ایول چه باحال.خیلی خفن شدینا.راستی کاراکترت چی بود؟نقل قول:
Printable View
ایول چه باحال.خیلی خفن شدینا.راستی کاراکترت چی بود؟نقل قول:
مجتبی میتونی بیای منو پی لول کنی؟
esmet to bazi chiye?
اسم من تو بازی StoutCrusher هست.واریور لول 33 hm .نقل قول:
کی میتونی بیای؟
من امشب 10 تا 12 میتونم بیام.
سلام به همگی !!؟
بعد یه هفته برگشتیم :31::27:
بلای خاصی تو این هفته بر این بازی نازل نشده؟!
من چرا بی خودی تو بازی لگ خفن پیدا کردم؟!! کانکشن من تغییری نکرده و سرعت همونه ولی دیگه اصلا نمیتونم بازی کنم:18::41:
بابا دمتون گرم این همه um لول بالا داریم یکیتون نمیاد ما رو پی لول کنه.باشه اشکالی نداره.ما هم یه زمانی تو این بازی کسی بودیم ولی به هر کی میتونستم کمک میکردیم.
شماها تا حالا چیزی خریدین توی این بازی ؟
شرمنده من دو روز خودمو قلنطینه کردم و بازی نکردم.هادی کای on میشی؟
با سلام خدمت دوستان
من می خوام برای این بازی یه امولاتور مثل wow بسازم کسی هست که بتونه بهم کمک کنه
من مطمئنم که برای این بازی سرور آفلاین اومده
لطفا اگه کسی اطلاعی داره بهم کمک کنه
خیلی بعیدهنقل قول:
تو بازی اومدی MHV رو تو Trade صدا کن تا بیام ! اگه تو گیلد MW هستی که راحت می تونی من رو پیدا کنی. یه وار 53 HM دارم . حریف FL1 می شم.نقل قول:
بابا دمتون گرم این همه um لول بالا داریم یکیتون نمیاد ما رو پی لول کنه.باشه اشکالی نداره.ما هم یه زمانی تو این بازی کسی بودیم ولی به هر کی میتونستم کمک میکردیم.
سلام بروبچ شایا باز عزیز.
بعد از 5 روز برگشتیم.چه خبر از بازی؟
می بینم که هادی جان هم به این بازی برگشته.
کمکی خواستی بگو داداش در خدمتیم.
ممنون بچه ها هر کدوم که آن بودید بهش پیام میدم تو بازی.فقط من اسم کاراکتر مجتبی و کاظم رو نمیدونم.
محمد هم که اسمش رو گفت.
من معمولا با The_Kaz آنلاین میشم.
منم با -NightKiller- میام.ولی فعلا زیاد بازی نمیکنم چون جمعه امتحان دارم
آقایون خبر دسته اول !!؟
سیستم رنک بندی جدید که می خواد برای pvp و زمان ep5 راه بندازن رو تو Forum اعلام کردن . این سیستم الان تو سرور های چینی راه افتاده! تا رنک 31 آپدیت شد !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه خبر دسته اول دیگه واسه MW ها.
باس MW میخواد بیاد Pantheon!!!!!!!!!!!
عجب boss با معرفتیه:D
چی شد؟
uni می خواد بیاد pantheon؟
عجبیبه.کسی حرفی نزده بود تو GC
لینک app واسه uni رو دیدم.گیلد رو واگذار کرده به Delisious
شاید منم اومدم Pantheon.گرچه هنوز معلوم نیست ولی MW داره متزلزل میشه.
نظر محمد رو نمی دونم.اونم شرطه.
سلام به همه آقا من تازه امشب دارم این بازی رو دانلود میکنم میخوامببینم بهترین کلاس برای PVP چیه بهترین Build رو هم بهم بدید
:31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::3 1::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31: :31::31::31::31:
دیگه چاره ای نیست ! تا همین جاشم موندم کی کارای گیلد رو راه میندازه ! چیجوری GH همیشه باز و upgrade هست !؟نقل قول:
کراکترهای اصلیمون رو می بریم ! امیدوارم ما رو راحت قبول کنن !؟
محمد جان هر وقت آماده بودی بریم app کنیم.
