فکر کن یادت میاد!نقل قول:
خیلی جالب بود
من نمی دونم چرا سوتی ندارم ؟؟؟؟؟
Printable View
فکر کن یادت میاد!نقل قول:
خیلی جالب بود
من نمی دونم چرا سوتی ندارم ؟؟؟؟؟
داداشم یه تکیه کلامی داره وقتی بهش میگیم راست میگی میگه جون تی عمه این ییه مدت به من سرایت کرده بووود
یه روز رفتیم خونه خاله تو حیاط بووودیم دختر خاله بهم میگه بقیه کو گفتم نیومدن بچه میگه راست میگی ؟؟؟من: جون تی عمه :31:
دختر خاله:عمه هوری رو میگی؟؟؟( عمه اش اینا خونشون بودن وقتی اینو شنیدن اومدن پایین سلام علیک و منم که آبروم رفت :41:)
داشتم به دوستم یه اهنگ بلو توث میکردم رمش جا نداشت حجم آهنگ 4.4 بووودد اون 4.3 داشت بهش گفتم فقط یه کییلو بایت دیگه میخوادا:20: یکم نگام کرد گفت یکی نیست 10 تاست این چیزا رو یاد بگیر مثلا رشتت ریاضیه آبروی ما رو یجا میبری منم اومدم درستش کنم گفتم نه تو اشتباه میکنی :13:10 کیلوبایت میشه یکی مثلا چطوری 30 کیلوبایت میشه 3 مگابایت
دیروز یکی از نزدیکان (خیلی نسبتشون با ما نزدیکه ) زنگ زده بووود به گوشی که به اطلاعم برسونه بهم خیلی علاقه مند :40:شده اولش خیلی قشنگ شروع کرد حال همه رو پرسید این کجاست اون کجاست بعد شروع کرد : الان چند روزه ندیدمت اعصابم خورده همش تو خونه نشستم اسمتو مینویسم رو کاغذ هی مینویسم پریسا....
من::18::18::18::18:
یعنی مینویسم مونا:41:
چیزی نگفتم یکم خندم گرفت دوباره اومد ادامه بده گفت ببین پریسا خانوم....:18:
آقا من دیگه داشتم میمردم از خنده دید بد سوتی داده گفت بخدا پریسا اسم این آهنگه اس من زیاد گوش دادم قاطی کردم (آخه چه ربطی داشت ) الان برات میذارم خودت گوش کن :8:گذاشت خواننده یه دفعه گفت نازی نازی نازگل من .....:31:
دیگه داشتم میمردم از خنده اونم اصرار داشت که تو cd اسم آهنگ پریساست (بازم ربطی نداشت ) آخرشم از خنده فقط تونستم بگم به پریسا خانوم نه ببخشید به مامان اینا سلام برسونید:21: گوشی رو قطع کردم.
خیلی باحال بود :دی راستی چه قدر تو خاطرخواه داری...نقل قول:
دیروز یکی از نزدیکان (خیلی نسبتشون با ما نزدیکه ) زنگ زده بووود به گوشی که به اطلاعم برسونه بهم خیلی علاقه مند شده اولش خیلی قشنگ شروع کرد حال همه رو پرسید این کجاست اون کجاست بعد شروع کرد : الان چند روزه ندیدمت اعصابم خورده همش تو خونه نشستم اسمتو مینویسم رو کاغذ هی مینویسم پریسا....
من:
یعنی مینویسم مونا
چیزی نگفتم یکم خندم گرفت دوباره اومد ادامه بده گفت ببین پریسا خانوم....
آقا من دیگه داشتم میمردم از خنده دید بد سوتی داده گفت بخدا پریسا اسم این آهنگه اس من زیاد گوش دادم قاطی کردم (آخه چه ربطی داشت ) الان برات میذارم خودت گوش کن گذاشت خواننده یه دفعه گفت نازی نازی نازگل من .....
دیگه داشتم میمردم از خنده اونم اصرار داشت که تو cd اسم آهنگ پریساست (بازم ربطی نداشت ) آخرشم از خنده فقط تونستم بگم به پریسا خانوم نه ببخشید به مامان اینا سلام برسونید گوشی رو قطع کردم.
نقل قول:
داداشم یه تکیه کلامی داره وقتی بهش میگیم راست میگی میگه جون تی عمه این ییه مدت به من سرایت کرده بووود
یه روز رفتیم خونه خاله تو حیاط بووودیم دختر خاله بهم میگه بقیه کو گفتم نیومدن بچه میگه راست میگی ؟؟؟من: جون تی عمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دختر خاله:عمه هوری رو میگی؟؟؟( عمه اش اینا خونشون بودن وقتی اینو شنیدن اومدن پایین سلام علیک و منم که آبروم رفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مگه شما شمالی هستین؟
نقل قول:
داشتم به دوستم یه اهنگ بلو توث میکردم رمش جا نداشت حجم آهنگ 4.4 بووودد اون 4.3 داشت بهش گفتم فقط یه کییلو بایت دیگه میخوادا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکم نگام کرد گفت یکی نیست 10 تاست این چیزا رو یاد بگیر مثلا رشتت ریاضیه آبروی ما رو یجا میبری منم اومدم درستش کنم گفتم نه تو اشتباه میکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 10 کیلوبایت میشه یکی مثلا چطوری 30 کیلوبایت میشه 3 مگابایت
آدم سوتی میده خوب نیست ماست مالیش کنه بدتر میشه مثل من فقط بخند بگو هه هه هه تا فکر کنن عمداً گفتی
نقل قول:
دیروز یکی از نزدیکان (خیلی نسبتشون با ما نزدیکه ) زنگ زده بووود به گوشی که به اطلاعم برسونه بهم خیلی علاقه مند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده اولش خیلی قشنگ شروع کرد حال همه رو پرسید این کجاست اون کجاست بعد شروع کرد : الان چند روزه ندیدمت اعصابم خورده همش تو خونه نشستم اسمتو مینویسم رو کاغذ هی مینویسم پریسا....
من: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی مینویسم مونا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی نگفتم یکم خندم گرفت دوباره اومد ادامه بده گفت ببین پریسا خانوم.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا من دیگه داشتم میمردم از خنده دید بد سوتی داده گفت بخدا پریسا اسم این آهنگه اس من زیاد گوش دادم قاطی کردم (آخه چه ربطی داشت ) الان برات میذارم خودت گوش کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشت خواننده یه دفعه گفت نازی نازی نازگل من ..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه داشتم میمردم از خنده اونم اصرار داشت که تو cd اسم آهنگ پریساست (بازم ربطی نداشت ) آخرشم از خنده فقط تونستم بگم به پریسا خانوم نه ببخشید به مامان اینا سلام برسونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گوشی رو قطع کردم.
1- یا ماجرا ساختگیه یا یارو به شدت اسکول تشریف داشته (برو تو هم با این فامیلات)
2- خوش به حاله پریسا
3- حالا میخواستی بگی چقدر همه تو کفتن؟ :دی
بابا سوتی......نقل قول:
زیر نام کاربری رو بخون نوشته محل سکونت : رشت
زیادم گیر نده بهش همشهری ادمین سایته یهو دیدی بن دائم به اضافه تبعید به موگادیشو شدی.
نقل قول:نقل قول:
بابا سوتی......
زیادم گیر نده بهش همشهری ادمین سایته یهو دیدی بن دائم به اضافه تبعید به موگادیشو شدی.
