سلام .نقل قول:
ممنون من بازی رو دوباره نصب کردم ولی جواب نداد.همون ارور اومد دوباره .
توی مراحل نصب هم فکر کنم درست عمل کردم. ممکنه ایراد از خود بازی باشه؟
Printable View
سلام .نقل قول:
ممنون من بازی رو دوباره نصب کردم ولی جواب نداد.همون ارور اومد دوباره .
توی مراحل نصب هم فکر کنم درست عمل کردم. ممکنه ایراد از خود بازی باشه؟
سلام آقا یکی ما رو راهنمایی کنه اگر کرافیک GF 9600 یا ATI 4830 که تقریبا هم قیمت هستند بگیرم میوتنم این GTA رو با کیفیت خوب اجرا کنم؟ یا بالاتر نیاز هست؟
9600 خوبه ولی اینو بگم CPU قوی مثل 4 هسته ای خیلی تاثیرش بیشتر هست. باز هم می گم GTA IV یک بازی کنسولی پورت شده روی PC هست پس به پردازنده قوی نیاز داره تا گرافیک قوی. کلا گرافیک کنسول های نکست همسنگ گرافیک هایی مثل 8600 و ایناست (کارتهای گرافیک real حدود 256 یا 512) این برتری کنسول ها به دلیل داشتن قدرت پردازندگیشونهنقل قول:
من سیستمم خوبه و سی پی یو 4 هسته دارم ولی دوباره بازی برام با کیفیت مطلوب اجرا نمیشه اشکال چیه؟
8600GTS
CPU:AMD 9950 phenomx4
Ram:3GIG
بازی اصلا ریپ نداره ولی توی تنظیمات گرافیک بازی نمیذاره از مدیوم بالا ببرم اشکالش چیه؟
شایدنقل قول:
نمی دونم.
فکر کنم مشکل از cd هستش.نقل قول:
آقا ما این بازی GTA IV رو که 4تا DVDهست رو می خایم نصب کنیم ویندوزمونم XP-SP3هست ولی به هنگام نصب وقتیCD3رو می ذاریم تو میگه:
Grand Theft Auto IV\PC\AUDIO\SFX\Radio-Afro-beat.rpf 0 Ecode Bad block
مشکل از چی هست آیا سی دی خرابه یا مشکل از جای دیگست؟
شما اگه یکی از پچ ها رو نصب کنی می تونی رو high بزاری.نقل قول:
این جور که دوستان میگن پچ 3 از همه بهتره.
سلام چطور ميتونم ويندوزم را بدون هيچ نرم افزاري به sp3 hvjrh fnl
نقل قول:
فكر كنم در اين صورت سر يا بدن خيلي از افراد ديده نمي شند يا حتي بازي اجرا نمي شه
دوست عزیز شما این حرف رو روی چه حسابی میزنید؟؟؟نقل قول:
من این بازی رو روی GF 6600 اجرا کردم.حالا 9600 که جای خودش رو داره.بحث من سر کیفیت بالاتر هست.
خواهش میکنم.نقل قول:
اولا ویندوز شما چیه؟
ایا از این تاپیک پچ رو دانلود کردی؟و اینکه قبل از این که پچها رو نصب کنی وقتی می اومد بیرون اروری!!پیغامی!!چیزی نمیداد؟
در ضمن فکر کنم اگر شما اپدیت کنی گزینه ی بنچمارک بیاد.
دوست عزیز ویندوز من اکسپی سرویس پک 3 هست.قبل از نصب پچ هم وقتی بنچمارک رو میزدم ارور نمیداد فقط مینوشت که اگه الان بدون سیو بنچمارک بگیری چیزایی که سیو نکردی میپرن که البته مهم نبود.نقل قول:
بعد خود به خود از بازی میومد بیرون.من اون پچ اول رو از همین تاپیک تو پست اول نصب کردم هرچی هم رو گزینه آپدیتش کلیک میکنم هیچی نمیشه و چیزی نمیاد.راستی اگه میشه به این سوالات من هم جواب بدید:1-فایلهای اصلی بدون اعمال کرک جی تی ای رو از کجا میتونم دانلود کنم؟
2-پچهای سه و چهار رو از کجا میشه دانلود کرد؟
دوستان من همه کارها رو انجام دادم و دوباره نصب کردم ولی این پیغام رو داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...نقل قول:
تاریخ ویندوزتو به 2007 تغییر بده...
این پیغام میگه فایل binkw32.dll داخل فولدر اصلی بازی خراب شده.نقل قول:
یا باید بازی رو دوباره نصب کرد یا فایل اصلی را از یکی بگیرید.
سلام.من موقع نصب به این مشکل خوردم...در حالی که درایو E حدود 60گیگ خالی داره
سلام
من پچ 1.4 رو اینستال کردم . قبلآ بازی رو اجرا می کرد ؛ ولی الان هنگام ورود به بازی ارور زیر رو می ده . چه کار باید بکنم ؟!! :41:
تو پست اول دقیقا پیام شما موجود نیست ولی احتمال میره با دو تای اخری مربوط باشه ..نقل قول:
RMN20 - نیاز به سرویس پک 1 ویندوز ویستا
RMN30 - نیاز به نصب سرویس پک 2 برای ویندوز 2003 سرور و 64 بیتی XP
RMN40 - نیاز به نصب سرویس پک 3 ویندوز XP
DD3D50 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - عدم پشتیبانی کارت شما از DirectX 9.0
TEXP110 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - بازی را دوباره اجرا کنید
DWIN20 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - بازی را دوباره اجرا کنید
DD3D10 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنید
DD3D10 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنید
DD3D30 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنید
DWIN30 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنید
DD3D20 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - دایرکت ایکس و آخرین درایور کارت گرافیکی خود را نصب کنید
DWIN10 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنید
DD3D60 -خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - کارت گرافیکی شما Shader 3.0 را پشتیبانی نمیکند
DD3D70 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنید
GPUP10 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنید
TEXP20 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنید
TEXP30 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنید
TEXP80 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنید
DD3D40 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - آخرین درایور کارت گرافیکی خود را نصب کنید
TEXP10 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - آخرین درایور کارت گرافیکی خود را نصب کنید
DD3D80 - بازی را دوباره اجرا کنید
STRB10 - بازی را دوباره اجرا کنید
RMN10 - بازی را دوباره اجرا کنید
STRM10 - بازی را دوباره اجرا کنید
STRM20 - بازی را دوباره اجرا کنید
BNDL10 - بازی را دوباره اجرا کنید
STBF10 - بازی را دوباره اجرا کنید
VOIC10 - بازی را دوباره اجرا کنید
RESC10 - کمبود حافظه ی مجازی سیستم - سیستم خود را ریستارت کنید
BA10 - کمبود حافظه ی مجازی سیستم - سیستم خود را ریستارت کنید
EA10 - کمبود حافظه ی مجازی سیستم - سیستم خود را ریستارت کنید
TEXP60 - عدم توانایی رندر رنگ ها در سطوح - دایرکت ایکس و آخرین درایور کارت گرافیکی خود را نصب کنید
TEXP70 - عدم توانایی در رندر عمیق سطوح - دایرکت ایکس و آخرین درایور کارت گرافیکی خود را نصب کنید
AE10 - کمبود رم - بعضی از برنامه ها را بسته و بازی را دوباره شروع کنید
PC10 - عدم شناسایی دستگاه D3D - درایورهای کارت گرافیک خود را دوباره پاک و نصب کنید
TF10 - توانایی رایت کردن بر روی دیسک موجود نیست - بازی را دوباره شروع کنید
WS20 - سیستم خود را ریستارت و یا بازی را به صورت صحیح دوباره نصب کنید
WS30 - سیستم خود را ریستارت و یا بازی را به صورت صحیح دوباره نصب کنید
کرک روی دی وی دی رو دوباره کپی کن درست میشه...نقل قول:
اگه نشد کرک مربوط به اون پچ رو روش کپی کن...
من می خوام gta iv رو روی vista sp1 نثب کنم از یکی از دوستان می خوام که تمام چیزهایی که لازم هست برا اجرای بازی رو برام لینک بده تا بگیرم.
سلام دوستان
من این بازی رو تو xbox بازی کردم!
تو pc بهتره یا xbox؟چون دوستام خیلی بهم با pc پز می دن!
همون XBOX بهتره...نقل قول:
این بازی تو پی سی خیلی باگ داره چون تبدیل شدست...
:11:
من مشکل تکون خوردن دوربین و خودکار حرکت کردن خودرو را دارم کمکم کنید
البته اگه سیستمت فوق العلده خفن باشه روی PC بهتره البته به قول دوستمون یه باگ هایی هم داره که البته با نصب پچ 1.03 یا 1.04 تا حدود زیادی برطرف میشه
میشه این رو هم جواب بدین؟؟؟دلیل خاصی هست واسش؟؟؟یا دی وی دی خرابه؟؟؟:13:نقل قول:
سلام
رو ویندوز 7 کار می کنه چون من نصب کردم این error رو می ده
سلام...نقل قول:
پچ ها رو میتونی از همین تاپیک دانلود کنی.
وسوال اول رو هم نمیدونم...ببخشید:41:
موفق باشید
تلاش میکنم تا اون فایل های اصلی رو پیدا کنم.نقل قول:
من با نصب پچ 3، زمانی که با اتوموبیل تخت گاز میرم، تیکهای خفیف (البته خیلی خفیف) داره... ولی جالبه که وقتی هیچ پچی نصب نیست، این مشکل رو ندارم. در واقع بدون نصب پچ، مشکلی برام پیش نمیاد. هیچ باگی هم نداره. عجیبه.
سلام
من یه مشکلی دارم
هنگامی که در رانندگی بیشتر از کلید های A D W S و ... استفاده می کنم بازی گیر می کنه و هی فریم فریم می شه .
در صورتی که من جای دکمه ها رو با جهت نما ها عوض کردم درست شد .