مجتبی تو هم ازمون تعریف کن.
کس میدونه اینو کجا میشه پیدا کرد ؟؟
[HTML]http://up.--------.ir/4/1260343228.jpg
[/HTML]
sharmande bazi vaght ha in sistemam ghati mikone nemitonam farsi typ konam.نقل قول:
agar pantheon mikhay berin avalan faghat begardid raid hashon ro peyda konid vali ghavlesh app konid vagharna age raid boss boshe kicketon mikonan.
2 az kol char screeneton ax mikhan bayad befahman che char hay dari ta badan ye ki esme dostesho nade bege in char mane.
baghiye ghanon ha asone to froum mitoni bekhonin.
darzem vaghti ozv beshi hame charater hatoon ro bayad ozv pantheon konid
بهترین چیز برای pvp پول. پول پول پول....نقل قول:
اوه اوه...عجب چیز خفنیه.پیدا کردی بگو.
آقا با کاراکتر نرمال فکر نکنم اصلا توی pvp بهت خوش بگذره . حالا یه سری باید بری تا لول 40 بعد با یه کاراکتر هارد مود و یه بیلد خوب می تونی بدون پول هم توی pvp تفریح کنی + اینکه با اون لول 40 گلد جمع کنی و آیس کریم بخری .نقل قول:
من خودم می خوام یه آرچر خوب برای pvp 1- 15 بسازم + یکم هزینه جزیی برای افزایش قدرت کمانش + آیس کریم ... فکر کنم بد نشه . فقط لذت جنگ تن به تن رو نداره دیگه !
حتما برو پیش اساتید اینجا ( پیش منم بیای سرور یک گایا کلی خوشحال می شم ) که لول گرفتنت سریع تر پیش بره وگرنه کلی باید وقت بیهوده صرف کنی .
تو فروم pantheon امشب apply کردم.مجتبی جان برو یه تاپیک یه سر بزن اگه خواستی بعد از چند نفر vote بده.
برای اطلاع احسان عزیز هم بگم که مراقب باش.هر جا ببینمت مجبورم درگیر شم.قانون pantheon اینه.
اینم لینک تاپیک تو فروم pantheon:
کد:http://etainpantheon.guildlaunch.com/forums/viewtopic.php?p=14883089&gid=113461&lr=x13#14883089
این maya بیکار اومده تو app تو هم شر میگه.تنش میخواره.تو app منم داشت دعوا راه مینداختنقل قول:
هه هه هه...پیاز داغشو زیاد کردی حاجی.
الان مایا میاد بیشتر چرت و پرت میگه.باهاش کل کل نکن.میاد اذیت می کنه.
نقل قول:
اشکال نداره من فعلا تازه اکانتم برگشته و هیچ پولی برای Res Rune ندارم شاید تا 1 ماه نتونم UM بازی کنم .
نقل قول:
خیلی بعیده
با سلام خدمت دوستان این یه امولاتور برای این بازی هست اگه کسی بلده راش بندازه لطفا به منم کمک کنه
نقل قول:
کد:http://www.elitepvpers.de/forum/shaiya/244203-shaiya-private-server-instructions-english.html
امروز واست یهlegend oghrton top پیدا کرده بودم ولی تو teos بود 50 میلیون بیشتر نبود.شانس بدت نبودی که بخری 40 دقیقه همش تام داشت تا بخریش.مفت بودنقل قول:
کارای دانشگاه خیلی زیاد شده.فک نکنم این هفته زیاد منو ببینید.
به هر حال دمت گرم حاجی که به فکر ما بودی.
سرور laliah معلوم نشد چی شد دیروز کلا بسته بود !!؟ کلی از بازیباز های اون سرور ریختن تو 3 تا سرور دیگه ! هر 3 تا سرور Busy شد !! چند بار تو Etain کل بازیکن ها با هم DC شدن !!؟ بد جوری دیشب رو اعصاب بود بازی
داره سرم میترکه.
بد جور یه نفر سرم کلاه گذاشته.
رفتم سرور lailah دیدم یکی دار op رو 110 میده.گفتم هر چند تا داری من میخرم.گفت 3 تا.بهش گفتم بره battlezone واسته تا من از سرور خودمون بیام ازش بخرم.خلاصه رفتم موقع معامله op ها رو اون بالا گذاشته بود منم دیدم درسته.داشتم پولشو تایپ میکردم op ها برداشت من خر هم چشمم رو کیبورد بود سرمو بلند کردم به هوای اینکه درست کار داره پش میره ok رو زدم.تا چشممو باز کردم دیدم این که op ها رو از اونجا برداشته هنوز جم نخورده بودم پول هارو مفت گرفت و رفت.330 میلیون پول.رفتم با 100 نفر صحبت کردم گفت مدرک باید داشته باشی.من مدرک جالا از کجا بیارم.من که کف دستمو بو نکرده بودم این کارو میخواد بکنه.رفتم باهاش کلی جرو بحث کردم.گفت من op ها رو بهت دادم.برو هر کاری میخوای بکن.یعنی دارم دیونه میشم.پول یه عمر عرق ریختنم باد شد رفت هوا.
منم یه accont ساختم میخوام سر ملت رو کلاه بزارم.یه روز میرم 15 day conti رو به ملت نشون میدم همین حرکت رو میزنم یا پول میگیرم یا نه.اگه نشد alt+f4 میکنم از بازی خارج میشم طرف فکر کنه dc شدم.من اگه پدر این ملت رو در نیاوردم مجی نیستم.هر چی میخواد بشه.فقط به کمک کاظم احتیاج دارم که conti رو کمک کنه بفرستم تو اون اکانت دیگم .بدش کارم تموم شد اون اکانت رو پاک میکنم.
وای عجب ضد حالی.خیلی نامردی بود...یه شکایتی ریپورتی چیزی به مدیرا بده شاید کاری کردن.
ای یایا....ملت همه کلاه بردار شدن.حالم گرفته شد وقتی شنیدم.
برای خود منم چند نفر می خواستن همین بلا رو سرم بیارنولی دستشون رو خوندم.
تو این موارد هیچ کاری نمیشه کرد جز یک کار که یاید از قبل برنامه ریزی بشه.
اونم اینه که با نرم افزار از صفحه بازی موقع معامله کردن فیلم بگیری.اینجوری یارو نمی تونه بزنه زیرش.
بعد یه ticket به همراه لینک فیلم بفرستی تا یارو رو یرویس کنن.
برای پیش گیری هم من همیشه 1- یه صفحه نگاه می کنم 2- اول میذارم اون ok رو بزنه بعد من میزنم.
اینجوری دیگه احتمال کلاه برداری طرف کم میشه.
حیف که تو این هفته درگیر دانشگاه هستم وگرنه میومدم میرفتیم یه خورده فارم می کردیم.
منم عجیب بی پول شدم.یاید باز بریم تو کار فارم.
سر من رو یه بار فقط یکی کلاه گذاشت !!؟ خوشبختانه فقط 1.5 میلیون ! بعدش دیگه روباه شدم !نقل قول:
با fraps فیلم گرفتن بیشتر بدرد pvp میخوره که اگه کراکتر های اصلی و خفن یه کار اشتباه کردن بدی ban کننشون.
تو معامله کاری نمیشه کرد . چون ملت از کراکتر ها و اکانتهای دیگشون هم استفاده می کنن ! و در بهترین حالت اکانت فرعی یکی بسته میشه و چیزی هم به ما نمی ماسه !!
کسی میدونه aion چه سیستمی میخواد؟باید ماهیانه پول داد برای بازیش؟
سیستم خفنی نمیخواد.سرورهای فری هم داره ولی به درد نمیخوره.ارزش وقت گذاشتن نداره.مثل سرورهای فری wowنقل قول: