450 گیگ رو اول بگو کجا میخوای جا بده. یه ماه اول دانلود کردی ماه بعدی میخوای کجا جا بدی؟؟:31:
به خدا قسم پسر دائیی من تو امریکاست یک هزارمش رو هم دانلود نمیکنه !!
بیشتر از ماهی 50 گیگ رو گیر میدن!!
Printable View
450 گیگ رو اول بگو کجا میخوای جا بده. یه ماه اول دانلود کردی ماه بعدی میخوای کجا جا بدی؟؟:31:
به خدا قسم پسر دائیی من تو امریکاست یک هزارمش رو هم دانلود نمیکنه !!
بیشتر از ماهی 50 گیگ رو گیر میدن!!
تا دلت بخواد هارد اکسترنال دارم جا میدم تو نگران نباش:31:
پس بدرد خودشون میخوره با این مسخره بازی
چجوری حساب کردی که شد 15 گيگ؟سرعت دانلود رو 250 باشه ،ميشه...نقل قول:
250*24*3600=21.6 گيگ در هر روز...
ماهانه ميشه 648 گيگ...ميتوني ماهانه 648 گيگ دانلود کني؟؟؟
وقتی يرانسل ميگه نا محدود يعني نامحدود...
---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:50 PM ----------
مطمئني بیش از 50 گيگ رو گیر ميدند؟!!من با 512 چيزي حدود 110گيگ دانلود کردم...نقل قول:
بارها گفته شده ولی شما نمیخوای گوش بدی و میخوای حرف خودت رو بزنی , اگر حداکثر دانلود رو داشته باشی گیر میدن یعنینقل قول:
128-------------29
256-------------70
512------------150
1024----------310
2048-----------600
اینا حداکثر دانلود بدون گیر دادنه اگر از اینا برین بالاتر گیر میدن که حساب هم بکنین با 24 ساعت دانلود میشه
128---30
256----72
512----155
1024---330
2048----650
پس میشه فهمید که نباید حداکثر دانلود بشه
یعنی اینجور که شما میگید با اینترنت 2 مگ اجازه 600 گیگ دانلود هست؟
با 24 ساعت دانلود برای 1 سیستم این مقداری که گفتین در میاد اما اگه چندتا سیستم وصل باشه خیلی بیشتر میشه :31:
به رفیق من که گیر دادن . حق هم دارن . شما برین نگاه کنین ببینید بین این همه ISP کدومیک سرویس 2 مگابیت نامحدود رو با اون قیمت میدن.به نظر من کسی که میخواد سرویس 2 مگابیت رو 24 ساعته بگذاره دانلود باید بره سرویس اختصاصی بگیره.نقل قول:
107 گیگ که سهله با وایمکسم 600 مگابایت با سرعت 14 را در مدت 16 ساعت برام دانلود میکنه .به به عجب سرعتی داریم ولی نمی دونم چرا کامپیوترم داره زرتش در میاد .نقل قول:
محض اطلاعتون وقتی یک سرویسی رو میگیرین حداکثر سرعت همونی هست که گرفتی که برای ۲ مگ میشه ۲۵۶ کیلوبایت و اگر مثلا ۱۰ تا کامپیوتر وصل کنی هر کدوم میشه ۲۵ کیلوبایت نه این که هر کدوم ۲۵۶ کیلوبایتنقل قول:
شما تست کردین؟ :41:
یه سوال
به نظر شما چرا محدودیت سرعت رو این شرکتای وایمکس بر نمیدارن؟(در حجم ترافیکی محدود منظورمه)
الان همونطور که میدونید بعضی شرکتای adsl این کارو میکنن و هم به نفع اوناس هم مشتری راضییه
مثلا من 128 داشته باشم و با 100 دانلود کنم
اگه سرعت دانلود اونقدر باشه همه به سقف حجم ماهانه میرسن به نظرت الان میرسن؟ :31:
اینجا کسی هست 10 یا 11 اردیبهشت ثبت نام وایمکس کرده باشه؟ چرا گزینه مصرف ازاد نداشت؟
من 12 ثبت نام کردم هنوز سرویسم نصب نشده نمیدونم چرا اینا اینقدر کندن هرچی هم زنگ میزنم 707 میگه در حال پیگیری
من واسه یکی نصب کردم. مشکلی نداره. مصرف آزاد هم داره از تاریخ ثبت نام تا تاریخ نصب هم تو حسابت اضافه میشه واسه من حدود یه هفته. حدودا30 .40 مگ اضافه شده .نقل قول:
از اون طرف هم از 30 ماه فکر کنم آبان حساب میشه!
