ey doroghgo. pesara haghe vared shodan be inja ro nadaran. mikhay hazf beshy az p30worldنقل قول:
:21::21::21::21::21:
Printable View
ey doroghgo. pesara haghe vared shodan be inja ro nadaran. mikhay hazf beshy az p30worldنقل قول:
:21::21::21::21::21:
به نظر من هم در این شرایط مقصر اصلی دخترا هستننقل قول:
نگار جو ن آی گفتی....
چقدر بدم میاد از این دخترها که پسرهای بیچاره رو هم منحرف میکنند
بعد پسرها هستن که میرن طرف این دخترا
اصلا کسی بهشون اهمیتی نده مطمئنا این کارا رو نمیکنن
یا هم بدتر میکنن که نظر دیگران رو جلب کنن
پس اگه غیبت نیست و بحث اینجا کشیده بگم بعضی دخترا فقط به علت تنهایی با یکی که نه با چند نفر دوست میشن اگه تعدادشون زیاده حداقل یکی رو واقعا دوست دارن یکی خوب خرج میکنه یکی درس خونه یکی خوشگله ....
آخه گناهه ما دخترا چیه که الان پسر ایده آل پیدا نمیشه پسری که هم قشنگ باشه هم تحصیلکرده هم پولدار هم غیر خسیس و .... این پسر ها رو باید اصلاح کرد اما گذشته از شوخی سبک بازی داریم تا سبک بازی بعضی ها واقعا قصدشون از بعضی کارا جلب توجه و خود نمایی نیست اما پسرا یا بعضی های دیگه این فکر و میکنن راه دور نریم من خودم اصلا از پسرا خوشم نمیاد اما وقتی ذوق میکنم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم تو خیابون هم باشه بلند ذوق میکنم چون اگه نکنم رو دلم میمونه من طرفدار آزادی ام مگم اگه یه پسر میتونه تو خیابون بلند بخنده دخترا گناهشون چیه؟؟؟البته چون نمیشه نظر مردم رو عوض کرد واسه همین مثلا خودم رعایت میکنم اما اگه یبار از دستم در رفت یعنی دارم جلب توجه میکنم؟؟؟ اینکه دوست دارم وقتی بارون میاد سرمو بگیرم بالا تا صورتم خیس شه یا واسه خودم وقتی تنهام شکلات بخورم یا چیپس حالا چیپسه وسط خیابون صدا میخوره من چیکار کنم نمیتونم که آرزو به دا بمونم؟؟؟ مثلا این پسرا دختر عشق بارون ندیدن تقصیر منه؟؟؟ مثلا من آدم جیغ جیغی ام وقتی دارم تو پارک برف بازی میکنم جیغ میزنم تقصیر منه؟؟؟
حالا این من یه مثالی بود من نه یه دختر شبیه من گاهی ما خود مون واسه خودمون دیواری درست میکنیم از باید ها و نباید ها اونوقت میگیم چرا جامعه ....
بازم میگم من خودم هم از سبک بازی خوشم نمیاد اما چه ایراد داره دخترا هم خوش باشن؟؟؟ خیلی ها اصلا قصد جلب توجه ندارن ناز کردن تو ذاتشونه مثل خودم که مثلا یه طوری حرف میزنم که انگار منظور دارم واسه همین مجبورم وقتی یبار هم مجبورم با یه پسر صحبت کنم بیشتر با اشاره یچیز بگم حالا این من یه مثال بود
خوب عزیزم حرف ما هم همینهنقل قول:
پس اگه غیبت نیست و بحث اینجا کشیده بگم بعضی دخترا فقط به علت تنهایی با یکی که نه با چند نفر دوست میشن اگه تعدادشون زیاده حداقل یکی رو واقعا دوست دارن یکی خوب خرج میکنه یکی درس خونه یکی خوشگله ....
