به نظرتون چند مي ارزه الآن؟ اگه كاراش انجام بشه چقدر ارزش داره؟ قيمت بدين لطفاً!
Printable View
به نظرتون چند مي ارزه الآن؟ اگه كاراش انجام بشه چقدر ارزش داره؟ قيمت بدين لطفاً!
سلام
بچه ها اين. ببينيد و كلي بخنديد!!!!
کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=18275&mashin
اینکه اینجوری قیمت بشه داد سخته چون از نزدیک معاینه نکردیم.مثلا اینکه موتورش روشن بشه و کلا الان در این حالت قابل حرکت باشه یا نه خیلی توی قیمت تاثیر میگذاره..فکر میکنم اگر این دوتا مورد را که بازم کاتالینا هستن ببینید شاید یه مقداری حدود قیمت دستتون بیاد.البته اون 75 هم که نوشته راه میره فکر نمیکنم اینقدر ارزش داشته باشه..دومی هم که قیمت نداده..نقل قول:
اگر روشن بشه(حالا به هر صورت..روغن سوزی...سوپاپ سوخته..رینگ شکسته..یاتاقان زده...!!!) و قادر به راه رفتن باشه( با دیفرانسیال خراب..گیربکس داغون...جلوبندی فرسوده...) حدود 600 میشه قیمت گذاشت به شرطی که حداقل بدنه نسبتا مرتبی داشته باشه وضعیت داشبرد و تودوزی هم مناسب باشه(نمیگم درجه یک!!)و البته اوضاع سند و مدارک و اصالت ماشین هم که در صدر اهمیته...
هر چقدر درصد مشکلات فنی و ظاهری بیشتر باشه از این قیمت کم و اگر نداشت بهش اضافه کنید..البته توی ذهن خودتون !! شما ببین طرف واقعا قصد فروش داره یا از این جو گیر شده ها است که میخواد ماشینو به قیمت صفر بفروشه و پول یه پراید از توش در بیاره؟؟
در مورد اینکه بعد از بازسازی چقدر ارزش داشته باشه بازم این یه سوال سخته که نمیشه گفت..همیشه هم سر این جریان حرف و حدیث بوده..یه نفر 20 میلیون خرج میکنه اما ماشینش 4 تومن بیشتر ارزش نداره..اون یکی 5 میلیون خرج میکنه ماشینش 50 تومن مشتری داره!! بستگی به مدل داره و اینکه توی چه شرایطی باشه و کی خریدار اون باشه..اگر به قصد درست کردن یه کلکسیونی هستی من که میگم ارزش نداره و با این چشم بهش نگاه نکن..حالا شاید کسای دیگه اینطور فکر نکنند..در حالت تمیزش احتمالا یه چیزی حدود یه کاپریس یا ایمپالا 74 یا 75 مرتب معمولی باشه یعنی بین 4 یا 6 میلیون..قیمت متداول اینها..اما بازهم ممکنه کسی خیلی بیشتر قیمت بگذاره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداي من!!!!!!!
اين جواهرو ببينيد موتور 360 واي ي ي ي ي
ضمنا آقا علي امضاء زيبايي داريد معلومه ريويرا خيلي دوس داريدکد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=18299&mashin
درسته..خیلی زیباست و یه چیز تکه..واقعا کسی که بدست بیاردش خیلی خوش شانسه..البته اگر ماشین شناس باشه که معمولا نیستن و یه بچه پولداری که 206 دلشو زده میاد چند روزی با این بازی میکنه بعدش میکوبتش به در و دیوار ماشین ملت و اخرش هم اوراقی...
برای امضا کلی گشتم تا پیداش کردم!!! قابل نداره شما هم استفاده بکن!!:20:من میمیرم واسه ریویرا!!!!!:46:
10 میلیون؟؟؟ کسی برای این دوج 40 ساله اینقدر پول میده برای بیوک 68 و خوابیده من چقدر پول میده!
سلام
خوش اومدين دوست عزيز ميشه چندتا عكس از بيوكتون بذاريد؟؟؟
آره واقعا خيلي خيلي گرونه از نظر من اين دوج 3 يا 3.5 بيشتر نميارزه!!!!
خیلی فرق میکنه عزیزم!!خیلی!!! صحبت از یه ماسل قدر و فوق رویایی امریکاییه!!یه دوری توی این کلوپ و جاهای دیگه که حرف از امریکاییه بزن و ببین داستان چیه..بیوک شما تمیز باشه قیمت کمی نداره اما خیلی فرق داره با یه ماسل اونم تمیزش که سرحال باشه ...فرم و تیپ بدنه و اون حالت تهاجمی شکل و قدرت بالا و شتاب و البته کمیاب بودن و منحصر به فرد بودنش..اینها بخشی از تعیین کننده قیمتهاست..
:19::19::19::19:نقل قول:
بدنه اش برا عروسک شدم خرج داره یه رنگ میخواد، مال یه پیرمردی بوده که چشم اش ضعیف شده بوده هر وقت میخواسته ماشین رو بیاره تو حیاط گلگیرش رو میمالیده، اما چون کاربراتوریش کردن دلم رو زده، آخه مصرفش دیگه خیلی میره بالا مگه نه؟ شاید 17 اینجاها هم بشه درسته؟
بعد یه سوال دیگه همه ی کاپریس ها دنده اشون تو فرمونشونه؟!:13:
سلام
چشم، عکس هم میزارم.
در مورد نوع انژکتور من چندان تجربه ای نداشتم..و البته اونقدر دستکاری شدن که دیگه هیچی سر جای خودش نیست..توی سایتهای دیگه هم گشتم مطلبی ندیدم..نقل قول:
کاربراتور کلا مصرف بالاتر را داره اما ممکنه آنچنان بالا هم نباشه..باید تست بشه تا مصرف دقیقش بدست بیاد...مصرف بالاتر به چیزهای دیگه هم بستگی داره..اگر قیمت مناسبی داد زیاد وسواس نداشته باش.
:19::13: دوستان جدیدا با وسواس جواب به سوال های بنده میدند!:10: دوست باشیم!!نقل قول:
قیمت رو که گفتم، گفته 7 تومن میشه کمترهم خرید، آخه با کاربراتوری شدن که دیگه 11 نمیمونه، میمونه؟!:41:
سلام داش مسعود درست گفتم؟؟نقل قول:
نه بابا شما اينجور فك ميكني وسواس كدومه
در مورد دنده هم آره تمامي مدلهاي كاپريس رو فرمونن
حتي مدلهاي 1993 كه به كاپريس تخم مرغي معروفن هم باز رو فرمونه
اين كه ميگي خريديش؟؟؟؟؟ چندتا عكس برا بچه ها بذار ازش
با تشكر...:11:
کاپریس را همه با بدنه تمیز میشناسن.خیلی اببهت اون بالا است و اگر بدنه ردیف و تمیزی نداشته باشه دیگه چیزی برای عرضه کردن نداره..تودوزی هم اگر خیلی خراب باشه میشه با بهترین کیفیت درست کرد..نهایتا 400 یا 500 تومن اما بدنه هزینه های خیلی بالایی داره و تازه ممکنه مثل اول هم در نیاد.باز هم میگم اگر تصادف شدید نداره..اگر سپرها سالم و مرتب هستن..اگر سقفش پوسیدگی نداره و چرم اون سالمه یا قابل تعمیر..اگر داشبرد سالم هست یا صدمه کمی دیده اینها نکات مثبته..فنی در درجه دوم..باور کن با 1.5 تا 2 میلیون میشه بهترین موتور و گیربکس را بست اما برای بدنه ممکنه حتی تا 5 تومن هم خرج کنی اما بازم راضی نشی..تا میتونی ازش عکس بگیر از همه جوانب و زوایا..حتی زیر پای راننده و شاگرد و صندلی عقب..توی صندوق..سر شاسی ها..سقف..توی موتور..همه جا..اونوقت بگذارش اینجا تا حسابی بررسی کنیم..
جناب صادقی از اون گاراژ کامارو 70 خبری نشد؟عکس جدید..آدرس..فروشی بودن یا نبودن..قیمت..خلاصه همه چیز...
واقعا نمیدونم منظور این افراد از دادن اینجور اگهی ها چیه؟؟مسخره کردن دیگران؟؟مسخره کرن خودشون؟؟بیکاری؟؟حماقت؟؟؟
سلام
چرا از اون گاراژ چبرايي گرفتم اون كامارو چهار چراغه كه عكسشو گذاشتم فروشه گويا با تمام لوازم به غيز از رينگ ميفروشه 10 تومن!!!!!!!:18: تازه رنگ هم ميخواد!!!1
در مورد اون آگهي ها هم من فك كنم يك نو ع بيماري ...... هست كه اين كارارو ميكنن حد اقل يه موستانگ كه داخل ايرانه بذاريد نه چيزي كه يه بچه كوچيك هم ميفهمه سركاري هست
================================================== ======
يك مورد جديد پيدا كردم اگر به نتيجه برسم شايد معامله اش كنم لطف كنيد نظراتتون رو بگيد
پونتياك گرند بريكس مدل فك كنم 78 درسته؟؟؟؟؟!!
به گفته فروشنده موتور و گيربكس عين ساعت كار ميكنه و در حد نو هستش
وضعيتش كه اينجوريه
پلاك نداره و بيمه هم نداره
قيمت رو ميگه 5.5تا6
از نزديك نديدم اما رفيقمون كه عكسشو گرفته گفت طرف فاميله من بش گفتم 3 نهايت 3.5 سند و مداركشم كامله
چطوره؟
به طور تخمين اگه بخوايم يه چيز آس ازش در بياريم 6 تومني خرج داره ؟؟؟؟يا كمتر؟؟؟؟
عكسا رو با كيفيت اصلي ميذارم
کد:http://tehranpic.net/images/o13etpyar5064u34fhdn.jpg
کد:http://tehranpic.net/images/u179umor6ueh6hrq9ms.jpg
کد:http://tehranpic.net/images/f9w98v3mqfub5dkwi7m.jpg
مدل 77 هستنقل قول:
به نظر قطعات خوب و فابریکی داره
رنگش هم به نظر تمیز میاد
موتورش هم که میگی مثل ساعت کار میکنه
بسته به خودت داره اگر میخای رنگ 2 تمنی بزنی اره خرجا زیاد میشه اما اگر نه که میشه جمش کرد
این هم نمونش
سلام دوستان
من تو آمریکایی زیاد وارد نیستم ولی تا اینو دیدم حالم عوض شد
بیوک بود صاحبش اطلاعات خوبی از ماشینش داشت گفت 6 تومن خریده پلاک و معاینه داره فنی ساله اتاق سالم تو دوزی در حد نو
نشسم پشتش داشتم پرواز می کردم :27:
گفتم میفروشی گفت نه
ولی شمارشو گرفتم خواستین بگید
گفت برادرشم یه b3 داره ولی تو شیرازه (میخواد بفروشه )خواستید پیام خصوصی بدید شمارشو بدم
من که خودم نمی تونم بگیرم
شب بود کیفیت عکسا جالب نشد ببخشید
خوشگله
درستش کنی عروسک میشه
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------
خب! انگار کلی داستان اینجا هست!!
جناب صادقی اول بگو این گاراژی که این پونتیاک گراند پریکس توش هست همانی نیست که توی مشهده؟خیلی شبیه اونجاست..
این گراند پریکس ظاهرا بدنه خوبی داره..ابرویی های جلو و عقب که سالمه و انگار تصادف شدید نداشته..سپرها هم خوبه..قسمت سقف چرمی هم که انگار فقط یه چرم جدید میخواد..داخلش هم بجز تودوزی گویا مشکلی نداره..تا جایی که دیده میشه داشبرد سالمی داره بخصوص پانلها که گویا هنوز مرتب و سالم سرجاشون هستن..رودریها و دکمه های بالابر شیشه اهرم تنظیم اینه و این چیزها هم که انگار خوب مانده..
اما در مورد پلاک..نداره یعنی چی؟ اصلا پلاک نداره؟؟حتی قدیم؟؟
این که خیلی مشکل سازه..پس مشکلات قانونی زیادی داره و اول باید تکلیف اونها مشخص بشه چون اگر سند درست و حسابی و اصالت نداشته باشه به قول معروف مفتش گرونه!!
فنی هم که گویا گفتن ok حالا مونده قیمت..
اگر میتونی از نزدیک چک کنی بهتر وگرنه یه ادم مطمئن باشه که ببینه چی داره و نداره...
من حدس میزنم اگر وضعیت همین چیزهایی باشه که میبینم و فنی هم مرتب باشه حدودا 3 خرج داره..برای تزئینات مثل اون چراغهای خطر شکسته هم باید دنبال نو یا دست دوم باشی که فکر نکنم ارزون باشه..
در نهایت تصمیم مثل همیشه با خودته اما اگر دیدی مثل اون یارو کامارو 74 بازی در اورد ولش کن و دیگه محل نگذار..
راستی هزارمین پست را هم دادی..تبریک!!:46:
سلام والا نه اقا علي اين اون گاراژ نيست!!!!
يه خبر جديد رسيد كه گويا پلاك مليشو گرفته!!!اما از صحت خبر اطمينان ندارم در مورد هزارمين پستمم مرسي
در صورت گرفتن خبرهاي جديد حتما اينجا ميذارم
اطلاعات موتورشو داريد؟ موتورش 400 پونتياكي هستش
خودمونيم حواست 6 دانگ جمعه!:31:
با تشكر
چه جالب! پلاک ملی داشته باشه که خیلی خوبه.اون قسمت سقف که نیم چرمی هست را از نزدیک باید خوب معاینه کرد و ببینی واقعا پوسیدگی نداره؟میدونی که سقف خیلی دردسر داره و واقعا تعمیرش کار هر کسی نیست..موتور 400 بنظر من خوبه .هرچند که همیشه دردسرهای قطعات و تعمیرات براش وجود داره اما من فکر میکنم یه موتور قوی که قدرت و شتاب ماشین را بالا ببره ارزش این داستانها را داره..در هر صورت مثل همیشه باید ببینی فروشنده اصولا اهل منطق و حرف حساب هست یا نه؟!!اگر نزدیکت هست یه سری بزن و یا باهاش تلفنی صحبت بکن ببین قضیه چیه و خلاصه چند قیمت میده؟اینجوری بهتر میشه روی ماشین قضاوت کرد که اصولا ارزش دوندگی داره یا نه؟؟ ممکنه مثل اون کامارو توی گاراژ مترکه پست قبلی بگه 10 میلیون!! هرچند که اینروزها پروندن قیمتهای اینجوری انگار مد شده!!!
اینجا را ببینید...یکی حرف دل ما را زد!!
نقل قول:
سلام آره عزیزم درست فرمودیدنده: این که خیلی بده من فکر کردم شاید تو آپشن های مختلفش این مسئله فرق کنه، اما هرچی میگردم اصلا کاپریسی که شیفترش به قول خودشون Dashboard Mounted نباشه رو پیدا نمیکنم این جوری که سواری باهاش اصلا به اندازه سواریه با یه آمریکایی که دنده اش Manual باشه قابل مقایسه نیست، هست؟! خلاصه این رو که ازتون شنیدم مثل یه دوش آب سرد بود، آخه اصلا فک نمیکردم همشون اینحوری باشند. راستی راهی هست که بشه جای شیفترش رو عوض کرد؟ مثلا تغییر گیربکس؟ شما دوستان تا حالا ندیدید که کسی این کار رو کرده باشه؟نه هنوز نخریدمش، دنبال یه کاپریس تمیز و تو دل برو میگردم که دیگه نخوام بفروشمش، همیشگی باشه، این یکی شیرازه، برادرم که تنظیم موتور داره رفته دیدش و آمار گرفته، عکسی هم هنوز برام نفرستاده، اما گفت که یه گلگیرش ضربه داره، پوسیدگی نداره اما برا عروسک شدنش یه رنگ کامل میخواد، چرم سقفش هم باید عوض بشه، اما فنی ایش خوبه جز اینکه از انژکتور به کاربراتور تنزل پبدا کرده، داشبورد و تودوزیش عالیه، لوازم تزئیناتیش همه چیش هست و سالمه، رنگش هم سفیده،1988،Brougham LS، و در نهایت 7 تومنی که گفته نمی ارزه!
نقل قول:
سلام جناب ال تیبالا توضیح دادم اما آره فرمایش شما متینه، تصادف نداره اما برادرم هم که دیده بودش گفت که برا بدنش باید 3 تومنی خرج کنی چون چند ساله که واقعا درست و حسابی بهش نرسیدن و از طرفی هم هر صافکار و نقاشی این ماشین ها رو کار نمیکنه، حالا خودم اولین فرصت که تونستم مرخصی بگیرم یه سر میرم میبینمش.اما بازم میگم، ما که هممون مییایم اینجا و این فروم رو دوست داریم برا عشق و لذتیه که از آمریکایی سوار شدن و ابهت و قدرتشون تو خودمون حس میکنیم، اما با همچین گیربکسی ... اصلا ظاهرش پر ابهت نیست:41:،نظر شما هم همینه؟
آره انصافا دیگه واقعا گندش رو در آوردن، گفتن ما ایرانی ها جنبه خدمات رایگان رو نداریما!نقل قول:
سلام مسعود جان چيو ديدي؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!111:18:
گرند پريكس رو از نزديك ديدي؟؟؟ ميتوني باز بري كلي عكس ازش بگيري+يه امار دقيق؟؟؟؟ اگه بتوني يه دنيا ممنونت ميشم خيلي دوسش دارم ابهت خاصي داره
خب این سلیقه ای است که شما دنده فرمانی برای کاپریس را دوست ندارید..حالا من برعکس فکر میکنم خیلی بهش میاد و اگر توی کنسول وسط باشه زشته..البته انگار کاپریسهای نسل جدید دیگه توی فرمان نیستن و همه وسط قرار دارن..
میشه این کار را کرد و دسته دنده را به وسط و روی کنسول انتقال داد..این کار را سالها قبل در مورد آریا دیدم که مال یکی از دوستان بود و مدل سه دنده توی فرمان را تبدیل به 4 دنده روی کنسول وسط کرد..البته باید برای محل خروج اهرم دنده و پایه آن خیلی با حساب و کتاب و دقیق عمل بشه که مشکلی توی تعویض دنده ها پیش نیاد و این کار یه مکانیک و البته صافکار وارد ه که انجام بده و در نهایت فرمی از یه کنسول وسط نوا یا بیوک اتومات که شبیه اون باشه باید براش ساخت تا جذابیت و هماهنگی با بقیه عناصر داخلی ماشین پیدا بکنه..ولی من میگم در نهایت به کل اصالت ماشین لطمه میزنه و کار درستی نیست..
اون گراند پریکس توی آبادانه؟...نه نیست!!آبادان کوه نداره!!توی افق اون عکس یه کوه میبینم!!!:20:
مرسی از راهنمایت دوست عزیز باز یه کم امیدوار شدم که یشه یه کاریش کرد:11:نقل قول:
ببخشید عذر میخوام من راجع به گرندپریکس حرفی نزدم! راجع به دیدن همون کاپریس بود، اما اون نمیتونه آبادان باشه چون آبادان نه کوه داره نه درخت سرو، باید اصفهان یا شیراز یا تو این اقلیم ها باشه
---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:17 AM ----------
نمیدونم!شاید...اما اینجا انگار هوا ابری هست..فکر کنم طرفهای استانهای مرکزی یا غربی باشه..مثل اراک..همدان..اصفهان..تبریز..ش یراز..شاید هم تهران و کرج..آدرسها آنقدر یواشکی رد و بدل میشه که انگار اسرار بمب اتمی داره دست به دست میگرده!!البته حق هم دارن..کافیه یکی از این دلالهای مزاحم توی سرچ این پستها را ببینه و بخونه..تا ما بیاییم سبک سنگین کنیم که خوبه..بده..میارزه..نمیارزه... المه..خرابه...گرونه..ارزونه.. اون رفته خریده و ماست مالی کرده و یه قیمت نجومی میندازه روش و یه بچه پولدار هم خریده و....
اره ، تو این زمینه این بچه مایه دارها مثل ویروس واگیر دار افتادن به جون این ماشین ها،نقل قول:
چون کوه و درخت سرو داره نمیتونه ابادان باشه! به نظرم شیرازه چون شیراز خارج از شهرش از این گاراژ ها زیاد داره که تصادفا تو ارتفاعات شهر میشه،(تو یکی از عکس ها خونه ها مشخصه)
انگار هرچی آمریکایی توی گاراژ و پارکینگ و تعمیرگاه باشه قیمت بالاتری داره! نه فقط آمریکایی هر ماشین دیگه هم اینجوریه..یه زمانی ماشینی که خوابیده بود یا در حال تعمیر بود نکته منفی به حساب میامد..توی صافکاری بودن و در حال رنگ شدن و این چیزها افت داشت!! اما قوائد عوض شده و حالا برعکسه!ما توی همین گاراژها میگردیم یه ارزون پیدا بکنیم اما برعکس از اونی که راه میره و اماده هست گرونتر میگن!واقعا چرا؟؟!!
جناب صادقی یه اماری..سوالی ...پرس و جویی میتونین در مورد اون جنازه ریویرا 73 توی مشهد بگیرین؟؟حداقل بفهمم داستانش چیه؟شاید بقیه اونهم باشه و همراهش بشه خرید!!
سلام والا جسارت نشه اقا علي يه موقع جسارت نباشه اما احساس كردم كه با من بودين گفتيد آدرس ها را نميدن انگار بمب هسته اي هست
به خدا قسم نه ادرس اين گرند پريكس رو ميدونم نه اون گاراژ كه ريويرا توش بود!!!!
منم ازشون ميپرسم بم آدرسو نميدن:18::18::18:
در كل گستاخي نباشه:11::11::11::11::11: ما دوستتون داريم و شما بزرگ ما هستي
:20:نه عزیز!!منم منظورم این نبود!طرف صحبتم کلا افراد خارج این تاپیک هست که ممکنه بیان و آدرس را همینجوری بفهمن و برن سراغش..مثلا ما هم اگر جایی را بلد باشیم برای دوستان خودمون توی اینجا در نظر میگیریم و نه کسی که هیچی از امریکایی نمیدونه و یه شبه GM باز شده!!!
من اگر ادرسی بدونم هرکسی از دوستان که خواست اینجا بهش میدم فقط بصورت خصوصی که افراد خارج این بحث و تاپیک نتونن راحت پیدا کنند وگرنه چه کسی بهتر از شما ها که بخرین و بسازین و ما هم اینجا لذت ببریم...:46:
سلام به همه دوستان
پنتیاک برای فروش کسی سراغ داره
از این مدل :
سلام دوستان به نظر شما این سرکاریه؟! آخه قیمتش فقط دو برابر قیمت معقولشه؟! (بازم خودش پیشرفت خوبیه)
[HTML]http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=18543&mashin[/HTML]
به نظرم دوستانی که اسپورت میپسندند پیگیرش بشند بد نیست:20:
احتمالا تودوزی ماشن طلا کاری شده که قیمت خون پدرش میگه
پول صفر این ماشین 40 میلیون نیست
شایدم قیمتش به ریال
این چی میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کد:http://www.iranmashin.com/index.php?module=show&id=18542&mashin
این به ریاله یا تومن :18::18:نقل قول:
به نظرم مدیرای این سایت ایران ماشین ، باید یه فکر اساسی برای این آگهی های سرکاری بکنن
البته از یه جهت که فکر می کنم ، می بینم چندان هم بد نیست ! ممکنه این قیمتهای پایین سرکاری که می دن ، قیمتهای بازار رو یه کم لطیف تر کنه !
از محیط گاراژ معلومه که ایران نیستنقل قول:
سلام برادر، اگه خطاب بنده هستم كه عرض كنم من هرچي نگاه ميكنم 4 ميليون ميبينم!نقل قول:
نوشته شده توسط setareye mashreghi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
دوستمون راست ميگه ايران نيست، شما اگه تونستي اون ماشين هاي كنار رو تو ايران گير بياري خودش خيليه چه برسه تو يه گاراژ!!:11:نقل قول:
[HTML]http://iranmashin.com/index.php?module=show&id=16848&mashin[/HTML]
[HTML]http://iranmashin.com/index.php?module=show&id=16843&mashin[/HTML]
[HTML]http://iranmashin.com/index.php?module=show&id=16838&mashin[/HTML]
عجب ... بازار داره يه تكوني ميخوره يا بچه مايه دار ها تب آمريكايي سوار شدن ديگه ندارند يا سر كاريه يا اين بنده خدا از بازار خبر نداره!!
ملا نصرالدين داشت ننه اش رو ميبرد بازار بفروشه مردم بهش گفتن ملا اين كارا چيه؟! زشته ، عيبه كسي كه ننه اش رو نميفروشه، ملا هم جواب قشنگي داد، گفت يه قيمتي ميگم كه كسي نخره!
داستان آقا سيامك ما هم همينه، ايشون يا نميدونه كامارو چيه يا نميدونه نه ميليون چقدره!
[HTML]http://iranmashin.com/index.php?module=show&id=15502&mashin[/HTML]