احساس می کنم شما روی high بازی نمی کنید که هی دم از pes 6 می زنید ... وگرنه pes2008 هم با pes 6 قابل مقایسه نیست چه برسه به pes 2009 !نقل قول:
Printable View
احساس می کنم شما روی high بازی نمی کنید که هی دم از pes 6 می زنید ... وگرنه pes2008 هم با pes 6 قابل مقایسه نیست چه برسه به pes 2009 !نقل قول:
من توی xp امتحان کردم درسته ولی توی ویستا نه .در ضمن یه چیزی فهمیدم در این عکسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی xp روی هر کدوم از این دکمه های تست صدا کلیک میکنم صدا میده ولی توی ویستا هیچ صدایی نمیده فکر کنم مشکل از اینجا باشه از دوستان اگه کسی میدونه داستان چیه خواهشا کمک کنه
متشکر
اتفاقا بارسلون و منچستر خیلی تخیلی هستن
من که بازی می کنم هر بازی این دو تا تیم 3 یا 4 یا حتی 5 تا گل میزنن
من تخیلی تر از این دو تیم تیمی ندیدم
دستت درد نکنه خوب بود ولی یه بدی داره اینکه لباس تیم های انگلیسی خرابه و لیگ المان رو هم نداره وگرنه عالی میشدنقل قول:
کسی تا حالا به این موضوع فکر کرده یا خیر؟نقل قول:
من توی ورژن های قبلی اینکارو با برنامه ی ggs کردم ولی یکم که چه عرض کنم خیلی درسر داره تازه باید انگلیسیت خیلی خوب باشه تا بفهمی دقیقا چی مگه گزارشگر.نقل قول:
اینم یه کیت جدید برا pes2009 حتما دانلود کنید .
توش تمام لباسای اصلی هست.
با نرم افزار جدید کیت سرور مخصوص pes2009
تشکر فراموش نشه:27::40:کد:http://www.uploading.com/files/4BNGG6FU/PES2009_Kit-Patch_0.12.rar.html
راستی هرکس help این کیت رو ترجمه کرد واسه بقیه هم بزاره.
ادوست عزیز یه بار دیگه توصیه میکنم اون پست رو بخوند من اطلاعات داده بود بحث رمز نداشتیم اصلا یعنی به هر نحویشما باید قبل از 19 سالگی قدرت هاشو ببری بالا امیدوارم مشکل حل شده باشه ...نقل قول:
ره تو که راست میگی از کجا بدونیم که از رمز و اینجور چیزا استفاده نمیکنی
هااااااا
اینی که شما گذاشتی دوست من اسمشو ترینر نمیشه گذاشت بیشتر به چیت می مونه که البته با استفاده از این چیزا بازی کردن دیگه حال نمیدهنقل قول:
نه خير
اين سالمه
ولي تو ويستا باز ميشه
اگه صفحه قبلي را نگاه ميكردي به اين نكته اشاره كرده بودم
هی ری به ری چیت بزن برو جلو ....
موفق باشین
دوستان ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی بکهام رفته میلان؟
خوب میتونی یه لینک از این برنامه بدی؟؟نقل قول:
ممنون
من این رو ریختم ولی خوب بود فقط مشکلش اینه که لباس چند تا تیم از جمله چلسی رو خراب میکنه (فقط سیاه خالی میشه..!)نقل قول:
محتویات فایل زیر رو هم در داخل پوشه سیو بازی در my Document کپی کنین .
option فایل زیر نام اصلی تیمها و باشگاه ها رو درست میکنه و ترانسفر ها
کد:
کد:http://rapidshare.com/files/158124058/copy_to_save.zip.html
Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 - Full Installنقل قول:
حجم: 231.50 مگابایتکد:http://download.microsoft.com/download/2/0/e/20e90413-712f-438c-988e-fdaa79a8ac3d/dotnetfx35.exe
آقا مهدی ورژن این نرم افزار برای ساکر 9 هنوز نیومدهنقل قول:
این کونامی هر ساله با این همه پیشرفت یه ضدحال میزنه. پاسال که نمی شد پیراهن بازیکنان رو شرتشون انداخت حالا امسال نمیشه جوراب بازیکنانو مانند توتی کوتاه کرد.
