باید ببینی خودت چقدر برات اهمیت داره و بیشتر از چی گوشی میخوای استفاده کنی...گوشی بدون ضعف نداریم...همیشه باید از یه چیزی بگذری تا به بقیه برسی...نقل قول:
شاد باشی:40:
Printable View
باید ببینی خودت چقدر برات اهمیت داره و بیشتر از چی گوشی میخوای استفاده کنی...گوشی بدون ضعف نداریم...همیشه باید از یه چیزی بگذری تا به بقیه برسی...نقل قول:
سلام
ممنون یونس جان بابت راهنمایی
من بیشتر سرعت/ صفحه نمایش/دوربین وان گیج برام مهمه...
حالا اگه شما بودید یونس جان از بین n82-n85-n79 کدوم رو انتخاب میکردی؟؟؟
واقا ممنون
سرعت که تو کارایه محاسباتی (از قبیل: نصب برنامه و گردش در منو ها) 79 و 85 بهتر عمل میکنند...ولی 82 تو کارایه گرافیکی و سنگین عالی عمل میکنه...نقل قول:
صفحه نمایش که 85 از همشون بهتره ...من 79 رو ندیدم ولی 82 من 78 رو میخوره...:31:
دوربین هم که 82 خداس...: دی
انگیج هم فقط 82 فول اجرا میکنه...
بنابراین من 82 رو انتخاب میکنم...:46:
با رم ریدر فرمت نمیشه توی گوشی های دیگه هم همینطوره
سلام
یونس جان خیلی ممنون هم به خاطر راهنمایی هم سرعت جواب دادن :18:
من 90% n82 رو انتخاب میکنم(امیدوارم با صفحه کلیدش کنار بیام البته تو انگیج)
بازم ممنون
صفحه كليدش واست عادي ميشه . . .نقل قول:
من الان با سرعت نور sms ميزنم . . . :31:
سلامنقل قول:
سامان جان من چند وقتی نبودم و تازه این گفته شما رو میبینم
البته نمیدونم منظورتون من بودم یا نه این هم اینجا بیان میکنم تا همه بچه ها ببینن
شما از حرفهای من برداشت اشتباه کردین اگه من از کلمه اساتید استفاده کردم به خاطر احترام گذاشتن به شما و زحمات شما بوده که بارها من و دیگران رو راهنمایی کردم و قصد بی احترامی به دوستان را نداشتم و منظور من از کلمه اساتید به خاطر تجربه شما در این خصوص بوده و قصد بی ارزش کردن فعالیتهای شما را نداشتم لطفا از کلمات همیشه معنی بد را برداشت نکنید
اشتباه نوشتاری ( راهنمایی کردین )
ما هم به جمع n82 دار ها اونم از نوع مشکیش پیوستیم!:5:
این چند روزه که دارم ازش استفاده می کنم واقعاً از کار باش راضیم و لذت می برم بخصوص دوربین و سرعت بالای گوشی...
سلام .... نه دوست من این حرفا چیه اون کسی که باید میفهمید خودش فهمیده ...نقل قول:
.
اولاً که من خودمو همیشه شاگرد میدونم چون هر موقع اومدم چیزهای جدیدی از کاربران اینجا یاد گرفتم پس استاد صفتی هست که حداقل برای من سنگینه ....
.
دوماً من همه بچه های اینجا رو مثل دوست و برادرهای خودم میدونم ... ولی همیشه یه عده ای هستند که دوست ندارن بقیه با نگاه مثبت بهشون نگاه کنن ....
.
این قضیه تموم شده و بهتره دیگه بحثش رو پیش نکشیم ... در ضمن باعث افتخار منه که دوستای خوبی مثل شما داشته باشم ...
خب مثل اینکه فایلهای سیستمی مموریت پاک شدن .من هم این مصیبت رو کشیدم و درکت میکنم متاسفم دیگه راهی جز خرید یک مموری جدید نداری.نقل قول:
غم آخرت باشه:41:
ممنون از راهنماییتون:41:نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه از آداپتر برای رمت در رمریدر استفاده میکنی بعضی از رمریدرها نمیتونن خوب کار کنن از یک رمریدر که بدون نیاز به آداپتر رمت و بخونه استفاده کن احتمال قوی رمتو بخونه چند جا دیدم و خودم هم انجام دادم جواب گرفتم . البته فکر کنم رمتو عوض کنی بهتر باشه ولی اینو گفتم تا اگه فایل خاصی داری بتونی کپیش کنی
من این راهو یک بار امتحان کردم نشدنقل قول:
چون وقتی فایل های سیستمی مموری ازبین بره هیچ راهی وجود نداره
من حتی بعد از امتحان تمام راه ها به مموریم شوک الکتریکی هم دادم (با مغزی فندک اتمی):41:
دوستان من شنیدم n82 ساخت چین زیاد هنگ می کنه . این حقیقت داره یا نه؟
دوست من الان تمام گوشیهای بازار ساخت چین هستند و لیبل فنلاند خوردند .....
.
تا اونجائیکه من میدونم و یه مدت یکیشونو داشتم هیچ فرقی بین چینی و فنلاندیش نیست .... نه هنگ میکنه و نه هیچ مشکل دیگه ای داره .... ولی چون اسمش چینه همه فکر میکنن بیخوده ....
N82 اف ام پلير داره؟
منظورت اف ام ترنسمیتر هست ؟؟؟نقل قول:
نه .... نداره .
سلام
کسی می دونه چجوری میشه این صدای عکس گرفتن را قطع کرد؟؟
می خوام برم کتابخونه از یه پایان نامه عکس بگیرم،اگه بفهمند پدرم را در میارن!!!
لطفأ هر کی میدونه کمک کنه
ساشا جان توی 2 3 تا فروم دیدم با نصب یه پچ که مخصوص گوشیهای هک شده هستند میشه این کارو کرد ...نقل قول:
.
اگه نمیخوای این کارو بکنی بهتره خودت با انگشتهات روی 2تا اسپیکر گوشی رو بگیری و عکستو بندازی ... هیچ صدایی هم نمیده .. امتحان کن
از این روش هم خیلی ها جواب گرفتن یکیشم خودم. تستش ضرری نداره:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=263511&highlight=%D8%B4%D8%A7%D8%AA%D8%B1
جناب yazdankhah اینجا هر جوری دوست دارید نباید صحبت کنید . اینجا کاربران احترام دارن و جو انجمن هم همینطور
اقا ما هم به جمع 82 دار ها پيوستيم( ايقدر منتظر ارزون شدن جي 810 شدم که به کل جمع شد...!!!!!)
حالا چند تا سوال ...ببخشيد سوالام خيلي پرته (در ضمن مي دونم جواب اکثر سوالم توي اينجا هستش ولي لامصب 335 صفحه س.)
1.ورژن گوشي رو با چه کدي ميتونم بفهمم
2.يه ترفند واسه افزايش نور ال سي ديش بود اون چي بود؟!؟!
3.واسه ان گيج وهک بايد چي کار کنم..؟!؟!؟!
با تشکر فراوون (خيلي زياد.!!!!!)
سلامنقل قول:
مبارکه....
1- با کد :
#0000#*
2- سرچ کنی پیداش میکنی...:46:
3 به بخشش مراجعه کن...کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=238961
داش يونس ورژن اين يارو
20.0.062.28.02.08
اينه به اپديت اينا نياز داره يا نه .....
بعد يه چيزي اين ترفند نور ال سي دي رو شما امتحان کردي بلايي سر گوشيت نيومد..!!!
نه عزیزم...هیچ مشکلی برام پیش نیومده...الانم دارم ازش استفاده میکنم...نقل قول:
فریمورت هم باید به 31 آپ شه...
اخه يادمه اون قديما مي گفتن اين فريمور جديدا هک نميشهنقل قول:
فریمورت هم باید به 31 آپ شه...
حالا اين 31 هک ميشه... و در کل مي ارزه آپ ش کنم (يعني تغييري هم کرده)...( به شدت تنکس..!!!)
قدیما رو باد برد...: دی الانو بچسب... صدای هدفوناش بهتر میشه...سرعت gps و ...نقل قول:
دوستان من هم بالاخره موفق شدم بخرم. میخاستم ببینم از کجا بفهمم ساخت کجا هستش؟
سلام خسته نباشید
من میخواستم k850 کار کرده رو با n82 (کارکرده)یا n78(کارکرده) عوض کنم
برا هر کدوم چقدر باید سر بدم
سلام خسته نباشید
من میخواستم k850 کار کرده رو با n82 (کارکرده)یا n78(کارکرده) عوض کنم
برا هر کدوم چقدر باید سر بدم
مشاوره خرید گوشینقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=173
:31:نقل قول:
چی شد پستتو ویرایش کردی؟
شک نکن همشون تو چین مونتاژ می شن. مشکلی هم ندارن. مطمئن باش.:46:
اونایی که توچین مونتاژمیشن قابشون خیلی جیر جیر میکنهنقل قول:
وفنلاندی ها (که اون اولا تولید میشد) این مشکل رو ندارن (مثل مال خودم)
چینیا کیفیت cpu خوبی ندارن
چینیا باطریشون زودتر خالی میشه
چینیا باندشون تحت فشار میسوزه
چینیا gps بی کیفیتی دارن
چینیا........................................ .....................
........................؟
..............!!!!!!!:5:
این حرفی بود که قبلا میزدم و الآن بهش اعتقاد ندارم :27:
نه جیر جیر قاب حقیقت داره !
بعضياشون اينجورين . . .
ولي از لحاظ كارايي كه فرقي ندارن با هم .
به نظر من اين واسه ي گوشي يه نكته ي مثبت به حساب مياد .
دوستان موقع نصب برنامه ارور component is built it را میده . یعنی چه؟
چه برنامه ای؟نقل قول:
با اجازه آقای همکار:31:نقل قول:
این ارور رو وقتی میده که برنامه ای که می خواید نصب کنید بطور پیشفرض رو گوشیتون هست:20:
با سلام
با چه نرم افزاری می توان از اس ام اس ها و شمارها از گوشی به کامپیوتر بکاپ گرفت ازpc suit استفاده می کنم ولی نرم افزار کاملتری می خواهم
گوشی من n 82 ver 30 می باشد در حال حاضر براحتی از طریق ساین ( سایت چینی ) نرم افزارها را در گوشی نصب می کنم البته بجز چند نرم افزار که هک می خواهد
حال قصد دارم گوشی را آپگرید کنم اولا راحتترین راه حل آپگرید و بی دردسترین آن چیست
در ضمن اگر آپگرید کنم مشکلی با نصب نرم افزارها ندارم و میتوانم گوشی را هک کنم یا نه و البته با چه نرم افزاری
و یک سئوال دیگر اول آپگرید کنم بعد هک و یا اول هک و بعد آپگرید