مشکلی نداره!
واسه من تا امروز که مشکلی نداشت. بعد از ثبت نام یک هفته طول کشید تا نصب بشه. دیروز هم کانکت شد
---------- Post added at 10:27 AM ---------- Previous post was at 10:23 AM ----------
شما حداقل باید یک هفته صبر کنید. حداقل زمان انتظار واسه مودم یک هفته هست. شما یه سر به حساب Ecare بزن ببین در چه وضعیتی هست!نقل قول:
خودشون زنگ میزنن واسه نصب هماهنگ میکنن. جمعه زنگ زد گفت شنبه میاد.ز گفتم همون جمعه بیاد
خوب چرا 12 ثبت نام کردی ؟ 10 یا 11 ثبت نام میکردی که هزینه مودم نصف باشه... من 10 ثبت نام کردم گزینه مصرف ازاد نداشت واقعا عجیبه... من مودم قبلیم 1 ماه طول کشید البته مودما تموم شده بود تازه نیومدن نصب کنن خودم رفتم شرکت گرفتم... 1 هفته ای میان نصب میکنن برای کسایی که پیگیر باشن هرروز زنگ بزنن 707 راستی ثبت نام که کردین بلافاصله زنگ بزنین 707 بگین این مودم دومی هست که ثبت نام میکنم تا کاراتون جلو بیفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:27 AM ----------
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:31 AM ----------
سلام من خط ایرانسل دارم ، میتونم بجای استفاده از وایمکس از adsl استفاده کنم تا با گوشی به نت وصل بشم ؟
اینا ربطی به هم نداره عزیز... میتونی برای adsl مودم وایرلس بگیری یا مودم وایفای ایرانسل که به سیم کارتت ربطی نداره باید گوشیت قابلیت وایفای داشته باشهتا وصل بشی و از اینترنت استفاده کنی
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------
یک هفته هم بشه اینا زنگ نمیزنن انقدر برای مودم قبلیم زنگ زدم دیگه برای این حوصله ندارم وقتمو تلف کنم الان 1 هفته هم گذشت و خبری از زنگ زدن نیستنقل قول:
با صبر کردن کارات سریع پیش نمیره دیگه باید وقتتو بذاری تا 707 جوابتو بدهنقل قول:
شما اول زنگ بزن ببین مودم هست یا نه. مودم من WIFI بود. معمولا مودم USB فروشش بالاتره و ممکنه کم بیاد تا بخواد واسشون مودم بیاد شاید طول بکشه. به نظرم شما پی گیر شو. چون بعد از نصب هم خودش یکی دو روز وقت میباره که فعال بشه!
الان مودم usb ندارن تو سایت زدن در حال حاضر موجود نیست... در ضمن باید کارشناس یا خودتون موقع تحویل و نصب مودم به حساب کاربریتون برین و تایید نصب و بزنین... برای من خود کارشناس زد و 1 ساعت بعدش فعال شدنقل قول:
کسی از مودم جدید وایفای ایرانسل 105fbr عکس داره اگه داره لطفا بذاره... راستی مودم usb ایرانسل تموم شد :31: اینا هم با این مودم اوردناشون خسته نباشن
سلام
تو سرویس دایمی رو سیستم چطور محاسبه می کنه
مثلا واسیه 256 33 تومن ودیه میزاری بعد سرویس حجمی 256 انتخاب می کنی هر چه قدر تو 2 ماه مصرف کردی قبض میاد؟؟؟
یا همون هزینه 2 ماه کل سرویس رو باید پرداخت کرد؟؟؟
کاربران سرویس دائمی میتوانند تا میزان مورد نظر خود از این سرویس استفاده کنند، با این تفاوت که این گروه از کاربران باید در پایان دوره، صورتحساب پرداخت کنند. این کاربران در زمان ثبت نام و اشتراک سرویس، مبلغی را به عنوان سپرده در اختیار ایرانسل قرار می دهند که میزان سقف مصرف آنها، بر اساس مقدار سپرده مذکور تعیین میشود. در پایان مدت قرارداد یا در صورتی که در هر زمان تصمیم به خاتمه آن بگیرید، سپرده پرداختی به شما مسترد خواهد شد. برای اشتراک سرویس دائمی، ابتدا لازم است یکی از طرحهای تعرفه ارائه شده توسط ایرانسل را انتخاب کنید. ابتدا گزینههای موجود برای کاربران دائمی را بررسی نموده و مناسبترین طرح را انتخاب نمایید. آنگاه، لازم است نسبت به خرید یک طرح تعرفه که شامل سرعت مورد نظر و میزان ترافیک ماهانه دلخواه تان است اقدام نمایید. همچنین، می توانید با خرید بستههای افزایشی، حجم ترافیک مصرفی یا دوره اعتبار بسته خود را افزایش دهید. شما بر اساس سقف اعتبار خود، به گزینههای بسیاری دسترسی داشته و در صورت داشتن اعتبار کافی، می توانید هریک از آنها را که مطلوب شماست خریداری کنید.نقل قول:
لطفاً توجه داشته باشید که کلیه کاربران وایمکس ایرانسل، صرف نظر از روش پرداخت انتخابی خود میتوانند در هر زمان به ریز صورتحساب و جزئیات استفاده خود از خدمات، دسترسی داشته باشند.
- میزان استفاده کاربران دائمی از سرویس، نمیتواند از سقف اعتبار آنها، که معادل مبلغ سپرده اولیه است بیشتر باشد. اگر مایلید بیشتر از سقف اعتبار فعلی خود از سرویس استفاده کنید، لازم است برای جلوگیری از تعلیق سرویس، نسبت به تسویه حساب خود اقدام نموده و یا با افزایش مبلغ سپرده حساب، سقف اعتبار خود را افزایش دهید.
-طرح های تعرفه بلند مدت (پرداخت یکجای اشتراک ۶ ماهه)، تنها ویژه کاربران اعتباری می باشد.
- ارائه خدمات به متقاضیان استفاده از سرعت های بیشتر از ١٢٨ کیلو بیت بر ثانیه، مشمول قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور می باشد.
- در مورد طرحهای تعرفه با هزینۀ اشتراک بالاتر، حداقل سقف اعتبار برای کاربران دائمی بیشتر خواهد بود.
- برای استفاده از اینترنت ١٢٨ و ٢٥٦ کیلوبیت بر ثانیه، هیچ هزینه ای به عنوان حق اشتراک ماهیانه، در ابتدای دوره از شما دریافت نمیگردد.
- به منظور تضمین کیفیت سرویسهای ارائه شده، ایرانسل در مورد طرحهای نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.
من میخوان wimax ایرانسل بگیرم 512kb ولی توی هیچ سایتی ندیدم کسی نظر سنجی گذاشته باشه !
ممنون میشم دوستانی که دارن بگن راضی هستن یا ناراضی
واقعاً نمیخوام بگیرم پشیمون بشم .
ممنون
بعد توی سایتش زده اگه ناراضی باشین تا 3 روز میتونید پس بدین همه پولمونم میدن ! درسته ؟ کسی تجربه داشته این کار و ؟
واقعاً ممنون میشم دوستان کمک کنن راجب wimax ایرانسل.
من خودم 512 دارم همیشه هم سرعتم روی 65 هست خیلی هم راضی هستم ازش بازی آنلاین هم میکنم مثل cod یا کانتر
برای وب گردی هم که عالیه در هر صورت من که راضی هستم از سر ماه هم میخوام سرویس دائمیش رو بگیرم
توی منطقه ی ما هم خوب جواب میده . من 256 دارم دانلنودم هم تقریبا روی 32 هست
اشتراکم تموم بشه یا همین رو نامحدود میکنم یا 512 نامحدود میگیرم.
کلا واسه من که خوب جواب داده. مخصوصا اینکه کنسول هم دارم و از اینترنتش استفاده میکنم!
ممنون از دوستان , اگه پینگتونم بگین ممنون میشم مثلاً پینگ yahoo.com من چون بازی آنلاین میکنم پینگ برام خیلی مهمه.
