در ضمن فکر کنم این جیل هیپاد 4 باشه ها!
کد:http://www.iwantonly.com/watch/141403/
Printable View
در ضمن فکر کنم این جیل هیپاد 4 باشه ها!
کد:http://www.iwantonly.com/watch/141403/
سایت های درست و حسابی چیزی اعلام نکردن!نقل قول:
کار خوبی کردی، چون من X1 گرفتم مثل ... پیشمون شدم!:27: آیپاد بدون گوشی هم یه چیز دیگه است!:31:نقل قول:
1. بلـــه، کاملا!
2. بلـــه! (و همچنین بالعکس!)
3. حتی زودتر هم ممکنه بیاد ولی حساب و کتابی نداره، کسی هم تضمین نمی کنه! (ولی میاد، نگران نباش!)
4. بله میتونه خودت با iTunes یه سری به فروشگاه برنامه ها بزنی، برنامه های رایگان رو ببینی!
5. بعید میدونم! (البت من کارشناس قیمت گذاری و بازار نیستم، ها!:20:)
6. دقیقا مثل iPhone 4 هست!
7. آره اون PC Suite یه برنامه قاچاقی هست! نرم افزار رسمی مدیریت دستگاه iTunes هست!
8. جیل نکنی هیچی! (فقط قابلیت نصب برنامه های کرک شده و برنامه هایی که Apple بهشون مجوز نداده، رو نداری!) جیل کردن هم خطری نداره فقط میگن از سرعت کم میکنه (من که خودم همچین چیزی ندیدم!:13:)
کلا فراموش نکن که جیلبریک یه کار ممنوع هست (از نظر اپل) و هیچ کار درست و حسابی بدون جیل دچار مشکل نمیشه!
9. بـــــله!
10. داره، امکانات قرار و برنامه و اینها هم داره، منظورت از حرفه ای چیه!؟
باز سوالی داشتی، بــپــرس!
سلام چنتا سوال هم من دارم
ipod4
گفتن رمش 256 هست/.؟ یکیم صحفه اش مثل iphone4 نیست؟
اونایی که این دو موضوع رو دنبال کردن بگن
ممنون
اینو که تو خود سایت اپل زده مجهز به نمایشگر رتینا (Retina Display) که توی آیفون 4 هم هست.....نقل قول:
یکیم صحفه اش مثل iphone4 نیست؟
1. بله.نقل قول:
2. بله.
3. معلوم نیست ولی فکر کنم:20:
4. حد اقل از برنامه های ipa نمی تونی استفاده کنی ولی از نظر آهنگ و ویدئو و pdf و word و ... مشکلی نداره
5. غیر ممکن به نظر میاد.
6. بله.
7. خیر فقط iTunes می خواد.
8. مشکلی نداره ولی برنامه های ipa روش کار نمی کنه (ipa تمام بازی ها و برنامه های iPhone و iPod touch هست).
9. بله. دو تا دوربین داره. دوربین جلو برای چت تصویری و عکسبرداری و فیلم برداری VGA هست و دوربین عقب فیلم برداری HD 720P یا همون اندازه تصویر 720*1280 هست که فوق العاده ست. و عکسبرداری دوربین عقب XGA یا همون اندازه تصویر 1024*1280 هست.
10. تقویم خیلی دقیق داره.
من یه خبر عالی برای شما دارم اونم اینه که jailbreak روز یکشنبه 10/10/2010 ساعت 10 صبح به وقت آمریکا (نمی دونم کجای آمریکا) میاد. همین الان فهمیدم.نقل قول:
با تشکر از mohsen_slr که این اطلاعات را در اختیارم گذاشت.
رمش 256MB هست، متاسفانه!نقل قول:
صفحه اش توی رزولوشن یکی هست ولی توی آیپاد تاچ از تکنولوژی ips استفاده نشده و زاویه دیدش هم از آیفون 4 بد تره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم بقیه تفاوت ها:
Touchscreen display
IPS technology vs non-IPS Technology
Battery size
5.25W/Hour vs 3.44W/Hour
RAM
512MB vs 256MB
Storage
16/32GB vs 8/32/64GB
Back Camera
5-megapixel vs 0.7-megapixel
Calling Alert
Ringtone and Vibration vs No Vibration for FaceTime
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
عزیز شما خوبی!؟:31:نقل قول:
اتفاقا فقط ipa بدون جیل نصب میشه! (البته کرک نشده هاش!) فرمت های deb و pxl بدون جیل اصلا ممکن نیست!
یعنی چی پس
اپل دروغو شد؟
اینجوری باشه که زیاد فرقی نداره
نمی ارزه بفروشم
چیزی نشد!:31:نقل قول:
اپل نگفت که LCD آیفون 4 رو میذاریم روی آیپاد تاچ جدید که! حداقل که رزولوشن 4 برابر شده!:18:
جئو هات (اولین هکر آیفون!) که قهر کرده بود و از صحنه کنار کشیده بود، میخواد برگرده! گفته 11 اکتبر (امروز نهم هست!) جیلبریک 4.1 رو عرضه میکنه!:46:
لینک خبر
کد:http://www.iphoneheat.com/2010/10/limera1n-the-ios-4-1-jailbreak-by-geohot-releasing-11th-october/
اقا یه لینک میدی فرقای ipod 3g و ipod 4 بصورت کامل tnxنقل قول:
راستی الا قیمتش تو ایران چنده؟
سلام
دوستان یه سوال داشتم!
یادمه روی پلیر YP-P2 سامسونگ یه قابلیتی بود، مبنی بر اینکه با بلوتوث گوشی Pair می شد و بعد از اون میتونستی با همون صحبت کنی ( مثل هندزفری! ) و نیازی به دسترسی به گوشی نبود!
حالا میخوام ببینم همچین برنامه یا قابلیتی رو روی iPod نسل چهارم میشه داشت؟ با توجه به عکس هاش گویا هم Earphone داره و هم Microphone !
ممنون، شاد باشید:40:
نقل قول:نقل قول:اما تو سایت اپل گفته شده که دوربین عقب با رزولوشن 960 * 720 عکس میگیره که اصلا به نظر جالب نیست:2:نقل قول:
Video recording, HD (720p) up to 30 frames per second with audio; still photos (960 x 720) with back camera
کد:http://www.apple.com/ipodtouch/specs.html
بفرما:نقل قول:
قیمت هم ندارم، شرمنده! دو سه هفته پیش 32GB بالای 400 بود!کد:http://www.infoomatic.com/compare-ipod-touch-4g-3g.html
امکانات سخت افزاریش روی نسل 3 هم هست(به صورت اکسترنال!)(همونطور که Skype قابل استفاده بود!) ولی از لحاظ نرم افزاری من همچین چیزی ندیدم!نقل قول:
آره متاسفانه!نقل قول:
ولی دو تا نکته: 1. از هیچی که بهتره!:31: 2. دوربین آیپاد برای بازی ها و نرم افزار های عجیب و غریب و سرگرم کننده بیشتر به کار میاد تا عکس گرفتن!:21: (کوچکترین نمونه اش : Google Goggle که از روی تصویر دوربین شما میتونه سرچ بکنه و خیلی کار های دیگه! حالا کلی بازی و برنامه سرگرمی به کنار!:18:)
نمونه پیدا کردن اطلاعات کتاب از روی عکس با گوگل گاگل!
اطلاعات بیشتر به زبان فارسی:
کد:http://---------.ir/Forum/thread765.html
---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
خبـــــر خبـــــر:
جیلبریک آیپاد تاچ با فریمور 4.1 و ماقبل با روش Limera1n !
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5504969&postcount=4
یکم بیشتر توضیح میدی؟نقل قول:
شاد باشی:40:
یعنی اینکه هم میکروفون (روی نسل 3 با هدست و روی نسل 4 با خود دستگاه!) و هم اسپیکر داره، بلوتوث با AD2P برای ایجاد ارتباط با دستگاه های دیگه (مثل هدست بلوتوث!) هم داره!نقل قول:
فقط من همچین برنامه ای ندیدم!
چه بد. حالا 1-2 ماه دیگه که ipod خریدم میگم رزولوشنش چندهنقل قول:
منم به احتمال زیاد تا چند روز آینده یه دونه بگیرم..
جیلبریک 4.1 با روشن Green Poison هم رسید!
کد:http://www.iphoneheat.com/2010/10/how-to-jailbreak-ipod-touch-4g-3g-ios-4-1-with-greenpois0n/?ref=nf
سلام دوستان . سوالی که دارم اینه که اِیفون نسل 4 نسبت به ایپاد 4 چه مزیتی داره ؟ به جز قابلیت هایی که یه موبایل داره .
ایا قابلیتی داره که ایپاد نداشته باشه ؟مثل APP ها و ...؟یا facebook for iphone روی ایپاد هم کار میکنه ؟ و توی ایران جواب میده؟
نه از نظر پشتیبانی نرمافزاری هیچ فرقی با هم ندارن...نقل قول:
فقط تا جایی که میدونم فرقای مهم توی gps و دوربین ( البته فقط از نظر عکاسی) هست و این که lcd آیفون تو زاویه های کمتر یکم بهتر دیده میشه ولی مال آیپاد هم واقعا فوقالعادس و هیچ مشکلی نداره... در کل اینکه نه فرقی به جز قابلیت های ۱۱۰۰ (به جز چراغ قوه) ندارن!:31:
سلامنقل قول:
ایفون 4 علاوه بر امکانات مخابراتی دارای gps وram512 و دوربین بهتر
سیستم عامل جفتشون یکیه و app هاش همه رو هم کار میکنه
facebook روی ایپاد هم جواب میده(یه app هستش دیگه) تو ایران باید با V+P+N کانکت بشید
دوستان کسی ارزون ترین قیمت ممکن برای آیپاد تاچ ۴ رو نداره؟
بابا آخه تا کی صبر کنیم که ارزون بشه؟ دلمون آب شد.
یک سوال
مثلا من یک نرم افزار توی iTunes پیدا می کنم. این نرم افزار رو حتما باید بخرم یا کرک شدش هم هست؟
اکثر نرم افزار ها کرک شده ش هست. ولی اگر هم نبود شما خودت میتونی کرکش کنی!
شما نرم افزاری توی ایتونز پیدا میکنید هم فری هستن هم پولیش اگه بخواین میتونید بخرید ولی اگه نه میتونید به راحتی نسخه کرک شدشو تو اینترنت پیدا کنیدنقل قول:
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
شما اول باید اون برنامرو بخری بعد کرک کنیدنقل قول:
آخرین قیمت امروز پایتخت اینا بوده:نقل قول:
۸ گیگ: ۳۱۵ تومن
۳۲ گیگ: ۴۱۵ ایضا:31:
۶۴ گیگ: ۵۱۵ هزار تومان!!!
دوستان این برنامه ی Skype رو ایپاد قابلیت چت تصویری هم داره ؟ منظورم بین محصولات اپل نیست با هر سیستمی بشه اینکارو کرد .
و اینکه فیسبوک برای ایفون دقیقا همون امکانات رو هم روی ایپاد میده ؟
ممنون میشم دقیق جواب بدین چون مهمه این دوتا سوال برام .
خـــیر، Skype قابلیت چت تصویری نداره...برنامه FaceBoook برای آیفون و آیپاد دقیقا یکی هست!نقل قول:
کلا نرم افزار های آیفون و آیپاد مشترک هســــــت! (به جز برنامه های مربوط به تماس و بعضی برنامه های مربوط به GPS که روی آیپاد نصب نمیشه!)
یه سوال
yahoo masenger هم فقط بین گوشیا و ipod میشه ؟ یا با pc هم میشه ؟
سلام ببخشید من یه مودم وایرلس tp_link گرفتم.ایپاد هم مودم رو پیدا میکنه و اون علامت موج کنار ipod میاد. اما هیچ صفحه ای باز نمیشه توی safari . فریمورم هم 4.1 هست .با limera1n جیلبرک کردم.کمک کنید لطفا:42:
تنظیمات وایرلس احتمالا درست نیستنقل قول:
دستگاه دیگه با وایرلست کار میکنه؟
یاهو مسنجر، یاهو مسنجره دیگه! وصل میشه به اکانتت و همه دوستات رو میبینی!نقل قول:
با دستگاه دیگه ای امتحان نکردم.نقل قول:
مودم من روی حالت bridge امکان داره که از اون باشه..؟
دقیقا مشکل از همین جاست! باید روی حالت PPPoE بذاریش تا مودم خودش مستقیم کانکت بشه به اینترنت و آیپاد بتونه بدون کانکشن وصل بشه!نقل قول:
پارسا جان دمت گرممممم..مشکل همین بود..:26::26:نقل قول:
appsync برای 4.1 رو از کدوم سورس بگیرم..
میشه چندتا سورس مورفی کنید...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آخر سورسه!کد:http://cydia.hackulo.us/
برنامه Installous رو هم از این سورس دانلود کن، میشه گفت App Store کرک شده است، یه منبع عظیم از برنامه های ipa به صورت کرک شده!
جا داره از PARSA جان تشکری اساسی بشه چون واقعآ زحمت میکشن!
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
قیمت 32 گیگ امروز تو پایتخت 410 بود
ایا تا یک ماه دیگه 370-380 میشه ؟
حتمآ تا یک ماه دیگه میخرمش!!!
منظورمو درست نگفتمنقل قول:
اخه گفته از Facetime استفاده شده
پس بین یه iphone و pc امکان پذیره؟