1-یا یارو بشدت اسکول تشریف داشته (فامیله دیگه کاریش نمیشه کرد راستشو بگو تو فیلم که ندیدی؟؟؟)
2- همچین خنگی فقط به درد همون پریسا میخوره ( البته ما پریسا نداریم فقط یه دختر خاله 11 ساله که ربطی هم به اونا ندارن)
3- حالا مثلا چیز عجیبیه ؟؟؟ پسرا کاری ندارن جز برن تو کف دخترا :دی
از موقعه ای که این :دی رو آوردند ملت هرچی می خوان به هم می گن :دینقل قول:
ملتن دیگه ( جمعی از دختر ها و پسرها ) :دینقل قول:
یه بار سر کلاس تنظیم خانواده که استادمون یه خانم دکتر بود نشسته بودم. بعد این استاد داشت در مورد آلت ج ن س ی زن حرف میزد و یه سری اسمهای خارجی میگفت. من که برای اولین بار سرکلاس با علاقه داشتم گوش میکردم یهو دستمو بلند کردم و گفتم استاد ببخشید نمیشه اسمهای فارسی شو بگید ما حالیمون بشه. توضیح اینکه من اون لحظه اصلا قصد خوشمزگی یا بهم ریختن کلاس رو نداشتم همینطوری ناخودآگاه این سوال رو پرسیدم. و نتیجه این شد که نه تنها از این کلاس مفید محروم شدیم بلکه ترم بعد هم مجبور شدیم طی یک توفیق اجباری دوباره این درس رو ورداریم.
الان داشتییم وسایلا رو جا به جا میکردیم یه جای پلاستیکی که توش الکل بووود رو برداشتم تکون دادم دیدم صدا نمیاد به مامانم گفتم این خالیه مامان گفت نه بابا پره منم با خیال راحت سرشو بازش کردمو برعکسش کردم گفتم اینا ببین خالیه خالیه واقعا خالی بووود اما همش ریخته بووود رو فرش
کسي منو صدا کرد؟نقل قول:
بابا سوتی......
فک کنم يه چشم پزشکي افتادم چشمام خوب نمي شنوه!نقل قول:
بهتر ميرم با بروبچ يه ديداري ميکنم!نقل قول:
نه تو فيلم نديدم ولي تو مايه هاش واقعي ديدم ولي نه به اين شدتنقل قول:
1-یا یارو بشدت اسکول تشریف داشته (فامیله دیگه کاریش نمیشه کرد راستشو بگو تو فیلم که ندیدی؟؟؟)
2- همچین خنگی فقط به درد همون پریسا میخوره ( البته ما پریسا نداریم فقط یه دختر خاله 11 ساله که ربطی هم به اونا ندارن)
3- حالا مثلا چیز عجیبیه ؟؟؟ پسرا کاری ندارن جز برن تو کف دخترا :دی
شايد بيچاره از درد عشـــخ اينجوري شده
دي بي دي به جنس مرد توهين کرديا حالا ما ه الکي مزاريم :دي ولي بدجور برخورد بهم
مشکلي نيست تو اينجوري فک کن! من هم فک ميکنم دخترا تو کفم هستن (نه که نيستن)
:دينقل قول:
از موقعه ای که این :دی رو آوردند ملت هرچی می خوان به هم می گن :دی
نمیدونم چی گفتم که باعث ناراحتیتون شدم اما اگه حرف نامربوططی زدم همینجا از همه معذرت میخوام
winter+girl تو که فقط سوتی میدی
نافتو با سوتی بریدن ؟
بابا بچه مثبت .اب نداره منم ازن سوتیا دادم ام نه سر کلاسنقل قول:
امروز یه سوتی ناجووور دادم
تو مدرسه بودیم زنگ تفریح تموم شد داشتیم میومدیم بالا با یکی از بچه ها راهرو هم تقریبا خلوت بود که این ناظممونو دیدیم یه جا واستاده بعد این رفیقم شروع کرد به بد گفتن از این ناظمه و اینکه قبلا ناظم داداشش بوده و قصد انتقام داره و ...
منم گفتم *****(فحش بخونید) تو فلان مدرسه بوده و پدر بچه ها رو درآورده. این سیبیلاش و دماغشو عینکش عین این ماسکا میمونه(که واقعا درست بود) بعد این رفیق ما زد زیر خنده و یه دفعه ساکت شد و یواش اشاره کرد به پشت منم آروم یه نیم نگاهی کردم دیدم دقیقا پشتمه سریع سرعتمو زیاد کردمو پریدم تو کلاس:31:
ديگه چي مي خواستي بگي؟نقل قول:
نمیدونم چی گفتم که باعث ناراحتیتون شدم اما اگه حرف نامربوططی زدم همینجا از همه معذرت میخوام
باشه بابا حالا ما هم انقدر بي جنبه نيستيم بيخيال
سلام
من یه سوتی ظهر دادم که هنوزم تو کفش موندم. توی چت بودم با 2 نفر که هردوشونم توی p30 هستن. (اسم لو نمیدم اما هر دوشون اسمشون مثل همه) حالا شما اسمشون رو بگیرید 1 و 2.
اولش اولی آنلاین شد.:
1. سلام
من: سلام خوبی؟
1. مرسی. تو خوبی؟
من: مرسی.
1. من 1 نیستم من داداششم. داداشم الان بیرونه اومدم به جاش توی p30 و آفهاشون چک کنم.
من: آها.
حالا 2 آنلاین شد. و بعد از سلام علیک:
من: تو الان خونه ای؟
2: آره. خونم.
من: نه. من فکر نمیکنم. آخه داداشت داره با من چت میکنه.
2. ها؟؟؟ داداشای من اصلا چت نمیکنن. به خدا خونم.
از اونطرف:
من: داداشت آنلاین شده.
1.اون که الان اومده خونه داره صورتش رو میشوره!
من: ها؟ منو گذاشتین سرکار شما دوتا داداش؟
1. نه به خدا. راستی بعدا بهش نگی که من باهات چت کردما!
من: دیر گفتی. همین الان بهش گفتم.
1. من باید برم. اومد.
2. من به خدا خونم. داداشام هم چت نمیکنن اصلا. و اینکه ID من توی P30 اینه: 2.
من بعد از اینکه توی p30 سرچ کردم گفتم:
من: من که همچین آی دی ندیدم. مطمئنم که سر کارم.
2. الان برات یه پیغام خصوصی میدم.
من: باشه.
1. سلام
من بعداز احوال پرسی: راستی تو خود 1 هستی؟
1.آره. مگه چیه؟
من: آی دی تو توی p30 اینه: 1؟
1. آره. معلومه که.
من: اما من که اینطوری فکر نمیکنم. آخه فکر میکنم سر کارم. یعنی چی؟
1. تو حالت خوبه؟ الان تو خودت فرنوشی؟
من: نه عمه شم.
1. خوبین شما؟
من: آره خوبم.
1 خیلی داشت محترمانه حرف میزد که من رفتم پیغامم رو چک کردم و فهمیدم که این دو نفر اصلا با هم فرق میکردن!!!!
1: خوبین شما؟
من: خوبم. چرا اینقدر محترمانه حرف میزنی تو؟
1: میشه به من نگین تو؟
من: خوبی؟
1: آخه من شما رو نمیشناسم. من فرنوش رو میشناسم اما شما رو نه. آخه شما عمه شین!
من: ها؟ نه خیر من عمه ی مجازیشم!
1. پس روبوتی!
من: آره. حتما تو هم خود 1 نیستی و داداششی
1. نه. من 1 هستم.
من: اگه میخوای من باور کنم باید باور کنی که من خود فرنوشم.
و بحث تموم شد!!!
جالبه!چه چيزايي پيدا ميشه!!!!!!!نقل قول:
این خیلی مهندسی بود! سخت فهمیدم چی شد! :31:نقل قول:
ابروم رفت...دیشب عروسی دادشم بود منم مسول اهنگ بودم.......اخرای عروسی بود داداشه عروس گفت یه اهنگ dj ali بزار ما هم گذاشتیم حالا اون وسط شده بریک زدن( از نوع علکیا ..مسخره بازی) ..حالا گیر دادن که داداش دامادم بیاد وسط..ما رفتیم وسط..حالا مگه از این مدل رقصها بلیدم!!! جو گرفت مثل مستر بین رقصیدیم ( دیدی که چطور باسنو عقب جلو میکنه) حالا همه دارن من نگاه میکن..منم سریع با یه چرخش رفتم تو بقیه گم شدم ..حسابی خندیدن بم داییهام
یه بار بابام رفته بود مسافرت من و پسر عمم می رفتم مغازش.