آخه گناهه ما دخترا چیه که الان پسر ایده آل پیدا نمیشه پسری که هم قشنگ باشه هم تحصیلکرده هم پولدار هم غیر خسیس و .... این پسر ها رو باید اصلاح کرد اما گذشته از شوخی سبک بازی داریم تا سبک بازی بعضی ها واقعا قصدشون از بعضی کارا جلب توجه و خود نمایی نیست اما پسرا یا بعضی های دیگه این فکر و میکنن راه دور نریم من خودم اصلا از پسرا خوشم نمیاد اما وقتی ذوق میکنم نمیتونم جلوی خودمو بگیرم تو خیابون هم باشه بلند ذوق میکنم چون اگه نکنم رو دلم میمونه من طرفدار آزادی ام مگم اگه یه پسر میتونه تو خیابون بلند بخنده دخترا گناهشون چیه؟؟؟البته چون نمیشه نظر مردم رو عوض کرد واسه همین مثلا خودم رعایت میکنم اما اگه یبار از دستم در رفت یعنی دارم جلب توجه میکنم؟؟؟ اینکه دوست دارم وقتی بارون میاد سرمو بگیرم بالا تا صورتم خیس شه یا واسه خودم وقتی تنهام شکلات بخورم یا چیپس حالا چیپسه وسط خیابون صدا میخوره من چیکار کنم نمیتونم که آرزو به دا بمونم؟؟؟ مثلا این پسرا دختر عشق بارون ندیدن تقصیر منه؟؟؟ مثلا من آدم جیغ جیغی ام وقتی دارم تو پارک برف بازی میکنم جیغ میزنم تقصیر منه؟؟؟
حالا این من یه مثالی بود من نه یه دختر شبیه من گاهی ما خود مون واسه خودمون دیواری درست میکنیم از باید ها و نباید ها اونوقت میگیم چرا جامعه ....
بازم میگم من خودم هم از سبک بازی خوشم نمیاد اما چه ایراد داره دخترا هم خوش باشن؟؟؟ خیلی ها اصلا قصد جلب توجه ندارن ناز کردن تو ذاتشونه مثل خودم که مثلا یه طوری حرف میزنم که انگار منظور دارم واسه همین مجبورم وقتی یبار هم مجبورم با یه پسر صحبت کنم بیشتر با اشاره یچیز بگم حالا این من یه مثال بود
مطمئن هستم تک تک دخترایی که اینجا هستن دوست دارن بارون به صورتشون بخوره
یا شبا برای پیاده روی برن بیرون یا .......................
ولی خوب جلف بازی یه مسئله دیگس که واقعا تو خون برخی میجوشه
نمیدونم چرا هم دخترا و هم پسرا تو جمع خودشون فرقی نمیکنه
البته جمع نمیبندم اکثرا زود جو زده میشن و همون موقه هستش که برخی اعمال ناشایست ازشون سر میزنه
دوست دارن جلوی دوستاشون کم نیارن و یا ....
عزيزم اصلا اشكالي نداره كه يه دختر تو خيابون ذوق كنه يا زير بارون سرشا بالا كنه يا موقع برف بازي با دوستاش داد و بيداد كنهنقل قول:
ناز و عشوه هم همونطور كه دوستان اشاره كردند مختص ذات زنانه هست .
منظور ما حركات و رفتاري هست كه تابلو بيان ميكنه منظور طرف را!
عزيز جان در مورد اقايون ايده ال هم اين كه : درست كه يكي قيافه جالبي داره يكي ثروت قابل توجهي داره يكي تحصيلكرده هست و ....ولي بدون امكان نداره تمام اين موارد توي يه فرد جمع شده باشند و اوني كه قيافه خوبي داره ممكنه بدي ذاتي داشته باشه يا بالعكس
مهم اينه كه معيار شناخت انسانها قلبشون باشه نه جيب و قيافه و مدركشون.
منم با نظر مژگان جان موافقم
من كه وقتي اين جور دخترا رو ميبينم به جاي اونا خجالت ميكشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا اونا با اين كار شعورشون رو نشون ميدن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با اين جمله كاملا موافقمنقل قول:
مهم اينه كه معيار شناخت انسانها قلبشون باشه نه جيب و قيافه و مدركشون.
سلام
بابا دمتون گرم خانمهای محترم تاپیکتون 1دونه ام پایین نمیاد
موفق باشید
:evil:شوهر و می خوایم چی کار؟؟:13:نقل قول:
من خودمو میگم...هر وقت خواستم تنوعی بشه و به بدبختیهام اضافه کنم شوهر میکنم:24:
تا همش زیر اطاعت مادر شوهر :evil:و خواهر شوهر:4: باشم ....اه اه اه:2:
نقل قول:
موافقم سپيده جون ولي بعضي ها دلايل آدم رو قبول ندارن و يا فكر ميكنن خواستگار نداري داري ميترشي يا عيب و ايرادي داري كه ازدواج نميكني. شايد يه نفر دوست داره سن بالا ازدواج كنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته نه ديگه تو اين سن :20:
من با نظرات سايه و مگي و مژگان موافقم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
عزیزم این یه نگاه کاملا ابتدایی و سطحی به ازدواج است.انشالله سالها بعد زندگیت حتما نظرت عوض می شه.:40::10::11:
امیدوارم که این اتفاق بیافته....:46:نقل قول:
خب بحث به کجا رسید؟
حالا یه چیزی، قبول دارین یه مقادیر اندکی حسودی تو خانوما بیشتره تا تو آقایون، و همین موجب بروز یه سری رفتارها می شه ؟
دقيقا باهات موافقم كارين جوننقل قول:
حسادت تو وجود همه خانمها هست فكر كنم ولي خوب و بد داره باعث ميشه يكي تو اموري مثل تحصيل و موفقيت به خاطر اين حسادت يا بهتر توصيفش كنم رقابت موفق بشه و بعضا هم حسادت باعث ميشه تو رو كم كني كارايي كنند كه عامل رفتارها و كردارهاي نا مناسب بشه
ولي خوب كارين جون همه خانمها هم حسادت ندارند يا درصدش خيلي كمه
به نظر من حسادت چیزه بدی نیست،حسادت خانوما به نظر من اتفاقا خیلی هم قشنگه،اون حالت افراطی حسادت که خوب نیست و جنون آمیزه فقط مال خاونم ها نیست و مردها هم بهش دچار میشن،ولی کمتر بروز میدن.
سلام
من فکر می کنم حسادت هم در خانومها هست و هم در اقایون
اما نحوه جلوه یافتن انها متفاوت است.
ما خانومها ذاتا برون گراییم(با در نظر گرفتن خصوصیت های فردی) و این حسادت را نشون می دیم
اما اقایون درون گرا هستند(باز هم با در نظر گرفتن خصوصیات فردی)] و این حسادت را به واضحی یا با روش خانوم ها نشون نمی دن
عزيزم من هم زياد از اين موضوع خوشم نمياد .شما بحث جذابتري به ذهنت نميرسه؟نقل قول:
خانمها بهتره از بحث قبلي يه نتيجه داشته باشيم و بعد يه بحث تازه ايجاد كنيم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
به نظر من هم چون خانوما بیشتر این رو بروز می دن بیشتر تو چشم میاد
خب یکی جمع بندی کنه ببینیم آخرش چی شد
من میگم بیاین در باره ی افکار و آرزو هامون صحبت کنیم یا اینکه چند هفته بیایم بگیم هر روز چه کار های خوبی انجام دادیم
اینا فقط نظر بود حالا بازم اگه کسی چیز بهتری تو ذهنشه مطرح کنه من همه جوره پایم
منم با مهراريا موافقم اول از بحث قبلي نتيجه گيري كنيم بعد يه بحث جديد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهمترين نتيجه گيري از بحث قبلي اينه: كه همه خانمهاي حداقل اينجا با رفتارهاي غير متعارف و ناهنجار بعضي از خانمها در اجتماع مخالفن و از اين موضوع ناراحتن و به عنوان يك خانم خجالت ميكش وقتي يكي در كنارشون اين رفتارها رو نشون ميده . اين جور رفتارها بيشتر براي جلب توجهه.اين بود نتيجه گيري من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتیجه ای که من گرفتم:دخترها باید بیشتر مواظب رفتارشون توی جمع باشند تا خدایی نکرده جو گیر نشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام خانم جان!
منظورم عکسهای آواتار و امضا و... حتی عکس آواتار شما خیلی خیلی قشنگه
موفق باشین:11:
سلام بر دوست جون های عزیز!
دیدم صداتون در نمی یاد گفتم شما هم اگه حوصلتون سر رفته این بازی رو بکنین از ظهر تا حالا بهش گیرکرده بیدم:
کد:http://boxstr.com/files/716407_zvlif/chicken.swf
آرام جان مرسینقل قول:
Game over
your scored 0
:31:
شدیدا منو تحت تاثیر قرار دادی!!! :31:نقل قول:
آرام جان مرسی
Game over
your scored 0
:31:
فکر نمی کردمنقل قول:
هیجان زده ام..استعدادشو دارم فک کنم:27:
به! خانوم های گیمر!
سلام
آرام جان
چی بود این بازی آخه.صبح اول صبحی دستمو بند کرده:دی:دی:دی
score 30
می گم حالا اخرش چی می شه؟
نقل قول:
آرام جون ممنون:11:
خیلی باحاله....:31:
سلام
می گم آرام جون دیگه از این بازیا نداری
خوشم اومده:دی
می بوسمت
به! تو هم که خودت گیمر بیدی!نقل قول:
به! خانوم های گیمر!
سلام عسل جونمنقل قول:
سلام
آرام جان
چی بود این بازی آخه.صبح اول صبحی دستمو بند کرده:دی:دی:دی
score 30
می گم حالا اخرش چی می شه؟
30 ؟ ایول ولی مونده به من برسی من 150 هستم!!!
فکر نکنم آخر داشته باشه همینطوری می ره بالا!
نوش جان دوست جون!نقل قول:
آرام جون ممنون
خیلی باحاله....
دهه عسل جونم معتاد شدی به این زودی!!! :31:نقل قول:
سلام
می گم آرام جون دیگه از این بازیا نداری
خوشم اومده:دی
می بوسمت
معلومه که دارم یه عالمه هم دارم!!!
الان چند تا خیلی خوشگلش رو برات می ذارم!
بوس!
این بازی قبلا عشق من بودش صبح تا شب و شب تا صبح بازی می کردم همچین قشنگ معتادت می کنه دیگه از جلوش پا نمی شی:
حجمش فقط 450 کیلوبایتهکد:http://www.mediafire.com/?4ynsjjobtgv
قابل توجه عسل: این بازی پایان هم داره!
سلام
ایول آرام جون خیلی خیلی باحاله
از بس جو این بازی گرفته منو
پایه حنده مهتاب(خواهرم )شدم
می گم از همین سایتی که پایین صفحه بازی هست دان کردی؟
آره !:31:نقل قول:
سلام
ایول آرام جون خیلی خیلی باحاله
از بس جو این بازی گرفته منو
پایه حنده مهتاب(خواهرم )شدم
می گم از همین سایتی که پایین صفحه بازی هست دان کردی؟
بازی هایی که من دارم همه مال سایت miniclip هستن:
یه قسمت هم داره برای دانلود بازی بقیه بازیهاش آنلاین هستنکد:www.miniclip.com
الان داشتم دنبال لینک دانلودشون می گشتم آخه اینترنت ذغالی من که به درد آپ کردن نمی خوره!!!
یه مسابقه ماشین سواری داشتم بیست! نمی دونم چیکارش کردم
حالا تا کجاش رفتی؟ :31:
اگه قول بدی نخندی می گم تا وسط مرحله سه...نقل قول:
اخه طمع می گیرتم
هی می پرم بالا امتیازم بره بالا بعدش هم هی هی دارق دارق می خورم به موانع:31::31:
راستی برای دان کردن باید عضو باشی؟
اینجا که هی می گه یه پنگوئن انتخاب کن یعنی عضو شو؟
:31:نقل قول:
اگه قول بدی نخندی می گم تا وسط مرحله سه...
اخه طمع می گیرتم
هی می پرم بالا امتیازم بره بالا بعدش هم هی هی دارق دارق می خورم به موانع
راستی برای دان کردن باید عضو باشی؟
اینجا که هی می گه یه پنگوئن انتخاب کن یعنی عضو شو؟
نه بابا ایول خوب رفتی!
آره خیلی وسوسه می کنه من همیشه به اون نیمکت ها که روش گربه نشسته که می رسم فحش می دم!!!!
برای دانلود نمی خواد عضو بشی
عسل مواظب آینده ات باش اعتیاد بد دردیه ها! :31:
پنگوئن؟ پنگوئن چیه؟ من که یادم نمی یاد؟؟؟
اینم بازی زوماست تعریفش رو شنیدین؟ نمی دونم جدیدترش اومده یا نه حتما اومده:
می گم که پاشیم بریم انجمن فلش! :31:کد:http://www.4shared.com/file/3791840/d8d684aa/Zuma_Deluxe_Full.html?s=1
من دیگه جرات نمی کنم اینجا بازی بذارم خب تاپیک منحرف می شه! :31:
ولی بازی های خوبی هستن
واسه تنوع بد نبود!
آره! :31:نقل قول:
ولی بازی های خوبی هستن
واسه تنوع بد نبود!
دهه دیدین چی شد؟؟؟ من چند تا لینک از بازی هایی که قبلا معتادشون بودم پیدا کردم!!!
خب مجبورم بذارمشون دیگه!!! :31:
پسورد:کد:http://www.divshare.com/download/549109-d47
اینم بد نیستکد:www.tarfandestan.com
این یکی خیلی توپه هرکی بیشتر روپایی بزنه برنده استکد:http://www.divshare.com/download/710368-7c4
این آخرشه من تا حد مرگ بازیش می کردم از سر رو کم کنی!!!کد:http://www.mediafire.com/?7mzmbgd1byd
همشون قدیمی هستن اما از همه بیشتر باهاشون حال کردم حالا عسل پاشو بیا! :31:کد:http://www.mediafire.com/?bcz3zmbzt0m
ولی دیگه باور کنین غلط کردم قول می دم!!!
این عسل هم دیگه تموم شد!!! دیگه بانوی همیشه آنلاین نیست معتادش کردم رفت!!!
سلام
آرامم یک دنیا ممنون
رفته بودم بیرون فیلم بخرم
الان کارای انجمن تموم بشه میام سراغشون
یک عالمه ماچت می کنم
به به
آرام جون چشمم روشن
بچه ی مردمو از راه به در می کنی؟
خوشم باشه! :دی
منم گذاشتم تو لیست که وقت کردم بازیشون کنم
البته امیدوارم معتاد نشم:دی
خواهش می کنم دوست جون!نقل قول:
سلام
آرامم یک دنیا ممنون
رفته بودم بیرون فیلم بخرم
الان کارای انجمن تموم بشه میام سراغشون
یک عالمه ماچت می کنم
منم کلی بوست می نمایم!
:31:نقل قول:
به به
آرام جون چشمم روشن
بچه ی مردمو از راه به در می کنی؟
خوشم باشه! :دی
منم گذاشتم تو لیست که وقت کردم بازیشون کنم
البته امیدوارم معتاد نشم:دی
کارین جونم دست خودم نیست ها ذاتا خرابم!!!