پارسال معلم هندسه گسستمون برگزار کرده بود مشابه 11 تاش اومده بوده به نظرت چیز مزخرفیه؟نقل قول:
در کل چیز مزخرفیه
پارسال معلم هندسه گسستمون برگزار کرده بود مشابه 11 تاش اومده بوده به نظرت چیز مزخرفیه؟نقل قول:
در کل چیز مزخرفیه
حاجی با هواپیما جت اومدی؟نقل قول:
یا اینکه منظورت اینه که از استادیوم درس اومدی بیرون ؟
معلم دیف ما طراح گزینه 2 هست.من میرم کانون ... اون معلم دیفشه ...اسمش محمدی هست نمیدونم میشناسینش یا نه ؟ گفته بود از 24 سوال دیفرانسیل و ریاضی پایه پارسال تو همایش 20 تاشو دقیقا فقط با تغییر عدد گفته و تاکید هم کرده میاد.. حالا من شما رو دیگه نمیدونم..راستی استاد وفایی رو کسی میشناسه .؟ استاد گسسته ..نقل قول:
اونو ول کن عزیز.نقل قول:
اون فقط بر حسب درصد ها میگه اصلا تراز رو کاری نداره ..یعنی مثلا پارسال ریاضی سخت بوده شما ریاضی رو بالای 60 بزنی رتبتو میزنه زیر 1000 !!!!
همون محمدی که تو آموزشگاه ایران درس میده؟نقل قول:
اسمش محمدی هست نمیدونم میشناسینش یا نه ؟
bye till Tir:19:
چرا با جت؟ دقیقا ساعت 2 رفتم ساعت 9/30 برگشتم. یه نگاهی یه محل سکوت بندازنقل قول:
.........................
سنجش هم
18 در شهر
23 در استان
388 در کشور
235 در سهميه
9990 :نمره کل
کتاب مبتکران پیش 1 خیلی خوبهنقل قول:
می تونی فقط تست های آرایه و ارتباط معناییش رو بزنی
من دارم استفاده میکنم خیلی فاز میده :دی
راستی توی گاج کلمات ادبیات معنی خلیج فارس رو نوشته خلیج فارس یا خلیج عربی
من که اینو دیدم حالم از گاج بهم خورد و فردا هم واسشون زنگ میزنم
از همتون میخوام که شما هم زنگ بزنین
دوستان :دی به نظر شما بعده کنکور چه کنسولی بخرم ؟
وی یا پی اس 3 یا ایکس باکس یا پی اس پی ؟ :دی
از mgs خیلی خوشم میاد ولی حیف که گرونه :(
به نظر شما کدومش میتونه رنج این یک سال رو تلافی کنه ؟:دی
سلام دوستان من هنوز دیپلم نگرفته بودم و یه درس رو داشتم و همچنین در مقطع شبانه پیش دانشگاهی رو میخوندم و کنکور هم ثبت نام کرده بودم و در امتحان دی ماه اون یه درسم یعنی فیزیک رو افتادم و به خاطر اینکه دیپلم رو نگرفتم از پیش دانشگاهی هم اخراج شدم حال من میتونم امسال کنکور بدم یا نه و اگه امسال نشد سال بعد چطور (چون من از یکی شنیدم که اگه ثبت نام بکنم و کنکور ندم از کنکور سال بعدش هم محروم میشم یعنی کنکور سال 89 آیا این صحت داره یا خیر) با تشکر
معذرت !! حواسم نبود....نقل قول:
ولا نمیدونم اونجا هم درس میده یا نه؟نقل قول:
اما چیزی که عیان است اینه که اسمش محمد رضا هست..24-25 سالشم میخوره باشه !!
ماشالله اعتماد بنفست منو کشته.انشاالله ولی تمومه دیگه:10:نقل قول:
من از بچگی تو کف سونی بودم و تا پی اس 2 هم که الان چندین سال هست که گذاشتم کنار با بازی ها پیش رفتم.ولی پی اس 3 چون کپی خور نشد ... دیگه فعلا تو کفش موندم:44:mgs هم تا ورژنی که تو پی اس 2 بود با داستانش بودم.اما...
به هر حال این نظر منه.(بریم شکات کنیم چرا سونی این کنسولش کپی خور نشده اخه چه وضعشه؟!؟!؟!!!!!:31:)
این همایش کجا برگزار میشه؟
:o وووو : (((نقل قول:
18 در شهر
23 در استان
388 در کشور
235 در سهميه
درصدا رو میشه لطف کنی بگی : دی
هرجایی ممکنه برگزار بشه !نقل قول:
ین همایش کجا برگزار میشه؟
باید بری ثبت نام کنی
کسی اگه استاد خوبی میشناسه معرفی کنه همینجا پلیز!!
البته کانون هم از این برنامه ها داره ولی فعلا چیزی نگفته...
پارسال من یه دوست داشتم ،آموزشگاه میرفت،اردیبهشت ماه اومد به من گفت آموزشگاهمون همایش میخواد بزاره بچها میگن خوبه و عالیه،من جواب منفی بهش دادم.نقل قول:
اون همایشو رفت خلاصه یک هفته قبل از کنکور من رفتم پیشش جزوه عربیم را ازش بگیرم.
اون به من گفت که معلمون چندتا سوال احتمالی داده گفته احتمالش خیلی زیاده که تو کنکور بیاد از این حرفها،و همچنینن گفت پارسال مثلا درس فیزیک از 30 تا سوال احتمالیش 25تاش اومد!!!!
اون درسهای دیف،گسسته،هندسه هرجفتش و فیزیک رفته بود ،منم خوشم اومد از جزوش کپی گرفتم. گفتم شاید بیاد.
سره جلسه آزمون یک سوال از سوالهای احتمالی نیامده بود!!!!!!لابد امسال به شاگردان جدیدشون میگه همشون اومد!!!!
اینها همش چرت و پرته! نمیدونم چرا این معلمها فقط میخوان پز بدن!!! واقعا واسشون متاسفم.
بهترین راه خوندنه شک نکنین.
موفق باشی.
همایش مهندس مهربان فکر کنم خوب باشه اول کتاباشم نوشته برای ثبت نام باید اس ام اس بزنی بهش صفحه های اول کتاباینقل قول:
کسی اگه استاد خوبی میشناسه معرفی کنه همینجا پلیز!!
مهندس مهربانو یه نگاه بنداز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درصداتو میشه بزارینقل قول:
18 در شهر
23 در استان
388 در کشور
235 در سهميه
منقل قول:
پارسال من یه دوست داشتم ،آموزشگاه میرفت،اردیبهشت ماه اومد به من گفت آموزشگاهمون همایش میخواد بزاره بچها میگن خوبه و عالیه،من جواب منفی بهش دادم.
اون همایشو رفت خلاصه یک هفته قبل از کنکور من رفتم پیشش جزوه عربیم را ازش بگیرم.
اون به من گفت که معلمون چندتا سوال احتمالی داده گفته احتمالش خیلی زیاده که تو کنکور بیاد از این حرفها،و همچنینن گفت پارسال مثلا درس فیزیک از 30 تا سوال احتمالیش 25تاش اومد!!!!
اون درسهای دیف،گسسته،هندسه هرجفتش و فیزیک رفته بود ،منم خوشم اومد از جزوش کپی گرفتم. گفتم شاید بیاد.
سره جلسه آزمون یک سوال از سوالهای احتمالی نیامده بود!!!!!!لابد امسال به شاگردان جدیدشون میگه همشون اومد!!!!
اینها همش چرت و پرته! نمیدونم چرا این معلمها فقط میخوان پز بدن!!! واقعا واسشون متاسفم.
بهترین راه خوندنه شک نکنین.
موفق باشی.
ن پارسال نرفتم واسه همایش...ولی دوستام که رفته بودن جزوه شو دادن بهم
البته به ما نگفتن که تستهای احتمالی کنکور و اینا رو میگیم !
صرفا یه دوره س با مرور تست از مبحثایی که ازشون بیشتر تست میاد یا مشابه ش هر سال تکرار میشه حالا با کمی تغییر
همایش چیز بدی نیس ...
ولی نباید توقع داشته باشی هرچی اونجا میگن سر کنکور هم بیاد!!!!!!!!!! این دیگه از اون حرفاس!!
واسه جمع بندی زبان انگلیسی شما چی کار می کنین ؟
اين كارنامه من! گفتم شايد كسي دوست نداشته باشه ببينه لينك ميدم!!!!! اينجا:
نقل قول:
کد:http://i40.tinypic.com/k00ehu.jpg
استاداي شاخ!نقل قول:
عربي: خاكباز . اياد فيلي
ديف: حامي-رضوي و برادران!
شيمي: مصلايي بابايي.... ادبيات رضايي . سبطي(هامون جون) .... گسسته مشفق ......معارف كاغذي فردي ........
آموزشگاه هدف: دفتر مركزي تهران ميدان ونك. خيابان ونك مجتمع آينه ونك
شماره: 88779962
اسم ساير دبيراش هم خودتون بپرسيد ديگه:31: :31:
نقل قول:
تبریک..خیلی خوب شدی..البته شنیدم آسون بوده .. البته سوالاشو خودم دیدم به نظرم شیمیش تا حدودی سخت بود..اما شما خیلی خوب زدی..
عربی چیکار میکنی ؟ جان آقات بگو من عربیم ضعیفه !! میترسم از عربی !!
مرسی رهام
تو همایش نمیری؟!!!!
البته فک نکنم نیازی داشته باشی ---> کارنامه : دی
من شايد برم شايد نرم! يعني دو.ست داشتم برم ولي مشاورمون گفت بدردت نميخوره جالبه خودش هم تو هدفه اگه به هدف بگم بهم اينو گفتم كلش رو ميكنن!نقل قول:
من حالماز عربي بد ميشد ولي رفتم كلاس خوب شد! رفتم پيش آقاي مهاجر كه پارسال بعثت بود امسال هدف!نقل قول:
:دی واقعا هم به دردت نمی خوره !نقل قول:
من شايد برم شايد نرم! يعني دو.ست داشتم برم ولي مشاورمون گفت بدردت نميخوره جالبه خودش هم تو هدفه اگه به هدف بگم بهم اينو گفتم كلش رو ميكنن!
تبریک میگم : (
( اسمایلی حسودی: دی)
ما تهران نیستیم ..اینارم نمیشناسم...خطیبی رو میشناسی ..؟ اون فکر کنم از اینا که گفتی شاخ تر باشه ..نقل قول:
این همون دکتر رضاییه خودمونه؟نقل قول:
ادبيات رضايی
شما دبیر ادبیات موسوی میشناسین؟ تو بعثت درس میده اگه میشناسین دبیر خوبیه؟
رهام چه کردی با شیمی!!!!!!! درصدای من :
[[img=http://-------------/files/frmo9gcowaym6z55zvpw.jpg][/url]
John Doe و رهام عزیز بهتون خسته نباشید میگم . نتایج خوبی به دست اوردید
ایشالله در کنکور بهتره بشه ...
دوستان یه سوال:
این شبکه آموزش شنبه ها یه مشاوری رو میاره به نام نیکخو
من چند وقت پیش برنامهاش رو دیدم گفت آخرای سال یه روش میگم برای حفظ تاریخ ادبیات .
می خواستم ببینم آیا اون روش رو گفته؟
سلام بچه ها !
می بینم که رتبه های خوبی رو پی سی امسالم میده !
یه خسته نباشید جانانه می گم به همتون !
چیزه زیادی از دوران زیبای قبل کنکور نمونده از این آخرین لحظات استفاده کنین تا به حقتون برسین !
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 2 (2 کاربران و 0 مهمان)a3m00n, soheilsmart
سلام سهیل !
یادته پارسال این موقع ما اینجا کارنامه هامونو می زاشتیم (یادش بخیر :41: )
سهیل کل کل های اوله سالمونو یادته؟ (بچرخ تا بچرخیم ؟ :21::10: )
اينا رو كه گفتم مطرح هاي تهران هستن ولي قطعا توي ايران يا خود تهران هم از اينا بهتر هستنقل قول:
خانم رضاييه فكر نكنم دكتر هم باشه! ولي سبطي دكتره! موسوي رو نميشناسم ولي پيشنماز توي بعثت دوستام رفتن ميگن خوبهنقل قول:
اين هفته كه نگفت!نقل قول:
منظورم این بود که پست نشاط ، پست مسجد سید ، پست ...نقل قول:
شما یه کمی سعی کن رو عصابت مسلط باشی و از briana یاد بگیر.:41:
من که خودم تو فکر یک پی سی درست حسابیم. بازی مافیا2 تابستون از تنور در میاد.میخوام بزنم بر بدن.نقل قول:
ولی از بین کنسول ها ، xBOX360 امتحانش رو کامل پس داده و فکر کنم بهترین باشه.
خیلی ممنون از پاسختون واقعا لذت بردم:45:نقل قول:
آزمون مي توني بدي مشكلي نداره ولي اگه رشته روزانه قبول بشي بايد بري.نقل قول:
خیلی ممنون از پاسختون واقعا لذت بردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه چند تا از درس های ادبیات پیش 2 از حذفی خارج شده
سلامنقل قول:
سلام دوستان من هنوز دیپلم نگرفته بودم و یه درس رو داشتم و همچنین در مقطع شبانه پیش دانشگاهی رو میخوندم و کنکور هم ثبت نام کرده بودم و در امتحان دی ماه اون یه درسم یعنی فیزیک رو افتادم و به خاطر اینکه دیپلم رو نگرفتم از پیش دانشگاهی هم اخراج شدم حال من میتونم امسال کنکور بدم یا نه و اگه امسال نشد سال بعد چطور (چون من از یکی شنیدم که اگه ثبت نام بکنم و کنکور ندم از کنکور سال بعدش هم محروم میشم یعنی کنکور سال 89 آیا این صحت داره یا خیر) با تشکر
شما اصلا چه طوری تونستی کنکور امسال ثبت نام کنی؟
تو که معدل دیپلم نداری!!
معمولا رسم هست کسایی که شرایط شمارو دارن اصلا ثبت نام نمیکنن
معذرت !! فکر نمیکردم ناراحت بشی...منظور خاصی نداشتم...شوخی بیش نبود !!!!نقل قول:
همین !
شما از کجا شنیدی؟ شایعس توجه نکننقل قول:
هی شایعه درست نکن خودتی:31:نقل قول:
پ.ن:کتاب درسی شیمی 2 چند صفحه حذف شده !! ولی فکر نمکینم اصلیهاش حذف شده باشه.
کدوماش؟؟(انشاالله فصل 4 بالکل حذف شده باشه...)نقل قول:
شایعه نبید بابا
تا امشب خبر درستش رو بهتون میدم :دی
نه خیر حذف نشده!نقل قول:
فقط در فصل اول تغیرات داشته همین. گفتم که اصلیاش حذف نشده.
یه راه می خوام برای بستن فرم گسترده ی معادلات مقاطع مخروطی که نیاز به حفظ کردن نداشته باشه.
یه سری فرمول هست که میشه باهاش خیلی سریع معادله رو باهاش بست ولی چون حفظیه مطمئنم سر امتحان یادم میره.
میخوام یه چیزی باشه که یادش بگیرم و تو کلم بمونه !!!
دوست عزیز اگه یه سری به تحلیلی گاج بزنی یه راه توپ گفته
ولی من خلاصه اش رو میگم.
مثلا برای بیضی با استفاده از مشتق مرکز رو بدست می اوری و به صورت معادله اسناندارد می نویسی و ضریبش رو پشتش میزاری بعد به جای متغیرها صفر می زاری وبه توان 2و در طرف دیگه جواب ها رو می نویسی.
اگه قابل ساده کردن بودند ساده می کنی وگرنه هیچ
اگه تا بعد از تیر صبر کنی برات بیشتر توضیح می دم: :31:چون دیگه فکر نکنم بیام تو فروم
بچه ها برای هممون دعا کنید:10:
سلام دوستان
من هيچي درباره اين همايش نميدونم ميشه يه توضيح مختصر بدين؟
ممنون