از من هم مثل شما تا چند روز پیش با یوزر و پسورد قدیمی وارد پنل جدید می شدم ولی الان نمی شه!!!:41:نقل قول:
Printable View
از من هم مثل شما تا چند روز پیش با یوزر و پسورد قدیمی وارد پنل جدید می شدم ولی الان نمی شه!!!:41:نقل قول:
بچه ها به گیرنده های خود دست نزنید اشکال از سایته.یه بار وصله، یه بار قعطه .
این نجات دهنده یکی از این مخابراتیاست خوب آمار دستشه کی وصل میشه.دفعه قبل که وصل شد اومد اعلام کرد.
نجات دهنده جان، اگه وصل شد بازم بیا بگو.
ببین به چه روزی افتادیم، چی داشتیم چی شد.من اینترنتم شده یه ساعت adsl یه ساعت دیال آپ.
كسي ميدونه شماره شركت داده نگار چنده ؟؟
من وحشتناک شاکیم
یه مشتری داشتم اینتر نت میخواست براش از روی سایت ثبت نام کردم (چی بگم بعد از 3 ساعت انتظار لود شدن فرمهای ثبت نام-خدا لعنتشون کنه این قدر بی سوادن)
بعد از اون سه ساعت کوفتی تا یه هفته میشد وارد پنل شد و اوضاع رو چک کرد الان 4 روزه اصلا یوزر و پس کار نمیکنه
امروز هم اصلا وارد نمیشه(خدا لعنشون کنه)
دیگه داره حالم به هم میخوره(یه عمره دارم از صبا اینتر نت میگیرم برای کل مشتریهام این قدر مشکل نداشتم که واسه این یکی ازن قدر مشکل دارم دیگه داره میزنه بالا اور دوز شده اعصابم(خدا لعنشون کنه)
حیف نون
یه سری آدم بی شواد بی عرضه آقازاده پر رو پارتی کلفت ریختن تو این مخابرات
خدا وکیلی به یوز ر های همین تاپیک فروم خودمون هم میدادن خدایی خیلی بهتر از این بی سوادها درش میآوردیم
خدا لعنتتون کنه
ایشا الله امام زمون بیاد با اون شمشیرش همتون روووووو........
ای گفتی رفیق نصفشون به گاگول گفتند زکی
خدایی من خودم کارم وب و کامپیوتره پایان نامه من یه فرم تو پی اچ پی بود من حاضرم سه چهار روز براشون کار کنم از این وضعیت در بیان خدایی افتضاح افتضاح افتضاح
اینا به خر گفتن زکی
واقعا خجالت داره قطعی سایت اون هم این همه ساعت
مسخره است
الان همه دارن وب 2 می نویسن با ایجاکس شما هنوز تو یه طراحی ساده و لاگین و کوکی و سیجن موندید
واقعا شرم آوره
آخه مگه چیه خدایی خجالت آوره دوستان شما وب کار نکردید ولی اصلا کاری که اینها دارن تو وب میکنن خجالت آوره اسفناکه
چی بگم دارم آور دوز میکنم از شدت خشم
این پنلشون هر روز خرابه.حالا که خودمون می خوایم پول تو کیسشون کنیم، اینا نمی خواند.
دوستان سلام
بعد از چند روز که از سفر اومدیم خوشحال رفتیم گفتیم حالا حتما میشه شارژ کنیم و اینترنتمون وصل بشه رفتیم دیدیم اصلا سایتش برا شارژ باز نمیشه
اینا دیگه شورشو در آوردن من از همه جور شرکتی اینترنت گرفتم تا حالا اینجوریشو دیگه ندیدم آخه بگو بابا تو که بلد نیستی یه سایتو درست کردنی چه به اینترنت ارائه کردن
.......
اصلا ولش کن انقدر اعصابم داغونه که...............
برن خجالت بکشن
شرم کنن
حیا کنن
اینتر نت و رها کنن
نمیتونی پنل رو بده بقیه شرکتها چرا اختصاصی خودت میکنی
چرا نمیزاری بقیه این شماره های جدید پال سیتون رو رانژه کنن
خدایی اگه این شماره مشتریم رو یه شرکت دیگه ساپورت میکرد عمرا میومدم سراغ این مخابرات
اصلا نگران نباشید بزودی منجی اینترنت با نام مستعار نجات دهنده میادو همه رو خوشحال میکنه که سامانه درسته کی می گه خرابه؟؟؟ و یه عالمه خبرایه خوشحال کننده برامون میاره و از شاهکارها و مزیتهای اینترنت مخابرات میگه که در هیچ نقطه ای از دنیا نمی تونید نمونه اونو پیدا کنید. نجات دهنده عزیز ما همگی بی صبرانه منتظر ظهورت هستیم که گرفتاریهای ما فقط با ظهور تو حل میشه.
نقل قول:
با سلام بر عزیزان دل.:31:
اگه دیگه تیکه بندازین دیگه نمیام گفته باشم.....:20:
قابل توجه همه دوستان عزیزم . آقاجان گفتن فعلا مشکل داره ولی در تکاپو اند حلش کنند انشاء ا..
تا پایان هفته فکر نکنم حل بشه :31::31::31::31::31::31::31::31::31:.
(((((((((((((((((((((((( شاید آن هفته بیاید شاید . ))))))))))))))))))))))))))))))
بچهها قبضتون اومد؟
نه واسه شما اومده؟ چند صد هزار؟:31:نقل قول:
به صدهزار نرسیده خوشبختانه :)نقل قول:
ولی نمیدونم کجاش این خدمات اینترنتی رو لحاظ کرده. زیر ثبت در 118 و سایر خدمات نوشته 15000 تومن. ماشالا پنلشون خیلی عالی کار میکنه نمیدونم این دقیقا چیطوری حساب میشه و برا چند گیگه و این 12+4+2 گیگی که خودشون به میلِ خودشون شارژ کردن قراره بعدا چه طوری حساب شه.
جدیدا سرعتشون هم که داغونتر شده. یه جیمیل میخواد باز کنه انگار پکت ده بار دورِ زمین میچرخه و برمیگرده، خرها
خر هانقل قول:
اسم قشنگیه
از این به بعد به مخابرات اصفهان بگیم خرها
ای ول اسم
امان از دست این خرها
نمیدونم کی پنل خرکیشون باز میشه
هی قول خروار میدن اما هیچ خری پیدا نمیشه توضیح خرکی بده یا عذرخرکی بخواد یا خرکی درستش کنه
امان از دست این خرها
داره حالم از این خر تو خر به هم میخوره لعنت به شما خر ها
من فقط منتظرم یه شرکت دیگه غیر از مخابرات روی فیبر نوری adsl بده. بعد خداحافظ مخابرات ،
خدا حافظ نجات دهنده.:thumbsdow
من از این حرص میخورم که هر کی میفهمه اینترنت مخابرات گیگی 2500ئه میگه وااای خوش به حالتون سرعتتون چقدره؟ مال ما که اینقدره، تازه اله بله...خوش به حالتون... خجستهها نمیدونند سر و کله زدن با 2030 و سرعتِ مزخرف و قطعی و پنلِ بیخود یعنی چی.نقل قول:
واقعا فکر کردی مخابرات میذاره ایدیاسال رو فیبر نوری از انحصار خودش خارج شه؟نقل قول:
نقل قول:
تو شمارتو به من بده:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: بعد هرجا میخوای برو دوشیزه 15 ساله
خاک بر شون اینترنت من که 4 روز قطع بود.فقط بلدند تبلیغ کنند که اینترنت خوب وبا کیفیت را از مخابرات بگیرید.بهترین پشتیبانی 2030!!!!!!!!!!!!!!!!!!:2: :2:.
حالم بهم خورد.یه مشت گاگول اونجا نشستند و دری وری تحویل مردم میدند.
شنیدم سرعت ssl یا https رو محدود کردند(کلا از بالا) اگر که با https باز میکنید میتونید بزنید با http باز بشهنقل قول:
اگرچه واسه خودم با هیچ کدوم باز نشد:19:
راه دیگه ای هم هست که از طریق outlook ایمیل ها رو باز کنی یا ایمیل بفرستی
بعید میدونم بیاد اما اگه توی منطقتون وایمکس بیاد بهترهنقل قول:
روی اتوبوس واحد هم تبلیغشون رو دیدم!!نقل قول:
خاک بر شون اینترنت من که 4 روز قطع بود.فقط بلدند تبلیغ کنند که اینترنت خوب وبا کیفیت را از مخابرات بگیرید.بهترین پشتیبانی 2030!!!!
پنل الان کار میکنهکد:http://2030.tce.ir
این پنلشون دوباره باز نمیشه یا نمیاد میگه امکان ارتباط با سرویس دهنده وجود نداره
ای ول نمیدونستم جی میل رو هم میشه با اوت لوک چک کرد حال دادینقل قول:
وایمکس رو برو بچ اصلا و به هیچ عنوان برای خونوادهایی که خانم بار دار دارن توصیه نکنین یا بچههای زیر 2 سال مودمهای ارزون زیر 150 هزار تومنیش بسیار بد و مضر هست تو همین سایت هست بخونید و نگیرید
این خر ها فکر کردن دارن رب گوجه میفروشن روی اتوبوس تبلیغ میکنن (چه قدر خرند اینا)
ای ول آدرس این یکی رو نداشتم بدون 2030 رو داشتم این رو نه
فکر کن اینا رو بلد نباشم. ولی مگر مرض دارم http باز کنم همین یه سر انگشت سکیوریتی هم از دست بدم. بهتر از اوتلوک هم تاندربرده.نقل قول:
سرعت هم در اون حد افت نکرده که من حرفشو میزنم ولی خب حق اینه که من غرم رو بزنم :)
الان بعد از یک هفته هنوز هم که هنوزه نتونستم وارد پنلم بشم
زنگ زدم کلی فحش دادم یارو گفت صداتون ضبط میشه
گفتم میشه که بشه
بیاید این جا رو بخونید همه دارن فحشتون میدن یارو داشت می مرد اون قدر حال داد
زنگ بزنید فحششون بدید میشینن گوش میدن دلتون خنک میشه
های دلم خنک شد
به اندازه همه این یه هفته که هی رفتم و نتونستم وارد پنلم بشم بهشون بدو بیراه گفتم اون بیچاره همهیچی نگفت
من همین جا ازتون برای همیشه خدافظی میکنم فردا میان با چشم بسته میگیرن میبرنم دیگه هم خبری از من پیدا نخواهد شد
خدا وکیلی ببین برای یه خط ای دی اس ال مشتری باید چه نکبتی بکشه شرم داره
خجالت میکشم تو این مملکت زندگی میکنم
البته ایران رو دوست دارم با ندا (خدایی من اینترنتم ندا گستره دارم حال میکنم شب دانلود میکن 4 گیگ تا صبح حالی به هولی چندین وقته به مشتری هام فقط ندا میدم همه هم راضی این یکی نشد مجبور شدم بیام ندا )
نجات دهنده بیا و همه این حرف و حدیث ها رو با یه تکذیب زیبا پایان بده :42::42:
نجات دهنده بیا فقط به یهسوال من جواب بده چرا نمیشه وارد پنلم بشم؟
اگه تونستید این رو حل کنید
زنگ زدم بهش میگم یه هفته است نمیتونم وارد پنلم بشم میگه خوب بعضی ها این مشکل رو دارن
بگو خره آخه این که مشکل کوچیکی نیست یعنی شما اصلا نمیتونید خدمات بدید این معنیشه دارم بهتون فحش میدم نشستید مودبانه گوش میدید بعدشم هیچ جایی تون درد نمیاد
فکر کنم اینا تو دلشون بهمون فحش میدن و مسخرمون میکنن:2:
پنل با vpn باز میشه :13:
با یا بدون باز میشه
مینویسه یوزر نیم و پس ورد شما اشتباست
زنگ زدم 2030 سه بار تا حالا عوضش کردم نشده که نشده
زنگ زدم دوباره میگه ما از یه هفته پیش تا حالا داریم بهتون میگیم آقا پنل مشکل داره شما چرا این قدر گیر میدید
اگه مشکل حل شد که بهتون خبر میدیم شما هی زنگ میزنید میگید نمیتونم وارد حساب کاربریم بشم
خوب ما چی کار کنیم
:2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما میگید من چی جوابش بدم خدایی چی میشه به اینها بگی هان خره ککه
سرعت دانلود چقدره؟
ماله من 128 تا 135 هستش البته اولش 150 تا هست اینم یه تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا که چپ و راست سایتشون خراب میشه ر...ن 50 تومن رو قبض زدن خیلی زور میگه:20:
جناب گنگ يو واقعا 50 هزار تومن براتون اومده ؟؟؟؟؟؟؟!!!!! :13:
بد بختانه آره
گنگ یو کیه دیگه
عكستونه :31:
سلام به بروبکس:46:
من دانلود ندارم و فقط برای وب گردی میخوام adsl بگیرم، حالا مخابرات ذر این حد جواب میده؟
و اینکه ثبت نامش چه جوری و مودم رایگان هست هنوز. در کل تا بیان سرویس رو راه بندازن چقدر هزینه میشه؟
یه سوال دیگه اینکه به صورت پیش فرض ماهیانه 1 گیگ داره و اگر بیش از اون شد باید شارژ کنیم یا نه ترافیک بازه و آخره دوره مشخص میشه چند گیگ مصرف کردی؟
سلام همشهریها!!!
آا من از شاتل میخوام کوچ کنم به مخابرات!!!!
نظر شما؟!؟!؟!
اصلا شبانه استفاده نمیکنم!!!!
کلا خوبه یا بد!؟؟!
قطعی داره یا نه؟چقدر؟
خب پنل را نبینید چی میشه؟!؟!،،من که خودم استفاده رزوانه ام دستمه!!!
ممنون از همگی
راستی آقا شما تصور کنید ماهی 2گیگ مصرف دارید:
یعنی بعد از 2ماه روی قبض تلفن 10 تومان میاد!؟!؟!؟
خوب شمایی که دانلود نداری بیا از مخابرات بگیر ولی از پشتیبانی خبری نیست شبانه هم نیست فقط گیگی 2500 افت سرعت هم زیاد نداره ولی شما که از شاتل می گیری اگه میخوای دان کنی که گیگی 2500 خیرشو ببینی ولی بگم پشتیبانی درست و حسای نداره شبانه هم نداره سرعتش هم خوبه ماله من افت سرعت نداره ولی دوستان رو نمیدونم vپیn هم که زیاد بد نیست ولی خوب هم نیست
با سلام خدمت شکار های جدید مخابرات
به دنیای اعصاب خوردی خوش آمدید. از کجا شروع کنم.
از من میشنوید اصلا فکر اینترنت مخابرات رو نکنید مگر اینکه فیبر نوری باشید که چاره دیگه ای ندارید.
.کافیه شما این تاپیک رو از مرداد ماه تا حالا یه مرور کنی ببینید ما چه قدر بدبختی کشیدیم.
دلایلی که شما نباید از اینترنت مخابرات adsl (طرح مثلا زرین) بگیرید:
1) قطعی تا دلتون بخواد داره.
2) پشتیبانی افتضاح.
3) شبانه رایگان ندارد (که برای من خیلی مهمه)
4) پنلی که هر روز قطعه
5) پولش میاد روی قبض که با توجه به اینکه پنلشون کار نمی کنه ممکنه سرتون کلاه بره.
6) تک تعرفه ای ( از همین مورد میشه فهمید که چیه)
عزیزی که میگه من پنل نمی خواهم و خودم آمار مصرف دستمه باید بدونه که اگر شارژت تموم شه باید با دیال آپ تشریف ببری توی پنل (اگه بشه اسمشو گذاشت پنل ) دوباره شارژ کنی در غیر این صورت نمی تونی استفاده کنی. من خودم یک هفته است که شارژم تموم شده که دارم از دیال آپ استفاده می کنم.
شما اگر عاقل باشی و شانست که زده اومدی تو این تاپیک ، با وجود گزینه های دیگه نباید حتی به ADSL مخابرات فکر کنی.90 در صد کسایی که تو این تاپیکند خطشون فیبر نوری که چاره ای ندارند و قبل از طرح زرین اشتراک گرفتند.
ای کاش ما هم خطمون فیبر نوری نبود......