یه روز که رفتم دیدم مغازه رو هنوز باز نکرده خلاصه نیم ساعت وایسادم تا آمد.غروب هم رفت بیرون گفت زود بر می گردم.رفت که رفت.منم عصبانی تند تند براش اس.ام.اس می زدم.بعدش عصبانی اس.ام.اس بعدی رو به قصد این که برا بابام بفرستم توش نوشته این شورشو درآورده روزی دوبار قالمون می ذاره و ...
منم چون قبلش چند تا اس.ام.اس برای پسرعمم فرستاده بودم و اسمش اومده بود اول شرطی شدم این اس.ام.اس رو برای پسرعمم فرستادم.دو دقیقه بعد اومد گفت این چیه فرستادی نگاه کردم دیدم اس.ام.اسی رو باید برای بابام می فرستادم و توش چغلی پسرعمم کرده بودم برای پسرعمم فرستادم!
نه بابا خیالی نبود. تازه کلی هم حال کردم چون همون موقع که این استاد منو از سرکلاس انداخت بیرون تو محوطه دانشگاه داشتم قدم میزدم که یه اتفاق خوب برام افتاد :دینقل قول:
به به میبینم که بچه های پی سی ورد با هم در ارتباط هستن. من الان دو سال میشه تو پی سی ورد هستم نه به کسی پی ام دادم نه کسی به من پی ام داد. گذرا شاید یکی دو بار ولی در کل پیش نیومد اصلا...نقل قول:
حال کردم ایول :دی منم یه بار تو عروسی غریبه دیدم همه دختر و پسر دارن وسط میرقصن شلوغ بود منو دوستم بودیم گفتیم به درک ما هم بریم قاطی بشیم کی میفهمه ... رفتیم وسط یهو دیدم همه وایسادن دارن چپ چپ ما دو تارو نگاه میکنن نگو همه فامیل بودن و همدیگرو میشناختن ما هم در همون حال رقصیدن یواش از صحنه دور شدیم.نقل قول:
نقل قول:
بابا چرا اینقدر شاکی میشی ؟ :13:
شاکی میکنن دیگه...نقل قول:
بابا چرا اینقدر شاکی میشی ؟
سلام . این قصه ی سوتی های من تمامی نداره !!! اون از سربازه که زدم ناک اوتش کردم و اینم از این :
یه بار واسه اولین بار با د+و+س+ت د+خ+ت+ر+م رفتیم کافی شاپ ... راستش من به بهانه ی تولدم میخواستم مهمونش کنم . بعد از کلی بحث که چی سفارش بدیم , آخرش تصمیم گرفتیم هر 2 مون پیتزا بخوریم ... خلاصه من رفتم که سفارش بدم , خانمه گفت بفرمایید : منم گفتم : خسته نباشید , 2 تا مینی پیتزا مخصوص , 2 تا نوشابه , 2 تا ... اسمش سر زبونم بود ( آخه سر اینکه با پیتزا چی بخوریم , کلی بحث کردیم و آخرش تصمیم گرفتیم همون سالاد فصل بخوریم ) ولی هر چی فکر کردم یادم نیومد ... یه دفعه گفتم با 2 تا سالاد کاهو !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:27::27::27:نقل قول:
جالبی:27:نقل قول:
کاملا تایید میشه.:11:نقل قول:
بازم ابروم رفت .....ساعت 9 خواب بودم بعدش gf زنگ زد منم تا اسمشو دیدم رو گوشیم گفتم سلام عزیزم...... بعد قطع شد.... دوباره بعده چند ثانیه زنگ خورد بدونه نگاه به گوشی با فرض اینکه باز هم همونgf هست گفتم عزیزم قطع شد..بعد یهو یصدای بابام گفت عزیزم کیه کره خر!!!!!!!!!! نمیدونم شب برگشت چجوری درستش کنم
خیلی جابل بود :27::27:نقل قول:
حالا نگفتی عزیزم کیه کره خر!!!!!!!!(شرمنده منظوری نداشتم!):31:نقل قول:
امروز سر کلاس جبرانی ریاضی:
معلم: خب شما خرداد چرا افتادی؟؟
من: آقا ما معلم گرفتیم میومد خونمون مثل گاو هم میخورد ولی هیچی بلد نبود و ما هم شدیم 25/0
معلم: کدوم دبیر؟ مال این مدرسه هستش؟
من: بله آقا فامیلش هم مثل شماست. اونم فامیلش حسن زاده بود.
معلم: ماشینش پراید نقره ای بود؟
من: بله
معلم: ایشون برادرمه
من: نیش تا بناگوش: آقا ما خودمون تنبلی کردیم.
باحال بود...نقل قول:
اینم باحال بود...نقل قول:
سانسور شد.
ما یه خط سوتی نمیدیم شما اندازه یه A3 سوتی میدی خداییش در حق شما پارتی بازی میشه (;نقل قول:
بابا بیخیال شین
میدوینین اینجا اکثر افراد زیر 18 هستن ( البته خودم میدونم که از 11 سالگی 500 تا gf داشتینو هزار بار .... و ...
ولی لطفا اینجا رعایت کنید که نه به خاطر چیزی فقط من این فروم رو فروم کامپیوتر میبینم نه چیز دیگه .....
در ضمن با این کار باعث میشه تاپیک بسته بشه
البته اگه میشه سوتی رو به من بفرستین :دی
خداییش خیلی ضایع بود ....... حتما گوشیت هم Sony Ericsson هست . بیخیال گوشی ........ حالا بگو ببینم چطوری بهش فهموندی ؟نقل قول:
یه شب داشتیم با gf اس ام اس بازی میکردیم ........
بابا اینجا رو با این چیزا خراب نکنید.خوبه همه پست اول تاپیک و ووکمن رو خوندنا
ها ها ها ها ها ها ......... خیلی باحال بودنقل قول:
تو دوران دبیرستان بودیم با چند تا از رفقا روز جمعه بعد ازظهر رفته بودیم پارک ملت ...گفتیم یه فوتبالم تو زمین آسفالتش بزنیم ..یه تیم شدیم ، یه تیمم پیدا شد گفتیم یه دست شرطی بزنیم :20:
دور تا دور زمین هم خونواده ها و دختر پسرا نشسته بودن داشتن نگاه میکردن ...بازی خوبی شده بود ..تیما به هم باج نمیدادن نیمه اول مساوی تموم شد ...تو اواخر نیمه دوم بود که ما یه گل جلو افتادیم ،من گفتم میرم دفاع میزنم ...توپ جلوی دروازه حریف بود بچه ها هم همه اونجا جمع بودن فقط منو دروازه بان خودمون اینور بودیم ...من گفتم تا فرصت هست لباسم رو درست کنم (لازم به ذکره که لباس ورزشی نداشتم )خلاصه کمربند رو باز کردم و دکمه و زیپ شلوار و هم همچنین اومدم پیرهن رو بدم تو شلوار یهو دیدم اونا حمله کردن دارن میان سمت دروازه ما ، مهاجمشون رسید جلوی من میخاست منو رد کنه یهو من حواسم نبود شلوارم رو ول کردم ،دویدم سمتش یهو دیدم جمعیت دارن میخندن ،مهاجمه هم توپ رو ول کرده داره میخنده به خودم اومدم دیدم شلوارم اومده دم مچ پام، منم و یه شرت یقه هفت ......
آقا من که سانسور کردمش. چیز بدی نبود توش. ربات ف ی ل ت ر ی ن گ هم خودشو پاره کنه نمیتونه از پست من ایراد بگیره. ولی اگر زشت بود معذرت میخوام. در ضمن جریان ماله قدیماست. وگرنه دیگه این حرفها از ما گذشته...
خودش فهمید... ولی در هر صورت فرقی نکرد آبروم رفت.نقل قول: