
واسه خرید به چه نکاتی باید توجه کنم؟؟
کی از سوی سامسونگ تایید شده؟!! میشه منبعت رو بگی؟نقل قول:
فعلا خبری از 2.3 رسمی از سامسونگ برای گالاکسی اس نیست و به نظر هم نمیرسه که فعلا بیاد.
من هم شنیدم که تایید شده و به این نسخه اپدیت میشه...نقل قول:
کی از سوی سامسونگ تایید شده؟!! میشه منبعت رو بگی؟
یه مدته بچه ها حسابی ما رو تحویل میگیرن و شرمندمون میکنن.نقل قول:
اون از اون تاپیک مقایسه ی ریلیز نشده ها اینم از اینجا!
دمتون گرم.
سلام
قابل توجه دوستان COD باز عزیز !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=468049[/HTML]
فکر کنم سوالم اشتباه بود!نقل قول:
اول باید میپرسیدم کسی نسخه ی Giorgio Armani رو گرفته یا نه!
دستت درد نکنه.
شرمنده من متوجه نشدم کدوم سوالم رو جواب دادی!
نقل قول:
این یازی فوق العادست...دوستان حتما نصب کنن...
از مزایای این گوشي در مقایسه با گالکسی اس میشه به کیفیت ساخت عالیش و باتری 1650 میلی آمپریش و فوكوس در هنگام ضبط فيلم اشاره کرد. اما این گوشی هم مثل گالکسی اس (آی 9000) فلش نداره و کلید شاتر هم برای دوربین نداره. ساپورت کامل از فایل های مولتی مدیا انجام میده اما قیمتش هم خیلی بالاست. حتی از نکسوس اس هم گرونتره. از دیگر ضعفهاش میشه به نداشتن رادیو اشاره کرد و کیفیت متوسط صداش. کیفیت صفحه نمایشش هم تا حدی بهتر از آی 9000 هست حد اقل تصاویر این چنین نشون میدهند. از نکات قابل توجه در این گوشی استفاده از فونت آرمانی در فونتهای گوشی هست. همانند گالکسی اس با هدفون صدایی فوق العاده به شما میده. در سایر موارد همانند آی 9000 تقریبا. ضمنا روی این گوشی نرم افزار محبوب layer reality browser از قبل نصب شده.نقل قول:
این بازی واسه ویو هم هست دوستمون راست میگه بازی بسیار زیباییه...نقل قول:
نقل قول:
سلام
اون ورژن 1 هست که برای ویو هست ! ... این نسخه دومشه ! برای ویو نیومده هنوز ! ولی در آینده حدس میزنم که بیاد چون همونطور که گفتم ( تویه تاپیک بادا ) بازی های آندروید بعد از چند وقت واسه بادا هم میان!
خوش باشی !
حدود قیمتش رو هم میدونین؟نقل قول:
LG Optimus 2X Weather Widget
واقعا زیباست از دستش ندید
لینک دانلود ورژن ترنسپرنت
لینک دانلود ورژن ارجینالکد:http://www.mediafire.com/?sdggm1j8dl5qfy8
پیشنهاد من ورژن ترنسپرنت هستکد:http://www.mediafire.com/?fcxop69bpx1dx3k
.
اینک مستقیم ورژن ترنسپرنت
http://uploadorb.com/wa2q3ls1i00l
دوستان قراره فردا بریم بخریم/ممنون میشم راهنماییم کنید/احتمالا با گارنتی پارس مایکروتل بگیرم//قیمتی رو که دارید هم بدید //16گیگنقل قول:
ممنون
بچه ها اگه بخوام جي پي اس گوشيمو راه بندازم بايد چيكار كنم؟
اگه ميشه راهنمائي كنيد
بلاخره بعد از ماهها(!) تحقیق و تفحص و اینا دیروز گالاکسی خریدم!
8 گیگ ... بدون گارانتی ... 643 تومن
کیف سامسونگ 10 تومن ... مموری توشیبا اصل 40 تومن
632 کمترین قیمتی بود که داشتن که خب همش باز شده بود ولی این یکی که من گرفتم آک سامسونگ بود !!!
و دیدم ارزششو داره که 10...11 تومن بیشتر بدم...
عیب 3دکمه نداشت..gps و gprs هم خوب کار میکنه... wifi هم کانکت شد و کار کرد...
--- فقط یه مشکل کوچیک دارم که تواسمس و اینترنت حروف فارسی جداجدا نشون داده میشه...
گوشی رو هنوز روت نکردم...
آندوروید 2.2
رام : I9000XXJPP
چه کار کنم که درست بشه؟
....................
یه ؟ دیگه : تو قسمت kernal version نوشته : root @ SE-S603#1
این یعنی گوشی روت شده یا این قسمت ربطی به روت یا آنروت گوشی نداره؟
فکر نمیکنم بتونی با گارانتی گیر بیاری...من که تو مشهد هرچی گشتم نبود...نمایندگیش هم میگفت تا حدود یک ماه دیگه با گارانتی وارد نمیشه....نقل قول:
مورد دیگه اینکه سه هفته پشت سر هم رفتم بازار...هر هفته از هفته قبل گوشی کمیاب تر و گرونتر شده بود !!!
و من هم تو هفته سوم خریدم !!!
مبارکه.نقل قول:
یه سرچ بکن تو فرومهای همسایه آموزشهای کاملش رو پیدا میکنی.
اگه رام زسمی بخوای بریزی FROYO 2.2 JPJPG مخصوص خاور میانه هست.
2.2.1 کاستوم که تازه فارسی شده هم میتونی نصب کنی.
شرمنده کامل توضیح نمیدم چون مفصله.یه سرچ کوچیک کنی راحت پیدا میکنی.
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
در مورد سوال دومت هم اگه تو برنامه هات ایکونی به اسم SUPER USER داشته باشی روت شده.اگه نه اون نوشته ها معنی روت شدن نمیده.
پائین ترین قیمت در اهواز 610 تا 620
و رنگ سفیدش رو دیدم که واقعا قشنگ بود
دوستان کسی مبدل usb to hdmi واسه گلکسی خریده؟کار میکنه؟آخه شنیدم رو گلکسی جواب نمیده....
نه آخه هنوز وارد نشده مثل نکسوز اس که هنوز تو ایران قیمت گذاری درست حسابی نشدهنقل قول:
البته من براش یه تاپیک زدم از اونجا دنبال کنین بهتره :»
من هر دو تا ورژن رو دانلود کردم اما این پیغام رو میده:نقل قول:
parse error:
there is a problem parsing the package
دوستان برن pes 2011 رو بازی کنند.... من الان دارم دانلودش میکنم....
قیمت رفته بالا یا سرتون کلاه رفته ؟ : دینقل قول:
چون من 16 بدون گارانتی چندوقت پیش دیدم 660
کیف مگه تو جعبه نبود؟ جعبه آبی بود یا سیاه؟
8گیگ 580 هست ها!
3دکمه دیگه اهمیتی نداره راههای رفعش اومده! اما اینکه میگید gps سالمه! توی چه زمانی روی ماهواره ها فیکس میکرد و چنتا ماهواره رو پیدا میکرد؟
رامتون از فارسی ساپورت نمیکنه. اگه رام رسمی میخواید JPJPG و اگه کاستوم میخواید Spike Speedy Edition v7.0 رو نصب کنید.
...............
نمیدونم!سفیدش هم اومد؟ Samsung چندوقت پیش توییت کرده بود که فقط توی کره و ژاپ و اسپانیا و انگلیس و ایالات متحده این رنگ رو پخش میکنه!نقل قول:
نکسس بخاطر نخورد مموری از گلکسی هم ارزونتره.نقل قول:
طبق گفته gsmarena
اول صفحه نمایش Wave بعد Galaxy S بعد iPhone 4
و در رتبه های بعدی نکسس اس و I9010 قرار دارند.
هرچقدر هم که اشتباه بزنید هردفعه 40ثانیه قفل میشه و بعدش اجازه میده دوباره بزنید.نقل قول:
اما اگر قصدتون فضولی توی گوشی دیگران هست باید بگم هیچ جوری امکان نداره! باید گوشی رو از طریق دانلودینگ با یه رام رسمی فلش بزنید
حدود 2ماه پیش Samfirmwares که یه شرکت نروژی هست که ارائه رامهای آفیشال سامسونگ رو برعهده داره توی سایت خودش اعلام کرد این مطلب رو.نقل قول: