سلام
دوستان کسایی که با 6090ee کار کردن , از لحاظ استحکام خوبه ؟ جنس بدنش ... اینا چطوره ؟
لطفا کسایی که دارن نظر خودشون رو بنویسند ....
ممنون:27:
Printable View
سلام
دوستان کسایی که با 6090ee کار کردن , از لحاظ استحکام خوبه ؟ جنس بدنش ... اینا چطوره ؟
لطفا کسایی که دارن نظر خودشون رو بنویسند ....
ممنون:27:
سلام من خودم امروز ميخوام يه 6080 بخرم هرچند كه دلم بدجوري پيشه 6090 گير كرده اما فقط رم و هاردش بيشتره از 6080 كه متقاعد شدم 6080 بخرم قيمتش هم 1.320.000نقل قول:
اما از نظر كيفيت و استحكام و زيبايي مدل هاي Dv6 اچپي جدا عالي هستن كه 6090 هم جزو اوناست
حالا اي مدل رو شما چند قيمت كردين؟
6090 رو من 1550 قیمت گرفتم با گارانتی ایران ...نقل قول:
من خودم موندم بین دو لپ تاپ GX680 و dv6-6090 اخه کانفینگ msi خیلی بهتره ...
قیمتشونم تقریبا یکیه , هنوز تصمیم نگرفتم ... سخته .. :20:
نقل قول:
سلام دوست عزيز
من دوماه كه دارم واسه خريد لپ تاپ به هركي ميرسم مشورت ميگيرم ديگه سايت نمونده برم آخرشم به اين نتيجه رسيدم كه سري اچپي DV6 واقا تركونده من خودم نيت خريد لپ تاپ 6090 رو داشتم اما الان ميخوام 6080 بخرم آخه 6090 هارد و رمش بيشتره از مدل 6080 اما بازم ميگم دلم پيشه 6090 گير كرده اگه از وسع مالي خوبي برخوردار بودم حتما 6090 رو ميخريدم اما خوب 6080 هم همونه يه كوچولو پايين تره
قيمتشون 6080 خودم امروز پرسيدم با 1 سال گارانتي و 1 سال بيمه 1.320.000
6090 هم كه دوستمون خودت توي پست بالا گفتي قيمت امروزش 1.550.000
حالا خود داني اما بنظر من اچپي بگيري بهتره
من یه مودمه وایرلس داره مدلTP-LINK (TD-W8901G)دارم میخواستم بدونم میشه با این شبکه کرد اگه میشه کلا روششو به من یاد بدین ؟
پس این مشکل برای اینکه سرویسم stop شده من فکر میکردم که به خاطر 64bit بودن ویندوزه و بیشتر به خاطر home بودن mw7 خود لپ تاپ که وارد اینترنت نمیشه !
به نظرتون من ویندوزمو به mw7 32bit تبدیل کنم بهتر نیست یا همون mw7 64bit خوبه واسش؟
.نقل قول:
.
.
سلام
MSI GX 680 مزیتش به HP DV6-6090ee فقط رم هستش.........از نظر گرافیک تو یک سطح هستن.......6090 دارای بلو ری هستش اما 680 دی وی دی راستر هستش......هارد 6090 یک ترا هست.....هارد 680 کمتره هفتصد و پنجاه گیگ هستش.......680 روش یک کیف و یه موس گیم میدن............
.
.
.
انتخاب سلیقه ای هستش..........بنظر من ظاهر 680 یکم باحال تره.....یه جورایی دلنشینه
سلام
من دنبال درایور وب کم و اثر انگشت dv6 6080 میگردم
لطفا کمکم کنید
آدرس دانلود رو واسم بزارین
باتشکر
سلام دوست مننقل قول:
من خودم 6080 دارم و وبكم و fingerprinte بصورت اورجينال شناسايي شده هستن منظورتون رو خوب نفهميدم اگه كه منظورتون اينه كه توي ويندوز7 homeperium كجا پيداش كنيين يه بحثه اگه كلا شناسايي نميشه توسط دستگاهتون اونم يه بحث ديگس
حالا شما كدومين؟
درضمن اگه تازه لپتاپ رو گرفتي حتما يه ريكاوري ازش بگير كه ديگه مرگ نداشته باشه اصلا هم نياز به عوض كردن ويندوز نداري با اون ريكاوري همين بسته اورجينال ويندوز رو دوباره بازيابي ميكني حتما اين كار رو بكن
اما توي منو start برنامه دوربين و توي كنترل پنل قسمت تنظيمات حفاظتي ميتوني fingerprint رو پيدا كني الان آدرس دقيقش يادم نيست سعي ميكنم با عكس برات بذارم
من چند وقته یک 4520 گرفتم.طریقه گرفتن ریکاوری و برگردوندنش چکار باید بکنم؟
یکبار ویندوز یک پیغام داد و فکر کنم بک آپ گرفت.وقتی یندوز خراب میشه چجوری باید برگردوند؟
نقل قول:
سلام
من سعي ميكنم كه براي فردا با عكس اينو براتون بذارم من تازه گرفتم ريكاوري هم گرفتم اما فعلا احتياج به استفاده از ريكاوري ندارم
با عكس براتون ميذارم
جواب نداد به عکسها توجه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من فکر کنم به خاطر firewall باشه به ارور شکل زیر دقت کنید:
میدونم عزیزم اینونقل قول:
این ویندوزی روش سوار بود که home بود که بدرده من نمیخورد
رفتم ویندوزو عوض کردم یه 64 بیت نصب کردم
درایورشم دانلود کردم ولی نمی دونم چرا کار نمیکنه
سلام دوستان
در مورد Hp 6091 که در سایت sarzamin.ir گذاشته نظرتون چیه ؟ من بین این مدل یا 6090 با محصول Dell XPS 502 موندم کدوم رو انتخاب کنم ! من کار برنامه نویسی انجام می دم
یه سوال دیگه هم داشتم :
آیا 6090 یا 6091 Keynum رو به صورت جداگانه در صفحه کلید داره ؟ متاسفانه XPS که نداشت چون تو برنامه نویسی خیلی بکار میاد
پیشاپیش از راهنمایی شما متشکرم
اولا كه ويندوز homeخودش 64 بيتيه ديگه چرا عوض كردي؟نقل قول:
دوما اگه بكآپ گرفته باشي با restoreدرست ميشه ؟
سوم اينكه درايور رو از جايي خريدي يا دانلود كردي ؟
ممكنه درايورت براي ويندوز اورجينال خودش باشه و روي ويندوز جديد تو كار نكنه!!!
ميتوني بسته ريكاوري براي لپ تاپت بخري و اونو ريكاوري كني
اما من بازم برات تحقيق ميكنم راه ديگه اي پيدا كردم بهت ميگم چون من خودمم ممكنه يه روزي به اين مشكل بر بخورم
با سلامنقل قول:
من خودم 6080 اچبی دارم برای شروع میری به
start/توی قسمت search عبارت recovery رو تایب کنید از لیست برنامه های هم اسمی که شما تایب کردین برنامه recovery manager رو باز کنید
توی برنامه باز شده هفت منو در سه ستون مشاهده میکنید توی ستون سوم برنامه recovery media creation رو باز کنید
تا حالا که مشکلی نیست؟خوب خدارو شکر ادامه
توی این صفحه سه مورد برای ذخیره ریکاوری هست اول فلش مموری -دوم دی وی دی معمولی(4.7GB)-سوم دی وی دی ناین(9)
که برای هر کدوم از سه روش استفاده میزان حافظه مورد نیاز رو میده مثلا میگه دی وی دی معمولی چه تعداد مورد نیازه
بس از تهیه حافظه مورد نباز (مثلا دی وی دی معمولی)اونو داخل romمیذاری و خوده سیستم شروع به ریکاوری گرفتن میکنه و هر وقت نیاز باشه که دی وی دی جدیدی داخل دستگاه بذاری خودش بیام میده
تذکر\گرفتن recovery فقط یک بار در سیستم ویندوز اورجینال امکان بذیر هست
بعد اتمام کار برای استفاده از ریکاوری اونو به ترتیب داخل rom گذاشته و مانند ابتدای کار در قسمت searchعبارت recovery رو نوشته و از برنامه های جستجو شده برنامه ی recovery رو انتخاب کرده و از اینجا به بعدش راحته
موفق باشید
نقل قول:
سلام
اول كه من 6091 و l502 رو پيشنهاد ميدم ميدم چرا!!!!
1-بين 6090 و 6091 اختلاف فقط در رم و هارد هست كه رم 8 مدل 6090 و هارد 1تراي اون بنظرم زيادين 6091هم ميتونه كارتو راه بندازه
2-اگه اچپي ميگيري من حتي 6070 و 6080 روپيشنهاد ميدم چرا ؟ چونكه 6090 6091 6080 6070 همه گرافيك و كش و ساير.... و مواردي كه بيشتر مورد استفاده قرار ميگيره يكي هستن فقط هارد و رم متفاوتي دارن البته 6070 فكر كنم 4 باشه رمش اما در كل 6080 هم زيباتره هم نسبت به قيمتش كانفيگ مناسبتري داره هم كيبـــــــــــــــورد اعــــــــــداد داره كه مدل هاي اچپي كه معرفي شدن همه كيبورد اعداد دارن
انتخاب با توست...............!
دوست من مگه از نظر قیافه فرق میکنن که شما میگی 6080 زیباتره !؟:13:نقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
بله تفاوت دارن
ارتفاع 6090از6080بیشتره مدل 6080 داذای انحنای زیباتری در زیر مانیتورشه
دور قاب لبتاب رنگ و ترکیب متفاوتی نسبت به بقیه قالب داره
میتونی از هر دو عکس بزاری ؟ یا لینک بدی . ممنون میشمنقل قول:
جواب نداد به عکسها توجه کنید :
ولی من فکر کنم به خاطر firewall باشه به ارور شکل زیر دقت کنید:
[URL]http://i54.tinypic.com/2dt15ac.gif[/URL
کسی نبود
سلام من از کجا میتونم این مدل رو با قیمت مناسب تهیه کنم ؟ ادرس ، شماره ؟
ممنون
سلام میشه اونایی که 6050 داره یه توضیح در مورد صفحه نمایشش بدن من شنیدم اصلا خوب نیست
بعد از چند وقت کار کردن با6080ازش راضی هستی؟نقل قول:
سلام دوست عزيز
من دوماه كه دارم واسه خريد لپ تاپ به هركي ميرسم مشورت ميگيرم ديگه سايت نمونده برم آخرشم به اين نتيجه رسيدم كه سري اچپي DV6 واقا تركونده من خودم نيت خريد لپ تاپ 6090 رو داشتم اما الان ميخوام 6080 بخرم آخه 6090 هارد و رمش بيشتره از مدل 6080 اما بازم ميگم دلم پيشه 6090 گير كرده اگه از وسع مالي خوبي برخوردار بودم حتما 6090 رو ميخريدم اما خوب 6080 هم همونه يه كوچولو پايين تره
قيمتشون 6080 خودم امروز پرسيدم با 1 سال گارانتي و 1 سال بيمه 1.320.000
6090 هم كه دوستمون خودت توي پست بالا گفتي قيمت امروزش 1.550.000
راستش من می خوام6080یا6090رو بخرم.
سلام بر دوستان عزیز
من با مشکلی بزرگ روبرو شدم .
من حدود 2هفته پیش یک لپ تاپ مدل hp pavilion DV6-6050se(corei5-2410m –VGA : Ati 6770 radeon DDR5 HD) از طریق یکی از دوستانم که تو کار خدمات کامپیوتری هستش خریدم و باید بگم که خرید من چکی بوده (مقداری پول نقد وبقیه را یه چک دادم) .
حالا از اون روزی که خریدم 2هفته میگذره و من با مشکلات زیادی روبرو شدم و چون با این دوستم رودرواسی دارم نمیتونم همینجوری و بدون دلیل بهش بگم که لپ تاپش دست دو و یا مشکل دار هستش .
از شما خواهش میکنم به من کمک کنید تا درست تصمیم بگیرم.
مشکلات ایجاد شده را براتون میگم :
1. خودش از پاساژ رضا تهران از یکی ازدوستاش که تو کار خرید لپ تاپ از دبی هست خرید و همونجا هم بازش کرد و موقع تحویل به من کارتونش کهنه و بدون دسته و حتی پشت جعبه که باید پولم باشه یه چسب بزرگ روی ارم چسبیهhp زده بودن که به نظرم پولم قبلا باز شده بوده؟
2. وقتی برای اولین بار لپ تاپ باز کردم با آرم پاک شدهDV6 بالای LED مواجه شدم؟که در عکس هم مشخص شده.بجای جاخالی تایپ کنید وطن دانلود -------------
کد:http://up.-------------.com/images/531wlivd8no8eb1tb4e.jpg
3. روی بدنه لپ تاپ زیر تاچ پد رنگ رفتگی که فکر کنم بر اثر مالش زیاد دست تو اون ناحیه ایجاد شده؟توی عکس مشخص شده.بجای جاخالی تایپ کنید وطن دانلود -------------
4. برنامه های زیادی روش نصب شده بود از قبیل++c و انواع بازی ها وبرنامه بلوتوث متورولا (البته فکر کنم درایورش همینه؟) و همچنین لپ تاپ از قبل اسم گذاری شده بود و یک اسم عربی داشت (به اسم لال)؟کد:http://up.-------------.com/images/dp5hnyrw5pcgwiiqh2pp.jpg
5. مهمترین دلیلم اینه که وقتی بازی prance of persia5 را روش نصب کردم همون اول موقع اجرای دموی بازی تصویرش پرپر میزد و یک خط نامرئی وسط تصویر میافتاد ولی تو اجرای بازی مشکل نداشت؟حتی بازی crysis2 را روش نصب کردم و درست نصب وبازی هم کردم. ولی بزرگترین مشکل امروز به وجود اومد ،وقتی میخواستم یک کلیپ تصویری با حجم 57mb و فرمت mp4 با نرم افزار Total Video Converter تبدیل کردم به فرمت divx و avi با کیفیت HD و حجم های 258mb و 340mb در حین اجرای فایل اصلی با حجم 57 اصلا به مشکل نخوردم ولی با اجرای فایلها با حجم های تبدیل شده 258 و 340 در حین اجراء به مشکل خوردم و تصویرش مثل تصویر دموی بازی prance of persia5 شد و حتی خیلی بدتر از اون شد در حالی که تصویرش پرپر میزد و چند تیکه میشد؟در حالی که همین فایلهای تبدیل شده روی کامپیوتر خانگیم درست و بدون نقص اجراء شدن ؟ چرا؟ یعنی واقعا مشکل کارت گرافیکه در حالی که کارت گرافیگ قوی روش نصب (ATI 6770 radeon DDR5 HD(؟دوستم میگه که مشکل از ویندوز اورجینال 64بیتی خود لپ تاپ که درست نصب نشده؟من چطوری دقیق تستش کنم؟البته یکی از دوستان نرم افزار 3dmark را پیشنهاد کردن ولی چون هجمش زیاد بود یکی دیگه برام پیشنهاد داد که furmark هستش ولی طریقه کارش را بلد نیستم؟اگه کسی بلد به من یاد بده؟
6. مشکل بعدیشم مربوط میشه به وصل نشدن به اینترنت که نه با کابل ودایل آپ و وایرلس وصل نمیشه و ارورشم diagnostics policy not runing میشه و حتی لپ تاپ اجزای وارد شدن به firewall را نمیدهد؟اینهم مشکل لپ تاپ است؟بجای جاخالی تایپ کنید وطن دانلود -------------
کد:http://up.-------------.com/images/hrsgb4tgo0jzx2959o6q.gif
کد:http://up.-------------.com/images/z8uu33q5bt9x0imgg6cn.gif
کد:http://up.-------------.com/images/kqli6hn1h6oq8zsiuj.gif
7. داغ کردن زیاد لپ تاپ هم عادیه؟با توجه به اینکه corei5 ؟کد:http://up.-------------.com/images/u1rdewr5u3u2lvi618lz.gif
به نظرتون بهترین عکس العملی که من میتونم از خودم نشون بدم چیه؟
خواهش میکنم منو کمک کنید چون قضیه حساس و بحث یه عمر دوستیه .
به نظر من به دوستتون بگین لپ تاپ این مشکلاتو داره و از اول داشته! به خودش نشون بدین تا خودش به قضیه پی ببره و با هم برین پیش همون فروشنده اصلی (اصلا داشتن نام کاربری از قبل = لپتاپ دست دوم) پاک شدن آرم و جعبه کهنه و ... که دیگه مزید بر علت هستند ! فروشنده حق نداشته اینو به عنوان دست اول به شما بفروشه !!! با فروشنده اصلی که رو دربایستی ندارید !؟ اجازه ندین از دوستی شما سو استفاده کنن !نقل قول:
رودربایستی نباید داشته باشی وگرنه سرت کلاه رفته .
برو چندتا ... هم بارش کن که همچین چیزی را بهت داده
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
سلام
اول كه من 6091 و l502 رو پيشنهاد ميدم ميدم چرا!!!!
1-بين 6090 و 6091 اختلاف فقط در رم و هارد هست كه رم 8 مدل 6090 و هارد 1تراي اون بنظرم زيادين 6091هم ميتونه كارتو راه بندازه
2-اگه اچپي ميگيري من حتي 6070 و 6080 روپيشنهاد ميدم چرا ؟ چونكه 6090 6091 6080 6070 همه گرافيك و كش و ساير.... و مواردي كه بيشتر مورد استفاده قرار ميگيره يكي هستن فقط هارد و رم متفاوتي دارن البته 6070 فكر كنم 4 باشه رمش اما در كل 6080 هم زيباتره هم نسبت به قيمتش كانفيگ مناسبتري داره هم كيبـــــــــــــــورد اعــــــــــداد داره كه مدل هاي اچپي كه معرفي شدن همه كيبورد اعداد دارن
انتخاب با توست...............!
صدای فن در 6080 یا 6090 آزار دهنده نیست ؟ از نظر داغ شدن زیاد چطور ؟ منظورم وقتی پردازنده مشغول پروسس هست مثلا برای کارهای گرافیکی و غیره ...
مطلب دیگه اینکه هارد های 6090 و 6080 5400 دور هستند در صورتیکه در XPS سرعت 7200 هست و این در Data Access time و بوت شدن تاثیر داره
باتری اچ پی 6 سل هست و باتری XPS 9 سل
راستش یک عکس درست از این لپ تاپ 6090 و 6091 ندیدم البته بود ولی به صورت تجاری و کاملا گنگ بود اگر این مدل عکسی سراغ دارید لطفا لینکشو بزارید
متشکرم
از نظر من دست دوم است.
با چه گارانتی خریدید؟
البته دیگر لپ تاپ مال شماست و حق پس دادن را ندارید باید همون لحظه حواستونو جمع میکردید.
فروشنده مقصر نیست.
مقصر اصلی خودتان هستید. مبارکتان باشد.
---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------
شاید هم ریفر باشد .بعید میدانم
سلام دوستان کسی hp g6-1045 داره؟میخوام بدونم با گرافیکش آیا میشه gta یه مافیا 2 یا fifa11 بازی کرد؟؟؟خیلی فوریه لطفا زودتر جواب بدیییین مرسی ی
نقل قول:
باسلام خدمت دوست عزیر من تو پست شماره 3295مسئله لپ تاپو گفتم ولی دوستان گفتن زیادی حساسم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
هرکسی از روی تجربه خودش یه حرفی میزنه.
من کل زندگیم با hp داره میچرخه.
چو hp مباد تن من مباد:31:
دورد بر همگی
دوستان من یه لپ تاپ اچ پی HP ProBook 4520s - i3 خریدم . دوتا مشکل باهاش دارم ، اگه کسی می دونه لطفا کمک کنه که خیلی حیاتیه :
1- وقتی سی دی ویندوز XP رو داخل درایو میذارم و می خوام ویندوز xp نصب کنم ، بعد از ری استارت و بوت شدن سی دی ، مرحله اول که کپی فایل های ویندوزه تموم میشه ولی وقتی می خواد وارد مرحله بعد بشه یه پیغام خطا میده و دیگه نصب ادامه پیدا نمی کنه . مشکل از سی دی ویندوز نیست چون تا حالا 5 تا ویندوز مختلف امتحان کردم
2- ورژن وندوز 7 که الان روش نصبه ultimate هست ولی توی سایت hp درایور برای این نوع ویندوز نداره ، باید کدوم درایور ها رو از سایت hp بگیرم؟
ممنونم
سلام بچه ها. بین این دو تا کدومو بخرم. قیمت برام مهم نیست فقط و فقط هم قدرت رندر گیری بیشتر با V-RAY برام مهمه
HP DV7-6099EE
CPU:CORE I7 SANDY BRIDGE 2630QM
RAM:8GB
HP ENVEY 17
CPU:CORE I7 840QM
RAM:8GH
دومیه رو فقط سرزمین رایانه داره اینم لینکش هست.
لطفا بازم توجه کنید که بلو ری و هارد و ظاهر و وزن و باتری و هیچ چیز دیگه ای برام اهمیت نداره. فقط سرعت رندر گیری بیشتر.نقل قول:
کد:http://sarzamin.ir/index.php?productID=983
و اگه مدل خوب دیگه ای رو هم میشناسید تا 2میلیون تومن بهم معرفی کنید.
سلام من 6099 دارم.نقل قول:
فقط میتونم بگم عالیه.
از میون 4 تا لپتاپی که تا بحال داشتم این یه چیز دیگس.
شک نکن.
نقل قول:
سلام.
من 6099 دارم.
البته توپست قبلی هم گفته بودم.:31:
از لحاظ استحکام عالی هست و هم جنس شاسی و هم بدنه از فلز هست.
از لحاظ کاری و قدرت پردازش هم در بازی و هم در رندر قوی عمل میکنه.
مرسی
---------- Post added at 02:38 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------
نقل قول:
دوستان یه چیزی بگما.
6099ee مدل 6 نیست و مدل 7 هست .یعنی dv7 هست
که توسایت hp هم کاملا مزیتاشو گفته.
منظور اینه که تفاوت مثلا 6090 با 6099 فقط در هارد و ابعاد مانیتور نیست.
---------- Post added at 02:41 AM ---------- Previous post was at 02:38 AM ----------
سلام.نقل قول:
به msi دار ها جسارت نشه یه موقعی.
اما دوست عزیز شما hp رو با msi مقایسه میکنید؟؟
اصلا این قیاس صحیحه؟؟
دو تاشو از نزدیک دیدین؟؟
من GX660 داشتم با اون ایتمهای رویایی از جمله فول اچ دی و 12 گیگ رم و .....
اما مگه میشد ببریش تو یه جمع مثلا دانشگاهی.
پر از led و اسپیکرهایی که هرکی نمی دونست فکر میکرد این برا مجلس گردوندن ساختن با اون ......
سلام
دوستان من فردا اگر خدا بخواد میخوام لب تاپ مدل HP 620-B رو بخرم
من فقط میخوام ازش برای دانلود از اینترنت و همچنین فیلم دیدن استفاده کنم و نهایتا برنامه آفیس..
میخوام زیاد روشن بزارمش که دانلود کنه و به قول معروف خرکار باشه...:31:
بنظر شما مدل خوبی هست که بخرم یا نه؟
سلام
دوستان من فردا اگر خدا بخواد میخوام لب تاپ مدل HP 620-B رو بخرم
من فقط میخوام ازش برای دانلود از اینترنت و همچنین فیلم دیدن استفاده کنم و نهایتا برنامه آفیس..
میخوام زیاد روشن بزارمش که دانلود کنه و به قول معروف خرکار باشه...:31:
بنظر شما مدل خوبی هست که بخرم یا نه؟
بالاخره 4530s گرفتم !
لپتاپ خوبيه . I5 4g - 640 - 1g
توي سايت نوشته بود گرافيكش جيفورس هست ولي خب الان ميبينم رادئون در اومده !
...
درايور بلوتوثش كه پيدا نيست . با سي دي خودش هم نصب نشد :( نه درايور بلوتوثش نه Lanنه گرافيكش ...
تو سايت خودش هم چند مدل درايور هست .و يه نگاهي به ساپورت اچ پي بندازين ببينين .
نميدونم بايد چطوري دانلود كنم درايورش رو :(
...
مدل هاي 3150 و 52 رو از روي خود درايوش ريكاوري درايور ميگرفتم . اما اين اينطوري نيست ... تازه يه ويندوز 7 نصب كردم براش.