با عرض سلام .
از کل Message Archive میشه بک آپ گرفت ؟
ممنون .
Printable View
با عرض سلام .
از کل Message Archive میشه بک آپ گرفت ؟
ممنون .
نقل قول:
این 2 تا روش برای من جواب داده (البته هر از چند گاهی باید این کارو تکرار کنی)
موفق باشینقل قول:
من خودم یه راه حل پیدا کردم که فعلا مشکلی پیش نیومده و دیگه اونجوری نشده تو هم امتحان کن شاید درست بشه
برو Regedit به این جا HEKY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Pager و اینجا HEKY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Profile
و هر چی ID هست رو پاک کن.
نمی دونم چه ربطی داره اما برای من دیگه اون مشکل پیش نیومد. (البته قبلش هم از اون نرم افزار استفاده کردم)
دوست عزیز من روش بهتری سراغ دارم که خیلی راحت تره
در منوی run تایپ کن regedit بعد به مسیر زیر برو
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Internet Settings\Zones
حالا چند تا پوشه از 0 تا 5 اونجاست اگه پوشه ای غیر از این پوشه ها اونجا بود حذفش کن بعد سیستمتو ریستار کن
خدا خیرت بده با این نرم افزار کلی ازمشکلاتم حل شد نرم افزار 3dmax می خواستم اکتیو کنم صفحه اکتیو سفید میومد چند روز درگیرش بودم تا این پستو دیدمو :46:نقل قول:
نقل قول:
Merlin هیچکدومش جواب نداد :41:
راهنمایی بسیار بزرگی بود که شما انجام دادید ، چند وقت بود که درگیر حل این مشکل در یاهو و سایر برنامه ها بودم که با این راهکار تمامی مشکلات حل شد ......نقل قول:
موفق باشید:11::10:
نقل قول:
عزیزمن من آخرین ورژنشم داشتم اینجوری شد از سایت خود یاهو دانلود کردم بازم باز نمیشه check ip میاره واسم .من کافی نت دارم فکر کنم ایپی مشکل داره بگین باید چکار منم لطفا اگه باید ایپی به یاهو بدم بگین از کجا و چطوری این کارو کنم بروبچ فقط یه کم فوری جواب بدین ممنووووووووون:10:
شما از قسمت Conection در منوی Messengerگزینه Conection via pro.. server رو انتخاب کنید و apply کنید ببینید مشکل برطرف میشهنقل قول:
سلام من یه چندتا سوال خیلی ضروری دارم خواهشا جواب منو بدید
مطمئنا این سوالات من سوال خیلی از دوستان تازه کار یا کسانی مث من که کمتر تو روم های خارجی رفتند هست.قبلا از شما متشکرم
1.من میخوام با چت زبون انگلیسی ام رو بهتر کنم .پیشنهاد شما کدوم اتاق هاست؟ مثلا الان تو اتاق های لس انجلس بودم خیلی کم میچتیدن ؟بیشتر لینک(؟؟!!!:41::31:)می دادن.اصلا دیکشنری هست که راحت بشه تو یاهو ازش استفاده کرد
2.خیلی ها هنگام چت از این مدل لینک ها می دادن؟این ها چی هستن .ایا پشت این لینک ها تروجان یا هکرها قرار ندارند؟
به یه نمونه توجه کنید.شکل اخر این پست.اصلا توی این شکل چی نوشته؟
3.بعضی ها هم حتی بدون اینکه چت کنند فقط یه درخواست می فرستند که اینطور که من متوجه شدم یه دعوت نامه جهت شیر (share) کردن عکس ها(یشان) هست.در مورد این قضیه هم یه کم توضیح بدین
4.(درسته جاش اینجا نیست)کسی معنی این دو سه تا کلمه رو میدونه؟hehe ,pussy
5.به عنوان اخرین سوال نرم افزاری هست که بشه وب کم طرف مقابل را بدون اجازه نگاه کرد ؟از طریق تروجان ها چی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
این موارد که مشاهده میشه بونت های یاهو هستند که بصورت اتوماتیک به شما پیغام میدن و شما رو راهنمایی میکنند به اون سایت و ادرسی که خودشون تدارک دیدن
یشنهاد میکنم سمت این موارد نرید چون اصلا بهشون هیچ اعتمادی نیست
در مورد وبکم هم دیگه رو نسخه های جدید یاهو این ترفندها بی فایده شده و عملا قابل استفاده نیست و مهمتر اینکه اکثرا دیگه روی سیستم یک اینترنت سکوریتی دارند که مانع دسترسی غیر مجاز از عوامل بیرون و شبکه های خارجی به داخل سیستم میشه
ممنون دوست عزیزنقل قول:
اون قسمت 3 هم اگه میشه جواب بدید
یعنی اکثر امریکایی ها بوتر هستند.بابا دمشون گرم
اون قسمت اول هم :
اخه لینکی که میدن وارد یه صفحه میشه که فک کنم از من یه چیزی میخواد که ثابت بشه سن من از 18 بالاتر هست(شیطونا)بعد وبکمشو ببینم.
یه سوال دیگه اگه خواستم وب کم یکی رو ببینم باید چیکار کنم(منظورم با اجازه طرف هست)
و سوال اخر اینکه اگه بخوام با یکی با میکروفون صحبت کنم چیکار کنم ؟کجاها رو ببرم.
بازم ممنون امروز هم اینجا و هم یه جای دیگه کلی به من کمک کردین
نقل قول:
در مورد قسمت سوم هم به هیچ وجه اعتماد نکنید به اون لینک ها
اکثر امریکایی ها بوتر نیستند ولی نرم افزار های بوت تو روم های یاهو خیلی زیاد شده و فعالیت دارن
شما اگر سنتون کمتر از 18 ثبت شده باشه تو یاهو اصلا قادر نیستید به چت روم ها وارد بشید
شما برای دیدن وب کم دیگران باید درخواست خودتون رو بدید و طرف Invite To View My Web Cam رو میزنه و شما Accept میکنی
برای صحبت کردن با میکروفن بایت در مون صفحه اصلی یاهو مسنجر در پنجره چت با یک شخص ؤوی voice call بزنید
در ضمن سیستم وب کم و ویس یاهو در حال حاضر در ایران غیر فعال شده و باید از طریق اکانت های وی || پی // ان فعالشون کنید و الا تنها راه ممکن اینه که وارد کنفرانس یاهو بشید و اونجا هم ویس بزنید و هم وب بگیرید و وب بدید
سلام آقا این پیغام چند روز دست از سرمون برنمیداره
هر کاری میکنم log in نمیشه
تنظیمات پرو**کسی هم زیاد ور رفتم باهاش درست نشد
چکارش کنم؟
بازم ممنون .شما خیلی به من کمک کردید.نقل قول:
1.در ضمن سیستم وب کم و ویس یاهو در حال حاضر در ایران غیر فعال شده و باید از طریق اکانت های وی || پی // ان فعالشون کنید و
2.الا تنها راه ممکن اینه که وارد کنفرانس یاهو بشید و اونجا هم ویس بزنید و هم وب بگیرید و وب بدید __________________
در مورد نکته اول حتما باید با وی پی ان متصل بشم با ------ و ارس پورت و از این قبیل نمیشه وارد شد؟
در مورد نکته دوم میشه یه کم توضیح بدین؟این کنفرانس یاهوو کجاست ؟
بله باید با وی || پی // ان متصل بشیدنقل قول:
در هنگام چت کردن با یک شخص از منوی Action گزینه Invite To Confrance رو بزنید و شخص مورد نظر رو Invite کنید
با سلامنقل قول:
اول اينكه اگه از وي پــي ان استفاده ميكنيد غير فعالش كنيد
دوم اينكه به منوي messenger بريد و گزينه ي preference بريد و از سمت چپ گزينه ي connection رو انتخاب كنيد
حالا گزينه ي اول connect directly to the internet رو انتخاب كنيد
موفق باشيد.