2 یا 3 روز اول این مشکل رو نداشتم.
کلا تمام دکمه های سمت چب به خصوص E W S A D V R و ... هنگامی که فشارشون می دی بازی یک لحظه گیر می زنه .
حالا من واقعا نمی تونم ربطی بین اینها هست یا نه ولی خوب کلا بگم که افت فریم و اینا به سیستمت ربط داره منم اوایل خیلی بهونه گیری می کردم. شما حساب کن سیستم من اینه:نقل قول:
cpu x2 Athlon +6000 Full 3.2 GHz
VGA 8600 GT 512
RAM 2 gig
Monitor LCD Wide 19 inch 1440x900
من تمامی فاکتور های گرافیکی رو روی مینیمم قرار دادم یعنی کمترین کیفیت بازی حتی دارم windowed بازی می کنم و روی رزولیشن 800 در 600 یعنی تنظیمات از این پاینن تر دیگه امکان نداره البته شدیدا بازی روان اجرا میشه و کوچکترین افت فریمی ندارم دیگه چشمام هم عادت کرده به این کیفیت. ولی خوب چه کنیم. ایشالله واسه GTA بعدی یا باید یه سیستم خفن به هم بزنیم یا به فکر کنسول باشیم
يه سوال دارم
ميخوام بدونم كه اين بازي با cpu هاي معمولي اجرا ميشه يا اينكه حتما بايد cpu دو هسته اي به بالا باشه ؟؟؟
نه عزیز می بینی CPU من یکی از پیشرفته ترین CPU های دو هسته ای موجود هست هست با کیفیت خیلی بالایی نمی تونم اجرا کنم یه بار رفته بودم مغازه یکی از دوستان طرف لپ تاپ داشت CPU ش Quadro بود با نهایت گرافیک اجرا می کرد بازی رو گرافیکش هم 8800 Ultra بود با 8 گیگ رم:18:نقل قول:
عمرا بشه . البته یکی از دوستان فکر کنم همین تاپیک بود میگفت رم چهار گیگ و .. همشو داره فقط سی پی یو اون تک هسته ای و کولر گذاشته و کیسو باز گذاشته و ... تا تونسته با پایین ترین تنظیمات اجرا کنه. ولی در کل حتما باید دو هسته ای داشته باشین . ما که دو هسته ای داریم لامصب داره 90 درصد CPU رو میگیره . برای داشتن این بازی حتما باید یه سی پی یو قوی داشته باشین .نقل قول:
سلامنقل قول:
سیستم من
8600 مدل شما
CPU دو هسته ای 1.8
رم 2 گیگ
این سیستم از نظر شما فرقی داره با مال شما
در ضمن گفتم روز های اول راحت اجرا می کردم نمی دونم بعد دو روز چی شد که بهم خورد و حالا ... .
ممنون :46:
آره خوب CPU شما یکم از مال من ضعیف تر هست. خوب نصب نرم افزار های مختلف مشکلاتی که برای ویندوز به هر دلیلی پیش میاد تاثیر میذاره روی عملکرد سیستم. البته من خیالم رو راحت کردم روی کمترین کیفیت بازی می کنم و البته با دسته X360 فراسو خیلی هم حال میدهنقل قول:
من وقتی که تنظیمات رو تا آخرین درجه بالا میبرم از سی پی یو و رم بیشتر از 65 درصد استفاده نمیکنه و گرافیک هم 85 درصد..
ولی بازی با تیکه شدیدی روبرو میشه!!نمیدونم چرا؟!!!
منم الان تنظیمات رو به حداقل رسوندم و راحت بازی میکنم...
ببخشید من توی صفحات قبل یه مشکلی داشتم که نوشتم ولی هیچ جوابی ندادین؟چرا؟؟؟؟
من دقیقا نمیدونم مشکل شما از کجاست ولی هرچی هست اینستالر بازی شما اصل نیست . اینستالر ارجینال بازی خیلی فرق داره و این تقلبیه . من چند سال پیش که میخواستم GTA SanAndreas بخرم دو تا خریدم هر دوتا خراب بود آخرش از یه جا گرفتم کاملا اینستالرش ارجینال بود نصب شد . یه چیز دیگه هم هست نمیدونم ربط داره یا نه ولی تو خیلی از بازی ها میگن بازی باید رو یه درایو NTFS نصب بشه شما ببین فرمت درایوت همین هست یا نه ... .نقل قول:
سلام
من وقتی سیو کامل بازی از اینتر نت رو گرفتم و کپی کردم توی لود بازی وجود نداره مشکل کجاست
این سوالتون چه ربطی به موضوع تاپیک داشت؟!!
سلام
کسی نیست به ما کمک کنه بازی خیلی سرعتش پایین هست
اینم سیستم من
ram 2 gig
vga 8600 gtforce nvidia 512mb
cpu 2core 3.0 mhz =6
بازی نصب شده سرعتش خیلی پایین هست
ممنون که بالاخره شما جواب دادین:10:نقل قول:
درایوهای من همش Fat هست...چه جوری تغییرش بدم؟؟؟:40: