نقل قول:
سلام
کانکشن مودمو پاک کردی ؟؟
از چه شرکتی سرویس میگیری ؟
برا چی پاک کردیش ؟
قبلا خودت مودمو کانفیگ کردی یا کس دیگه ؟
کابل lan رو داری ؟
بریج وصل میشی یا ppoe ?
همشو جواب بده تا بت بگم
Printable View
نقل قول:
سلام
کانکشن مودمو پاک کردی ؟؟
از چه شرکتی سرویس میگیری ؟
برا چی پاک کردیش ؟
قبلا خودت مودمو کانفیگ کردی یا کس دیگه ؟
کابل lan رو داری ؟
بریج وصل میشی یا ppoe ?
همشو جواب بده تا بت بگم
سلام.نقل قول:
من برای کم شدن سرعت زنگ زدم پشتیبانی و جریان را گفتم و گفت سرعت شما نباید اینقدر کم شده باشد.
و بهم گفت کانکشن شما با lan هست dh usb گفتم usb و گفت پاکش کن و از اول نصب کن و کانکت شو.
من هم پاکش کردم و بعدش هم این مشکل پیش امد.
نه کس دیگری کانفیگ کرده بود و همون طرف هم با کانکشن usb برام وصل کرد.
بله دوست عزیز کابل lan را دارم.
از شرکت رنگین کمان هست.
من فقط وقتی ویندوز را از اول نصب میکردم..درایو را نصب میکردم از داخل سی دی مودم و کانکت میشدم.نقل قول:
بریج وصل میشی یا ppoe ?
نقل قول:
نگفتی بریج یا ppoe هستی ؟وقتی مودمو روشن میکردی مثل دایل اپ توی ویندوز یوزر و پسورد وارد میکردی یا نه ؟همیشه وصل بود و باید با خود مودم اینترنتو قطع میکردی ؟
2-زنگ بزن پشتیبانی و بگو vpi----vci رنگین کمانو چی باید وارر کنم؟(این در هر شرکتی فرق میکنه من ماله رنگین کمانو نمیدونم )
3- کابل لن رو به مودم و به کیس وصل کن
برو توی تنظیمات setup مودم یا ویزارد و vpi و vci رو وارد کن بعد یور و پسوردو و ادامه بده تا finish مودم نصب میشه
دیگه چون گفتی کانکشن رو پاک کردی پس بلدی وارد تنظیمات مودم بشی واسه همین توضیح اضافه ندادم
ممنونم دوست عزیز.نقل قول:
نه من همیشه وصل بود و نیازی به یوزر و پسورد نداشت.
بله عزیز با مودم اینترنت را قطع یا وصل میکردم.
نقل قول:
خوب پس ppoe بوده
از پشتیبانی پرسیدی یا 0 و 59 هست یا 0 و 33
تنظیمات ویزارد رو پیدا کردی ؟لن رو وصل کردی ؟
سلام.نقل قول:
پرسیدم 0 و 33 بود.
لن را وصل کردم ولی چون من تنظیمات لن را انجام ندادم...
خواهشا شما یک لطفی بکنید و من را راهنمایی بکنید...
واقعا ممنون میشم...
ببخشید اگر مزاحم شما هم شدیم...:11:
نقل قول:
نه بابا خواهش میکنم
لن رو وصل کردی ؟
لن همون کابله که یه سرشو میزنی به پشت مودمت یه سرشم به پشت کیست-همین .چیزه دیگه ای احتیاج نیست بدونی اگه نمیدونی به کجای پشت کیس خوب نگاه کن ببین به کدوم از پورت ها میخوره
خوب 192.168.1.1 رو توی مرورگر بزن واد تنظیمات میشی اینجا یوزر و پسوردو admin بزن
تا اینجا پیش رفتی ؟الان تنظیمات مودمو میبینی ؟تبی به عنوان ویزارد یا ستاپ یا ستینگ با هر چیز دیگه که ازت vpi , vci بخواد میبینی ؟
سلام.نقل قول:
اقا من کار شما را انجام دادم ولی همچین چیزی برای من نیومد.
و چراغ internet هم خاموش هست.
نقل قول:
من باید برم اگه زودتر جواب بدی بهتره
یعنی وارد تنظیمات مودم نشد >؟قبلا اصلا وارد تنظیمات مودم میشدی ؟مطمئنی درست زدی ؟نقطه های بین 192.168.1.1 رو زدی ؟هیچی نیومد>؟
خوب توی دفترچه مودم نگاه کن ببین یه همچین شماره ای نمیبینی ؟ببین چنده و وارد کن توی اینترنت اکسپلورر
اگه همین بود مودمو ریست کن (احتمالا یه سوراخ پشت مودمت هست اینو چندین ثانیه فشار بده تا مودمت ریستارت شه و بعد همین 192.168.1.1 رو بزن ببین میگیره
قبل از هر چیز کابل لن رو که وصل کردی ببین بدون تنظیمات چراغ اینترنتت ثابت نمیشه ؟اصلا چراغ اینترنتت ثابت هست الان ؟
این رو عینا وارد کن
کد:http://192.168.1.1
باشه عزیز من مزاحم شما نمیشم.نقل قول:
من این شماره را وارد کردم ولی وارد نمیشه.
در دفترچه همین شماره هست وارد میکنم ولی باز نمیشود.
چراغ اینترنت هم روشن نمیشه.
اصلا چراغ اینترنت روشن نیست.
باشه الان مودم را ریستارت میکنم ببینم درست میشه یا نه.
===========================
اقا یک دنیا ممنون..واقعا امروز مزاحم شما هم شدیم:11:
نقل قول:
خواهش میکنم
اگر کابل لن رو وصل کردید و در دفترچه هم همین ip رو زده پس باید وارد شه اگه نشد 2 حالت بیشتر نداره
1- اینکه کابل لن رو هنوز وصل نکردید
2- مودم قاطی کرده و احتیاج به ریست دارد (منظورم خاموش و روشن کردن مودم نیستا تو پست قبلی نحوه ریست رو گفتم)
حالا اگه از صحت 2 مورد بالا و صحت درست بودن ip از توی دفترچه مودم مطمئن شدید دیگه حتما باید وارد تنظیمات بشود
sسلام
اقا من مودم را ریست کردم و با لن طبق گفته شما پیش رفتم ولی نشد که نشد
بعد یوز پی را زدم که دیدم از من یوزر و پسورد میخواد و من هم admin را زدم و الان در این صفحه هست
فقط من باید تیکه این گزینه enable quatli of service
را بزنم و در صفحه بعد کدام گزینه را بزنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
فکر نکنم احتیاج باشه این گزینه رو بزنی خوب حالا next رو بزن و در صفحه بعدی ppoe رو انتخاب کن یوزر و نکست یوزر و پسوردم که رنگین کمان بهت داده رو جلو یوزر و پسورد وارد کن و فینیش و بعد وایسا تا مودم ریستارت شه
اگه با usb اومد و با لن نیومد پس شما درایو لن مادربوردتو نصب نکردی -cd مادربوردو بزار و درایو لن رو نصب کن حتما میشه
لن خیلی بهتر از usb هست
ویرایش شد...
سلام.نقل قول:
عزیز فقط میتونم بگم یک دنیا ممنون.
مشکلم به کمک شما حل شد...
واقعا ممنونم از شما...
شرمنده اگر وقت شما را گرفتم...
شاد و موفق باشید...:11::11::11:
نقل قول:
خواهش میکنم عزیزم
اینکه مشکلتون حل شه منو خوشحال میکنید
دوستان پیشگامانی
من اینترنتم از دیروز تا حالا هر 1ساعت به 1ساعت dc میشه:19:
از شما هم میشه؟
نه مال من که هیچ مشکلی نداره!
اتفاقاً سرعتش حداکثره :8:
با پینگ عالی!!! :5:
مال من که بدرد نمیخوره روزش شده مثل شب از 50 بالاتر نمیاد کی میشه تموم بشه اصلا دیگه حوصله این شرکتا رو ندارم میخوام برم یه چیزی شبیه این شرکتا بشم در اندازه ی کوچیکترش هر چقدرم دلم خواست سرعت خودمو زیاد کنم:31:
به نظر من مستقیما خودتو به شیلنگ اینترنت فشار قوی وصل کن :دی
دوستان وضعیت دانلود شما چطوره؟
مال من افتضاحه!
دو شبه بیشتر 1.2 نمیگیرم!
سلام.
شاتل امشب خیلی افتضاحه.
کسی اینجا هست که پینگش زیر 250 باشه؟(با کشورهای اروپایی پینگ بگیره).یا اینکه شرکتی رو سراغ ندارید؟این شاتل که خیلی خوب بشه میره رو 400-500!
مال من که بد نیست مخصوصا از وقتی برای سرور های رپید از توصیه شما استفاده کردم (ممنون :11: )نقل قول:
افتضاح 150 مگ که دانلود میکنه سرعت میشه 15 تا حالم بهم خورد:2:
اقا من میگم چرا بچه های این تاپیک نیایم پول بذاریم رو هم یه چیزی مثل اینا بشیم؟ چی بهش میگند سرور مجازی؟
اینجوری کم کمش هر کدوممون یه سرعتی حدود 5 6 مگ خواهیم داشت!
یکی بره تحقیقات بکنه خیلی بهتره این شرکتا میشه
سرعت که الان خوبه.اینم از تست من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس انلاینی ها فعلا وضعشون خوبه
شبانه هم فعلا یک هفتس 1.5 گیگ شبی میگیرم و واقعا برا من عالیه فیلممو میبینم آهنگم دانلود میکنم تصویریم آرشیو میکنم بازی هم تا دلتون بخواد گرفتمو هیچ کدومو بازی نکردم فیلما رو هم ندیدم
بازی فالوت-دد اسپیس-بتمن آرخام-و........
همیشه اینجوری بمونه ما راضیم فعلا هم که دیگه 1 کیلوبایتم ازم دیگه کم نکرده
فقط میمونه وبگردی روزش که خیلی کم میکنه میگند از سرعت زیادش این قدر خالی میکنه اما با dumeter هم که دیدم یه 2 مگم dumeter بیشتر نشون داد ترافیک مصرفی رو فهمدیم پس نمیدزدند
من 512 دارم؛ الان تقریبن 5-6 شبه که 750-800 مگ میدانلودم×@! :20:نقل قول:
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سِرور در انگلستان!
سلام دوستان ، کسی در اصفهان هست که از شرکت لایزر اینترنت بگیره ؟؟؟
افتضاح!!!! :13:نقل قول:
اولا که خیلی این چند روزه قطع میشه! حالگیری شدید!
بعدم اینکه کلا سرعت روزانه و شبانه ش افتیده.
احتمالا از این جریانات که گذشت سرعت خوب میشه.
تو این سایت یا ما جاسوس داریم یا چشم شور
هی گفتند aol خوبه و خوبه آخرش فیل شد بعد از مدتها بعدم ما گفتیم سرعتمون عالیه دیشب گند زد به حالمون شد 900 مگ
سرعت روزانه هم 180-190 تا ببینیم اینم خراب میشه یا نه
aol چیه؟ همه دارند حرف میزنند دربارش
فکر کنم منظورش همون مدل ایمیل س. تو مایه یاهو. آره؟
نه یه فی ل ت ر شکن ناز بود که سرعتش از وی پی هم بهتر بود پورت های و ی پی رو هم که بسته بودند این با نهایت سرعت کارشو انجام میداد واقعا بی نظیر بود اما اونم فیل شد رفت
فكر كنم يه مرورگره كه مثل فيل شكن عمل ميكنه
بالاخره همه اینا تموم میشه امیدوار باشید:27:
حالا اگه کارتون ضروریه از tor browser استفاده کنید بدرد دانلود نمیخوره ولی خوب میشه یه کارایی کرد باهاش قطعی هم خیلی خیلی کم داره
نقل قول:
نه پرو ک س ی رو وارد idm یا اپرا و .... میکنی و این نرم افزارم دانلود میکنی یه اکانتم توی سایت aol میسازی و تموم البته اینا همش ماله قبل یود دیگه تموم شد
وای که چقدر سرعت امشب افتضاحه! به زور به 20 کیلوبایت میرسه! :19:
نقل قول:
منم دیشب 1گیگ بیشتر دانلود نکردم
تاحالا پشتیبانی مثل پارس انلاین ندیدم واقعاااااااااااا بی نظیره و در اوج ادب و ..... صحبت میکنند و حالیشونه
نشد ما یه بار میل بزنیمو جواب ندند واقعا دمشون گرم
در مورد دشبم و پریشب میل زدم که چرا 1 گیگ و کلی قر زدم هم میل زدند و هم الان زنگ زدند خونه برنداشتم به موبایلم زدند
فرم پر کردم برام این اومد
کاربر گرامی
با عرض سلام و وقت بخیر؛
از همراهی شما صمیمانه سپاسگزاریم. نظر(های) شما در وب سایت ثبت شده و مورد مطالعه و بررسی قرار خواهد گرفت. بیشک نقطه نظرهای ارزشمند شما، گروه شرکتهای پارسآنلاین را در راه رسیدن به هدف خود یاری خواهد نمود.
در صورت تمایل برای ارتباط بیشتر با بخش امور مشترکین میتوانید با شمارهی تلفن 021-822088253 و یا ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ارتباط برقرار کنید.
گروه شرکتهای پارسآنلاین آمادهی شنیدن پیشنهادات و انتقادات شما در تمام ساعات کاری است.
شاد، موفق و پیروز باشید
با تشکر
نسرین طاهریپور
شرکت پارسان لین ارتباطات
فروش ADSL 2+ تهران
تلفن مستقیم: 82208253
نمابر : 82208907
پست الکترونیک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وب سایت:کد:www.parsonline.com
در جواب چرا 1 گیگ نیم 2-3 ساعت بعد این اومد و بعدم زنگیدند
مشترک گرامی
سلام
وقت بخیر
ایمیل شما دریافت و از طرف واحد مربوطه در حال پیگیری است.
بازم بهم نگفتند نه همینم زیاده و .... واحد تهرانم گفت زیادش میکنیم و 1 هفته پیش زیاد کردیم بعدم چک کرد گفت 1500-1600 مگ هم دانلود کردی و این 2 شبه هم مشکل سراسری بوده و واقعا دست ما نیست و خواهش داریم سرویستونو عوض نکنید
اما گفت مطمئن باشید روی 1500-1600 مگ نگهش میداریم و اگه پهنای باند کشور افزایش پیدا کرد مطمئن باشید همین 1500 مگو 2 برابر میکنیم
منم هفته ای یه بار میل میزنم تا زیاد کنند واقعا
قابل توجه پشتیبانی بنجل پیشگامان نصف جهان
بابا من دانلودم نصف شده!
پیشگامان زرنگ شده.دیگه نمیزاره زودتر کانکت بشی.سر ساعت 2 قطع میشه و چند ثانیه بعد وصل میشه!!
شبها سرعت دقیقا نصفه روزه!من دیشب 1.6 گرفتم.دو شب پیش هم 1 گیگ.این واسه من فاجعه است.
حالا چند روز صبر میکنم اگر درست نشد زنگ میزنم پدرشونو در میارم.الان اگه زنگ بزنم بهونه میارن که مشکل سراسریه.