برو به محل نصب بازی و پوشه ی players . اونجا سیوای بازی قرار میگیرهنقل قول:
Printable View
برو به محل نصب بازی و پوشه ی players . اونجا سیوای بازی قرار میگیرهنقل قول:
کسی تونسته بدون نامردی تمام افراد توی میرحله ی museum رو بکشه؟ همو مر حله ای که بعد از تمیم کردن بازی باز می شه و اگه یه دکمه رو بزنی همه بهت هجوم می ارن! کسی همه رو زده؟
کجا..؟نقل قول:
یعنی کدوم دکمه؟؟؟:18:
مگه بهت حمله میکنن!؟
وقتی تو مرحله اخر و موزه دکمه ی قرمز میز جلویی رو فشار می دی همه ی افراد اتاق زنده میشن و میریزن سرت.
دوستان 3 اتاق وجود داره تو یکی تانک و جت و ... است که هیچی دو تا اتاق دیگه دو تا دکمه ی جدا داره.
من تونستم همه رو هم بکشم.البته اتاق به اتاق.دکمه ی اتاق اولو زدم بعد رفتم اتاق جت و... سپس هر یکی میومد تو یا با نارنجک یا با یه گلوله مینداختمش.برای اتاق دوم هم همینطور.اونایی هم که تو اتاق نمیومدند با نارنجک نوری کور و چاقو بهشون می شدم.
موفق باشید.
ایول من رفتم چقدر جال کاپتان پرایس بهت حمله میکنه یک تیر میزنی...کشتن خودیا چه حالی داره:دی
اره منم همین کارو کردم اما تموم نمی شدن نامرد ها بعضی ها هم رفتن اتاق 2 اون دکمه رو هم زدننقل قول:
حالا اگه کسی همه رو زد چی می شه؟
هیچی یک عکس برات میاد از دوستان MW2 که خیلی جالبه خواستی بگو برات آپ کنم!!!
همینجا بزار به همه بگو تشکر کنننقل قول:
من که رفتم همرو بکشم تو یه اتاق همرو کشتم تو اتاق بعدی با مسلسل همگیو زدم فقط دو سه نفر مونده بودن تا اومدم خشاب عوض کنم مردم
یک جمله جالب که توی این بازی از زبان کاپتان پرایس گفته شد...
" مهم این نیست که بمیری ... مهم اینکه برای خدمت به وطنت بمیری"
خیلی حال کردم...
تازه می گه که از سگ متنفر هست اما سگ های russian در مقابل اون سگ ها که تو زندان مراقبش بودن مثل بچه گربه هستننقل قول:
میبینم که خیلی از این جملات دوست دارید پس حالا اینم چندتا از این جملات:
مرحله اول:
کاپتان شپارد: بلندشو مرد زندگی از مزگ آسون تره!!!
مرحله آخر:
کاپتان شپارد:5 سال پیش 300000 نفز ار سربازان در عراق مردند و جهان فقط مثل(...)نگاه کردند!
مرحله The easy day...was Yesterday:
کاپتان مک تیویش: کشتن مردم راحت تر از نگاه کردن به جنازه هاشونه!
Ghsot: اینا بمب نمیزارن که گروگان هارو بکشن...اینا گروگان هارو میکشن که بمب بزارن!:دی
موفق باشید!
دستت درد نکنه جالب بود میشه یه چند تا جمله ی قشنگه دیگه از ghost بذارینقل قول:
واقعآ زبان انگلیسی نه تنها نیاز است بلکه به جذاب تر شدن زندگی ما کمک هم میکنه . مثلآ همین بازی ها یا فیلمها .
ببخشید از این پست نامربوط :31:
باید بازی رو دوباره برم ببینم جمله قشنگ چی گفته...نقل قول:
تا یک 8 ساعت دیگه براتون میزارم...
جملات بیاد ماندنی:
Call of Duty : Modern Warfare 2
کاپتان مک تیویش:
بازگشت هر چقدر هم سخت باشه من برمیگردم...
Ghost:
اینجا مردن تنها راه زندگی کردنه!
فرار کنید موقول های جدید دارن میان...!
Makarov:
توجه کنید...هیچ روسی نباید باشه!!!
پیغامی وجود نداره...این پیغام هست!
این و بدونید که اونا هوای مارو دارن ( منظور پلیس هاست )
کاپتان شپارد:
سرگرد اینجا محل تولد (...) به نام زاکائف هست.!
Sgt.Folley:
میدونی دشمن های ما مثل وقتین که ملخ ها به مزرعه کندم حمله می کنند!!!
تنها راه زنده موندن مردنه(بر خلاف حرفی که Ghost زد!)
یک مکالمه جالب:
کاپتان پرایس اسلحه اش رو روبه ما گرفته کاپتان مک تیویش سر میرسد...
کاپتان مک تیویش:
اسلحه تو بنداز!
کاپتان پرایس:
صابون (Soap)
یکی از سربازان:
صابون دیگه کدوم خریه؟؟؟
روحGhsot:
کاپتان مک تیویش صابونه!
همیشه شاد باشید!!!
این خر رو فکر کنم از خودت اضافه کردی:27::31: چون فقط میگه:نقل قول:
who's the soap.
دقیقاً ولی من یکجا خوده بودم نحوه گفتن در زبان خارجی معانی رو میرسونه مثلاً اونا به :نقل قول:
Who's Soap?
میگن:
صابون کیست؟
صابون دیگه کیه؟
جناب صابون کیه؟
صابون دیگه چه خریه؟
:20::20::20:
آقا این بازی رو بالاخره میشه آن لاین با پی سی بازی کرد مثل نسخه شماره 4 یا نه ..من دارم شمار 4 رو بازی می کنم تو کف این موندم که MW 2 رو آن لاین بازی کنم ...........خونه دوستم که PS3 داره یه 1 ساعتی بازی کردم تو PSN کف کردم...............
سلام و دروود.
رفاقای جان وارد بازی که میخواهیم بشویم از دایرکست و یک سری مجهولات دیگر ایرادات میگیره، چه کنیم به نظرتون؟!?
با سلام و خسته نباشید
من بازی call of duty 6 modern warfer 2 رو بازی کردم 7 8 مرحله که میرم برای رفتن به مرحله بعدی زمانی که نوار لودش پر میشه میپره بیرون و این اخطار رو میده :
Create2DTTexture( f15_col>.2048.2048.0.827611204 ) failed: 8007000e= Ran out of memory
ویندوزم 7 می باشد
سیستم pc :
رم : 3 گیگ
گرافیک : 9400 جیفورس جی تی
سی پی یو : 5
مادربورد : مکستور
دوست عزیز این مشکلاتو باید تو تایپیک حل مشکلات بازی ها مطرح کنی :46:نقل قول:
نوشته شده توسط morvarid_key2010@yahoo.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن من فکر میکنم شما بازی رو دوباره اجرا کن وگرافیکتو پایین بیار ببین چی میشه اگه نشد تا اخرین درجه پایینش بیار بعد اون مرحلرو رد کن دوباره گرافیکتو سر جاش بیار فکر کنم با این ترفند مشکلت حل شه:31:
مموری گرافیک شما پر شده...!
اگر گرافیک رو پایین تر بیاری جواب میده(ممنون از جواب علی آقا!):دی
بخوایم بازی رو orginal بخریم ، از کجا میتونیم این کارو بکنیم ؟ کسی چیزی میدونه ؟
خب اگه تهران هستیدباید بری انقلاب و بگی کال آف دیوتی6رو میخوام فور ویندوز یعنی بازیی که شرکتی نباشه تو پاکت باشه گرفتی 4تا dvd هست بایه سیدی پچ که اون اورجینالشه واز این شرکتیای .......نیست:46:نقل قول:
کسی که میگه صابون کیه همون worm هستنقل قول:
آقایون پچ دلقک برای MW2 در راهه انشاالله در همین امروز منتشر میشه!!!
اگه بخوای اریج بگیری باید یه60تومنی بخرجی اگه خواستی میتونی از DCgame بگری زنگ بزن و سفارش بده تا واسط بیارن.نقل قول:
آقایون سلام بلاخره بعد از هزاران فراز و نشیب پچ تبدیل شخصیت ها و کاراکتر های بازی به قیافه های جالب:
1 - تغییر لباس دشمنان روسی به لباس دلقک
2 - تغییر لباس تیم آمریکایی ها به لباس ویژه شنا در استخر
3 - قرار دادن دماغ دلقکی برای کاپتان ها و جنرال شپارد
4 - تغییر سلاخ ها از سلاح های مرگبار به تخم مرغ , آچار , گوجه و ...
5- تغییر مامورت مرحله موزه به مرحله آهنگ خوانی دلقک ها!
روش نصب:
ابتدا لینک زیر را دانلود کنید و محتویات آنرا به داخل پوشه miles درون محل نصب بریزید.
سپس فایل زیر را دانلود و انرا در حین اجرای بازی , اجرا نگه دارید.کد:http://www.2shared.com/file/11976040/ef0f9e5f/Funny_-_Miles.html
از نکات زیبای این پچ حجم کم آن است و اینکه بازی را به شکل زیبایی کمدی تبدیل میکندکد:http://www.2shared.com/file/11976161/abfca67c/Funny-Patch-MW2.html
موفق باشید!
میشه بیشتر توضیح بدی واسه من کار نکرد!!!!!نقل قول:
با سلام به همگی یک سوال داشتم . من این بازی را از جایی دانلود کردم با حجم حدود 11 گیگ . ولی بعد از نصبش این اشکال رو میگیره . Stream must be running to play this game. کسی میتونه کمکم کنه.مثل اینکه احتیاج به کرک داره ولی من چیزی پیدا نکردم اینقدر تعداد صفحات زیاده که به این سادگی نمیشه پیداش کرد اگر هم باشه . یکی میتونه زحمت این کار رو بکشه و لینکش رو بزاره . متشکر میشم.
steam یه نرم افزاره واسه بازی online هست که اگه بخواین single بازی کنین به steam نباید احتیاج داشته باشین اصولانقل قول:
باید ار پچ BOYSTEAM استفاده کنی معمولاً توی گوگل بزنی میاردش ولی اگر نبود بگو برات آپ کنم!نقل قول:
سلام. شما باید نرم افزااستیم رو نصب و اجرا کنین تا این مشگل برطرف شه و اگه هم نمیخواین که استیم رو نصب کنین میتونین از کرک no steamاستفاده کنین که احتیاجی به استیم نداره فقط دیگه نمیتونین co-opبازی کنین.نقل قول:
فایل دوم دانلود نمیشه:41:نقل قول:
یعنی چی مگه ممکنه...؟نقل قول:
از دوستا بپرس اونا دانلود کردن!
فایل دوم واسه منم دان نشد.
چطوري ميشه باxfireانلاين cod6رو بازي كنيم؟
برا من کار نکرد لطفا راهنمایی کنیدنقل قول:
دوستان با دانلود منیجر ارور میده ...نقل قول:
ولی اگه اون را تو یه مرورگر دیگه تست کنید جواب میده...
من با اپرا دانلود کردم...
در ضمن اصلا جواب نداد...