نه روی سایش نیستنقل قول:
اپلودش کردم.
کد:http://www.2shared.com/file/4816004/2c922b2c/Shatel.html
Printable View
نه روی سایش نیستنقل قول:
اپلودش کردم.
کد:http://www.2shared.com/file/4816004/2c922b2c/Shatel.html
نقل قول:
اين كه ديگه اخر سرعت عمل بود :31:
يك راهنمايي ديگه هم اگه دوستان بكنند ممنون مي شم
يكي اينكه من چون خودم درسم تمموم شده اين فرم را بايد براي برادرم كه دانشجوي شهرستان هست بفرستم تا امصا شو بگيره . ايا موردي نداره ؟ ايراد نداره كه اسم گيرنده با اسم فرم يكي نباشه ؟ موقع تحويل كه كارت دانشجويي را چك نمي كنند ؟
در صمن اين فرم وقتي امضا مي شه بايد اسكن بشه و براي من فرستاده بشه و من كپي اون را بگيرم . اگر فرم پر شده كپي بگيرم و ارايه دهم ايا قبول مي كنند يا بايد فرم پر شده اصل باشه باشه ؟
در فرم ذكر شده كه مدت ماهي كه مي خواهيد از اينترنت استفاده شود ذكر شود ؟ ايا لازم هست يا فرقي مي كند چند ماه بزنم ؟ اگر اين مدت به پايان رسيد ديگه با اون سرعت نمي دهند ؟
نمیدونم.خوب شما به اسم برادرتان ثبت نام کنید.نقل قول:
نه
فکر نمی کنم قبول کنند کپی فرم را ....
این فرم مهم نیست و باید توی برگه های دانشگاه تایپ بشه این متن....و مهر و امضا...
شما یکار دیگه بکن از اقوام اگه کسی دانشجو هست بده واست نامه را به اسم خودش بگیر و شما به اسم اون ثبت نام کن.....
یا اگه کسی اشنا داری که شرکت داره فرم شرکتی را ببر شماره ثبت بنویس و مهر و امضا کن
کارت تخفیف هم از دوستان همشهری بگیر برای تخفیف 10 هزار تومانی+ اگر هم تهران هستی انلاین سفارش بده 5هزار تومان تخفیف دیگه هم بگیر
خیلی وقت بود به تاپیک سر نزده بودم . این تست همین الان هست : پینگ افتضاح ، سرعت آپلود افتضاح ....
سرویس 512 اکو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نامه رو اسکن کنه ایمیل کنه برای شاتلنقل قول:
هیچ اشکالی نداره
دوستان تهرانی، کسی کارت تخفیف اضافی نداره به ما بده؟
لازمه خدایی.
و لطفاً از آخرین وضعیت سرعتتون برام بگید. خوبه یا نه؟
آخه می خوام اکو 512 بگیرم.
شب ها (1 تا 7) سرعت چجوریه؟
من کارت تخفیف میتونم بدم بهتنقل قول:
سرعت ها هم خوبه
همون سرعت واقعیتون را بهتون میده(64 کیلوبایت بر ثانیه)
خب من چجوری از شما بگیرم.
یعنی اصلاً از این کارت چی می خواد؟
مثل کارت اینترنت ه یا تبلیغ الکی؟
وقتی مهدی جان این کارت رو به شما داد ، شما موقع قرارد این کارت رو تحویل شاتل میدید، 10 هزار تومن بهتون تخفیف میدن. سرعت هم برای من که خوبه.نقل قول:
ممنون.
حالا چجوری باید این کارت رو ازتون بگیرم؟
سلام دوستان
وقت نمی شد بیام پست بدم :دی
می گم آره پنج شنبه هم واسه من رایگان شد( آرت 1 بودم ولی رایگان نبود زنگ زدم پشتیبانی ردیف کردن :دی) از این هفته دمشون گرم چقدر دانلود کردم. :دی
راستی Flash Speed 200% نصب کنید خیلی خوب جواب می ده سرعت دانلود رو زیاد می کنه. :دی
من با 128 سرعت دانلودم32 تا 35 می شه با این نرم افزار. :دی
موفق باشید.
منظورتون اينه كه اين فرم كه براي من را فرستادي نبايد پرشه و يك چيزي مثل اون بايد توي سربرگ دانشگاهي پر بشه ؟نقل قول:
فرم شركتي چه شكلي هست ؟ ايا اين فرم را داريد؟
اره باید فرم دانشگاه باشه فکر میکنم(میتونی با شرکت تماس بگیری بپرسی برای اطمینان)نقل قول:
نه ندارم...
سلام دوستان
من چند تا سوال داشتم:
1. من اگه سرويس eco128 بگيرم سرعت دانلودم توي روزانه و شبانه رايگانش چقدره؟
2. هزينه گيگابايت اضافه چجوريه؟ يعني اگه من 2.5 گيگ رو توي 20 روز تموم كنم 10 روز بعديش رو بايد هزينه گيگابات اضافي رو بدم يا اينكه مي تونم اكانت يك ماهه رو دوباره شارز كنم؟
3. وضعيت پينگ براي بازي انلاين چطوره؟ كسي مي تونه اين لينك رو پينگ كنه؟ logon.wowscape.net
مشهد مركز صابري وحيد
1-سرعت 128 حدود 16 هست و شبانه و روزانه فرقی نداره...(البته بستگی به ترافیک مرکز مخابرات هم داره)نقل قول:
2-يك گيگابايت 9.000 تومان،سه گيگابايت 24.000 تومان،پنج گيگابايت 35.000 تومان و ....
اره اگه حجمتون تمام شد باید حجم بخرید...
3-پینک هم بستگی به مرکز مخابراتی شما داره بهتره توی تاپیک مشهد دوستانی که از شاتل دارن بگی پینگ بگیرن
دوستان عزيز
فرم معرفي نامه شركت شاتل براي دانشگاه در تاپيك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پيوست شد
هر كاربري نياز داشت به تاپيك فوق ارجاع دهيد
من الان سه ماهه eco512 دارم ولی هیچ ساعتی از شبانه روز سرعتم از 58 کیلو بایت بیشتر نشدهنقل قول:
من کارت تخفیف میتونم بدم بهت
سرعت ها هم خوبه
همون سرعت واقعیتون را بهتون میده(64 کیلوبایت بر ثانیه)
نمی دونم شما این سرعتها رو از کجا میارید !!
در ضمن اون دوستی که می خواست eco512 بگیره باید بدونید که سرعت در سرویسهای eco ثابت نیست و
معمولا ساعات اداری سرعت بد جوری کم میشه
دوست عزیز مشکل شما مرکز مخابراتتون هست یا .....نقل قول:
اگه شما سرعتتون بیشتر از 58 نمیشه دلیل نیست که برای همه بیشتر از سرعت شما نشه...
شما که اینقدر شاکی هستید چرا isp عوض نمی کنید؟!
برای من ساعات اداری و غیر اداری فرق چندانی نداره احتمالا به خاطر ترافیک مرکز مخابراتی شماست!!
در ضمن کدوم مرکز مخابراتی هستید؟!
ببخشید میخواستم بپرسم شما ها چه جوری پینگ میگیرد
این روزها همه پینگ میگرند شما چطور:31: (شوخی)نقل قول:
راهای زیادی هست
run>>cmd>>ping 4.2.2.4
ping yahoo.com
یا سرور های دیگه
یا توی صفحه command promapt
یا با نرم افزار fping
.
.
شما چه جوری پینگ میگیرید!!؟!!
من میخواستم از شاتل سرویس بگیرم و یه مودم adsl2 بردکام(broadcam) دارم مییخواستم بدونم این مودم رو قبول میکنه یا باید مودم رو از خودشون بگیرم
به خاطر مراکز مختلف مخابراتی سرعت کاربران و نوسانش متفاوت هست ...به همین خاطر یک کاربر خیلی راضی و کاربری دیگه چندان راضی نیست ... در هر حال شاتل شرکتی هست که سعی میکنه تا جای ممکن سرویس با کیفیت مطلوب ارائه کنه ...نقل قول:
نقل قول:
من درست متوجه نشدم
همين فرم بايد پرشده و مهر و امضا بشه يا اينكه محتويات اين فرم روي سربرگ دانشگاه بياد و مهر و امضا بشه
نقل قول:
محتویات این فرم رو توی فرم های مخصوص دانشگاه باید تایپ کنی چون این فرم اصلا ارزش قانونی نداره برای دانشگاه که بخواد مهر و امضاش کنه :11:
این تاپیک چرا میره پایین اینقد؟؟:دی
من به عنوان یک شاتلی چنین اجازهای را نخواهم داد...
---------------------
یه سوال دارم از دوستانی که آرت دارن(ارت 1 به بالا)
آیا شماها در مدت یک ماه همه اون ترافیکی که به شما داده شده را مصرف میکنید یا همیشه یه چیزی تهش میمونه؟؟(سوالم حیاتیه لطفا جواب بدین)
خوب از بس سرعت خوبه و قطعی نداریم کسی نمیاد اینجا مشکلشو بگه، برا همین تاپیک میره پایین! دی:نقل قول:
چیه مهدی جون رفتی تو کاره خرید و فروش حجم باقی مونده آرتی ها!!!:31::31::31:
اره دیگه کمبود حجم پیدا کردیم آخه:دینقل قول:
نه جدا کار دارم میخوام یه تحقیق در این رابطه انجام بدم:-|
سلامنقل قول:
مهدي جان من art2 دارم با اين كه زياد دانلود مي كنم ولي بازم ترافيكم باقي ميمونه. معمولاً حدود 5gb زياد ميارم.
بچهها نمیدونم یادتونه یا نه؟!
من قبلا برای شاتل یه نامه فرستادم و بهشون پیشنهاد ادم که یه سری تخفیفاتی برای مشترکین قبلی شاتل قرار بدن(آخه هرچی تخفیفه فقط برای مشترکین جدیده!!؟)
یه بار یکی از نمایندگان فروش برام ایمیل کردن الان هم سرپرست فروش شاتل برام ایمیل زد
این متنش
نقل قول:
مشترک گرامی
با سلام و احترام
ضمن تشکر و سپاس از حسن توجه شما و پیشنهاد خوبتان ، از اینکه مشترک شاتل هستید و همچنان با دقت نظر موارد مورد نظرتان را در جهت بهبود تکریم ارباب رجوع اظهار میدارید مفتخر هستیم . مدیریت شاتل صمیمانه پذیرای پیشنهادات شما خواهند بود و درصدد هستند تا در آینده نزدیک تسهیلاتی جهت این دسته از مشترکین گرامی فراهم آورند . امید آن داریم که بتوانیم با ارائه خدمات رسانی مطلوب بیش از پیش در خدمت شما مشترک گرامی باشیم . از اینکه دست ما را به گرمی فشردید متشکریم .
با سپاس
البته من دستشون را نفشردم دیگه :دی
توی این 3مدل را نوشته Paradyne، Billion و 3comنقل قول:
البته asus و smc هم تحت ساپورت هست ...
یه مدت هم LINKSYS برای فروش داشتن ولی فکر کنم تحت ساپورت نباشه:27::13:
زنگ بزن از شاتل بپرس...
اگر هم تحت ساپورت نباشه ممکنه کار کنه مشکلی هم نداشته باشه ولی اگه مشکلی پیش امد میگن مودمت تحت ساپورت نیست
.........................
راستی دوستان شنیدم حالت pppoe نصبت به bridging ده درصد سرعت اینترنت بیشتره :20:
از کجا شنیدی ؟ من تا حالا تو حال Bridge کانفیگ نکردم ببینم چجوریه ... ولی فکر نکنم ارتباطی داشته باشه...نقل قول:
از نصاب شاتل:31:نقل قول:
من روی bridging بود گذاشتمش pppoe
مهدی جون دیگه رفتی اون بالا بالاها، دست سرپرست فروش رو هم فشردی بابا ایول! راستی منظورشون از تسهیلات، تسهیلات ازدواج هست دیگه نه؟؟!:31::31::31:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:
بله اهریمن جان(آخه این چه اسمیه!!!) من قبلا تست کردم و درست هم هست این موضوع. برای دانلود شبانه حدود30 مگ بیشتر شد. ولی نمیدونم چرا با bridge بیشتر حال میکنم. مخصوصا در روز، شاید بخاطره راحتیه bridge. اما شبا معمولا با pppoe کانکت میشم.
چی کار کنیم دیگه برای دوران جاهلیت بود:31: یوزر نیم هم که عوض نمی کنن:13:نقل قول:
ای شیطون چرا به ما نگفتی؟!!:27:
pppoe که راحت تره .چه حوصله ای داری تو.....
من موندم اگه شب موقع دانلود بر حسب اتفاق شانس ما دیسکانکت شد چجوری کانکت بشه؟!! idm که دیگه نمیتونه کانکت کنه:31:
نصبت رو نمیدونم:دینقل قول:
راستی دوستان شنیدم حالت pppoe نصبت به bridging ده درصد سرعت اینترنت بیشتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگه هم سرعتش نسبت!! به بریج بیشتر نباشه راحتره
دیگه نیازی به کانشکن نیست
خودش فکر کنم کانکت میکنه نیازی نیست کاری کنی!!نقل قول:
نه بابا کجا فشردم؟؟؟نقل قول:
مهدی جون دیگه رفتی اون بالا بالاها، دست سرپرست فروش رو هم فشردی بابا ایول! راستی منظورشون از تسهیلات، تسهیلات ازدواج هست دیگه نه؟؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسئول بخش فروش بوده (مسئولشم هم خانوم هستش:دی) من چطوری دستشو بفشارم؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم یه 7 گیگی اضاف آوردم آرت واننقل قول:
بهم اکو ندادند گفتن تو منطقتون نیست خیلی حیف شد
دوستان تو شهرستان ما ومنطقه ما از هفته اینده میشه adsl گرفت (دو سال پیش مخابرات اومد خطوط رو فیبر نوری کرد و حالا برا 22 بهمن درستش کردن بهم گفتن سخت افزارش نصب شده تا هفته دیگه میشه adsl گرفت)
حالا میخواستم بدونم به نظر شما کدوم سرویس رو بگیرم؟ این دیال اپ هم کم بیش جوابگو هست ولی خوب هزینش زیاد وتلفن اشغال
نمیدونم سرویس های ECO رو بگیرم یا ART رو دوستانی که تجربه دارن نظرشون رو بگن بیشتر وب گردی میکنم وگاهی اوقات نرم افزار دانلود میکنم
یه سوال دیگه اگه سرویسی به غیر از اینا بخوام بهم میدن؟مثلا سرعت 96 یا سرعت سند 64 و ریسیو 128 یا ... کلا یه چیزی که تو لیستشون نیست؟
راستی برا مودم هم راهنمایی گنید چی بگیریم هزینش زیاد مهم نیست چون یه بار هست یه چیز خوب ومطمئن باشه
با توجه به اینکه مصرفت زیاد نیست پیشنهاد میکنمم اکو بگیر باصرفه تره(البته اگه تو شهرتون ارائه بشه این سرویس)نقل قول:
شبها هم که رایگانه میتونی دانلودهات رو بزاری برای شب
لطفا اینجا مطرح کنیدنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=244418&page=231
:11: