معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن
1844 که هنگ کرده
فرم دریافت یوزر و پس رو چند روزه پر کردم هنوز هیچی به هیچی
تو سایت crm هم که نمیشه ثبت نام کاربر جدید کرد
:13::13::13:
Printable View
معلوم نیست دارن چه غلطی میکنن
1844 که هنگ کرده
فرم دریافت یوزر و پس رو چند روزه پر کردم هنوز هیچی به هیچی
تو سایت crm هم که نمیشه ثبت نام کاربر جدید کرد
:13::13::13:
ربطی نداره آقا چرند گفته پشتیبانش ما تا همین چند روز پیش سر ساعت هفت مودممون قطع میشد و تا خودم نمیومدم پای سیستم دوباره کانکت نمیشد الان ظاهراً اصلاً دیسکانکت نمیشه دیگه.نقل قول:
من زنگ زدم و پرسیدم. میگن این خاصیت مودم شماست که اگه auto Connect داشته باشه، خودش بعد از قطع شدن دوباره وصل میشه.
بهترین راهش هم استفاده از نرم افزارهای Shut down اتوماتیک هست.
حیف فحش که به اینا بدیم گند زدن به همه چی رفته بابا شما سایت عادیشو نمیتونید اداره کنید حالا رفتید برای ما سایت پیشرفته مثلا به قول خودتون زدید
دوست عزیز ممکمنه مودم شما اسنیوری نباشه ولی در مورد مودم من، وقتی به "جزئیات اتصال به اینترنت" که نگاه میکنم میبینم که ساعت 7:05 صبح قطع میشه و ساعت 7:06 دوباره وصل میشه.نقل قول:
این موضوع هم برای حداقل 6 ماه پیش هست که من ADSL گرفتم، نه چند روز قبل. :13:
البته قبول دارم که اینها همش روشهایی هست برای اینکه براحتی از ندونستن مردم سوء استفاده کنن و پول به چیب برنن! :5: :18:
سرعت خیلی افتضاح شده صد رحمت به دیال آپ خودم بعضی موقع ها سرعت دانلود ام به 4 نیلوبایت میرسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا الان که بدک نبوده...
فقط خیلی بالا و پایین داره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سرعت مثلا 512
خبر رسیده که کشتی معروف به سمت ایران حرکت میکنه و به زودی لنگرش به کابل گیر میکنه .
اسیا تک کیفیت سرویسش بستگی به منطقه داره اگه توی منطقه اداری باشید ترافیکش کمتره برای شبها
آره هر روز فکر کنم یه منطقه به مدت یه روز قطع میشه میگن به خاطر زدن کابل جدیدیه:31:نقل قول:
خبر رسیده که کشتی معروف به سمت ایران حرکت میکنه و به زودی لنگرش به کابل گیر میکنه .
سرویس شما چیه؟ :18:نقل قول:
منطقه کجا هستی؟ :18:
صبح 22 بهمن
همه شرکتها اوردن پایین اینا تازه بردن بالا
سرعت 512-6ماهه
و این حداکثر چیزی که من دارم
512- 3 ماهه، منطقه نارمک.
راستی شما کدوم منطقه هستین؟!
سرویس 512 سه ماه حجمینقل قول:
مرکز تلفن دانشگاه
هفته گذشته برای دانلود شبانه هفته خوبی بود پاشون رو روسیم نزاشتن .
دوستان سلام خیلی جالبه امروز 256 پرحجم اضافه کردند ولی 512 رو نه جریان چیه؟ ودوستان این شبکه ملی اینترنت چیه جریانش ؟
چند تا سایت به خصوص باز میکنم مثل سایت محمود احمدی نژاد !:دی و تبیان و ...نقل قول:
آقا این قضیه یوزرنیم و پسور برای سایت آسیاتک چیه...؟؟
از کجا باید گیر بیاریم..؟؟
كلا اين يوزرنيم پسورد هم شده ماجرا ! من كه موفق نشدم امروز تماس بگيرم (يعنی حال ندارم 4 ساعت پشت تلفن بشينم) و اون فرم رو هم كه اصلا پر نكنی سنگينتری .
در كل در حال حاظر راضيم از اين سرويس فعلی فقط يخورده شبها پينگ ميره بالا كه برای بازی آنلاين مجبورم ترفند بزنم و نتيجه اين ميشه كه همزمان نميتونم هم بازی كنم و هم با اينترنت دانلود، ولی خدا رو شكر حداقل فعلا ميشه پينگ سرورهای داخلی رو آورد زير 100.
بعد از این که یوزر پسورد گرفتم دیگه ساعت7:05 دی سی نمیشم
جالبه خودم 7:05 دیسی کردم این وسط من حدود صد مگم پرید چن روزه اینجوری دارم حجم از دست میدم! (حتی قبل از ساعت 7 میزارم سیستم خاموش شه!)
مراقب باشید فک کنم آسیا داره به جرگه ی شرکت های دزدان حجم میپیونده
دیگه به صورت آنلاین کم میکنه قبلا دیسی میکردیم بعد کم مشد الان درجا کم میکنه
ریز مصرفم که نداره
سامان بانک هم که همچنان خراب است
من نمیدونم ملت چجوری شارژ میکنند
بگید ما هم یاد بگیریم :31:
نقل قول:
چون هنوز خودشون با خودشون درگیرن و نمیدونند چیکار میکنند هی سرویس زیاد و کم میکنند.
در مورد سرویسهایی که اضافه شده شبکه های اختصاصی برای شرکتها می باشد و اینترنت ملی هم فقط برای هاستهای داخلی طراحی شده
اینجا هم که از صبح فی ل تر شده
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
نقل قول:
آره موضوع جالبی که صد مگ ازت کم میکنه ولی هیچ جوری نمیتونی ثابت کنی چون ریز مصرف رو بهت نشون نمیدن
البته به نظر من می ارزه اگر سرعت رو همینجور نگه دارند 100 مگ چشم گاو چیزی نیست
چون شبانه 2 گیگ دانلود میکنم.:40:
نقل قول:
مال کدوم قسمتش?
قسمت
با همون یوزر و پسورد سابق که وارد سایت میشدیکد:http://crm.asiatech.ir/quicktask/
برای اون یک باید تقاضا کنی ولی وقتت رو تلف نکن تو اون یکی پنل چیز خاصی نداره که به دردت بخوره
آقا من تو کرجم . راهی داره بتونیم ریز مصرف رو ببینیم ؟
کمک فوري دوستان سلام اين سرعت 1024 چه طوريه جديد گذاشته ؟
چند وقته آسیاتک قطعی داره...ساعتی چند بار دی سی میشه......افتضاح شده
امروز چقدر سرعت اینترنت اومده پایین واقعا دلیلش چی میتونه باشه ؟ :دی
افتضاح نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
مشكلات فني:31:نقل قول:
سلام دوستان میخوام از آساتک 512 بگیرم خدماتش خوبه؟
بستگي داره خدمات رو چي بدوني ... اگه منظورت راه اندازي سريع هست ... بله تو اين زمينه خوبن ... طريقه ي شارژ كردن سرويس هم خيلي خوبه (براي من كه اينطوره)نقل قول:
اگه منظورت سرويس شبانه ي رايگان!! هست بايد بگم كه سر ملت رو كلاه گذاشتن ... ! چون سرعت دانلود تو شبانه 2 Kb بر ثانيس !!! يعني يه شب بيدار بموني اگه ديسكانكت !! نشي (كه ميشي(شبانه اينجوريه) شايد 200 يا 300 مگ دانلود كني ...
اما در مجموع سرويس روزانشون خيلي خوبه ... من راضيم فقط اگخ شبانشون درست ميشد خيلي خوب بود ...
کسی هست جواب بده ؟!؟؟نقل قول:
128
دوستان من سر در نمیارم الان خوبه؟
فقط میدونم پینگم زیاد که خوب نیست.
باید شماره مشتری بگیرینقل قول:
دوستان سلام ايا کسي ميدونه چرا پر حجمو هي ميزارند وور ميدارند کمک فوري فوري
کلا 24 ساعته تو سایته آسیاتکی؟ :31:نقل قول:
کدوم قسمتو میگی تو پنلت یا تو سایت
من جدیدا اصلا تا حالا پرحجم ندیدم اصلا هم نمی ارزه
نامحدود شرکتا بهتر از پول حجم دادنه
میدونی همین حجم مثلا ارزونو چن ماه پیش با همین قیمتش آزاد 1 گیگ 1 گیگ میدادن؟
چرا دوست من اگه تو قسمت انلاين ميديد تا ديروز ساعت 3 بود پرحجم پس شما چرا اگه ميگي نمي ارزه هي ورش ميدارند
سلام
من 2 ماه نبودم این آسیاتک چرا سایتش عوض شده !؟
شناسه کاربری قبلیم رو قبول نمیکنه . چجوریه ؟
من الا 10 روزه برای دریافت شماره مشتری ثبت نام کردم هنوز نفرستادن
باید ثبت نام کنیم ؟ کجا ؟
برای شماره مشتری باید زنگ بزنید بهشون که به سادگی جواب نمیدن و باید کلی تو صف باشید...اگه میخواید شارژ کنید بهتره از اینجا اقدام کنید:نقل قول:
کد:http://crm.asiatech.ir/quicktask/quicktask_main_page.asp