البته پینگ و با سرعتتون هم بگین لطفاً
ممنون باز هم
دوست من دقت کن چون ممکنه منطقه شما خوب انتن نده در حال حاضر یکی از وایمکس راضی یکی ناراضی بنابراین نمیشه گفت شما اگه بگیرین راضی خواهید بود.... بهترین راه قرض گرفتن مودم از یکی از دوستات یا ... برای تعویض مودم: 2 هفته صبر کنی مودم بیاد 1 هفته برای پس دادن مودم و 2 هفته صبر کردن برای واریز پول به حسابتون... در ضمن نباید حجم استفادتون از 300 mb بره بالا و از سمت ایرانسل تایید بشه منطقتون مشکل انتندهی دارهنقل قول:
شما اول از همه باید مطمعن بشین که منطقه ی شما پوشش داره یا نه
تو خونه ی ما تو اتاق من آنتن 4 تا پره و سرعت هم ثابته ولی تو اتاق روبه روی من 1 یا 2 تا آنتن هست و سرعت هم خیلی پایینه ( قطعی داره)
باید حتما قبلش چک بشه
سلام ، اقا من این فرم ثبت نام رو هرچی پر میکنم نمیفرسته میگه گیر میده
سلام دوستان من دیروز بعد از ظهر سرویسم فعال شد یک مقدار بخاطر اینکه ماه پیش ثبت نام کردم بدهکار شدم که با کارت شارژ این دوره 15 روزه را پرداخت کردم تا شب هر چی ترافیک مصرف میکردم از مازاد پولی که شارژ کردم کم میکرد ولی از دیشب یکدفع دیدم هر چی دانلود میکنم از موجودی حساب کم نمیکنه و مجموع کل استفاده ها را هم اضافه نمیشه دیشب قبل از اینکه کم نکنه 120مگ بود صبح هم نگاه کردم 120 مگ تغیر نکرده بود الان که امدم دیدم زده 360 تا ولی از موجودی حساب کم نکرده! هنوز هم کم نمیکنه عادی هست یا سیستمشون مشکل داره بعدا کم نمیکنه؟!
کد:http://up.--------.com/images/ropc2a6kj6eb77gfgh02.jpg
سلام دوستان
میشه یه نفر منو کامل راهنمایی کنه؟
من زیاد تجربه اینترنت پرسرعت ندارم فقط چند تا سوال دارم
ما حوالی خیابان کارگرجنوبی هستیم که متاسفانه خط تلفن چون PCM هستش ADSL نمیگیره به همین خاطر میخوام وایمکس ایرانسل بگیرم
توی نقشه یه قسمت هایی سبزه یه قسمت هایی هم زرد ولی احتمال زیاد ما توی سبز هستیم
فقط من با gprs با موبایل به pc وصل کرده بودم قبلا اما قطعی زیاد داشت میشه گفت وایمکس هم مثل gprs قطعی داره؟
من اگه بگیرم محدودش رو میگیرم که مثلا 6 ماهش حدود 70 هزار میشه ...این طرح هم مودم رایگان میده؟
خلاصه هرچی می دونین بگین...ممنون
سلام دوستان من تازه سرویس وایمکسم وصل شده 128 پایه نامحدود گرفتم چرا سرعتش اینقدر پایینه با دانلود منیجر سرعت دانلودم رو 15 هست استانداردش همینه یا مشکل داره ؟؟؟؟
نقل قول:
بله دوست عزیز سرعت استانداردش همینه من هم که 512 دارم سرعتم روی 65 هست و بالاتر هم نمیره
دوست عزیز میشه تعرفه سرعتم عوض کنم ؟؟؟ یا باید صبر کنم تا دوره تموم بشه ؟؟؟نقل قول:
خونه یکی از آشنایان اومدن سرویس رو نصب کنند ولی طبق نقشه خود سایتشون سیگنال در اون منطقه با رنگ زرد مشخص شده بود و باید سینگنال میداد ولی هرکاری کرد نداد
اون شخص هم گفت که مبلغی که ریختید رو برمیگردونند به حسابتون مجدد ولی الان یک هفته ای این ماجرا میگذره هنوز پولی برگشت داده نشده ، چه کار میشه کرد ؟
صبر :دینقل قول:
فکر کنم یکی دو ماهی طول بکشه تا پولو پس بدن
نقل قول:
بله میتونید عوض بکنید ولی از سر ماه تغییر میکنه
برای همین هم من صبر کردم تا سر ماه بشه و تغییر بدم به 1 مگابایت