golmohammadi
عكس را با فتوشاپ بازش كن
بعد از كليدهاي تركيبي زير استفاده كن
Ctrl+Alt+I
بعد رزوليشن پائينتري را انتخاب كن
مثلا 800*600 و يا كمتر
موفق باشي
************************************************** ************************************************** *********
دوست عزیز ممنون ولی من میخوام حجم عکس کم بشه نه سایزش ، می خوام مثلا اگه یه عکس 1024*1024 سایزش 320 کیلوبایت ، با همون سایز 1024*1024 حجمش رو زیر 250 کیلو بایت ببرم ، منظورمو خوب رسوندم؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
رو رم 512 جواب میده؟
توی سایت گل انتقال بکهام رو تائید کرده و بکهام رو توی بازیکنان خریداری شده میلان نوشته
جواب میده با گرافیک پایین که حال نمی ده بهتره حداقل رمت 1گیگ ، .ولی بهتره 2 گیگ باشهنقل قول:
دوست من وقتی تو فوتوشاپ داری عکس رو با پسوند jpg سیو می کنی ازت اندازه (حجم عکس توی اینترنت ) رو ازت می پرشه می تونی با کم کردنش حجمش رو کم کنینقل قول:
منم بعضي صداها را ضعيف دارم
از جمله صداي انتخاب ايتم از منوها و اين چيزها
مال منم تو XP خوبه
هر چي هست مربوط به درايور گرافيك هست
كسي اگه اين مشكلو حل كرده بگه
تا من ديگه روش كار نكنم
سلام
امروز playback دیوایس رو از sound کنترل پنل تغییر دادم.اسپیکر رو فعال و realtek digital output رو غیر فعال اون گزینه ها هم تو آپشن بازی دیگه صدا میده ولی بازم فکر می کنم صدای توپ و سوت ضعیفه.درایور کارت گرافیک!؟فکر نمی کنم شاید؟!:13:هم اونو هم درایور جدید کارت صدا رو برای ویستا دانلود می کنم ببینم چی میشه.
دوستان منم این نظر آقای Mist رو تایید میکنم چون امتحانش کردم دیدم جواب داد که فقط تا 19 سالگی میشه قدرت بازیکن رو از 95 بیشتر کرد وقتی که سن بازیکن به 19 میرسه قدرتش از 95 بالاتر نمیره
البته اینو برای کسایی نوشتم که بدون رمز و اینجور چیزها بازی میکنند
آخه چجوری میشه توی 2فصل قدرت رو تا 95 بالا برد اونم روی top player ???!!!!!:13:نقل قول:
امکان نداره بدون cheat:46::46:
معلومه که نمیشه تو 2 فصل آمار رو به 95 رسوند . شاید اگر وقت مسابقات رو خیلی بالا ببره اونجور هم کسل کننده میشه.
سلام ... بالاخره منم بعد از ارتقای سیستم بازی رو اجرا کردم ...
به نظر من بازی فوق العاده بهتر شده و چون دوستان همه نکاتو گفتن دیگه من فقط می گم : آفرین به کونامی .
بعضی از دوستان می گفتند بازی خوبه ولی می تونست بهتر بشه ... مطمین باشید تا صد سال دیگه هم نسخه های جدید بیان باز هم شما می گید می تونست بهتر بشه .
مهم اینه که بازی نسبت به نسخه های قبلی پیشرفت قابل قبولی داشته .
راستی ::
تا الان بهترین option ی که اومده کدومه ؟؟؟ میتونید لینکشو بذارید ؟ ممنون.
متن زیرنقل قول:
نقل قول:
فوتبال تکاملی حرفه ای .......شایسته احترام
لطفا کیت سرور رو یه جای دیگه آپ کنید.نقل قول:
:11:
مجبور نیستی که دو سه فصل اول رو Hard بازی کنی دو فصل Amatur بازیش بکن وقتی که قشنگ قوی شد بعد بقیش رو Top Player بازی بکننقل قول:
فک کنم یه خبرایی هست ها :20:
The company Konami, not so long ago proudly reported the signing of an agreement with UEFA for use in Pro Evolution Soccer 2008 symbols «Champions League», today told a couple of nice things. Thus, PES 2009 will be fully re-established the Dutch «Eredevizie» and
French «League 1» - with all the clubs and playing in soccer players. At the Spanish «example» and Italian «Series A» count is not yet worth, but clubs such as Milan «Inter», katalonskaya «Barcelona», Madrid «Real», and «Liverpool», «Manchester United» and «Porto» will be presented at its full strength. They will join the team and with a less rich history, including, say, Danish «Brondbyu» and that much more important for us with you - pitersky «Zenit». List of national teams is also supplemented by new teams.
But that's not all - in the first game will be a new «Wembley», survive metamorphosis Turin «Stadio Olimpico» located in the suburbs of Paris «Stade de France».
See all the innovations promised by all owners of personal computers, PlayStation 3 and Xbox 360 can have 17-October this year, while the holders of an elderly PS2 will have to wait until the 30 th of. PSP and the Wii will have a game on November 6 and «once in the next year,» respectively.
فوتبال تکاملی حرفه ای .......شایسته احترام
مزش به همینه که از اول جون بکنیمنقل قول:
میگم که بدون حقه نمیشه شما اگه خودتون رو یه top player میدونین پس باید از همون اول رو تاپ بازی کنید
آره قربونش برم:10:
اگه هم که بر فرض اینطوری بازیکن رو قویش بکنی بهتر از اینکه با برنامه Pes Legend یا تراینر یا چیز دیگه ای دستکاریش بکنینقل قول:
من این روش رو برای اینکه بقیه بتونن تویه باشگاه خوب کسی بشن گفتم وگرنه top player که چیزی نیستش برای من از Easy هم راحت تره
این هم یک مدل جدید از پرچمهای تیمها
یا همون HD
کد:http://i36.tinypic.com/f1ms1t.jpg
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32446
کسی آپشن فایلی داره بوندسلیگا رو اضافه کنه با تمام تیمها و تمام بازیکنها با skillهای درست؟
درمورد بکهام (منبع سایت یوفا):
یوفا: گزارشهاي منتشره حاكيست، ديويد بكام احتمالا در زمان حضور در تيم فوتبال آث ميلان ايتاليا، پيراهن شماره ۷۵را بر تن خواهد كرد.
به گزارش یوفا: كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال انگليس قرار است از اول ژانويه براي مدت كوتاهي به صورت قرضي به آث ميلان ايتاليا برود.
ميلان نيز تلاش براي امضاي قرارداد با بكام از لوس آنجلس گالكسي آمريكا را تاييد و كارلو آنجلوتي سرمربي اين تيم از به خدمت گرفتن وي ابراز خرسندي كرده است.
اگه میشه کرک 1.1 رو دوباره بذارید البته اگه هست.چون من وقتی پچ 1.1 کونامی رو نصب میکنم باید با همون فایل قبلی دوباره کرکش کنم.
آقا یکی روش دفاع کردن رو یاد بده . هر تیمی رو ور می داریم دفاع کردن بلد نیستیم . حریف می اندازه پشت دفاع و زارت و زورت گل می خوریم
توپ از جلوی پای دفاع رد می شه انگار نه انگار هیچ کاری نمی کنه . هر دکمه ای رو می زنم دفاع نمی کنه
یه روشی بگین . تاکتیکی . چیزی . آبرومون رفت . باید چه دکمه ای رو بگیریم دفاع خوب کنه
در ضمن روش هل دادن . شارژ کردن . تنه زدن رو هم بگین
این هم یک Option Files که تیمهای قدیمی رو آزاد شده داره به همراه همه بازیکنانی که قفل هستند
کد:http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=32473
اره حق با شماست. من كه الان دارم تو become a legend تو تيم انگليسي بازي مي كنم تيم منچستر تو نيم فصل 80 تا گل زده و فقط سه تا گل خورده. خيلي تخيلي شده البته من از اين بابت خوشحالم چون يه منچستري صرف هستم.نقل قول:
اين هم كرك 1.1 براي جلوگيري از ارورنقل قول:
یه نکته جالب تو become a legend اینه که شما اگه تو یه تیم ضعیف باشی خیلی بیشتر بهت بازی میرسه و زیاد تو ترکیب اصلی قرار میگیری و حتی میتونی به ستاره اون تیم تبدیل بشی ولی اگه بری به یه تیم قوی باید خیلی تمرین کنی تا به ترکیب اصلی راه پیدا کنی و تو ترکیب اصلی باید خیلی خوب بازی کنی تا بتونی جای خودت رو تو ترکیب حفظ کنی و با توجه به اینکه توانایی بازیکن تو چند فصل اول خیلی پایینه پس نمیتونی تو یه تیم قوی خوب بازی کنی وسریع نیمکت نشین میشی.من خودم فصل اول این اشتباه رو کردم و از hull city که تو ترکیب ثابتش بودم و خوبم بازی میکردم رفتم به west ham و کلی طول کشید تا برم تو ترکیب اصلی بعدش نتونستم خوب بازی کنم چون تواناییهام نسبت به بازیکنهای دیگه کم بود و دوباره نیمکت نشین شدم و با کلی بدبختی دوباره رفتم تو ترکیب.به همین دلیل یکی دو فصل میخوام تو همین تیم بمونم و به بازیکن تاثیرگذار west ham تبدیل بشم.
اول دستت درد نکنه.نقل قول:
دوم با این کرک بازی درست Save میشه؟ و نمی پره بیرون؟
سوم غیر از RapidShare لینک دیگه ای بدین ممنون میشم.
جواب این سوال رو نداره کسی؟!نقل قول:
بچه ها کسي مي دونه Game ID و Game Password رو چه جوري ميشه گير آورد که بشه آنلاين بازي کرد
ظاهرا بايد ثبت نام کرد که به اين راحتي ها نميشه ، من که نتونستم و نميدونم بايد چيکار کرد :23:
آيا کسي تا الان تونسته آنلاين از طريق اينترنت با يه نفر ديگه بازي کنه؟
دوستان با تجربه لطفاً کمک کنن