آقا من آسیاتک دارم این سایت 1 هفنه پیش ف ی ل ت ر شد سریع باز شدش. امروز دوباره ف ی ل ت ر شده ؟؟؟ خیلی مسخره هستش ؟؟ اون سایتهایی که ف ی ل ت ر شده باز شده این بسته شده انگار باز ف ی ل ت ر مخابرات قاطی کرده
Printable View
آقا من آسیاتک دارم این سایت 1 هفنه پیش ف ی ل ت ر شد سریع باز شدش. امروز دوباره ف ی ل ت ر شده ؟؟؟ خیلی مسخره هستش ؟؟ اون سایتهایی که ف ی ل ت ر شده باز شده این بسته شده انگار باز ف ی ل ت ر مخابرات قاطی کرده
آسیاتک که امروز باز می شه !
نقل قول:سلامنقل قول:
مشکلی نداره
واسه من اصلا پیش نیمده ببینم قیلتر یه وقت
من هر روز میرم سایتش واسه دیدن حجم و اینا
ولی بسته نبوده تا حالا
ممنون:11:
اقا الان آسیاتک قاط زده اینجوری میشه الان سایت های ف ی ل ت ر برای باز شده اونی که ف ی ل ت ر نبوده بسته شده خیلی مسخره هستش سایتبسته بود االن باز شده سایتکد:http://www.avamusic.org/
باز بود بسته شدهکد:http://www.newmusics6670.ir
من با پشتیبانی Oracle تماس گرفتم میگه ما زیرمجموعه هیچ شرکتی نیستیم .
Oracle یک ISP مستقل و جدا هستش که سرویس های خیلی خوب و با قیمت نسبتا بالا دارهنقل قول:
جز PAP های با کلاس هستش :31:
سلام
بالاخره یکی از دوستان نمی خواد یه جمع بندی از سرویس های موجود شرکت های مختلف (64،128،...) ، محدود یا نامحدود، قیمت و هرینه ها ، مناطق مختلف و کیفیت سرویس و ... ارایه کنه تا بقیه بتونند انتخاب بهتر و سریع تری داشته باشند.
شرمنده من نميدونستم جاش كجاست!
دوستاني كه isp سون با سايت TinyPic .Com مشكل داره از اينها استفاده كنند:
TinyPic . Ca
TinyPic . Info
موفق باشيد:11:
سلام
میخواستم ببینم مودم tp-link چطوریه؟؟
من اول یه D LINK 2520 خریدم ولی شرکت بهم گفت بهتره عوض کنی tp-link بگیری منم رفتم دیلینکو پس دادم tp-link گرفتم ولی واسم عجیبه چرا tp-link با این که خصوصیاتش دقیقا مثل asusam602 و d-link2520 هست ولی ازونا ارزونتره :13:
گفتم شاید عمر مفیدش کمتره واسه همین خواستم ببینم اگه از دوستان کسی داشته راهنماییم کنه:11:
من adsl نا محدود 256 میخوام از یه شرکت پدر مادر دار :d
قیمتشم بین 20-30 تومن باشه .
الان بهترینشون داتک . نظرتون چیه ؟
دوست عزیز ! انشاءالله تو این هفته تکلیف سرویسهای داتک مشخص میشه. چون میخواهند سرویسهای حجمی اضافه کنند ولی اینکه آیا نامحدود هم در کنارش هست یا نه در پرده ای از ابهامه.نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر میتونی به تاپیک مخصوصش مراجعه کنی.
خب از لحاظ قیمتی و نامحدود بودن داتک یکی از بهترین گزینه هاست.
اگر سرویس هاش همونطور که شما میگی خیلی خوب باشه ، قیمت هاش نسبت به ISP های دیگه بالا نیست . به هر حال که فعلا منطقه مخابراتی ما رو Support نمیکنه ! بنابراین امیدوارم که داتک خرابکاری نکنه ! : دینقل قول:
نه اصلا کارم به اون نیست میدونم این یه تبلیغ مسخره است خدماتش هم مزخرفه !نقل قول:
این شرکت رو صفحه قبل هم با یه آی دی دیگه معرفی کرده بودند ، که چندان هم جالب نیست ...
بنده فکر می کنم چیزی جز تبلیغ نباشه ، به آیدی افرادی که این شرکت رو معرفی کردن دقت کنید ...
اولین پست ، هر دو این شرکت رو معرفی کردن ، یه کم دقت کنید قصدشون دستتون میاد ...
حالا اگه سرویس هاش خوب بود یه حرفی ، چنگی هم به دل نمی زنه آخه ، سرعت خوب ، " قیمت پایین " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
یا حق
ولی من خیلی وقته منتظرم تا خطمون dsl رو ساپورت کنه الان میگم چرا این یارو خط ما رو ساپورت میکنه ! ولی مثلا لایزر نه !
راستی لایزر 128 نامحدود میده 22 تومن ! خوبه ها !
سایتتون ؟ .....
سلام
یکی از دوستانه من در منطقه ی پاسداران دربدره گرفتن adsl است
خانگی لازم داره و فکر میکنم خانگی در ایران میشه 128
ولی میگه مخابرات گفته جا نمی ده . جا نداره . ظرفیتش پره . خط خالی نداریم
خلاصه یه کدوم از اینا ( من سر در نمیارم )
کسی می تونه کمکش کنه . یه شرکتی رو معرفی کنید که بتونه بهش سرویس بده .
کدوم سرویس دهنده بهتر است . همو رو معرفی کنید
پیش شماره ی خط خونش 2254
پیش شماره ی خط دفتره کارش 2258و 2259 است .
ممنون
دوست من مگه جاهای دیگه یا تو یهمین فرروم کسی نمیتونه کمک کهنه که فقط اونا بتونن؟نقل قول:
جایی که پروتاش پر باشه خدتو بکشی هم فایده ایی نداره و باید صبر کنی تا پورتاش خالی بشه و یا اینکه از یه شرکت که پورت خالی داره بگیری
با مشورت هم هیچ اتفاقیی نمیافته
منم با پیش شماره ی 2257 خیلی دنبال adsl گشتم ولی نیست و فقط شرکت های شاتل و داتک می دن که اونا هم پره ، می خواستم از دوستان بپرسم که :
1) تا کی این وضع ادامه داره ؟ یعنی تا کی پیش بینی می کنید شرکتای دیگه هم به این منطقه سرویس بدن و مخابرات هم به پورتاش اضافه کنه؟
2)این ضریب share یعنی چی؟ یعنی اگه دلت خواست مثلا به چهار نفر دیگه هم بدن، بعد قیمتش یک چهارم میشه؟؟
من فقط جواب سوال اولت رو میدمنقل قول:
ببین پورت پر شده پس تا زمانی که خالی نشه کاریش نمیشه کرد فقط باید صبر کنی تا یک پورت خالی بشه
البته من از شاتل اطلاع دارم که قراره بعد عید تو بعضی از مناطق مخابراتی که پورت کم دارن پورت اضافه کننن
بهتره زنگ بزنی به بخش فروش و سوال کنی که آیا برنامهای برای اضافه کردن پورت تو این منطقه مخابراتی دارن یا خیر؟!
بهرحال چارهای جز صبر کردن ندارید
شاتل و داتک سرویس میدننقل قول:
شرکت متفرقه هم هست
افروز
ممنون:11:کد:http://afrooz.com
تنها شرکتی که الان پرت خالی داره شرکت پارس انلاین(همون افلاین خودمون) هست
از هرجا میگیره بگیره. فقط از افروز نگیره که بیچاره میشه. اگر تصمیم داره از افروز بگیره همون dial up سنگین ترهنقل قول:
آقا این داتک پورتاش پر شده . شرکت دیگه ای برای نا محدود 256 تا 35 تومن نیست ؟
آسیا تک بهتره یا سپنتا
بستگی به استفاده داره ، آسیاتک خوبه ، سپنتا هم ... ( اگه اشتباه نکنم ، دوستان سپنتا رو بیشتر توصیه می کنم ، من به شخصه به یاد ندارم کسی مشکلی داشته باشه ) اما سپنتا گرونه دیگه ...نقل قول:
حجمی فکر نمی کنم به کارت بیاد ، اما اگه اومد ، آسیا ، برای نا محدود هم دیدم الآن ، سپنتا 256 رو می ده 50 ، آسیا می ده 40 ...
اگه از من می شنوی ، اختلاف 10 تومان تو 40 زیاده ، برای این که بری سپنتا ، آسیا هم بدک نیست سرویس هاش ، اما به نظر من یه کم از سپنتا پایین تره ... ( اما نه به قاعده 10 تومان در ماه :5:)
256 زیر 35 تومان رو باید تو خواب ببینی ، داتک داره کمک می کنه که سرویس های نام حدود با قیمت مناسب راحت تر به خابتون بیاد :31: :دی
یا حق
کدام یک از سرویس دهنده ها بهتر و سریعتر میتونه یک فایل 100 مگابایتی را دانلود کنه ؟
ولی من خوب یاد دارمنقل قول:
( اگه اشتباه نکنم ، دوستان سپنتا رو بیشتر توصیه می کنم ، من به شخصه به یاد ندارم کسی مشکلی داشته باشه ) اما سپنتا گرونه دیگه ...
(دیگه خودمو که فراموش نمیکنم که؟:دی
مهدی جون داداش 1 در هزار گم هست:19:نقل قول:
خودت هم توی این فروم داری میبینی اگر دوستی هم ناراضی باشه مقطعی هست:27:
سلامنقل قول:
ربطی به سرویس دهنده نداره:31:
ربط به سرعت داره
هر چی سرعت بالاتر سرعت دانلود هم بالاتر در نتیجه زودتر کارتون انجام میشه
نقل قول:سلامنقل قول:
باربد خان طرفدار سپنتا هستنا:31::31:
البته اگه از حق نگذریم به نظرم سپنتا یکی از بهترین سرویس دهنده هاست
بیشتر من راضی دیدم
البته نباید همین جوری گفت این بده یا اون خوبه
به خیلی چیزا بستی داره
به محدوده ی مخابراتی به پورت های اون شرکت تو مخابرات و....
ولی به نظرم سپنتا شرکت خوبیه
در اصل همه ی شرکت ها هم راضی دارن و هم ناراضی
منم همین جوری اینو نمیگم دلیل دارم که میگم سپنتا یکی از بهترین هاست
سلام
برای این پیش شماره 5542 تو تهران ، چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید ؟ کسی هست که پیش شمارش همین باشه ؟ شرکته شاتل خوبه ؟ میشه راهنمایی کنید :31:
ممنون
سلامنقل قول:
تو محدوده ی شما شاتل ، آسیاتک ، پارس آنلاین و صبانت سرویس میدهند
به نظرم اگه خواستید بگیرید شاتل تو اینا بهترین هست (بازم تاکید میکنم از نظر من )
اگه هم شاتل نخواستید میتونید برای گزینه های بعدی سراغ آسیاتک و پارس آنلاین برید
ولی گزینه اولتون شاتل باشه
حمید رضا جان به خدا طرفداری نیستنقل قول:
من طرفدار شرکتی هستم که سرویس با کیفیت بده
من تا به حال از سپنتا و صبانت استفاده کردم
به دوستان هیچ زمانی صبانت رو پیشنهاد نمیدم چون راضی نبودم
خیلی وقتها میشه حتی شاتل رو به دوستان پیشنهاد میدم درست هست که استفاده نکردم اما کمتر دیدم کسی ناراضی باشه
البته مهدی حق داره چون سپنتا اذیتش کرده و سرویس خوبی بهش نداده
اما جدا" اگر الان 1 نفر بیاد بگه شاتل بد هست نباید زود قضاوت کنیم
به هر حال این بحث نارضایتی مشتری توی همه شغلها وجود داره و همه دوستان هم حق دارند نسبت به شرکتی گله مند باشند:11:
سلام
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان در شرق تهران چه سرویس دهنده ای رو پیشنهاد می دن(مرکز حکمت شعار)؟ 64 ، 128 یا 256 . نامحدود باشه بهتره ، (یا حداقل شب ها رایگان باشه )
:20:ممنون
خوب کدوم سرویس دهنده سرعتش بیشتره؟:11:نقل قول:
خب همه شرکتها یه سری سرعتها رو رائه میدننقل قول:
64
128
256
512
1mb
و بعضیام بیشتر
بستگی یه سرعتی داره که از شرکت میگیرین
هر کدوم قیمتی داره
ممنون
سلام دوستان
من آلان از داتک اینترنت دارم میخوام از یه شرکت دیگه بگیرم چون داتک خیلی گرونه منم ازاینترنت استفادم کم شده.از شاتل پرسیدم تو منطقه کاشانی نداشت از صبانت هم پرسیدم گفت نداریم تو سایت آسیا تک هم زدم نداشت .یه شرکت امپراطور گفت داریم.آلان نمیدونم چی کار کنم اگر رانماییم کنین ممنون میشم
منطقه: کاشانی:41:
پیش شمارتون چنده؟؟؟نقل قول:
سلام
دوستان این شرکت" امپراتور " که اینترنت 512 میده و یه مدت هم تبلیغاتش تو p30world بود، چطوره سرویس اینترنتش؟؟؟؟
کلا...کسی می دونه تو منطقه نارمک (مرکز تلفنمون نبوت هستش)کدوم شرکت سرویس بهتری داره؟؟؟
[QUOTE=hamidreza72;3507972]پیش شمارتون چنده؟؟؟[/QUOT
منطقه کاشانی با پیش شماره 4404.:41:
با سلام
من می خوام صبانت بگیرم خود اون فردی که تو نمایندگیش کار می کرد می گفت که سرعت 128 با سرعت 512 هیچ فرقی نداره آیا واقعا همین طوره ؟ یعنی همون 128 را بگیرم ؟ لطفا راهنماییم کنید .
با تشکر
و یه سوال دیگه : می خواستم بدونم آنلاین بازی کردن خیلی حجم مصرف می کنه یا نه ؟ مثلا برای حدود 1 ساعت بازی چقدر مصرف می شه ؟
[quote=mahshid400;3508351]عزیز سپنتا و فن آوا و لایزر هم منطقه شما رو ساپورت میکنننقل قول:
میتونی به اینها هم زنگ بزنی ببینی پورت خالی دارند یا خیر