نهنقل قول:
مگه ترم اول خودشون انتخاب واحد نمیکنن؟
پارسال که خودمون انتخاب واحد کردیم!
Printable View
نهنقل قول:
مگه ترم اول خودشون انتخاب واحد نمیکنن؟
پارسال که خودمون انتخاب واحد کردیم!
الان یکی از دوستان گفت ازادو بخوای انصراف بدی باید کل هزینه هاشو بدی.پیام نور هم اینطوریه؟نقل قول:
یه سوال دیگه که خیلی مهمه:31:گواهی اشتغال به تحصیل راحت میدن؟
بچه ها من پیام نور اطراف تهران قبول شدم خوبه؟
نه بابا هزینش کجا بوده:دینقل قول:
الان یکی از دوستان گفت ازادو بخوای انصراف بدی باید کل هزینه هاشو بدی.پیام نور هم اینطوریه؟
یه سوال دیگه که خیلی مهمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گواهی اشتغال به تحصیل راحت میدن؟
آره فقط پرینت انتخاب واحدو فیش واریزیو ازت میخوان:دی
کجا؟ چه رشته ای؟نقل قول:
بچه ها من پیام نور اطراف تهران قبول شدم خوبه؟
-
تهران زیست قبول شدم.خوبه؟
شهریه-ش چقدر؟
اگه رشتتو دوست داری خوبه دیگه :دی
شهریه حدود 180 تا 250 اینطوراست
به نظرت این رشترو برم خوبه دیگه؟میگن اخه کار نداره
والا من اطلاعی از این رشته ندارمنقل قول:
به نظرت این رشترو برم خوبه دیگه؟میگن اخه کار نداره
اگه فک میکنی ارزششو داره که عمرتو صرف خوندن این رشته بکنی بخون اما اگه نه یه بار دیگه کنکور بده یا هر تصمیمی که فکر میکنی برات بهتره بگیر.
اگه خوبه ميخوام برم واسه ثبت نامنقل قول:
ترو خدا يكي جواب بده
صنایع هم رشته خوبیهنقل قول:
من مهندسي صنايع پيام نور شيراز قبول شدم
ميخواستم بدونم شهريه هر ترم چقدر ميشه و كلا دانشگاه خوبي هست يا نه؟
معمولا بچه های صنایع درس خونن:دی
شهریه حدود 180 تا 250 هست
اگه خودت میتونی زحمت اصلی یاد گرفتن درسو بر عهده بگیری خوبه.
سلام
ایا دانشجویی انصرافی می تواند در ارمون فراگیر تبت نام کند؟
اگه مشکل نظام وظیفه نداشته باشی مشکلی ندارهنقل قول:
سلام
ایا دانشجویی انصرافی می تواند در ارمون فراگیر تبت نام کند؟
من توی دفترچه فراگیر خوندم که با ارایه برگ اعزام به خدمت یا گواهی اشتغال به خدمت می تواند در دانشگاه تبت نام کند(همزمان با خدمت تحصیل کند) ایا واقعا چنین چیزی است؟نقل قول:
اگه همچین چیزی تو دفترچه نوشته که حله دیگه مشکلی نیستنقل قول:
من توی دفترچه فراگیر خوندم که با ارایه برگ اعزام به خدمت یا گواهی اشتغال به خدمت می تواند در دانشگاه تبت نام کند(همزمان با خدمت تحصیل کند) ایا واقعا چنین چیزی است؟
سلام دوستان میخواستم بدونم مهندسی نرم افزار رشته خوبی هست؟
کسی که با آزمون سراسری قبول شده نهایتا شهریه این رشته چقدر میشه؟
و سوال سومم اینه که قبول شدگان آزمون سراسری دقیقا از کی باید تو دانشگاه پیام نور ثبت نام کنن؟
سلام .نقل قول:
سلام دوستان میخواستم بدونم مهندسی نرم افزار رشته خوبی هست؟
بله چرا که نه!
خیلیم خوبه :دی
( خودمم نرم افزار میخونم!)
معمولا حدود 200 هست شهریت اما اگه عملیو آز هم برداری تا 300 اینا میشهنقل قول:
کسی که با آزمون سراسری قبول شده نهایتا شهریه این رشته چقدر میشه؟
از 1 تا 5 مهرنقل قول:
و سوال سومم اینه که قبول شدگان آزمون سراسری دقیقا از کی باید تو دانشگاه پیام نور ثبت نام کنن؟
سلام
منم رشتم مهندسی نرم افزاره
معمولا رشته های مهندسی سخته و پیام نور سخت تر.اما مهندسی نرم افزار رشته خوبیه و بازار کار خوبی هم داره.ولی سعی کن به کتابهای درسی قناعت نکنی و تا جایی که وقت داری علمتو تو این رشته ببری بالا.
سعی کن برنامه نویسی رو تمرین کنی نه اینکه فقط کتابها رو پاس کنی.زبانت رو هم تقویت کن چون به شدت به دردت میخوره
یه کم رشتهی سختیه چون ریاضی قوی میخواد اما اگه مدرک بگیری از نظر شغل مشکلی نداری
در ضمن یه سئوال شنیدم ساختمان مهندسی پیام نور تهران رو منتقل کردند به منطقه ازگل....درسته؟؟
درسای عملی تو ساختمون نجات اللهیهنقل قول:
در ضمن یه سئوال شنیدم ساختمان مهندسی پیام نور تهران رو منتقل کردند به منطقه ازگل....درسته؟؟
درسای تئوری تو ساختمون مرکز شمیرانات
اینم اطلاعیشه:
کد:http://fani.tpnu.ac.ir/library/upload//image/shemiranat.jpg
جناب hamidras به نظر شما برق مخابرات مرکز تهران خوبه؟خود تهرات
قطعا رشته خوبیه اما چون اولین سالیه که پیام نور این رشته رو ارائه داده یکم ریسک داره ورود بهشنقل قول:
برق مخابرات مرکز تهران خوبه؟خود تهرات
و اینم باید دید دانشگاه از لحاظ امکانات ازمایشگاهی و اساتید تا چه حد خودشو آماده کرده
باید دید گزینه دیگه ای هم دارید تا بشه گفت ارزش ریسکشو داره یا نه
من که نرم افزار ورامینی که میرفتمو به رباتیک تهران ترجیح دادم:دی
گزینه ی دیگه:فیزیک مهندسی علوم و تحقیقات,از چه لحاظ ریسکه؟میشه بیشتر توضیح بدینقل قول:
درود
دوستان من اگه فراگير ثبت نام كنم و پذيرفته شم از كي معافيت تحصيلي بهم تعلق ميگيره؟
دوستان به نظرتون مهندسی صنایع مرکز ری بهتره یا مهندسی مدیریت اجرایی مرکز تهران؟ کلاً خود مرکز ری با تهران فرقی داره؟(از لحاظ اعتبار علمی و فرهنگی و ...)
بعد از گذروندن دوره ی دانشپذیرینقل قول:
ری و تهران فرقی ندارننقل قول:
ممنوننقل قول:
فقط دوره ي دانش پذيري دي ماه تموم ميشه؟ و از بهمن ماه شرايط يه دانشجوي پيام نور رو خواهم داشت؟
معمولا رشته هاي جديد كه ميارن ورودي هاي اول مثله يه مورد ازمايشي هستن هر چي بلا باشه سر اونا مياد تا واسه بعديا ديگه اون مشكلا پيش نياد.استاداي جديد معمولا با سيستم پيام نور اشنا نيستن....واحداي عملي و ازمايشگاهي ممكنه درست حسابي برگزار نشه...دانشجو با مدير گروه مشكل داشته باشه و اينا....نقل قول:
از چه لحاظ ریسکه؟میشه بیشتر توضیح بدی
یک ترم کامل هست دیگه ...نقل قول:
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------
اطلاعیه ی زمانبندی ثبت نام دانشجویان جدیدالورود دانشگاه پیام نور ( 1390/06/23 )
پذیرفته شدگان آزمون سراسری و فراگیر
برای دانلود اطلاعیه لینک زیر را در مرورگر خود کپی کنید::
لینک دانلود اطلاعیه ::
حجم : 60 Kکد:http://farshidshd.persiangig.com/ForSite/amolfar/ettelaie%20Sabtenam%28amolfar.ir%29.zip
منبع : سایت دانشگاه پیام نور
ممنون. بین مهندسی صنایع و مهندسی مدیریت اجرایی کدومش بهتره؟نقل قول:
هردوش خوبه ، آینده ی خوبی دارننقل قول:
شماره داوطلبی pnu چیه از کجا باید گیر بیاریم ؟نقل قول:
سلام
امروز که رفتم دانشگاه پیام نور سرپرست گروه گفت که اگر مدرک نظام وظیفه ات اماده نباشد یک تعهد می نویسی که بعدا مدرک خود را تحویل بدی حالا تعهد تا که چه تاریخی می تواند باشد؟(2ماه می تواند باشد.چون تا مدارک اعزام به خدمت من بیایند یک ماه می شود)حالا برای تبت نام اینترنتی چطور تعهد باید داد؟
ضمنا گفت سالهای قبل ما سرباز را تبت نام می کردیم ولی پارسال بخش نامه امده که سرباز را تبت نام نکنیم . راست است؟ :11:
ای بابا
کاش یه نفر هم جواب سوال مارو می داد!!
آقا ما که امسال کنکور دادیم پیام نور قبول شدیم کودوم مدارک رو لازمه بدیم ؟
اون مال خدمت چیه منم باید بگیرم ؟از کجا؟
سلام سوال شما چي بوده؟توي صفحات اخير كه چيزي نديدم!نقل قول:
ای بابا
کاش یه نفر هم جواب سوال مارو می داد!!
كپي شناسنامه+كارت ملي+ديپلم+گواهي پيش دانشگاهي بود واسه ما +عكس كه تعداشو دانشگاه ميگه+تاييده از پست و..نقل قول:
آقا ما که امسال کنکور دادیم پیام نور قبول شدیم کودوم مدارک رو لازمه بدیم ؟
اون مال خدمت چیه منم باید بگیرم ؟از کجا؟
درمورد خدمت اطلاعي ندارم.
سلام دوستان ثبت نام اوناییکه با آزمون سراسری امسال تو پیام نور قبول شدن چطوری هست؟ کحا باید بریم؟ تا چه تاریخی؟ یکی از دوستان گفت از 1 تا 5 مهر ماه ثبت نام هست. یعنی تا اونوقت باید صبرکنیم؟ یوقت وقت ثبت نام نگذره و ما جا بمونیم؟ آیا ثبت نام حضوری هست یا غیر حضوری؟ لطفا یکی از دوستان مارو از سیر تا پیاز ثبت نام راهنمایی کنه؟ با تشکر فراوان از شما:11:
سلام مهنسی سخت افزار پیام نور تهران و همینطور آزاد دماوند قبول شدم. بیام پیام نور؟ اینجا مهندسی سخت افزارش خوبه؟ نظرتون در مورد اینکه بیام سخت افزار و بعدش به نرم افزار تغییر رشته بدم چیه؟
يه سري مدارك ميخواد كه پست بالا گفتم بعضياشو..بايد بريد واحد دانشگاهي كه قبول شدين اونجا اقدام كنيد فك كنم شروع شده باشه ثبت نام شما يا تماس بگيرين دانشگاتون بپرسين يا حضوري برين كه بهتره...پبت نام حضوريه مدارك رو بايد ببريد ولي انتخاب واحد غيرحضوريه.نقل قول:
سلام دوستان ثبت نام اوناییکه با آزمون سراسری امسال تو پیام نور قبول شدن چطوری هست؟ کحا باید بریم؟ تا چه تاریخی؟ یکی از دوستان گفت از 1 تا 5 مهر ماه ثبت نام هست. یعنی تا اونوقت باید صبرکنیم؟ یوقت وقت ثبت نام نگذره و ما جا بمونیم؟ آیا ثبت نام حضوری هست یا غیر حضوری؟ لطفا یکی از دوستان مارو از سیر تا پیاز ثبت نام راهنمایی کنه؟ با تشکر فراوان از شما:11:
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
مطمئنید ثبت نام شروع شده؟ امام اگه ثبت نام شروع شده چرا چیزی تو سایت دانشگاه نگفته؟
خواهش ميشه.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون
مطمئنید ثبت نام شروع شده؟ امام اگه ثبت نام شروع شده چرا چیزی تو سایت دانشگاه نگفته؟
مطمئن نيستم ولي يكي از بچه هامون امروز رفته بود دانشگاه ميگفت ورودياي جديد با مداركاشون اومده بودن اموزش.شمام يه سوال بپرس تا مطمئن بشي.