سلام
لطفا راهنمائی کنید
میخواهم کاری کنم که هر کسی خواست بتونه وب کم منو بدون اجازه دریافت کنه البته میدونم در گذینه که نوشته allow ...... که یعنی هر کسی خواست بدون اجازه هم بتونه را فعال کردم ولی آن طرف مقابل نمیتونه یعنی اصلا براش میزنه ارتباط برقرار نیست
خوب چکار کنم که بدون اجازه کار کنه
ممنون
خداحافظ
کسی میدونه چطور میشه شماره موبایل رو وارد پروفایل خودمون کنیم به طوریکه ادلیست بتونه شماره موبایل رو ببینه ؟
از منوی messenger روی my contact details رفتم و شماره رو وارد کردم ولی کسی نمیتونه شماره منو ببینه
روش همون فعال کردن قسمت allow هست ولی اینکه میگید وب کم نمایش داده نمیشه علت اینه که بخش ویس و وب کم یاهو مسنجر بصورت عادی غیر فعال شده تو ایران و باید از طریق کنفرانس اقدام به برقراری ارتبطا صوتی و تصویری کنید مگر اینکه با استفاده از وی || پی // ان دست بکار بشید و محدودیت موجود رو برطرف کنیدنقل قول:
دو قیمت هست در تنظیمات یاهو که باید تیک بزنید اولی برای اینکه هرکس خواست از اد لیستای شما بدون اجازه شما وب کم شما رو ببینه و دومی زمانی کاربرد داره که در چت روم ها به سر میبرید و در صورت فعال کردن افراد میتونن بدون اجازه وب کم شما رو ببینند
تصویر زیر :
ممنون ولی این راه رو چک کرده بودم جواب نمیدادنقل قول:
با سلام
اول اينكه اگه از وي پــي ان استفاده ميكنيد غير فعالش كنيد
دوم اينكه به منوي messenger بريد و گزينه ي preference بريد و از سمت چپ گزينه ي connection رو انتخاب كنيد
حالا گزينه ي اول connect directly to the internet رو انتخاب كنيد
موفق باشيد.
عکس:
this request was refused
سلام آیدی من موقع جوین شدن به روم این پیغام رو میده....دسترسی نداره.
فقط با دوستان توی لیست میشه چت کرد وارد روم نمیشه شد.
چه طوری درست میشه؟
..........
الان تو یه فروم خارجی یه نفر مشکل من رو داشت گفتن این آیدی شما برای چت بن شده....فقط با دوستان میتونه چت کنه...
برای ورود به روم بن شده ولی ننوشته بود چه طور درست میشه؟
چه طوری از بن در بیارم؟
سلام
بچه ها من یه سوالی ازتون داشتم
میخواستم ببینم راهی هست که آی پی طرف رو پیدا کرد؟!
باور کنید من نه قصد -- دارم و نه اصلا بلدم!
فقط چند تا مزاحم دارم که میخوام ببینم یکی هستن یا چند نفرن!
جون من اگه راهی وجود داره بگید... منتظرم
موفق باشید
یا حق
شما احتمالاً سن خودتون رو موقع ثبت آیدی طوری وارد کردید که زیر 18 ساله و بخاطر همین نمیتونید وارد اتاق چت بشین! البته با اومدن یاهو 10 این مشکل برای کاربران بیشتر پیش اومد...:mellow::23:نقل قول:
پیشنهاد من برای شما یاهو سوپرا هستش که میتونید با استفاده از این نرم افزار حتی وارد اتاق های چتِ پُر / فول ، بشین. / مشاهده این تاپیکِ من میتونه راهنماییتون کُنه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=463708
این کار بسیار راحتهنقل قول:
نقل قول:
مشکل از شبکه اینترنتتون هم میتونه باشه
با یک سرویس دهنده دیگه امتحان کردید ببینید مشکل همچان برقراره یا خیر؟
سلامنقل قول:
آقا ممنون البته از وی ..... هم استفاده کردم ولی کار نکرد
البته این را برای این میخواهم که بعضی مواقع که خانه نیستم بتونم از سر کار اتاقم را مانیتور کنم چون فامیا بعضی مواقع میاد خونه و نمیخواهم یه موقع تو اتاقم کاری کنن بخاطر همین میخواهم بتونم اتاق خانه را مانیتور کنم ار زاه دور و یا همچنین سر کار را
حالا بنظر شما چکار کنم بهترین روش کدام است یعنی واقعا میشود از یاهو مسنجر این کار را کنم ؟
خداحافظ
نقل قول:
اینطوری که یکم کار سخته چون ممکنه دیسکانکت بشه سیستم و دیگه وب کم هم از کار بیوفته
شما بهترین حالت اینه که IP CAMERA بخرید و نصب کنید البته هزینه داره ولی میتونید هر لحظه هرجا رو خواستید که تحت دید دوربین باشه مشاهده کنید
سلام
چطوری میشه تو یاهو اهنگ پخش کرد؟؟؟؟؟؟
بدون میکروفون میشه؟
نقل قول:
باید در قسمت Sound سیستم تنظیمات Recording رو روی Streo Mix فعال کنید
میشه طریقه گذاشتن اهنگ رو هم بگین؟نقل قول:
میشه با فرمت mp3 هم قرار داد؟
يه افزونه به نام FoxyTunes هست كه باهاش ميشه آهنگ گوش داد !نقل قول:
پ.ن : رو خود ياهو نصب ميشه ! :40:
نقل قول:
من ویندوز 7 دارم و دسترسی به xp ندارم گار ویندوز xp دارید یکی از دوستان باید راهنمایی کنه که این موارد دقیقا کجاست
وارد کنترل پنل بشید(درحالت Small Icons) روی گزینه Sund کیلیک کنید در پنجره ای که باز میشه روی تب recording روی قسمت خالی اون پنجره کلیک راست کنید و تیک گزینه Show Disconnected رو بزنید حالا مواردی اضافه میشه به لیست که یکیش Streo Mix هست و باید روی اون کلیک راست کنید و Enable رو بزنید و تیک Set As Default Device رو هم بزنید
حالا صدا از داخل سیستم پخش میشه و مثل میکروقون عمل میکنه
سلام به همه عزیزان
یه سوال داشتم
چرا تو یاهو مسنجر قسمت اد لیستامون یه سری از آواتارها حتی وقتی آف میشن بازم آواتارشون تو اد لیستمون دیده میشه ولی یه سری وقتی آف میشن پاک میشه؟!:13:
×تشکر×
دوستان من یه سوال داشتم
چطوری میشه با یاهو مسنجر پیغام صوتی بصورت offline گذاشت
چون با google talk میشه براحتی این کار رو کرد ولی توی یاهو گزینه ای برای این کار پیدا نکردم
ممنون میشم راهنمایی کنید
روی Voice Call کلیک میکُنی ، اینقدر منتظر می مونی تا پیغام گیر فعال بشه.نقل قول:
سلام به تمام دوستان،
من چند روزه یه مشکل عجیب با یاهو پیدا کردم!
اونم اینکه وقتی رو آیکون یاهو دابل کلیک میکنم تا باز بشه، هیچ اتفاقی رخ نمیده! و اصلا نرم افزار یاهو مسنجر ظاهر نمیشه!
نکته مهم اینه که وقتی task manager رو باز میکنم تو قسمت processes یاهو مسنجر باز میشه و انگار در حال اجرا هستش!
ولی هیچ چیز در واقعیت باز نمیشه!
روی 2 تا ویندوز XP تست کردم! کل سیستم رو با آنتی ویروس اسکن کردم! یاهو را پاک و دوباره نصب کردم! ورژن قبلی تر رو هم تست کردم! حتی یاهو پرتابل دانلود کردم و اونم اجرا نشد! خلاصه هر کاری به ذهنم میرسید کردم ولی نشد که نشد! :13:
حالا از دوستان کسی راه حلی داره ؟
با سپاس،
یاسر
با سلامنقل قول:
اون هايي كه ميمونه تصويرش توي حافظه كش ذخيره ميشن
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
شما يه دور نرم افزار ياهو رو با your uninstaller پاك كنيد
و دوباره نصب كنيد
اگه همچنان مشكل پا برجا بود ويندوز رو بايد عوض كنيد
موفق باشيد.
:41:کمک.من تازه تودنیای نت اومدم یاهومسنجر ندارم.چندینبار دانلودش کردم اما بعددانلود که میارمش رمز میخواد.رمزشم میزنم نمیاد.چیکار کنم کمکم کنید؟یه مسنجر دیگه هم توسیستمم هست که بعد از یوزرو پسوردی که میزنم روشن میشه بعد سریع خاموش میشه یهکادری همباز میشه.نمیدونمچیه؟لطفا کمک؟
با سلامنقل قول:
ابتدا نرم افزار رو نصب كنيد
سپس آي دي خودتون رو در كادر اول وارد كنيد و پسورد رو پايينش
فقط دقت كنيد كه پسورد رو زماني كه وارد ميكنيد به حروف كوچك و بزرگش دقت كنيد
اگه باز نشد اروري كه ميده رو بگيد
موفق باشيد.
من دو سه روزه هر کاری می کنم نمی تونم توی یاهو وارد بشم. ارور میده که نمی تونید وارد بشید!
یوزر و پسورد هم مطمئنم درسته
جالبه توی یوزر دیگه کامپیوترم میشه وارد شد!
مشکل از چیه؟!
سلام ببخشید یه سوال
حداقل با چه سرعتی میشه تو چت از وبکم استفاده کرد ؟
با دیال آپ میشه ؟
چرا که نه!نقل قول: