کره ای.
خیر چینیش تو بازار نیست. مدل ساختگیش هست که ویندوز موبایل نیست اصلا.
قیمت هم که بین 380-400 هست دیگه.
Printable View
کره ای.
خیر چینیش تو بازار نیست. مدل ساختگیش هست که ویندوز موبایل نیست اصلا.
قیمت هم که بین 380-400 هست دیگه.
یه بنده خدایی امنیا رو میده 350 تومن اونم 16 گیگ میده.نو هم هست .منظورم اینه که آکبنده .عجیب نیست؟
ویندوز موبایله.
یه لحضه ازش کلمه چینی رو شنیدم.شک کردم
نظرتون چیه؟
یعنی پشت گوشی نوشته ساخت کره؟
چینیش هم اومده که کپی هست و 140-180 به فروش میرسه.. که بعضی وقت ها به اسم اصلی به مشتری میندازننقل قول:
با همون مشخصات؟
دوربین،رم و ............
لطفا سریع بگین چون سفارششو دادم.حیاتیه.
نه شبیه نیست ! یعنی هست ! بعضی ها رو من دیدم که با قاب اصلی میفروشن ! (مو نمیزنه)
ولی گارانتی رو چک کن یعنی شماره سریال رو زنگ بزن گارانتیش ببین میگه معتبره یا نه
برای اطمینان بیشتر یه فایل .cab ببر ببین نصب میشه روش یا نه ....
بابا دمتون گرم
سوال قبليمو كه دو دره كرديد
حالا اين يكيو بگين
آقا چي كنيم كه اين عكساشو مثه آب دهن مرده! نندازه و اقلا يه كم رنگ به عكساش بمونه
فقط نگيد بذارم رو حالت پاييز كه بدتر ...نه به رنگا!
نقل قول:
دوست گرامی ما اینجا حقوق نمیگیریم که سوال جواب بدیم... هر کس که کمک میکنه از سر لطفش هست و زمانی هم که شما صبر میکنی تا جوابتون داده بشه حداقل هزینه ای هست که میتونی بپردازی... دلیلی نداره که انقدر طلبکارانه خواسته هاتون رو بگید.
موفق و پیروز باشی
:43:نقل قول:
اتفاقا همچين صبري هم نكردم و دوستان سريع به پست من جواب دادند :10:
ولي جوابشون در راستاي !سوال من نبود كه منظورمون از دودره همين بود
بعدشم درسته كه تو فروم شما جوجه ايم ولي جاهاي ديگه واسه خودمون فروم بازيم و كلي جواب بروبچزو ميديم و مثل شما حقوقم نميگيريم و به طريق اولي حاليمونه كه واسه جواب باس صبر كنيم (دندمونم نرم!):5:
ولي اگه مثلا اومديم خوشمزگي كنيم(زرشك!!)واسه اين بود كه مدتهاست دوستامون ازمون دورن و حسرت يه گپ اين مدلي به زبون شيرين فارسي به دلمون مونده بود كه اونم زديد برجكمونو آورديد پايين:43:
نه داداش طلبكار كه نيستيم هيچ كوچيك همه بچه هاي با معرفت و با غيرت ايران و اين فرومم هستيم كه لنگشون هيچ جاي دنيا پيدا نميشه:40:
قراره منم پاکت پيسي دار بشم .امنيا 16 گيک.تو تاپيک هاي مختلف خوندم که ويندوز موبايل برنامه نداره يا کم داره.اما حالا که خودمم ويندوز موبايل دار ميشم.رفتم يه سرچي زدم.او وه،درست مثل ويندوز پيسي خدا تا نرم افزار داره.البته اينو هم بگم که تقريبا 60 درصدش مال آيفون و پالمه.اما اونقدر برنامه زياده که همون 40 درصدم خيلي ميشه.البته خيلي هاشون ترياله.البته من وقت نکردم دنبال کرک هاشون بگردم.آخه هنوز نخريدم وگرنه جيگرشو در ميارم.
براي مثال يه سري به سايت زير بزنيد:
کد:
و سايت زير:کد:http://www.softempire.com
کد:
اما خوب من يه تازه کارم البته تو کار با پاکت پيسي. و سوالات زيادي از فکرم ميگذره. مثلا:کد:http://pocketpc.mihanblog.com
يه 12 سالي که کامپيوتر دارم و 3 سالي هم لپ تاپ.خلاصه ،هر بلايي که بگي سرشون آوردم .کامپيوترم که شده جيگر زليخا.بارها شده روزي 2 بار ويندوز عوض کردم و هزار تا برنامه نصب و پاک کردم ولي ماشا ا... آخ هم نگفتن.حالا اين سوالات برام پيش اومده که:
1-آيا ميشه تو پاکت پيسي هم، ويندوز رو عوض کردم.البته شنيدم ميشه.بعضي جاهام شنيدم که گفتن که گوشي ديگه روشن نميشه و يا مشکل دار ميشه.لطفا اين مسئله رو برام روشن کنيد.
2-اگه برنامه هايي نصب کردم،و اونارو بعدا آنيستالشون کردم آيا ويندوز سنگين نميشه؟برنامه هاي يوتوليتي و پاک کردن رجيسترها وجود داره و آيا به ويندوز آسيب نمي رسونه؟
3-شايد خيلي از برنامه ها کرک نشده باشن يا فعلا کرک نشدن.بنابراين پس از زمان مشخصي از کار ميفتند و در صورت تمايل ،در صورت وجود ،يا بايد نرم افزار هايي که زمان رو به نحوي تغيير ميدن که نرم افزار زماندار براي هميشه کار کنه استفاده کرد و يا ويندوز رو عوض کرد. آيا اين فعل و انفعالاتي که روي گوشي صورت ميگيره براش سنگين و مضر نيست؟ البته وقتي اسمش ،ويندوز موبايله قاعدتا نبايد اتفاقي بيفته اما من که هنوز امتحان نکردم .
4-آپديت ويندوز چطور .مشکل ساز نيست؟
لطفا اساتيد به 3 سوال بالا جواب بدن.ممنونم
قراره منم پاکت پيسي دار بشم .امنيا 16 گيک.تو تاپيک هاي مختلف خوندم که ويندوز موبايل برنامه نداره يا کم داره.اما حالا که خودمم ويندوز موبايل دار ميشم.رفتم يه سرچي زدم.او وه،درست مثل ويندوز پيسي خدا تا نرم افزار داره.البته اينو هم بگم که تقريبا 60 درصدش مال آيفون و پالمه.اما اونقدر برنامه زياده که همون 40 درصدم خيلي ميشه.البته خيلي هاشون ترياله.البته من وقت نکردم دنبال کرک هاشون بگردم.آخه هنوز نخريدم وگرنه جيگرشو در ميارم.
براي مثال يه سري به سايت زير بزنيد:
کد:
و سايت زير:کد:http://www.softempire.com
کد:
اما خوب من يه تازه کارم البته تو کار با پاکت پيسي. و سوالات زيادي از فکرم ميگذره. مثلا:کد:http://pocketpc.mihanblog.com
يه 12 سالي که کامپيوتر دارم و 3 سالي هم لپ تاپ.خلاصه ،هر بلايي که بگي سرشون آوردم .کامپيوترم که شده جيگر زليخا.بارها شده روزي 2 بار ويندوز عوض کردم و هزار تا برنامه نصب و پاک کردم ولي ماشا ا... آخ هم نگفتن.حالا اين سوالات برام پيش اومده که:
1-آيا ميشه تو پاکت پيسي هم، ويندوز رو عوض کردم.البته شنيدم ميشه.بعضي جاهام شنيدم که گفتن که گوشي ديگه روشن نميشه و يا مشکل دار ميشه.لطفا اين مسئله رو برام روشن کنيد.
2-اگه برنامه هايي نصب کردم،و اونارو بعدا آنيستالشون کردم آيا ويندوز سنگين نميشه؟برنامه هاي يوتوليتي و پاک کردن رجيسترها وجود داره و آيا به ويندوز آسيب نمي رسونه؟
3-شايد خيلي از برنامه ها کرک نشده باشن يا فعلا کرک نشدن.بنابراين پس از زمان مشخصي از کار ميفتند و در صورت تمايل ،در صورت وجود ،يا بايد نرم افزار هايي که زمان رو به نحوي تغيير ميدن که نرم افزار زماندار براي هميشه کار کنه استفاده کرد و يا ويندوز رو عوض کرد. آيا اين فعل و انفعالاتي که روي گوشي صورت ميگيره براش سنگين و مضر نيست؟ البته وقتي اسمش ،ويندوز موبايله قاعدتا نبايد اتفاقي بيفته اما من که هنوز امتحان نکردم .
4-آپديت ويندوز چطور .مشکل ساز نيست؟
لطفا اساتيد به 3 سوال بالا جواب بدن.ممنونم
نقل قول:
1-بله اگر صحيح عمل كني مشكلي نيست
2-چرا مخصوصا اولش كه مجبوري برنامه هاي جورواجورو تست كني
برنامه هاي يوتيليتي زياد كارايي نداره
3-من خودم تا حالا مجبور شدم 20-25 بار رام فلش كنم كه البته بيشترش روي گوشيهاي قبليم بود نه اومنيا
4-جواب 1
آخه میگن بعضی رام ها بهتر عمل میکنن.البته من هنوز گوشی رو نگرفتم شاید رام ارجینالش خوب باشه.اما شما چی پیشنهاد میکنی؟
از بس تو نت بچه ها رو از بریک شدن و مرگ گوشی امنیا ترسوندن مخصوصا منو،نمیدونم تا 3 سال دیگه هم جرات میکنم رام گوشیمو عوض کنم یا نه؟
اگه لطف می کردید و یه فایل گیف از نحوه آپدیت تهیه می کردید عالی میشد آخه اون چیزی رو که میبینی بهتر درک میکنی و احتمال خطاش کمتره.زحمتشو میکشی؟؟؟
نقل قول:
رام DIZA5 فعلا بهترين رامه
اگه 1-درايور مودم رو نصب كمي و 2- باطري موبايل و لپ تاپت كامل شارژ باشه نبايد مشكلي پيش بياد
يه كم بگردي چند تا آموزش تصويري پيدا ميكني(تنبلي ممنوع!)
:41::41::41::41:نقل قول:
آقا يکي معرفت به خرج بده و اين قلم رو واسه ما رديف کنه.خيلي خورده تو ذوقم از وقتي قلمش گم شده.فکر ميکنم ناقص شده.
من که درکت نمیکنم... خب یه قلم بخر.. قلم با قلم فرقی نداره کهنقل قول:
نقل قول:
این رام مال کدوم کشوره کجا میشه پیداش کرد
ممنون
نقل قول:
مال مالزي اندونزي
از اينجا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم آموزش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید خیلی ها این مطلب رو بدونن ولی میگم واسه برو بچزی که نمی دونن :31:
پخش فایل های dat با نرم افزار core player :
فایل dat رو rename کنید به جای dat بنویسید avi اجرا کنید و دیگر هیچ ...:31:
منظورت از قلم ،مداد و خودکار که نيست احيانا:31:نقل قول:
من که درکت نمیکنم... خب یه قلم بخر.. قلم با قلم فرقی نداره که
برادر من نيست اينجا قلم مناسب:19:
منم که از کسي انتظاري ندارم.گفتم اگر کسي ميتونه اين لطف رو کنه ، منم سعي ميکنم از خجالتش درآم.:40:
بر خلاف تصور شما من از پشت کوه نیومدم که فرق قلم پاکت پی سی رو با خودکار ندونم شما هم اول فکر کن بعد یه حرفی بزننقل قول:
برات میخرم اگه انقدر واست ضروریه .. احتیاجی هم نیست از خجالت من در بیای فی سبیل ا... انجام میدم براتنقل قول:
روی ایکن باطری کلیک کنید . زیرقسمتی که مقدار مانده باطری رو نشون میده یک چک باکسه اونو فعال کنید دیگه وقتی به pc وصله شارژ نمیشه.نقل قول:
سلام . راهی نیست که نحوه زنگ خوردن گوشی یکنواخت بشه ؟ از کم شروع نشه بعدش زیاد بشه ؟
راهی نیست که قسمت دیال پد شکلش عوض بشه ؟ همون شماره گیر ها ؟
سلام دوستان
امنیا دارم چند تا برنامه ریختم روش نمیدانم بعد ریختن برنامه ها باطری زود تمام میشه حتی همه برنامه ها را بوسیله task manager غیر فعال میکنم ولی باز مصرف باطری خیلی زیاد شده . آیا نرم افزاری هست که نشون بده هر برنامه چقدر باطری مصرف می کنه ؟
موضوع آموزش تصويري نصب ويندوز روي امنيا رو ،توي سايت هاي مختلف مطرح کردم اما جواب "يه كم بگردي چند تا آموزش تصويري پيدا ميكني(تنبلي ممنوع!)" رو بهم دادند.با احترامي که براي همه ادمين هاي سايت هاي پاکت پيسي و موبايل قايلم.من آدم تنبلي نيستم و اصولا عاشق سرچ کردنم اما هر چه گشتم چيزي نيافتم.اگه همچين لينکي هست لطفا آدرسو بدين و اگه نيست اگه براتون امکان داره زحمت اين آموزش تصويري رو بکشين.من و بقيه تازه کاران دنياي امنيا ممنونتيم
آموزشهاتون عاليه.اما يکي مثل من سوادش اکابريه.اگه لطف کنيد و از مراحل آپديت رام ،يه فايل تصويري يا فيلم تهيه کنيد،کلي دعاي خير نصيبتون ميشه.پس تا ماه رمضون تموم نشده،بياين و اين لطف رو بکنيد.
راستي ميشه گفت آپديت امنيا مثل آپگريد رسيور با پچ جديده که اول نرم افزار رو توي پيسي اجرا ميکني و فايل پچ رو انتخاب مي کني .بعد روي دکمه استارت برنامه آپگريد در پيسي زده .بلافاصله دکمه پشت رسيورو روشن مي کنيم؟
تو سايت modaco.com روش آپديت رو گفته و چند تا عکس هم داره.برنامه اجراييش اينه:SGH-I900 V1.6.3 Userdownloader XP
.فکر کنم برنامه ساده تري باشه..البته شايد هم خلاصه گفته.
اما سوال ديگه اينکه توضيحات دقيق و سلسله مراتب روش استفاده از برنامه هاي i900_EXEcutor و USDL_GrandPrix_v1.6.4_XP در فرومها گفته نشده.ببخشيد تصحيح مي کنم نرم افزار دومي کامل توضيح داده شده.لطفا روش و زمان و نحوه استفاده از i900_EXEcutor رو توضيح بديد.و چه تفاوتي با SGH-I900 V1.6.3 Userdownloader XP داره؟
دوست عزیز چند هفته پیش من خودم یک نمونه ی تصویریش رو دیدم ، نگید که نیست!نقل قول:
اگر شد میگردم براتون پیدا میکنم، ولی قولی نمیدم چون الان که باید برم دنبال چندتا کار دیگه. دوستان اگر کسی فرصت داره کار ایشون رو راه بندازه و ماه رمضونی یه ثوابی ببره :27:
تا الان همچین چیزی ندیدم:31:نقل قول:
ممنون نوید جان.لطف می کنی.هر وقت فرصت کردی ممنونت میشم.من گشتم نبود
آي خلايق بدادم برسيد
يه شير پاك خورده اي اين كد *#0002*28346# رو گذاشته بود
منم كه از صداي زياد گوشيم شاكي بودم آخه هر كي تو اتاق بود از 10 متري همه چيزو ميشنيد اومدم در قسمت talking>heandset يه كم اومدم كمش كنم ولي بعد از apply مقاديرش خود به خود به چيزاي عجيب غريب تغيير كرد و صداي مكالمه ام قطع شد.
هر چي هم به مقادير اوليه تغييرش ميدم و apply ميكنم نميشه و باز همون عدداي چرت و پرت ميان
چكار كنم كه هارد ريست نخواد؟
اینجا کسی لینک دانلود برنامه
SASMUNG MOBILE NAVIGATOR رو نداره ؟
تو این تاپیک تنظیمات دیفالت رو گذاشتم .. شاد باشینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=332984
نقل قول:
آره عزيزم.ميدونم
اون شير پاك خورده ام خود شماييد!
هر چي به تنظيمات ديفالت يا هر عدد ديگري تغيير ميدم و apply ميكنم عوض نميشه و رو اينا مونده:
RCV خالي ميماند
RX -15
MPBST +30
MVOL خالي ميماند
M2BST +20
TX -46.5
چي كنم؟:41:
نقل قول:بفرمایید:نقل قول:
شرح گام به گام و کامل طریقه ی فلش کردن (پست اول) + تصاویر (پست18)
کد:http://www.modaco.com/content/i900-general-omnia-rom-discussion/288072/how-to-flash-your-i900-omnia-phone/#
تو که گفتی اون کد رو زدی.. من جایی آموزش اون کد رو نگفتم چون فقط رو بعضی رام ها کار میده.. من فایل اجرایی رو گفته بودم......... من نمیدونم چرا شما بک آپ نداری از گوشیت... اولین کار واسه هر پاکت پی سی دار داشتن بک آپ هست... من برنامه ی بک آپ رو به پست اول اون تاپیک اضافه میکنم.. و راه حل شما رو هم ایشالا امروز واست میذارم اما به انگلیسی:11::11::11::11:نقل قول:
سلام دوست عزیز من هم این مشکل رو داشتم تو ریجستری برو به HKLM\SAMSUNG\Audio و بعد همه رو پاک کن و به سافت ریست کن صدا به حالت پیش فرض گوشی برمیگرده
درود بر آقا امين:20:نقل قول:
بر خلاف تصور شما من از پشت کوه نیومدم که فرق قلم پاکت پی سی رو با خودکار ندونم شما هم اول فکر کن بعد یه حرفی بزن
اصلا قصد جسارت نداشتم عزيزم.فقط شوخي بود.:31:
در ضمن درسته که من پستام خيلي کمه ، ليکن تازه وارد نيستم(سال عضويتم را ببين:46:).از اون موقع هم مرتبا بودم تو اين فروم و از اطلاعات بالاي دوستان خوبي مثل شما استفاده کرده ام.پس با فضاي فروم ها آشنا و بلدم چي جوري صحبت کنم.
ولي در هر صورت اگه اساعه ادبي کردم،شديدا معذرت ميخوام.:11:
کم دیگه اصرار کن شاید ببخشم.. گفتم شاید:31:نقل قول:
حالا جواب قسمت دوم پستم رو ندادی.. گفتم اگه خیلی قلم میخوای من واست میخرم و میفرستم
نقل قول:
اون كد همون فايل رو اجرا ميكنه فرقي نداره
بهر حال دوستان راه حل پاك كردن رجيستري رو دادن و حل شد ممنون از همگي
حالا هر كدوم از اساتيد بتونن راهنمايي كنن كه چرا از اين راه نميتونم ولوم گوشيمو تنظيم كنم و بايد چي كنم ممنون ميشم
نكنه رو همه رام ها عمل نميكنه؟
رام من DXIA5-DZIA5 هست
بازم ممنونم
سلام دوستان
یه چند روزی میخام رام گوشمو عوض کنم ولی هرچی تلاش میکنم نمیشه رام الان گوشی من jvhk1 هست میخوام DXIA5 بریزم این رام مال کشور ویتنام وفیلیپین هست
این پیغامو میده incorrect software version please check the device
مشگل از کجا میتونه باشه
نقل قول:
300 ميخرم ازت